• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 11.08.2010., Nr. 126 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214813

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

11.08.2010., Nr. 126

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Biedrības „Kandavas Partnerība” paziņojums

Biedrība “Kandavas Partnerība” izsludina atklāta konkursa projektu iesniegumu pieņemšanas 3.kārtu Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam pasākuma “Vietējās attīstības stratēģijas” ietvaros apstiprinātās vietējās attīstības stratēģijas ieviešanai.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks no 2010.gada 16.septembra līdz 2010.gada 16.oktobrim.

3.kārtā pieejamais publiskais finansējums ir LVL 60 599.

Projektu iesniegumi jāiesniedz biedrības „Kandavas Partnerība” birojā Kandavā, Talsu ielā 11.

Projektu iesniegumu pieņemšana notiks Lauku attīstības programmas 2007.-2013.gadam 4.ass „LEADER pieejas īstenošana” 413.pasākuma „Lauku ekonomikas dažādošana un dzīves kvalitātes veicināšana vietējo attīstību stratēģiju īstenošanas teritorijā” ietvaros šādām aktivitātēm un rīcībām:

Aktivitātes 5.2. „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide sabiedrisko aktivitāšu (tajā skaitā apmācību un interešu klubu, kultūras, vides aizsardzības, sporta un cita brīvā laika pavadīšanas aktivitāšu) dažādošanai vietējiem iedzīvotājiem” 1.Rīcība „Vietējo iniciatīvu darbībai labvēlīgas vides radīšana un to darbības attīstība” - pieejamais finansējums LVL 45199,09.

Rīcības mērķis -

uzlabot dzīves kvalitāti partnerības teritorijas iedzīvotājiem, pilnveidojot vidi vietējo iniciatīvu darbībai Kandavas Partnerības teritorijā.

Plānotās aktivitātes: ārpus telpas vietu izveide un labiekārtošana (pamatlīdzekļu iegādei); brīvā laika pavadīšanas vietu izveide un labiekārtošana telpās (bērnu, pusaudžu, pensionāru, invalīdu, sieviešu un dažādu interešu grupu uzturēšanās - saieta vajadzībām); kultūrvēsturisko objektu, parku, rekreācijas vietu un neproduktīvo objektu izveide un to apkārtnes sakopšana, labiekārtošana un izbūve, t.sk. informatīvo stendu/tuvāka apkaimē sasniedzamo pakalpojumu norāžu uzstādīšana; citas aktivitātes, kas veicina mērķa sasniegšanu. Piedāvātie risinājumi - visi risinājumi, kas ir saskaņā ar rīcības mērķi un atbilst normatīvo aktu prasībām.

Aktivitātes 5.1. „Iekārtu, tehnikas, aprīkojuma, informācijas tehnoloģiju un programmu nodrošinājuma iegāde un uzstādīšana un infrastruktūras izveide pakalpojumu pieejamībai, kvalitātei un sasniedzamībai vietējiem iedzīvotājiem” 3.Rīcība „Atbalsts pakalpojumu sniedzējiem koplietojuma pamatlīdzekļu iegādei un uzstādīšanai” - pieejamais finansējums LVL 15 400.

Rīcības mērķis - uzlabot dzīves kvalitāti partnerības teritorijas iedzīvotājiem, nodrošinot iespēju izmantot koplietojuma pamatlīdzekļus visā Kandavas Partnerības teritorijā.

Plānotās aktivitātes: uzņēmēju sadarbības grupām nepieciešamā koplietojama inventāra, tehnikas iegāde, koplietojamu saimniecības ēku (noliktava, pagrabi, fasēšana, noformēšanas, pakošanas, degustācijas, izglītošanas telpas u.tml.) remonts un interjera izveide; citas aktivitātes, kas veicina mērķa sasniegšanu.

Projektu īstenošanas ilgums - 2 gadi pēc LAD lēmuma par projekta iesnieguma apstiprināšanu.

Ar Kandavas Partnerības Attīstības stratēģiju, rīcību mērķiem, to plānotajām darbībām, projektu vērtēšanas kritērijiem un minimālo punktu skaitu pozitīvā atzinuma saņemšanai par projekta iesniegumu ir iespējams iepazīties Lauku atbalsta dienesta mājaslapā www.lad.gov.lv un biedrības “Kandavas Partnerība” mājaslapā www.kandavaspartneriba.lv , kā arī biedrības „Kandavas Partnerība” birojā Kandavā, Talsu ielā 11.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!