• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2010., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215545

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas Komisija: Par mediāciju pārrobežu juridiskajos strīdos

Vēl šajā numurā

24.08.2010., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

1.saraksts “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”

= Vēlēšanu programma

2010.gadam ir jākļūst par liktenīga pavērsiena gadu Latvijas dzīvē. Ir jānotiek pārmaiņām no meliem uz godīgumu, no politiķu un ierēdņu egoistiskajām interesēm uz visas tautas interesēm, no nabadzības uz attīstību un uzplaukumu. Mēs zinām, kā to panākt. PCTVL stiprā puse ir uzticami līderi, godīgi politiķi un kvalificēti eksperti. Lai panāktu, ka Latvija kļūst par attīstītu, bagātu un no korupcijas tīru valsti, kurā politiķi bauda iedzīvotāju uzticību un ierēdņi kalpo tautai, mums ir nepieciešams ikviena Latvijas iedzīvotāja atbalsts. Tikai kopā mēs uzvarēsim!

Katrs Latvijas iedzīvotājs ir valsts bagātība! Visiem nepilsoņiem – Latvijas pilsonību bez eksāmeniem un zvērestiem. Visiem pastāvīgajiem iedzīvotājiem – tiesības piedalīties pašvaldību vēlēšanās. Mēs izbeigsim nacionālo diskrimināciju un nodrošināsim visiem iedzīvotājiem vienlīdzīgas tiesības uz darbu valsts pārvaldē. Mēs piespiedīsim ierēdni runāt nodokļu maksātāja valodā un piešķirsim krievu valodai oficiālas valodas statusu pilsētās un novados, kur krievvalodīgo iedzīvotāju skaits ir lielāks par 20%. Panāksim valsts atbalstu latgaliešu valodai.

Varai ir jākļūst godīgai. Mēs mainīsim politiķu un ierēdņu uzvedības noteikumus. Attīrīsim valsts pārvaldi no korupcijas. Korupcijā pieķertajiem ierēdņiem uz mūžu liegsim tiesības strādāt valsts pārvaldē.

Radikāli samazināsim ierēdņu skaitu un atteiksimies no otršķirīgām valsts funkcijām. Savā draudzīgajā attieksmē pret iedzīvotājiem Latvija kļūs par paraugu visai Eiropai. Maksāsim ierēdņiem nevis par procesu, bet par padarīto darbu. Visa informācija par valsts iestāžu un uzņēmumu darbu būs publiski pieejama. Mēs attīrīsim valsts uzņēmumu vadību no politiskajiem ielikteņiem un pieņemsim darbā profesionāļus.

Pāreja uz eiro nedrīkst kļūt par pašmērķi. Līdz situācijas stabilizācijai Eiro zonā par galveno kritēriju veiksmīgai Latvijas monetārajai un finanšu politikai tiks uzskatīts IKP un iedzīvotāju ienākumu pieaugums. Mēs noteiksim prioritāras uz eksportu orientētas ekonomikas nozares, un sniegsim tām iespējamo valsts atbalstu. Par prioritārām nozarēm kļūs: tranzīts, loģistika, augstākā izglītība, farmācija, metālapstrāde, kokapstrāde, pārtikas rūpniecība un tūrisms. Mēs paplašināsim iespējas augstākās izglītības eksportam krievu un angļu valodās. Katram lielam investoram tiks piemēroti atvieglojumi, atkarībā no tā, cik daudz jaunu darbavietu šis investors ir radījis un cik inovatīva ir ražotne. Ieviesīsim fiksētu pazeminātu nodokļu likmi mazajiem uzņēmumiem. Katrs strādājošais iegūs tiesības izmantot daļu no sava ienākuma nodokļa medicīnas pakalpojumu, veselības apdrošināšanas un izglītības apmaksai.

Nodrošināsim labvēlīgu dzīves telpu ģimenēm ar bērniem. Panāksim daļēju bērnu pārtikas un pirmās nepieciešamības preču kompensāciju. Saglabāsim vecāku pabalstus pašreizējā līmenī un līdz 2013. gadam trīs reizes paaugstināsim neapliekamo minimumu strādājošajiem vecākiem. Stimulēsim darba devējus veidot attālinātas darba vietas, lai vecākiem atliktu pietiekami daudz laika saskarsmei ar bērniem.

