• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 19.08.2010., Nr. 131 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215347

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Dažādi sludinājumi

Vēl šajā numurā

19.08.2010., Nr. 131

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

VALSTS IEŅĒMUMU DIENESTS izsludina atkārtotu konkursu uz Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu pārvaldes Līgumu daļas galvenā jurista ierēdņa amatu (2 vakances)

Pretendentam izvirzītās prasības:

- atbilstība likuma “Par Valsts ieņēmumu dienestu” 17.panta pirmās daļas prasībām

- otrā līmeņa profesionālā augstākā juridiskā vai augstākā akadēmiskā juridiskā izglītība

- zināšanas publisko iepirkumu reglamentējošo normatīvo aktu un civiltiesību jomās

- labas prasmes darbā ar datoru

Galvenie pienākumi:

- izstrādāt publisko iepirkumu līgumu projektus

- nodrošināt publisko iepirkumu līgumu noslēgšanu

- izstrādāt cita veida līgumu, starpresoru vienošanos un sadarbības līgumu projektus

- nodrošināt cita veida līgumu, starpresoru vienošanos un sadarbības līgumu noslēgšanu

- piedalīties VID izveidotajās publisko iepirkumu komisijās, darba grupās, sanāksmēs, nepieciešamības gadījumā dienesta pārbaudēs un disciplinārlietu izmeklēšanā

- piedalīties Iepirkumu uzraudzības biroja iesniegumu izskatīšanas sēdēs par VID publiskiem iepirkumiem

Mēs gaidām Jūsu:

- pieteikuma vēstuli

profesionālās pieredzes aprakstu (Curriculum Vitae)

- izglītību apliecinoša dokumenta kopiju.

Norādītos dokumentus lūdzam nosūtīt 20 dienu laikā no šī sludinājuma publicēšanas laikrakstā “Latvijas Vēstnesis” Valsts ieņēmumu dienestam Smilšu ielā 1, Rīgā, LV-1978, vai vid@vid.gov.lv ar norādi “Konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu pārvaldes Līguma daļas galvenā jurista amatu”.

Tālr. uzziņām 67016828, fakss 67028704.



 

Valsts darba inspekcija izsludina konkursu uz vakantajām ierēdņa amata vietām - Kurzemes reģionālās valsts darba inspekcijas Ventspils sektora inspektors uz noteiktu laiku (2 amata vietas uz ierēdņa prombūtnes laiku); viena amata uzraudzības zona - Talsu, Rojas, Dundagas novadi, otra - Kuldīgas pilsēta un Saldus novads

Prasības pretendentiem:

- atbilstība Valsts civildienesta likuma 7.panta prasībām

- akadēmiskā vai otrā līmeņa augstākā profesionālā izglītība (priekšrocība

pretendentiem ar izglītību tiesību zinātnēs vai darba aizsardzības jomā)

- praktiska pieredze un zināšanas darba likumdošanā un darba aizsardzības jomā (vismaz gads)

- svešvalodu zināšanas (krievu, vēlama - angļu valoda)

- darba tiesisko, darba aizsardzības likumdošanas un citu šos jautājumus reglamentējošo normatīvo aktu, Eiropas Savienības direktīvu, Starptautiskās Darba organizācijas konvenciju, kā arī citu starptautisko tiesību aktu inspekcijas darbības jomā pārzināšana

- komunikācijas un sadarbība prasmes, organizatora spējas, prasme definēt problēmas un mērķus, sekmēt to risinājumu, pieņemt lēmumus un nodrošināt to izpildi

- prasme darbam ar datoru labā lietotāja līmenī

- B kategorijas autovadītāja apliecība

Darba pienākumi:

- uzraudzīt un kontrolēt uzraudzības teritorijā esošajos uzņēmumos darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības normatīvo aktu prasību ievērošanu

- izsniegt darba devējiem rīkojumus pārkāpumu novēršanai

- atbilstoši Administratīvo pārkāpumu kodeksa nosacījumiem izskatīt administratīvo pārkāpumu lietas par darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības normatīvo aktu pārkāpumiem un pieņemt lēmumus par administratīvā soda uzlikšanu, kā arī kontrolēt lēmuma par administratīvās soda pareizu un savlaicīgu izpildi

- atbilstoši Iesnieguma likuma prasībām, izskatīt un sniegt atbildes uz fizisko un juridisko personu iesniegumiem, sūdzībām un priekšlikumiem

- izmeklēt darbā notikušos nelaimes gadījumus

- sastādīt darba vietas higiēniskos raksturojumus

- konsultēt darba devējus un darbiniekus par darba tiesisko attiecību un darba aizsardzības normatīvo aktu prasībām.

Motivēta pieteikuma vēstule un CV ar izglītību apliecinošo dokumentu kopijām jānosūta pa pastu vai elektroniski 20 dienu laikā pēc sludinājuma publicēšanas laikrakstā „Latvijas Vēstnesis” Labklājības ministrijas Personālvadības departamentā Rīgā, Skolas ielā 28, LV-1331. Tālrunis uzziņām 63627738, 26597374 vai 67021585, e-pasts: anita.cine@lm.gov.lv.

Amatu konkursu rezultāti

Veselības inspekcija informē, ka Veselības aprūpes līgumu un pakalpojumu uzraudzības departamenta Sūdzību izskatīšanas nodaļas inspektores amatā 2010.gada 16.augustā konkursa kārtībā iecelta Rūta Aizpuriete.

Veselības inspekcija informē, ka Veselības aprūpes līgumu un pakalpojumu uzraudzības departamenta direktora amatā 2010.gada 16.augustā konkursa kārtībā iecelts Ainārs Čivčs.

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas auditu pārvaldes Darījumu auditu daļas vecākās muitas ekspertes amatā no 02.08.2010. konkursa kārtībā ir iecelta Inese Zāģere.

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka Valsts ieņēmumu dienesta Muitas auditu pārvaldes Darījumu auditu daļas vecākās muitas ekspertes amatā no 10.08.2010. konkursa kārtībā ir iecelta Oksana Graumane.

Valsts ieņēmumu dienests paziņo, ka konkurss uz Valsts ieņēmumu dienesta Finanšu pārvaldes Līgumu daļas galvenā jurista amatu ir beidzies bez rezultātiem.

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona komersantu un uzņēmumu reģistrācijas nodaļas valsts notāres ierēdnes amatā no 2010.gada 18.augusta tiks iecelta Renāte Mikukste.

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona komersantu un uzņēmumu reģistrācijas nodaļas valsts notāres ierēdnes amatā no 2010.gada 19.augusta tiks iecelta Loreta Kalniņa.

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Funkciju izpildes departamenta Rīgas reģiona kontroles un nodrošinājuma līdzekļu reģistrācijas nodaļas valsts notāres ierēdnes amatā no 2010.gada 30.augusta tiks iecelta Anita Voronova.

Ekonomikas ministrija paziņo, ka konkursa kārtībā Eiropas Savienības fondu ieviešanas departamenta Eiropas Savienības struktūrfondu privātā sektora nodaļas vecākā referenta amatā no 2010.gada 16.augusta iecelts MĀRIS KRŪMIŅŠ.

Valsts probācijas dienests paziņo, ka konkursa kārtībā Valsts probācijas dienesta Preiļu teritoriālās struktūrvienības vecākās referentes amatā uz noteiktu laiku ar 2010.gada 10.augustu iecelta DZINTRA PRIŽEVOITE.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!