• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Zemkopības ministrijas 1998. gada 8. aprīļa rīkojums Nr. 85 "Par konkursa komisiju subsīdiju piešķiršanai studentu izstrādātiem projektiem". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 13.05.1998., Nr. 132/133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215143

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts ieņēmumu dienesta rīkojums Nr.223

Par beznodokļu tirdzniecības veikalos realizējamo alkoholisko dzērienu, tabakas izstrādājumu un dārgmetālu izstrādājumu īpašo marku ražošanas un piegādes pasūtījuma konkursu

Vēl šajā numurā

13.05.1998., Nr. 132/133

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Zemkopības ministrija

Veids: rīkojums

Numurs: 85

Pieņemts: 08.04.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Zemkopības ministrijas rīkojums Nr.85

Rīgā 1998.gada 8.aprīlī

Par konkursa komisiju subsīdiju piešķiršanai studentu izstrādātiem projektiem

1. Saskaņā ar Zemkopības ministrijas 1997.gada 24.decembra rīkojuma Nr.398 "Par valsts atbalstu Eiropas Savienības kvalitātes prasībām atbilstošas produkcijas ražošanai" nolikuma Nr.6 3.1.5.punktu augstkolu studentu izstrādāto projektu par alternatīviem nodarbošanās veidiem laukos izvērtēšanai, izveidot komisiju šādā sastāvā:

Komisijas priekšsēdētājs: P.Lībietis, Pētījumu un izglītības departamenta direktors.

Komisijas locekļi: D.Lucaua, Lauksaimniecības stratēģijas un kooperācijas departamenta Stratēģijas un kopsavilkuma nodaļas vadītāja; Dz.Kreišmane, Pētījumu un izglītības departamenta Pētījumu nodaļas vadītāja; M.Bluķis, SIA "Lauksaimniecības konsultāciju un izglītības atbalsta centrs" direktora vietnieks; A.Ceplišs, Rīgas rajona lauksaimniecības departamenta direktors.

2. Apstiprināt konkursa noteikumus "Valsts subsīdiju piešķiršanai augstskolu studentiem par labākajiem projektiem lauksaimniecības netradicionālo nozaru un alternatīvo nodarbošanās veidu attīstīšanai Latvijas laukos". (Pielikumā: Konkursa noteikumi.)

Zemkopības ministrijas valsts sekretārs J.Lapše

Pētījumu un izglītības departamenta direktors P.Lībietis

 

Pielikums

Noteikumi

Valsts subsīdiju piešķiršanai augstskolu studentiem par labākajiem projektiem lauksaimniecības netradicionālo nozaru un alternatīvo nodarbošanās veidu attīstīšanai Latvijas laukos

Šie noteikumi nosaka kārtību, kādā piešķiramas subsīdijas Latvijas augstskolu studentiem — konkursa uzvarētājiem par projektiem lauksaimniecības netradicionālo nozaru un alternatīvo nodarbošanās veidu attīstīšanai laukos saskaņā ar Zemkopības ministrijas 1997.gada 24.decembra rīkojumu Nr.398 "Par valsts atbalstu Eiropas Savienības kvalitātes prasībām atbilstošas produkcijas ražošanai" nolikuma Nr.6. 3.1.5.punktu.

I. Mērķis

Rast jaunus risinājumus Latvijas lauku attīstībai, meklējot alternatīvas nodarbošanās iespējas, lai tādējādi veicinātu cilvēku piesaistīšanu dzīvei un darbam laukos.

II. Noteikumi

Konkursā uz šo subsīdiju saņemšanu var piedalīties Latvijas augstskolu studenti. Projektu, kas orientēts uz lauksaimniecības netradicionālo nozaru vai citu alternatīvo nodarbošanās veidu attīstīšanu laukos, students izstrādā patstāvīgi, nepieciešamības gadījumā konsultējoties ar savas augstskolas mācībspēku. Projektā ir jāuzrāda: ziņas par autoru; ziņas par konsultantu (ja tāds ir); projekta nosaukums, mērķis un motivācija; izvēlētais objekts — saimniecība, uzņēmums (uzņēmējsabiedrība), pagasts u.c.; īss problēmas izklāsts; piedāvātais problēmas risinājums un sagaidāmais rezultāts.

Projekta teksta daļu noformē datorsalikumā, simbolu lielums — 12.

Apjoms — līdz 10 lapām A4 formātā. Projekts jāiesniedz Zemkopības ministrijas Pētījumu un izglītības departamentā līdz 1998.gada 1.maijam 2221.kabinetā, Republikas laukumā 2, Rīgā, LV-1981, tālr. 7027204.

Projektu izvērtē Zemkopības ministrijas izveidota komisija 1 mēneša laikā no iesniegšanas termiņa beigām. Konkursa uzvarētājiem, atkarībā no iesniegto projektu skaita, kvalitātes un paredzētiem subsīdiju līdzekļiem šim mērķim piešķir samaksu Ls 100 par projektu, noslēdzot līgumu.

Konkursa uzvarētājiem ir tiesības pretendēt uz piedalīšanos konkursa "Sējējs–98" 2.kārtā saskaņā ar Zemkopības ministrijas un Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas apstiprināto nolikumu.

Pētījumu un izglītības departamenta direktors P.Lībietis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!