Nodrošināsim stabilu veselības aizsardzības, izglītības un tiesībsargājošās sistēmas attīstību. Mediķu, skolotāju un policistu algām ir jābūt pietiekami augstām, lai saglabātu kvalificētus kadrus un spētu piesaistīt jaunus speciālistus. Pārbaudīsim slimnīcu pakalpojumu un kompensējamo medikamentu cenu pamatotību.

Apturēsim pensionēšanās vecuma pieaugumu līdz brīdim, kamēr vidējais dzīves ilgums Latvijā sasniegs 75 gadus. Radīsim darbam draudzīgus apstākļus tiem pensionāriem, kuri vēlas strādāt. Pilnīgi atcelsim ienākuma nodokli pensijām.

Attiecības ar ārējo pasauli tiks veidotas, balstoties uz veselo saprātu un valsts ekonomiskajām interesēm. Valdība ar PCTVL atbalstu pilnībā normalizēs attiecības ar Krieviju un Baltkrieviju, atjaunos austrumu tranzīta plūsmas un panāks, ka tiek atcelti ierobežojumu preču un iedzīvotāju kustībai.

Mūsu mērķi ir sasniedzami, jo mēs ticam, strādājam un uzvaram!



 

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Juris Sokolovskis

2. Jakovs Pliners

3. Vladimirs Buzajevs

4. Natālija Jolkina

5. Aina Žuravļova

6. Žanna Kareļina

7. Deniss Gorba

8. Vladislavs Rafaļskis

9. Aleksandrs Kuzmins

10. Viktors Dergunovs

11. Tatjana Jemeļjanova

12. Aleksandrs Malnačs

13. Aleksandra Turčaņinova

14. Vjačeslavs Altuhovs

15. Valentīna Goldinova

16. Aleksandrs Gamaļejevs

17. Ivans Jengaševs

18. Jurijs Mašošins

19. Viktorija Murina

20. Irina Ivanova

21. Gagiks Sarkisjans

22. Nazira Iso

23. Neļa Maliha

24. Aleksejs Gribkovs

25. Taisja Bite

26. Pavels Fjodorovs

27. Tatjana Favorska

28. Anna Proņina

29. Filips Dudins

30. Vadims Gailišs

= Ziņas par kandidātiem

Vjačeslavs Altuhovs

Dzimis: 1935; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas krievu sabiedrības savienība”, valdes priekšsēdētājs; biedrība “Latvijas krievu kopiena”, prezidents.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1993), ekonomikas doktora grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Parex asset management, skaits – 100, summa – 12000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): privātbanka, summa – 3000,00 EUR; Parex banka, summa – 2000,00 LVL.

Taisja Bite

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1980), mūzika un dziedāšana. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Daugavpils, (īpašumā); zemes gabals, Daugavpils, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Vladimirs Buzajevs

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis; LR Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1973), fizika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 11000,00 LVL.

Viktors Dergunovs

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas antifašistiskā komiteja”, valdes loceklis; SIA “Medserviss”, anesteziologs–reanimatologs; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1974), ārstniecība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Outlander, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 20000,00 EUR.

Filips Dudins

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “SOLĪA”, valdes loceklis; biedrība “Barikāžu dalībnieku savienība”, valdes loceklis; biedrība “Latvijas krievu jaunatnes asociācija – LARM”, valdes loceklis; biedrība “Pribaltijskij kazačij krug”, valdes loceklis; biedrība “Rodina”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Celtniecības koledža (2004), būvniecība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Tatjana Favorska

Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Krievu sabiedrība Latvijā”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), sociālo zinātņu maģistra grāds sabiedrības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Pavels Fjodorovs

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Mārupes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Strong Rīga”, apsargs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), dabaszinātņu bakalaura grāds ķīmijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgas raj., Mārupes nov., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 730, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2009.

Vadims Gailišs

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāta palīgs.

