• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 10. augusta rīkojums Nr. 464 "Par palīdzības sniegšanu Krievijas Federācijai mežu ugunsgrēku un to radīto seku likvidēšanas pasākumos". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 12.08.2010., Nr. 127 https://www.vestnesis.lv/ta/id/214852

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Daugavpils pilsētas domes saistošie noteikumi Nr.20

Grozījums Daugavpils pilsētas domes 2005.gada 10.novembra saistošajos noteikumos Nr.14 "Daugavpils pilsētas sabiedriskās kārtības noteikumi"

Vēl šajā numurā

12.08.2010., Nr. 127

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 464

Pieņemts: 10.08.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.464

Rīgā 2010.gada 10.augustā (prot. Nr.41 85.§)

Par palīdzības sniegšanu Krievijas Federācijai mežu ugunsgrēku un to radīto seku likvidēšanas pasākumos

1. Saskaņā ar Civilās aizsardzības likuma 25.panta pirmo un trešo daļu Iekšlietu ministrijai (Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam):

1.1. nosūtīt divas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta autocisternas, štāba automobili un 12 atbilstoši apmācītas Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta amatpersonas ar speciālajām dienesta pakāpēm (turpmāk – ugunsdzēsības vienība) uz Krievijas Federāciju dalībai mežu ugunsgrēku un to radīto seku likvidēšanas pasākumos;

1.2. veikt nepieciešamos pasākumus, kas saistīti ar ugunsdzēsības vienības sagatavošanu, nosūtīšanu un uzturēšanos Krievijas Federācijā;

1.3. nodrošināt nepieciešamo koordināciju un komunikāciju ar Krievijas Federācijas atbildīgajām institūcijām un ugunsdzēsības vienību.

2. Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta priekšniekam noteikt ugunsdzēsības vienības sastāvu, nodrošinājumu un dalības laiku mežu ugunsgrēku un to radīto seku likvidēšanas pasākumos, saskaņojot to ar Krievijas Federācijas atbildīgajām institūcijām.

3. Iekšlietu ministrijai (Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestam) rīkojuma izpildi nodrošināt piešķirto valsts budžeta līdzekļu ietvaros.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Iekšlietu ministre L.Mūrniece

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!