• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot Inetu Radēviču ar spožo sportisko uzvaru. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 30.07.2010., Nr. 120 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214240

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts sekretāru sanāksmē: 2010.gada 29.jūlijā

Vēl šajā numurā

30.07.2010., Nr. 120

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot Inetu Radēviču ar spožo sportisko uzvaru

Valsts prezidents

Valsts prezidents Valdis Zatlers nosūtījis apsveikuma vēstuli tāllēcējai Inetai Radēvičai, sveicot viņu ar izcīnīto uzvaru Eiropas vieglatlētikas čempionātā un ar jauna Latvijas rekorda sasniegšanu.

“Pateicoties talantam, ieguldītajam darbam un lielam gribasspēkam, Jūs parādījāt izcilu sniegumu un sīvā cīņā guvāt spožu uzvaru sev un visai Latvijai. Paldies, ka nesat Latvijas vārdu pasaulē!” apsveikuma vēstulē raksta V.Zatlers, kā arī novēl tāllēcējai veiksmīgus startus un sasniegumus arī turpmāk.

Valsts prezidenta preses dienests

Izglītības un zinātnes ministre

Izglītības un zinātnes ministre Tatjana Koķe sveic Inetu Radēviču ar 28.jūlija vakarā Barselonā izcīnīto Eiropas čempiones titulu un ar uzstādīto jauno Latvijas rekordu tāllēkšanā.

T.Koķe novēl I.Radēvičai un ikvienam Latvijas sportistam sekmīgus turpmākos startus Eiropas čempionātā, kā arī ir pateicīga par sportistu, īpaši par I.Radēvičas, treneru, ārstu un atbalstītāju ieguldīto darbu, kura rezultāti rada kopīgu prieku un lepnumu par saviem atlētiem un par Latviju.

Ministre uzsver, ka līdz šim Latvijai sportā šis ir viens no sekmīgākajiem gadiem – gan iegūtās medaļas Vankūveras olimpiskajās spēlēs, gan lielisks apliecinājums Latvijas sportistu meistarībai bija pagājušajā nedēļā Eiropas U-20 basketbola čempionātā sievietēm izcīnītās bronzas medaļas, gan daudzi citi panākumi.

T.Koķe pauž cerību, ka līdz sezonas beigām mūsu sportisti vēl ne vienu reizi vien apliecinās sevi un sasniegs augstus rezultātus, stiprinot Latvijas kā valsts un tās sportisko sasniegumu atpazīstamību starptautiski.

Agnese Korbe, izglītības un zinātnes ministres padomniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!