• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Igaunijas vēstnieku viņa atvadu vizītē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.07.2010., Nr. 112 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213439

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par atbalstu Latvijas lauksaimniekiem pēc 2013.gada

Vēl šajā numurā

16.07.2010., Nr. 112

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Igaunijas vēstnieku viņa atvadu vizītē

15.jūlijā Ministru prezidents Valdis Dombrovskis tikās ar Igaunijas Republikas ārkārtējo un pilnvaroto vēstnieku Jāku Jēritu, kurš ieradās atvadu vizītē.

Ministru prezidents pateicās vēstniekam par lielisko darbu četru gadu garumā, kā arī par personīgo ieguldījumu Latvijas un Igaunijas attiecību stiprināšanā. V.Dombrovskis norādīja, ka līdzšinējās divpusējās attiecības starp Igauniju un Latviju attīstījušās ļoti veiksmīgi. Vēstnieks atzinīgi novērtēja Ministru prezidenta V.Dombrovska un valdības paveikto ekonomiskās krīzes pārvarēšanai.

Tikšanās laikā Latvijas valdības vadītājs un vēstnieks pārrunāja Latvijas un Igaunijas nākotnes sadarbības ziņojumu, kas prezentēts š.g. 11.jūnijā Rīgā, klātesot Igaunijas premjerministram Andrusam Ansipam, un atzinīgi novērtēja ekspertu darbu un sagatavotos priekšlikumus.

Ministru prezidents sarunas laikā informēja par š.g. 23.–24.septembrī plānoto triju Baltijas valstu premjerministru tikšanos Latvijā. V.Dombrovskis uzsvēra nepieciešamību trim Baltijas valstīm veidot ciešāku sadarbību ekonomiskajos jautājumos, it sevišķi pārstāvot savas intereses ES. Ministru prezidents V.Dombrovskis apsveica vēstnieku ar Igaunijas gaidāmo uzņemšanu eirozonā, atzīmējot, ka tas ir pozitīvs signāls arī Latvijai, jo rāda, ka eirozona ir atvērta jaunām dalībvalstīm.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!