• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Paziņojumi par teritorijas plānošanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.07.2010., Nr. 114 https://www.vestnesis.lv/ta/id/213701

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vēl šajā numurā

21.07.2010., Nr. 114

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Paziņojumi par teritorijas plānošanu

Paziņojums par Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu un saistošo noteikumu apstiprināšanu

Kuldīgas novada dome paziņo, ka ar 29.06.2010. lēmumu (prot.nr.11, p.96) ir apstiprināti Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grozījumi.

Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi ir izdoti, kā saistošie noteikumi nr.2010/22 „Kuldīgas pilsētas teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”.

Ar apstiprināto teritorijas plānojumu un saistošiem noteikumiem var iepazīties: www.kuldiga.lv vai Kuldīgas novada domē Pilsētas laukumā 2, Kuldīgā.


Paziņojums par teritorijas Rīgā, starp Jelgavas ielu un Kīleveina grāvi (Torņakalna apkaimē) detālplānojuma 1.redakcijas sabiedrisko apspriešanu

Detālplānojuma 1.redakcija sabiedriskai apspriešanai tiek nodota, pamatojoties uz Rīgas domes 06.07.2010. lēmumu nr.1655 (prot. nr.37, 38.§) „Par teritorijas starp Jelgavas ielu un Kīleveina grāvi detālplānojuma pirmās redakcijas nodošanu sabiedriskajai apspriešanai un atzinumu saņemšanai”.

Detālplānojuma 1.redakcijas sabiedriskās apspriešanas termiņš noteikts 4 nedēļas - no 28.07.2010. līdz 25.08.2010.

Detālplānojuma 1.redakcijas materiāli šajā laikā būs izstādīti un apskatāmi Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā Amatu ielā 4, Rīgas Pārdaugavas izpilddirekcijas vestibilā Eduarda Smiļģa ielā 46, Rīgas Centrālās bibliotēkas Torņakalna filiālbibliotēkā Indriķa ielā 8a, pie plānojamās teritorijas, kā arī Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta interneta mājas lapā www.rdpad.lv sadaļā „Sabiedriskās un publiskās apspriešanas”.

Sabiedriskās apspriešanas sanāksme notiks 24.08.2010. plkst. 17 Rīgas Centrālās bibliotēkas Torņakalna filiālbibliotēkā Indriķa ielā 8a.

Apmeklētāju pieņemšanas laiks Rīgas domes Pilsētas attīstības departamentā - pirmdienās un ceturtdienās no plkst.14 līdz plkst.18 Rīgā, Amatu ielā 4, 5.stāvā, pēc iepriekšēja pieraksta pa tālr. 67105816.

Rakstiski priekšlikumi līdz 25.08.2010. sūtāmi pa pastu vai iesniedzami Rīgas pilsētas būvvaldes Klientu apkalpošanas centrā Amatu ielā 4, Rīgā, LV-1050, vai jebkurā Rīgas domes Apmeklētāju pieņemšanas centrā, adresējot Rīgas domes Pilsētas attīstības departamenta Pilsētplānošanas pārvaldei. Viedokli un priekšlikumus var izteikt arī elektroniski portālā www.riga.lv, sadaļā „e-pakalpojumi, Sabiedriskās un publiskās apspriešanas”.

Iesniegumā jānorāda: fiziskām personām: vārds, uzvārds, personas kods, dzīvesvietas adrese, tālruņa numurs, juridiskām personām: nosaukums, adrese, reģistrācijas numurs, tālruņa numurs.


Paziņojums par Cēsu novada Cēsu pilsētas teritorijas plānojuma grozījumu (nr.12) izstrādes uzsākšanu

Saskaņā ar LR MK 06.10.2009. noteikumu Nr.1148. 49.punktu paziņojam, ka Cēsu novada dome 22.06.2010. ir pieņēmusi lēmumu (prot. nr.8, 13. punkts) par Cēsu novada Cēsu pilsētas Teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes uzsākšanu ar mērķi:

1) veikt nepieciešamos papildinājumus un izmaiņas Apbūves noteikumos;

2) izskatīt iespēju slēgt Palmu ielas posmu.

Par izstrādes vadītāju apstiprināta Cēsu pilsētas domes Attīstības plānošanas nodaļas vadītāja Dita Trapenciere. Ieinteresētās personas ar jautājumiem vai priekšlikumiem var vērsties pie teritorijas plānojuma grozījumu izstrādes vadītājas Cēsu novada pašvaldībā Cēsīs, Bērzaines ielā 5, 213.kabinetā, tālr.64124702, darba dienās.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!