• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Liepājas pilsētas domes 1996. gada 14. marta lēmums Nr. 236 "Par Liepājas brīvās ekonomiskās zonas izveidošanu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 1.11.1996., Nr. 184/185 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213180

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

01.11.1996., Nr. 184/185

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Liepājas pilsētas dome

Veids: lēmums

Numurs: 236

Pieņemts: 14.03.1996.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Liepājas pilsētas domes lēmums Nr.236

Sēdes protokols Nr.7, 17.§

 Liepājā 14.03.1996.

Par Liepājas brīvās ekonomiskās zonas izveidošanu

Iepazinusies un izanalizējusi darba grupas sagatavoto materiālu par Liepājas pilsētas sociāli ekonomisko situāciju, pilsētas infrastruktūras, komunālās saimniecības, rūpniecības un pakalpojumu sfēras stāvokli, kā arī kultūras un izglītības iestāžu attīstības iespējām, konstatējot, ka panākt pilsētas teritorijas un sociāli ekonomiskās struktūras attīstības sabalansētību nav iespējams bez spēcīgu ārvalstu investīciju pieplūdes brīvās ekonomiskās zonas programmas ietvaros vai arī arī bez vērā ņemamu valsts dotāciju nodrošināšanas pilsētas kritiskā ekonomiskā un sociālā stāvokļa stabilizēšanai, Liepājas pilsētas dome

nolemj:

1. Veidot Liepājas brīvo ekonomisko zonu un atzīt to par vienu no svarīgākajiem Liepājas pilsētas sociāli ekonomiskās attīstības priekšnoteikumiem.

2. Paredzēt Liepājas brīvās ekonomiskās zonas izveidošanu Karostā un ar to saistītās ostas, rūpnīcu un transporta mezglu teritorijās.

3. Aicināt Latvijas Republikas Ministru kabinetu pieņemt lēmumu par Liepājas brīvās ekonomiskās zonas izveidošanu un likumdošanas iniciatīvas kārtībā iesniegt vistuvākajā laikā Latvijas Republikas Saeimā likumprojektu par Liepājas brīvās ekonomiskās zonas izveidi.

Pilsētas domes priekšsēdētājs T.Eniņš

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!