Izglītība: Rīgas 65.vidusskola (1981), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas raj., Olaines pag., (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat Variant, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2001.; automašīna Nissan Primera, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 44500,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9200,00 LVL.

Aleksandrs Gamaļejevs

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīgas menedžeru skola”, konsultants; nodibinājums “Sociālās ekonomikas fonds”, valdes loceklis; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1984), pusvadītāju un elektrovakuuma aparātu ražošana. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Carisma, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 35000,00 EUR.

Valentīna Goldinova

Dzimusi: 1948; dzimums: sieviete; tautība: ukrainiete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas 22.vidusskola, skolotāja.

Izglītība: Latvijas Valsts konservatorija (1978), dziedāšana. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Balvu raj., Viļakas pilsēta, (īpašumā).

Deniss Gorba

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas denacionalizēto un municipālo māju īrnieku un dzīvokļu īpašnieku asociācija”, valdes loceklis; biedrība “Latvijas skriešanas centrs”, viceprezidents; Latvijas Cilvēktiesību komiteja, konsultants; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 58000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 20000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus ( norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Latvijas Krājbanka, summa – 2000,00 LVL.

Aleksejs Gribkovs

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Balva”, brokeris.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2001), ekonomikas zinātņu maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: perfekti.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Nazira Iso

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: uzbekiete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Jūsumājas”, vērtētāja asistente.

Izglītība: Sanktpēterburgas Valsts politehniskās universitātes kvalifikācijas celšanas starpnozaru institūts (2008), aktīvu un biznesa vērtēšana. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Irina Ivanova

Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas denacionalizēto un municipālo māju īrnieku un dzīvokļu īpašnieku asociācija”, valdes loceklis; SIA “Gekadi”, valdes loceklis.

Izglītība: 16.profesionāli tehniskā vidusskola (1980), sieviešu virsdrēbju drēbnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Tatjana Jemeļjanova

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas denacionalizēto un municipālo māju īrnieku un dzīvokļu īpašnieku asociācija”, valdes locekle; biedrība “Par Taisnīgumu Latvijā”, valdes locekle; SIA “Veselības centrs Biķernieki”, laboratorijas vadītāja.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1976), bioloģija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Ivans Jengaševs

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Maskavas Valsts starptautisko attiecību institūts (2010), starptautiskā žurnālistika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Natālija Jolkina

Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas cilvēktiesību komiteja”, valdes līdzpriekšsēdētāja; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes locekle; biedrība “Latvijas denacionalizēto un municipālo māju īrnieku un dzīvokļu īpašnieku asociācija”, valdes līdzpriekšsēdētāja; nodibinājums “9. Maija fonds”, valdes locekle; Mātes Marijas biedrība, valdes līdzpriekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1970), matemātika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas kuģniecība”, skaits – 2135, summa – 790,00 LVL.

Žanna Kareļina

Dzimusi: 1979; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes locekle; biedrība “PCTVL jaunatnes organizācija”, valdes līdzpriekšsēdētāja; LR Saeima, deputāta palīdze.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2003), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): nedzīvojama telpa, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Cadillac Eldorado, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 2010.; automašīna Opel Tigra, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Aleksandrs Kuzmins

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Eiropas Parlaments, deputāta palīgs; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis; biedrība “Latvijas cilvēktiesību komiteja”, valdes loceklis; biedrība “PCTVL jaunatnes organizācija”, valdes loceklis; biedrība “Latvijas jaunatnes klubs”, valdes loceklis; biedrība “Noziedzības apkarošanas apvienība “ANTIKRIM””, revidents.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas balzams”, skaits – 6, summa – 6,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Swedbanka, summa – 670,00 LVL.

Neļa Maliha

Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “J&P Logictics”, jurists.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1987), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 535, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 EUR.

Aleksandrs Malnačs

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Mārupes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: informācijas aģentūra “Regnum”, žurnālists; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), vēstures maģistra grāds; Latvijas Universitāte (1995), pedagoģijas maģistra grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgas raj., Mārupes pag., (īpašumā).

