• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 22. jūlija sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2010., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214131

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 26. jūlija sēdi

Vēl šajā numurā

29.07.2010., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 22. jūlija sēdi

1. Sēdē izskatīja septiņus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 26.jūlija ārkārtas sesijas sēdes sasaukšanu pulksten 12.30 un sesijas sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 26.jūlija ārkārtas sesijas sēdes sasaukšanu pulksten 13 un sesijas sēdes darba kārtību.

4. Nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Lieģa iesniegumu par Vidzemes apgabaltiesas tiesneses Edītes Knēgeres iecelšanu Vidzemes apgabaltiesas priekšsēdētāja amatā.

5. Pieņēma zināšanai deputāta Māra Grīnblata iesniegumu par to, ka šā gada 4.jūlijā ir nodibināta un 14.jūlijā reģistrēta partiju apvienība “Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK”. Partiju apvienībai “Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK” 9.Saeimā ir pieci deputāti: “Visu Latvijai!” biedrs Visvaldis Lācis un apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK biedri Juris Dobelis, Māris Grīnblats, Dzintars Rasnačs, Pēteris Tabūns, kuri šā gada 15.jūlijā izveidojuši partiju apvienības “Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK” 9.Saeimas deputātu frakciju. Par minētās frakcijas priekšsēdētāju ievēlēts Māris Grīnblats. Prezidijs pieņēma zināšanai frakcijas nolikumu un informāciju par to, ka līdz ar partiju apvienības “Nacionālā apvienība “Visu Latvijai!” – “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK” frakcijas izveidošanu savu darbību izbeidz apvienības “Tēvzemei un Brīvībai”/LNNK 9.Saeimas deputātu frakcija. Prezidijs nolēma nodot deputāta Māra Grīnblata iesniegumu Saeimas sekretāram rīkojuma sagatavošanai.

6. Prezidijs pieņēma zināšanai deputāta Jāņa Klauža iesniegumu, kurā viņš informē, ka ar šā gada 20.jūliju viņš izstājas no Tautas partijas frakcijas. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

7. Prezidijs nolēma atbalstīt un nodeva Saeimas Kancelejai Eiropas lietu komisijas priekšsēdētājas biedres Karinas Pētersones iesniegumu par Moldovas parlamenta apmācības vizīti Saeimā.

8. Prezidijs nolēma nodot Budžeta un finanšu (nodokļu) komisijai un Publisko izdevumu un revīzijas komisijai finanšu ministra Einara Repšes iesniegumu par līdzekļiem neparedzētiem gadījumiem izlietojumu.

9. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus:

Visvaldim Lācim (Saeimas 12.jūlija ārkārtas sesijas sēdē); Sergejam Mirskim (Saeimas 28.jūnija ārkārtas sesijas sēdē); Andrejam Klementjevam (Saeimas 28.jūnija ārkārtas sesijas sēdē).

10. Apstiprināja komandējumu Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas loceklim Borisam Cilevičam uz Parīzi (Francija) no 2010.gada 8.septembra līdz 11.septembrim.

Saeimas sekretāra biedrs A.Klementjevs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!