• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 20. jūlija noteikumi Nr. 668 "Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 13.janvāra noteikumos Nr.33 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku attīstībai pasākumam "Konkurētspējas veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā" un pasākumam "Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā""". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.08.2010., Nr. 121 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214320

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta noteikumi Nr.691

Grozījumi Ministru kabineta 2010.gada 23.februāra noteikumos Nr.181 "Noteikumi par darbības programmas "Cilvēkresursi un nodarbinātība" papildinājuma 1.3.1.1.3.apakšaktivitātes "Bezdarbnieku un darba meklētāju apmācība" trešo kārtu"

Vēl šajā numurā

03.08.2010., Nr. 121

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: noteikumi

Numurs: 668

Pieņemts: 20.07.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta noteikumi Nr.668

Rīgā 2010.gada 20.jūlijā (prot. Nr.37 54.§)

Grozījumi Ministru kabineta 2009.gada 13.janvāra noteikumos Nr.33 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku attīstībai pasākumam "Konkurētspējas veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā" un pasākumam "Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā""

Izdoti saskaņā ar Lauksaimniecības un lauku attīstības likuma 5.panta ceturto daļu

Izdarīt Ministru kabineta 2009.gada 13.janvāra noteikumos Nr.33 "Kārtība, kādā piešķir valsts un Eiropas Savienības atbalstu lauku attīstībai pasākumam "Konkurētspējas veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā" un pasākumam "Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstības stratēģiju īstenošanas teritorijā"" (Latvijas Vēstnesis, 2009, 10., 181.nr.) šādus grozījumus:

1. Izteikt 35.6.apakšpunktu šādā redakcijā:

"35.6. ja atbalsta pretendents ir biedrība vai nodibinājums – pievienotās vērtības nodoklis, ja nav tiesību to atskaitīt no valsts budžetā maksājamās nodokļa summas kā priekšnodokli normatīvajos aktos par pievienotās vērtības nodokli noteiktajā kārtībā."

2. Papildināt noteikumus ar 40.punktu šādā redakcijā:

"40. Valsts ieņēmumu dienests pēc dienesta pieprasījuma sniedz informāciju par atbalsta pretendenta darījumu atbilstību šo noteikumu 35.6.apakšpunktā noteiktajām prasībām."

3. Papildināt noteikumus ar VI nodaļu šādā redakcijā:

"VI. Noslēguma jautājums

41. Šo noteikumu 35.6.apakšpunkta nosacījumus piemēro arī jau apstiprinātiem projektu iesniegumiem. Ja atbalsta saņēmējs ir iesniedzis dienestā maksājuma pieprasījumu par īstenoto projektu vai tā daļu, tas līdz 2011.gada 31.decembrim var iesniegt dienestā projekta iesnieguma grozījumus par pievienotās vērtības nodokļa iekļaušanu attiecināmajās izmaksās. Ja atbalsta saņēmēja darījumi atbilst šo noteikumu 35.6.apakšpunktā noteiktajām prasībām, dienests pieņem lēmumu par projekta iesnieguma grozījumu apstiprināšanu un publiskā finansējuma piešķiršanu."

4. Izteikt 2.pielikuma C.3.sadaļu šādā redakcijā:

"C.3. Projekta apraksts un tā nepieciešamība (aprakstiet projekta saistību ar atbalsta pretendenta saimniecisko darbību)



"

5. Izteikt 2.pielikuma C.9.sadaļu šādā redakcijā:

"C.9. Projekta kopējās un attiecināmās izmaksas

Kopējās izmaksas

Attiecināmās izmaksas*

Izmaksu pozīcijas sadalījumā pa plānotajām projekta darbībām un projekta posmiem

Cena par vienību (Ls)

Vienību skaits

Kopā izmaksas ar PVN (Ls)

Kopā izmaksas bez PVN (Ls)

Attiecināmās izmaksas*

Īstenošanas laiks (norādīt attiecīgā gada mēnesi/mēnešus)

ar PVN

Bez PVN

0

1

2

3

4

1

2

3

4

5=2x4

6=3x4

7

1. Jaunu pamatlīdzekļu un programmu nodrošinājuma iegāde, uzstādīšana

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Izmaksas, kopā

 

2. Jaunas būvniecības, rekonstrukcijas, vienkāršotas rekonstrukcijas, renovācijas, vienkāršotas renovācijas, teritorijas labiekārtošanas izmaksas

 

 

 

 

 

 

Jaunas būvniecības, rekonstrukcijas, vienkāršotas rekonstrukcijas, renovācijas, vienkāršotas renovācijas, teritorijas labiekārtošanas izmaksas, kopā

 

3. Būvmateriālu iegāde

 

 

 

 

 

 

Izmaksas būvmateriālu iegādei, kopā

 

4. Vispārējās izmaksas, kas nepārsniedz 8 % no kopējās attiecināmo izmaksu summas

 

 

 

 

 

 

Vispārējās izmaksas, kopā

 

5. Ar projektu saistītā personāla izmaksas, kas nepārsniedz 10 % no kopējās attiecināmo izmaksu summas
(Tikai aktivitātei "Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde, uzstādīšana, infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem")

 

 

 

 

 

 

Ar projektu saistītā personāla izmaksas, kopā

 

KOPĀ

 

Piezīme. * Attiecināmās izmaksas norāda ar PVN, ja atbalsta pretendents ir biedrība vai nodibinājums un nav tiesību PVN atskaitīt no valsts budžetā maksājamās nodokļa summas kā priekšnodokli normatīvajos aktos par pievienotās vērtības nodokli noteiktajā kārtībā."

Ministru prezidenta vietā – satiksmes ministrs K.Gerhards

Zemkopības ministra vietā – izglītības un zinātnes ministre T.Koķe

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!