• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saeimas Prezidija 1999. gada 25. janvāra sēdē. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.02.1999., Nr. 28/29 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21418

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Stenogramma

Vēl šajā numurā

02.02.1999., Nr. 28/29

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Latvijas Republikas7. Saeimas 1999. gada Ziemas sesija

3. burtnīca

25. janvāris — 1. februāris

Saeimas Prezidija 1999. gada 25. janvāra sēdē

1. Sēdē izskatīja vienpadsmit saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Apstiprināja izsludināšanai Saeimas 1999.gada 28.janvāra sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma zināšanai informāciju, ka par frakcijas "Latvijas ceļš" priekšsēdētājas vietnieci ievēlēta I.Birzniece.

4. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Kancelejai Saimnieciskās komisijas lēmumu jautājumā par Saeimas drošības sistēmas pilnveidošanu.

5. Apstiprināja izdevumu tāmi Polijas Seima maršala Maceja Plažiņska oficiālajai vizītei Latvijā 1999.gada 28.un 29.janvārī.

6. Pieņēma lēmumu par Polijas Republikas Seima maršala Maceja Plažiņska oficiālās vizītes Latvijas Republikā apsardzes nodrošināšanu.

7. Prezidijs nolēma nodot Saeimas Mandātu un iesniegumu komisijai valsts kontroliera R.Černaja iesniegumu par deputāta J.Vētras saukšanu pie administratīvās atbildības.

8. Izskatīja deputātu iesniegumus un attaisnoja kavējumus: Dz.Ābiķim (Saeimas 14.janvāra sēdē); I.Burvim (Saeimas 21.janvāra sēdē); I.Godmanim (Saeimas 14.janvāra sēdē).

9. Prezidijs atlika deputāta E.Inkēna iesnieguma par Saeimas 14.janvāra sēdes kavējuma attaisnošanu izskatīšanu.

10. Apstiprināja komandējumus:

1) Baltijas asamblejas Latvijas delegācijas vadītājam R.Ražukam, delegācijas locekļiem J.Ādamsonam, I.Burvim, Dz.Kudumam, delegācijas sekretārei A.Jankevicai un šoferim P.Prikulim un V.Sviļonokam laikā no 1999.gada 28.janvāra līdz 30.janvārim uz Baltijas asamblejas Tieslietu komitejas sēdi Viļņā (Lietuva);

2) Rietumeiropas Savienības asamblejas Latvijas delegācijas loceklim R.Labanovskim un delegācijas sekretāram I.Aizstrautam laikā no 1999.gada 4.februāra līdz 7.februārim uz Rietumeiropas Savienības asamblejas Aizsardzības komitejas un Politiskās komitejas sēdi, kā arī Rietumeiropas Savienības asamblejas galvenās mītnes un Sabiedroto spēku virspavēlniecības Eiropā apmeklējumu Briselē (Beļģija);

3) Saeimas priekšsēdētāja biedra palīdzei E.Podniecei un Juridiskā biroja konsultantei I.Bārenītei laikā no 1999.gada 27.janvāra līdz 30.janvārim uz semināru Madridē (Spānija);

4) Saeimas Informācijas nodaļas tīkla administratoram A.Gailim un Interneta administratoram E.Gasiņam laikā no 1999.gada 7.marta līdz 19.martam uz mācību kursiem Maskavā (Krievija).

11. Prezidijs atlika jautājumu par Saeimas priekšsēdētāja biedra G.Bojāra komandējuma apstiprināšanu uz Londonu (Lielbritānija) laikā no 1999.gada 2.februāra līdz 4.februārim.

12. Pieņēma zināšanai šādus pārskatus par komandējumiem:

1) deputāta J.Sinkas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Pārraudzības komisijas sēdē Parīzē (Francija) 1999.gada 12.janvārī.

2) Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Latvijas delegācijas sekretāres I.Podgaiskas pārskatu par piedalīšanos Eiropas Padomes Parlamentārās asamblejas Komitejas attiecību uzturēšanai ar parlamentiem un sabiedrību sēdē Parīzē (Francija) 1999.gada 11.janvārī.

Saeimas sekretāres biedrs A.Bartaševičs

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!