• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Satiksmes ministrs: Par "airBaltic" zīmola pārdošanas likumību. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.08.2010., Nr. 125 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214754

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrs: Tiekoties ar graudu pārstrādātājiem un iepircējiem

Vēl šajā numurā

10.08.2010., Nr. 125

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Satiksmes ministrs: Par “airBaltic” zīmola pārdošanas likumību

“airBaltic” zīmolam jāpaliek aviokompānijas īpašumā – šādu uzstādījumu paudis satiksmes ministrs Kaspars Gerhards pēc tikšanās ar aviokompānijas “airBaltic” vadību.

Uzņēmuma valdes priekšsēdētājs Bertolds Fliks ministram apliecinājis apņemšanos atgriezt “airBaltic” zīmolu kapitālsabiedrības īpašumā.

Tāpat B.Fliks arī apliecināja, ka “airBaltic” par zīmola izmantošanu pašlaik nav veicis nevienu maksājumu SIA “Baltijas Aviācijas sistēmas”.

Papildus tam, ka ir pausta apņemšanās atdot zīmolu aviokompānijai, Satiksmes ministrijā jau ir izveidota izmeklēšanas komisija, kas vērtēs darījuma nosacījumus, struktūru, maksājumus u.tml. darbības, kā arī paša darījuma likumību un amatpersonu atbildību.

Ja izrādīsies, ka darījuma dēļ uzņēmums cietis zaudējumus vai tas negatīvi ietekmējis kapitālsabiedrību pašlaik vai nākotnē, Satiksmes ministrija vērsīsies prokuratūrā.

K.Gerhards, izvērtējot līdzšinējo uzņēmuma padomes darbu, izteicis tai neuzticību, un Latvijas puses padomes locekļi jau atsaukti no amata. Tādēļ tuvākajā laikā tiks sasaukta ārkārtas akcionāru sapulce, lai lemtu par jaunas padomes iecelšanu. Tās uzdevums būs izvērtēt darījumu, tā ietekmi uz uzņēmumu, kā arī “airBaltic” valdes atbildību.

Satiksmes ministrijas Sabiedrisko attiecību nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!