• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par kabeļtelevīzijas programmu Ventspilī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.1998., Nr. 132/133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215137

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Nacionālās radio un televīzijas padomes informācija

Par konkursu apraides atļaujas saņemšanai komercradio programmas izplatīšanai

Vēl šajā numurā

13.05.1998., Nr. 132/133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Nacionālās radio un televīzijas padomes informācija

Par kabeļtelevīzijas programmu Ventspilī

Nacionālā radio un televīzijas padome informē, ka konkursam apraides atļaujas (licences) saņemšanai kabeļtelevīzijas programmas apraidei Ventspilī pieteicies viens pretendents — Ventspils pilsētas sabiedrība ar ierobežotu atbildību "SkaTVis". Sabiedrības izpilddirektors ir Aleksandrs Iesalnieks, sabiedrības adrese — Ģertrūdes ielā 13, Ventspilī, LV-3600. Viens no sabiedrības darbības pamatveidiem ir kabeļtelevīzijas sistēmu izmantošana Ventspils pilsētā, nodrošinot programmu retranslāciju 2957 abonentiem. Sabiedrība saņēmusi Padomē kabeļtelevīzijas reģistrācijas apliecību darbībai uz desmit gadiem — līdz 2008.gada 18.februārim.

Programmas nosaukums — "Ventspils jaunumi", tā paredzēta kabeļtelevīzijas abonentiem, kas vēlas saņemt informāciju par kabeļtelevīzijā retranslējamām programmām, to tehnisko nodrošinājumu un maksimāli daudz jaunas informācijas par pilsētas un tās iedzīvotāju dzīvi. Paredzēts veidot informatīvi publicistiskus raidījumu ciklus — "Pašvaldības vēstis" un "Ventspils — tranzīta pilsēta", pieaicinot pašvaldības amatpersonas pilsētas dzīves jautājumu komentēšanai un atbilžu sniegšanai iedzīvotājiem, kā arī uzņēmējus — informēšanai par tranzītbiznesa aktualitātēm.

Sākumā raidījumi notiks ar periodiskumu divas reizes nedēļā (pa reizei latviešu un krievu valodā), 30 — 40 minūšu apjomā. Tālāk plānota programmas "Ventspils jaunumi" raidlaika un periodiskuma palielināšana.

Kabeļtelevīzijas programmas apraide tiks nodrošināta no kabeļtelevīzijas saimnieciskās darbības rezultātā iegūtajiem līdzekļiem un sadarbības partneru ieguldījumiem.

 

 

 

 

 

 

 

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!