• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par konkursa rezultātiem reģionālo televīzijas programmu veidošanai, to izplatīšanai otrajā nacionālajā televīzijas programmu izplatīšanas tīklā no Latgales un pieteikumu iesniegšanas termiņa pagarināšanu konkursam reģionālo televīzijas programmu veidošanai, to izplatīšanai otrajā nacionālajā televīzijas programmu izplatīšanas tīklā no Kurzemes, Vidzemes un Zemgales. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.02.1998., Nr. 36 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214745

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas ekonomika: šodien, reformās, rīt

Vēl šajā numurā

11.02.1998., Nr. 36

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Nacionālā radio un televīzijas padome

Veids: lēmums

Numurs: 16

Pieņemts: 29.01.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālā radio un televīzijas padomes lēmums Nr.16

1998. gada 29.janvārī

Par konkursa rezultātiem reģionālo televīzijas programmu veidošanai, to izplatīšanai otrajā nacionālajā televīzijas programmu izplatīšanas tīklā no Latgales un pieteikumu iesniegšanas termiņa pagarināšanu konkursam reģionālo televīzijas programmu veidošanai, to izplatīšanai otrajā nacionālajā televīzijas programmu izplatīšanas tīklā no Kurzemes, Vidzemes un Zemgales

Vadoties pēc Nacionālās radio un televīzijas padomes 1997.gada 18.decembra lēmuma Nr.197 "Par konkursa izsludināšanu reģionālo televīzijas programmu veidošanai, to izplatīšanai otrajā nacionālajā televīzijas programmu izplatīšanas tīklā", padome nolemj:

1. Atzīt bezpeļņas organizāciju SIA "Latgales televīzijas sabiedrība" par uzvarētāju konkursā reģionālo televīzijas programmu veidošanai, to izplatīšanai otrajā nacionālajā televīzijas programmu izplatīšanas tīklā no Latgales.

2. Pagarināt pieteikumu iesniegšanas termiņu konkursam reģionālo televīzijas programmu veidošanai, to izplatīšanai otrajā nacionālajā televīzijas programmu izplatīšanas tīklā no Kurzemes, Vidzemes un Zemgales uz laiku līdz 1998. gada 20. februārim.

3. Publicēt lēmumu laikrakstā "Latvijas Vēstnesis".

4. Uzdot padomes loceklim M.Andersonam kontroli par šā lēmuma izpildi.

Nacionālās radio un televīzijas padomes priekšsēdētājs O.Rubenis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!