• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par jauniem muitas darbiniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.1999., Nr. 28/29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21406

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Paskaidrojumi par Valsts budžetu 1999. gadam

Vēl šajā numurā

02.02.1999., Nr. 28/29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par jauniem muitas darbiniekiem

Latvijas muitas rindas nedēļas nogalē papildinās gandrīz 70 jauni diplomēti muitnieki, kas profesionālo izglītību ieguvuši RTU Starptautisko ekonomisko sakaru un muitas institūtā.

Pirms pieciem gadiem izveidotajā Starptautisko ekonomisko sakaru un muitas institūtā pašlaik mācās 400 muitnieki, bet profesionālo izglītību jau saņēmuši gandrīz 300 muitas darbinieki.

Visi Muitas institūta audzēkņi jau strādā muitā. Institūtā viņi papildina savas iepriekšējās zināšanas, lai aktīvi piedalītos muitas modernizācijas projekta ieviešanā un muitas darbības pilnveidošanā.

Valsts eksāmenu komisiju vadīja valsts ieņēmumu valsts ministre Aija Poča un Valsts ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes direktora vietnieks Andrejs Runcis. Komisijas sastāvā bija arī citas muitas amatpersonas.

Kā pastāstīja RTU Starptautisko ekonomisko sakaru un muitas institūta direktors Aivars Krastiņš, likumpārkāpēji mūsu valstī ir kļuvuši rafinētāki. Noziedzīgās pasaules pārstāvji galvenokārt operē ar dokumentāciju, tādējādi realizējot savas mahinācijas. Tādēļ jo svarīgi ir muitniekiem sniegt tādas zināšanas, kas atmaskotu visrafinētākos likumpārkāpējus. Muitnieki tās jau ir apguvuši, un 29.janvārī diplomēto muitnieku rindas papildinās jauni cilvēki.

Kaspars Paupe,

VID Sabiedrisko attiecību daļas

priekšnieka vietnieka v.i.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!