• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Vācijas Ārlietu ministrijas valsts ministra vizīti Latvijā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.07.2010., Nr. 113 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213617

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

20.07.2010., Nr. 113

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Vācijas Ārlietu ministrijas valsts ministra vizīti Latvijā


15.jūlijā: Latvijas ārlietu ministrs Aivis Ronis, tiekoties ar Vācijas Federatīvās Republikas Ārlietu ministrijas valsts ministru Verneru Hoieru (attēlā pa kreisi)
Foto: Ārlietu ministrija

15. un 16.jūlijā darba vizītē Latviju apmeklēja Vācijas Federatīvās Republikas Ārlietu ministrijas valsts ministrs, Bundestāga deputāts Verners Hoiers.

15.jūlijā notika Latvijas ārlietu ministra Aivja Roņa tikšanās ar Vācijas Federatīvās Republikas Ārlietu ministrijas valsts ministru V.Hoieru. Sarunas laikā tika pārrunāta divpusējā politiskā un ekonomiskā sadarbība, kā arī aktuālie starptautiskās dienaskārtības jautājumi.

Ārlietu ministrs A.Ronis atzīmēja abu valstu lieliskās attiecības un uzsvēra, ka “Latvija izjūt stingru politisko solidaritāti no Vācijas puses. Vienlaikus ekonomiskās sadarbības jomā mēs aicinām veikt aktīvāku Vācijas uzņēmēju iesaisti Latvijā un Baltijas valstu reģionā.” Vācijas Ārlietu ministrijas valsts ministrs V.Hoiers uzsvēra, ka Latvija ir paraugs valstīm, kuras īsteno visaptverošas strukturālās reformas.

Ministri bija vienisprātis, ka jāpaplašina valstu sadarbība ES un Krievijas ekonomiskās un modernizācijas dialoga ietvaros.

Atsaucoties uz neseno vizīti Uzbekistānā, ārlietu ministrs A.Ronis akcentēja svarīgo Centrālāzijas valstu lomu sekmīgā Afganistānas atjaunotnes procesā.

Vizītes laikā V.Hoiers tikās arī ar aizsardzības ministru Imantu Lieģi, Eiropas Parlamenta deputātu Ivaru Godmani un Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieku Aināru Šleseru.

Ārlietu ministrijas Informācijas un sabiedrisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!