• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Informācija par 2010. gada 12. augusta sēdi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2010., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215416

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Informācija par 2010. gada 5. augusta sēdi

Vēl šajā numurā

20.08.2010., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Informācija par 2010. gada 12. augusta sēdi

1. Sēdē izskatīja divus saņemtos likumprojektus, par kuriem Prezidijs līdz ar savu atzinumu par to tālākvirzīšanu ziņos Saeimas sēdē.

2. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 16.augusta ārkārtas sesijas sēdes sa­saukšanu pulksten 10.00 un sēdes darba kārtību.

3. Pieņēma lēmumu par Saeimas 2010.gada 16.augusta ārkārtas sesijas sēdes sa­saukšanu pusstundu pēc tam, kad būs beigusies ārkārtas sesijas sēde, kas sākās šā gada 16.augustā pulksten 10.00, un sēdes darba kārtību.

4. Pieņēma zināšanai informāciju par to, ka no šā gada 9.augusta līdz 12.septembrim ieskaitot ģenerālprokurors Ēriks Kalnmeiers izmantos ikgadējo atvaļinājumu. Ģenerālprokurora pienākumus laika posmā no šā gada 9.augusta līdz 22.augustam ieskaitot uzdots pildīt Ģenerālprokuratūras Darbības analīzes un vadības departamenta virsprokurorei vecākajai valsts tieslietu padomniecei Rudītei Āboliņai, bet laika posmā no šā gada 23.augusta līdz 12.septembrim ieskaitot – Ģenerālprokuratūras Personu un valsts tiesību aizsardzības departamenta virsprokuroram vecākajam valsts tieslietu padomniekam Jurim Pēdam.

5. Pieņēma zināšanai Tautas partijas frakcijas priekšsēdētāja Māra Kučinska un Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas Ceļš” frakcijas priekšsēdētāja Andra Bērziņa iesniegumu par to, ka Tautas partijas frakcija un Latvijas Pirmās partijas un partijas “Latvijas Ceļš” frakcija 2010.gada 9.augusta frakcijas sēdēs nolēmušas izveidot politisko bloku “Par labu Latviju!”. Minētajā politiskajā blokā iekļāvušies deputāti Māris Kučinskis, Andris Bērziņš (LPP/LC), Māris Ārbergs, Vents Armands Krauklis, Uldis Briedis, Juris Dalbiņš, Jānis Eglītis, Valdis Ģīlis, Kārlis Leiškalns, Raimonds Pauls, Jānis Porietis, Anta Rugāte, Mareks Segliņš, Atis Slakteris, Oskars Spurdziņš, Imants Valers, Ērika Zommere, Jānis Dukšinskis, Dzintars Jaundžeikars, Vitālijs Aizbalts, Ainars Baštiks, Inta Feldmane, Oskars Kastēns, Anatolijs Mackevičs, Karina Pētersone un Inese Šlesere. Prezidijs nolēma nodot minēto iesniegumu Saeimas Kancelejai, lai tā veiktu attiecīgas izmaiņas Saeimas datubāzēs.

6. Saeimas Prezidijs nolēma nodot Juridiskajai komisijai tieslietu ministra vietā iesniegto aizsardzības ministra Imanta Lieģa iesniegumu par Rīgas pilsētas zemesgrāmatu nodaļas tiesneses Irēnas Lavrinovičas atbrīvošanu no amata.

7. Apstiprināja komandējumu Dokumentu nodaļas vecākajai konsultantei Inetai Lukai–Indānei uz Ankaru (Turcija) no 2010.gada 13.oktobra līdz 17.oktobrim.

Saeimas sekretārs Dz.Rasnačs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!