• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Saeimu – populārās interneta vietnēs. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 29.07.2010., Nr. 119 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214143

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 22. jūlija sēdi

Vēl šajā numurā

29.07.2010., Nr. 119

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Saeimu – populārās interneta vietnēs

Populārajā fotogrāfiju publicēšanas interneta vietnē Flickr ikvienam interesentam pieejamas bijušo Saeimas priekšsēdētāju fotogrāfijas.

Saeimas Flickr kontā www.flickr.com/saeima  izveidotas jaunas galerijas, kurās apkopotas vēsturiskas fotogrāfijas ar Augstākās padomes un Saeimas priekšsēdētājiem laikā no 5. līdz 9.Saeimai – Anatoliju Gorbunovu, Ilgu Kreitusi, Alfredu Čepāni, Jāni Straumi, Ingrīdu Ūdri un Induli Emsi. Saeimas Flickr kontā pieejamas arī tagadējā 9.Saeimas priekšsēdētāja Gundara Daudzes fotogrāfijas.

Kopumā Saeimas Flickr kontā ievietotas 1507 fotogrāfijas. Nepilna gada laikā tās skatītas vairāk nekā 45 tūkstošus reižu. Vislielāko interesi raisījušas fotogrāfijas no Ēnu dienas Saeimā, kad parlamentā viesojās skolēni, kā arī no Atvērto durvju dienas, kuras laikā Saeimas namu varēja apmeklēt ikviens interesents. Tāpat bieži skatīti arī Saeimas sēžu zāles fotoattēli, kā arī Saeimas nama interjera un arhitektūras fotogrāfijas.

Kopš pagājušā gada septembra interneta vietnē Flickr izveidotajā Saeimas kontā ikvienam ir iespēja aplūkot un lejuplādēt dažādas fotogrāfijas par Saeimas darbu. Līdztekus Saeimas priekšsēdētāju attēliem, fotogrāfijām no Saeimas sēdēm un diplomātiskām vizītēm vietnē www.flickr.com/saeima  pieejami arī kvalitatīvi Saeimas nama fotoattēli.

Savukārt interneta vietnē YouTube ikviens var noskatīties video par Saeimas darba aktualitātēm. Saeimas YouTube videokanālā www.youtube.com/SaeimaSAB  ievietoti video par deputātu darbu Saeimas sēdēs un komisijās, ārvalstu amatpersonu un delegāciju vizītēm Saeimā un citiem ar parlamenta darbu saistītiem notikumiem.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!