• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Dažādi sludinājumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.08.2010., Nr. 123 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214573

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dokumentu, zīmogu atsaukumi

Vēl šajā numurā

05.08.2010., Nr. 123

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Dažādi sludinājumi

Nodarbinātības valsts aģentūra

Informācija darba devējam

Nodarbinātības valsts aģentūra izsludina darba devēju pieteikšanos aktīvā nodarbinātības pasākuma „Pasākums noteiktām personu grupām” īstenošanai 2010.gadā.

Informācija par pasākuma organizēšanas laiku un prasībām pretendentiem pieejama Nodarbinātības valsts aģentūras mājas lapā www.nva.gov.lv  (sadaļā „Darba devējiem” - „Aktuāli darba devējiem”).

Pieteikumus lūdzam iesniegt Nodarbinātības valsts aģentūras filiālē, kuras administratīvajā teritorijā darba devējs ir paredzējis īstenot pasākumu.

Papildus informācija Nodarbinātības valsts aģentūras filiālēs.


Paziņojums

VAS „ Latvijas Valsts ceļi ” informē, ka sakarā ar autoceļa P32 Līgatne–Skrīveri (km 13,98–16,88) rekonstrukciju būvdarbu laikā tiks slēgta autosatiksme 2,2 km garajā posmā no pagrieziena uz Nītauri līdz krustojumam ar autoceļu P3 Garkalne–Alauksts.

Satiksme tiks novirzīta pa apbraucamo ceļu caur Nītauri. Plānotais satiksmes ierobežojuma periods: 2010.gada 16.augusts – 16.oktobris.


Vital Forsikring ASA (Norvēģija) un Vital Forsikring ASA filiāles “Vital Life”

paziņojums par apdrošināšanas portfeļa nodošanu „ERGO Latvija dzīvība” AAS

Saskaņā ar Apdrošināšanas sabiedrību un to uzraudzības likuma 68.panta 1.daļu Vital Forsikring ASA (Norvēģija), reģistrācijas nr.914782007, adrese: Folke Bernadottesv 40, Fyllingsdalen, 5147, Norvēģija, un Vital Forsikring ASA filiāle “Vital Life”, reģistrācijas nr.40003892697, adrese: Rīga, Duntes iela 6, birojs nr.513, LV-1013, ar šo paziņo, ka ir saņēmušas Norvēģijas Finanšu Uzraudzības Iestādes (FINANSTILSYNET) un Finanšu un kapitāla tirgus komisijas atļauju visu apdrošināšanas līgumu, kurus Vital Forsikring ASA vārdā noslēgusi Vital Forsikring ASA filiāle “Vital Life” (apdrošināšanas portfelis), nodošanai „ERGO Latvija dzīvība” apdrošināšanas akciju sabiedrībai, reģistrācijas numurs komercreģistrā 40003248886, juridiskā adrese: Rīga, Ūnijas iela 45, LV-1039.

Visi apdrošināšanas līgumi, kurus Vital Forsikring ASA vārdā noslēgusi Vital Forsikring ASA filiāle “Vital Life” (apdrošināšanas portfelis) tiks nodoti „ERGO Latvija dzīvība” AAS šī gada 15.septembrī. Atbilstoši likumdošanas noteikumiem apdrošināšanas līgumu nodošana ir saistoša apdrošinājuma ņēmējiem, apdrošinātajiem un citām personām, kurām ir tiesības un pienākumi atbilstoši noslēgtajiem un nodotajiem apdrošināšanas līgumiem, un visas no nodotajiem apdrošināšanas līgumiem izrietošās tiesības un pienākumi paliek spēkā un saistoši arī pēc apdrošināšanas līgumu nodošanas.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!