• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par reģionālajiem informācijas centriem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.02.1999., Nr. 30/31 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21443

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par reģionālajiem informācijas centriem (turpinājums)

Vēl šajā numurā

03.02.1999., Nr. 30/31

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par reģionālajiem informācijas centriem

Latvijas Pašvaldību savienības (LPS) valdes šīgada otrajā tikšanās reizē priekšplānā izvirzījās reģionālo informācijas centru izveide.

Tas tālab, ka Latvijā patlaban ir 584 pašvaldības, kuras vairāk vai mazāk rosīgi darbojas vietējā, taču krietni mazāk — vispārējā apritē, jo trūkst zināšanu, arī vēlmes, finansiālais nodrošinājums it kā paliek aiz iespēju robežas. Tomēr šajā saskarsmē varbūt pat rodas un veidojas realitātes, kuras paver līdzdalība tādās institūcijās, kādas ir CEMR Eiropas reģionu komiteja un CLRAE.

Ejot tālāk, ne tikai reizumis izrādās, ka Eiropas integrācijas birojs (EIB) un citi ārvalstu labvēļi, kaut vai Sorosa fonds, vēlas nodrošinājuma statusu, kas nav saistīts tikai ar vienu vai diviem projektiem.

Tāpēc ir tapusi LPS reģionālo informācijas centru koncepcija (galvenā koordinatore — LPS atbildīgā sekretāre Ligita Začesta), jo iekļaušanās Eiropas apritē paredz ne tikai nostiprināt vietējo saskarsmi, bet arī iekļaušanos kaimiņvalstu vietējo pašvaldību rosībā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!