• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par pilsētas ģenerālplāna izstrādāšanu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 18.06.1998., Nr. 180/181 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215479

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas ziņas

Vēl šajā numurā

18.06.1998., Nr. 180/181

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Saldus pilsētas dome

Veids: paziņojums

Pieņemts: 28.05.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saldus pilsētas domes paziņojums

Saldū 1998. gada 28. maijā

Par pilsētas ģenerālplāna izstrādāšanu

Mēs informējam Saldus iedzīvotājus, uzņēmējus, zemes un ēku īpašniekus, nevalstiskās organizācijas un pārējo sabiedrību par savu lēmumu uzsākt mūsu pilsētas jaunā ģenerālplāna izstrādāšanu. Pirmo reizi to darīsim pašu spēkiem uz vietas Saldū, tāpēc aicinām visus piedalīties un palīdzēt šajā darbā. Mēs vēlamies, lai plāna ideju radīšanas un apkopošanas posms, kā arī projekta apspriešana izvēršas par publisku, demokrātisku procesu. Ģenerālplāns būs pilsētas domes — jūsu izvēlēto politiķu un pilsētas dienestu — saistības pret pilsētniekiem pilsētas attīstības jomā tuvākajiem 12 gadiem. Jāsaprot, ka katru vēlmi un ideju neizdosies ņemt vērā un īstenot, bet tāpēc, lai izzinātu cilvēku, sabiedrību, uzņēmēju, īpašnieku un organizāciju interesējošās un satraucošās problēmas, lai kopīgi apspriestu tās un meklētu iespējas veidot Saldu par veselīgu, sakoptu, ekonomiski dzīvīgu pilsētu, ir vajadzīga šī diskusija.

Divu mēnešu laikā no šī paziņojuma publikācijas dienas visi interesenti varēs izteikt priekšlikumus, iepazīties ar interesējošo informāciju un 1970. gadā izstrādāto pilsētas ģenerālplānu. Ar domes pieņemtajiem ģenerālplāna izstrādāšanas mērķiem un uzdevumiem iepazīsieties šī paziņojuma beigās.

Par ģenerālplāna izstrādāšanu atbildīgās amatpersonas pieņem apmeklētājus:

projekta vadītājs: Aigars Kušķis — katra mēneša 2. un 4. trešdienā no pulksten 13 līdz 18 domes telpās Saldū, Avotu ielā 12, teritoriālplānotāja kabinetā;

domes priekšsēdētājs Aidis Herings, izpilddirektors komunālos jautājumos Āris Nārvilis, ekonomikas nodaļas vadītāja Inta Ērgle, sociālās aprūpes nodaļas vadītājs Aivars Līpiņš — katru pirmdienu no pulksten 15 līdz 18, trešdienu no pulksten 9 līdz 12 domes telpās Saldū, Avotu ielā 12, savos darba kabinetos.

Pirmā informatīvā tikšanās ar ģenerālplāna projekta vadītājiem notiks 16. jūnijā pulksten 18 Dzimtsarakstu nodaļas telpās, Avotu ielā 12. Par turpmākajām — informācija laikrakstā "Saldus Zeme". Fizisko un juridisko personu ierosinājumi tikšanās reizēs tiks protokolēti, bet pārējā laikā priekšlikumi iesniedzami rakstiskā veidā, minot arī iesniedzēja vārdu, uzvārdu, personas kodu un pastāvīgās dzīves vietas adresi, juridiskām personām ar norēķinu reģistrācijas numuru, uz attiecīgās personas veidlapas, ko paraksta pilnvarota persona. Uz pareizi noformētiem priekšlikumiem darba grupa sniegs rakstisku atbildi. Priekšlikumi adresējami ģenerālplāna projekta vadītājam Aigaram Kušķim vai domei un iesniedzami domes kancelejā vai projekta vadītājam pieņemšanas laikā.

Pēc projekta 1. redakcijas izstrādāšanas (aptuveni 1999. gada jūnijā, jūlijā) visiem būs iespēja iepazīties ar projektu un piedalīties tā sabiedriskajā apspriešanā. Sekojiet informācijai.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!