• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Saņemot ielūgumu uz ES un Āfrikas samitu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 20.08.2010., Nr. 132 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215440

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrs: Pārrunājot ar Francijas vēstnieci Latvijas šprotu problēmu

Vēl šajā numurā

20.08.2010., Nr. 132

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saņemot ielūgumu uz ES un Āfrikas samitu


Vakar, 19.augustā: Lībijas revolūcijas līdera Muamara Kadafi īpašais sūtnis Abdulhafeds Gaduru, nododot Latvijas Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim Muamara Kadafi ielūgumu piedalīties Eiropas Savienības un Āfrikas samitā, kas notiks šā gada 29.–30.novembrī Lībijas pilsētā Sirtē
Foto: Aivis Freidenfelds, Valsts kanceleja

19.augustā Lībijas revolūcijas līdera Muamara Kadafi īpašais sūtnis Abdulhafeds Gaduru ieradās Rīgā, lai personīgu nodotu ielūgumu Ministru prezidentam Valdim Dombrovskim piedalīties Eiropas Savienības un Āfrikas samitā šā gada 29. un 30.novembrī Sirtē.

Eiropas Savienības un Āfrikas trešajā samitā plānots apstiprināt Āfrikas un ES stratēģiskās partnerības otro rīcības plānu nākamajiem trīs gadiem. Samitā notiks diskusijas par mieru un drošību, tūkstošgades attīstības mērķu sasniegšanu, pārtikas un ūdens drošību, klimata izmaiņām un atjaunojamo enerģiju, kā arī par ekonomisko izaugsmi, investīcijām un reģionālo ekonomisko integrāciju.

Ministru prezidents Valdis Dombrovskis pateicās par Lībijas līdera ielūgumu Latvijai piedalīties Eiropas Savienības un Āfrikas samitā un izteica Latvijas gatavību pilnveidot abu valstu divpusējās attiecības, īpaši ekonomikas jomā.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!