• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.2010., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214068

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

28.07.2010., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Nodibinājums „Madonas novada fonds” izsludina projektu iesniegumu
pieņemšanas uzsākšanu Madonas novada fonda darbības stratēģijas
2009.–2013.gadam ieviešanai Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku
attīstībai Lauku attīstības programmas 2007.–2013.gadam pasākuma (410) „Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros.


Konkurss izsludināts:

413.pasākums “Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā”

2.aktivitāte iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem.

4.1. rīcība „Kultūrvēsturiskās vides objektu saglabāšana, atjaunošana un jaunu veidošana”, 1.kārta, atbalsta apmērs Ls 50 400.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiek no 2010.gada 1.septembra līdz 1.oktobrim.

Ar Madonas novada fonda darbības stratēģiju 2009.–2013.gadam var iepazīties un projekta iesniegumus iesniegt nodibinājumā „Madonas novada fonds” Madonā, Blaumaņa ielā 3, otrajā stāvā.


Konkurss


“Partnerība Daugavkrasts” izsludina atklātu projektu iesniegumu konkursa I kārtu Eiropas Zivsaimniecības fonda pasākuma “Teritoriju attīstības stratēģiju īstenošana” aktivitātē “Ciematu, kuros veic zivsaimniecības darbības, atjaunošana un attīstība”

Projektu iesniegumu pieņems no 2010.gada 15.septembra līdz 2010.gada 15.oktobrim.

Projektu īstenošanas ilgums – 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Projektu iesniegumu iesniegšanas adrese un vieta, kur var iepazīties ar vietējo attīstības stratēģiju: biedrība “Partnerība Daugavkrasts”, Gaismas iela 19, k.9, 14.kabinets, Ķekava, Ķekavas pagasts, Ķekavas novads, LV – 2123. Projektu pieņemšanas beigu termiņš – 2010.gada 15.oktobris plkst.14.

Pirmajā kārtā pieejamais finansējums ir Ls 62 247,39.

Rīcība 5. Mūžizglītības veicināšana, kultūras un sporta infrastruktūras attīstība.

Pieejamais finansējums – 18 674,22 LVL

Mērķis – Mūžizglītības nodrošināšana, kultūras un sporta infrastruktūras attīstība partnerības teritorijā.

Plānotās darbības: Rīcības ietvaros tiks realizēts pasākumu komplekss saistībā ar kultūras un sporta infrastruktūras objektu pieejamības nodrošināšanu visiem partnerības teritorijas iedzīvotājiem: a) kultūras iestāžu rekonstrukcija atbilstoši mūsdienu prasībām, tai skaitā pielāgojot tās apmeklēšanai cilvēkiem ar kustību traucējumiem; b) jaunu saieta vietu iekārtošana apdzīvotajās vietās, nodrošinot pēc iespējas plašāku iedzīvotāju iesaistīšanos sabiedriskajās aktivitātēs; c) jauniešu atpūtas centru un kultūras centru izveidošana; d) jaunu sporta laukumu iekārtošana, esošo sporta laukumu labiekārtošana, lai popularizētu veselīgu dzīves veidu un nodrošinātu iedzīvotājiem saturīgas un veselīgas brīvā laika pavadīšanas iespējas sportojot brīvā dabā; e) sporta aktivitāšu, sporta svētku organizēšana; f) vietas izveidošana un labiekārtošana tehnisko sporta veidu nodarbībām. Nosauktie pasākumi ir tikai kā piemērs, un neizslēdz citu pasākumu realizēšanu, kas atbilst rīcības mērķim. Rīcība var tikt realizēta apdzīvotajās vietās Ķekava, Katlakalns, Vimbukrogs un Daugmales pagasts.

Rīcība 6. Dzīves vides uzlabošana mājokļa tuvumā.

Pieejamais finansējums – 12 449,48 LVL

Mērķis – Dzīves vides mājokļa tuvākajā apkārtnē labiekārtošana.

Plānotās darbības: Rīcības ietvaros tiks atbalstīti pasākumi saistībā ar daudzdzīvokļu mājām – māju pagalmu labiekārtošana; individuālo dzīvojamo māju rajonos – koplietošanas teritoriju labiekārtošana un apzaļumošana. Nosauktie pasākumi ir tikai kā piemērs, un neizslēdz citu pasākumu realizēšanu, kas atbilst rīcības mērķim. Rīcības var tikt realizētas apdzīvotajās vietās Ķekava, Katlakalns, Vimbukrogs un Daugmales pagasts.

Rīcība 7. Aktīvai atpūtai domātas publiski pieejamu vietu pie ūdeņiem ierīkošana un labiekārtošana.

Pieejamais finansējums – 31 123,69 LVL

Mērķis – Teritorijas labiekārtošana, nodrošinot sabiedrībai pieejamas teritorijas atpūtai un sportam.

Plānotās darbības: Rīcības ietvaros tiks atbalstīti pasākumi, aktivitātes un projekti, lai veicinātu brīvas pārvietošanās nodrošināšanu tauvas joslās gar ūdeņiem (atpūtas takas, veloceliņi u.c.), izbūvētu laivu piestātnes atpūtniekiem un zvejniekiem. Rīcības ietvaros tiks atbalstīti pasākumi, lai izveidotu un labiekārtotu aktīvai atpūtai domātas publiski pieejamas vietas pie ūdeņiem (Daugavas, Sausās Daugavas, Ķekavas upes, Karjerdīķis, Ķīķerītis u.c.), veicinot veselīgu dzīvesveidu. Rīcības ietvaros tiks atbalstīti pasākumi saistībā ar ūdenssporta veidu centru izveidošanu, atpūtnieku apmetņu vietas iekārtošanu, informatīvo materiālu sagatavošanu un izdošanu, norādes zīmju izgatavošanu un uzstādīšanu, lai veicinātu un paplašinātu veselīgas atpūtas pie ūdeņiem daudzveidību. Nosauktie pasākumi ir tikai kā piemērs, un neizslēdz citu pasākumu realizēšanu, kas atbilst rīcības mērķim. Rīcība var tikt realizēta apdzīvotajās vietās Ķekava, Katlakalns, Vimbukrogs un Daugmales pagasts.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!