• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.07.2010., Nr. 118 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214091

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.07.2010., Nr. 118

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasi

Ministru prezidents:

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis sveic Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasi ar izcīnīto bronzas medaļu Eiropas čempionātā.

Ministru prezidents uzsver: “U-20 izlasei šīs ir jau trešās bronzas medaļas pēdējo piecu gadu laikā, kas liecina par stabilu un saliedētu komandas spēli. Esmu gandarīts, ka sieviešu basketbols Latvijā kļūst arvien populārāks. Turnīra laikā jūs demonstrējāt lielisku sniegumu, apliecinot sevi kā spēcīgu un saliedētu komandu. Jūtos lepns par jums un vēlos izteikt cieņu galvenajam trenerim Mārtiņam Zībartam un trenerei Mudītei Zanderei, kuri mūsu nacionālo komandu aizveduši līdz bronzas medaļām.”

Ministru prezidents V.Dombrovskis, atgriežoties no atvaļinājuma nākamajā nedēļā, plāno tikties ar basketbolistēm un komandas pārstāvjiem.

Aivis Freidenfelds, Ministru kabineta preses sekretārs

Finanšu ministrs:

Finanšu ministrs, Latvijas Nacionālās sporta padomes (LNSP) priekšsēdētājs Einars Repše sveic Latvijas U-20 sieviešu basketbola izlasi ar izcīnīto bronzas medaļu Eiropas čempionātā.

“Mūsu sieviešu basketbola izlase, neskatoties uz ierobežotiem finanšu resursiem, ir izcīnījusi trešo vietu Eiropas čempionātā. Esmu lepns par mūsu meitenēm, jo viņu spēles sniegums bija izcils un sīvā cīņā ir iegūtas bronzas medaļas. Junioru U-20 komanda ir nopietns pieteikums Latvijas sieviešu basketbola izlasei, kas apliecina, ka dāmu basketbola tradīcijas mūsu valstī nostiprinās un attīstās,” sveicot nacionālo izlasi, norāda E.Repše.

LNSP priekšsēdētājs izsaka arī cieņas pilnu pateicību izlases galvenajam trenerim Mārtiņam Zībartam un trenerei Mudītei Zanderei, kas, netaupot savus spēkus un enerģiju, kvalitatīvi sagatavoja nacionālo komandu čempionātam.

29.jūlijā Finanšu ministrijā notiks kārtēja LNSP sēde, kurā paredzēts izskatīt kārtību, kādā LNSP izskata un saskaņo sporta federāciju pieteikumus par pasaules un Eiropas čempionātu finālsacensību organizēšanu Latvijā. Tiks skatīts arī jautājums par olimpisko sagatavošanās programmu “Londona 2010” un “Soči 2014” finansēšanu 2010.–2014.gadā un citi jautājumi.

Finanšu ministrijas Komunikācijas nodaļa

Izglītības un zinātnes ministre:

Lai klātienē pateiktos par šā gada U-20 Eiropas basketbola čempionātā sievietēm iegūtajām bronzas medaļām un sagādāto prieku ikvienam sporta līdzjutējam, izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe 28.jūlijā plānojusi tikties ar basketbolistēm un komandas pārstāvjiem, kā arī ar Latvijas Basketbola savienības vadību un čempionāta organizatoriem.

Ministre sveic Latvijas sieviešu basketbola izlasi – spēlētājas, trenerus un komandas pārstāvjus, kā arī atbalstītājus ar mūsu komandas izcilo sniegumu šajā čempionātā, kas ļāva trešo reizi vēsturē un otro reizi pēc kārtas Latvijai izcīnīt augsto trešo vietu, apliecinot savu vārdu un nozīmi Eiropas basketbola elitē. Īpaši nozīmīgi, ka medaļas tika izcīnītas savās mājās, ar Latvijas fanu, īpaši ar liepājnieku, vētrainu atbalstu.

T.Koķe ir pārliecināta, ka Latvijas sieviešu basketbolam un mūsu vienīgajai vasaras olimpisko spēļu dalībkomandai – Latvijas sieviešu basketbola izlasei – aug lieliska, ar cīņas garu apveltīta un starptautisko sacensību pieredzi guvusi jaunā maiņa.

Agnese Korbe, izglītības un zinātnes ministres padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!