Jurijs Mašošins

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils Universitāte, docents.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), tiesību doktora zinātniskais grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS Nordea banka, skaits – 50, summa – 1050,00 EUR.

Viktorija Murina

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: ebrejiete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas denacionalizēto un municipālo māju īrnieku un dzīvokļu īpašnieku asociācija”, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas 13.vidusskola (1971), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Zafira, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2009.

Jakovs Pliners

Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: ebrejs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Babītes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; nodibinājums “Fonds Vecāki–bērniem”, valdes priekšsēdētājs; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes līdzpriekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1997), pedagoģijas zinātņu doktora grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals un garāža, Rīgas raj., Babītes nov., (īpašumā); dzīvoklis, Rīgas raj., Babītes nov., (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 24200,00 EUR; AS Parex banka, summa – 28500,00 LVL; AS DnB NORD banka, summa – 5600,00 LVL.

Anna Proņina

Dzimusi: 1982; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “Mūsu izvēle”, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2006), maģistra grāds uzņēmējdarbībā un vadīšanā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Vladislavs Rafaļskis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: ukrainis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis; Rīgas 40.vidusskola, skolotājs.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1983), krievu valoda un literatūra. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (iznomā).

Gagiks Sarkisjans

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1990), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Nissan Maxima, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2006.

Juris Sokolovskis

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: fonds “9. Maijs”, valdes loceklis; biedrība “PCTVL jaunatnes organizācija”, līdzpriekšsēdētājs; LR Saeima, deputāts; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, līdzpriekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), sociālo zinātņu maģistra grāds sabiedrības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rīgas raj., Ķekavas nov., (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Ludzas raj., Ciblas nov., (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 316, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 98500,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea banka, summa – 1700,00 EUR; Latvijas Krājbanka, summa – 15500,00 LVL.

Aleksandra Turčaņinova

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Par Džohara Dudajeva gatves pārdēvēšanu”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), angļu filoloģija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (nomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 60500,00 EUR.

Aina Žuravļova

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: dārzu kooperatīvs “Pabaži–B”, valdes locekle; Dzīvokļu īpašnieku biedrība “Kristaps 23”, valdes priekšsēdētāja; Rīgas 88.vidusskola, skolotāja.

Izglītība: N.A. Rimska–Korsakova Sanktpēterburgas Valsts konservatorija (1997), mākslas doktora grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas raj., Saulkrasti, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Škoda Fabia, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.



 

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Andris Tolmačovs

2. Jānis Kuzins

3. Aleksandrs Prutkovs

4. Tatjana Strautmane

5. Ludmila Rodionova

6. Jeļena Učaikina

7. Alise Djomina

8. Anna Vinogradova

9. Dmitrijs Kirejevs

10. Irina Novohatjko

11. Kristina Galihanova

12. Andrejs Bessoļcevs

13. Gints Lazdiņš

14. Ernesto Škirmants

15. Vilnis Antonišķis

16. Gaļina Bezdeņežniha

17. Tahirs Sīmanis

18. Andrejs Koļesņiks

19. Peresvets Bezdeņežnihs

20. Vilmārs Vaiba

21. Aleksandrs Maļins

22. Leonīds Šakovecs

23. Leticija Pone

24. Igors Kotkovskis

25. Aleksandrs Giļmans

26. Viktors Jolkins

= Ziņas par kandidātiem

Vilnis Antonišķis

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Ropažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Musons”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1996), sociālo zinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Ropažu nov., (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6000,00 LVL.

Andrejs Bessoļcevs

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Mārupes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “Mūsu izvēle”, valdes loceklis; SIA “Rivieta”, būvprojektu vadītājs; SIA “Būveksperts AV”, valdes loceklis.

Izglītība: Maskavas Valsts informātikas akadēmija (1998), sociālo zinātņu doktora grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rīgas raj., Mārupes nov., (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motocikls solo Honda FES 125, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; automašīna Dodge Grand Caravan, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 7000,00 LVL.

Gaļina Bezdeņežniha

Dzimusi: 1950; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Cēsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Multiplās sklerozes asociācija, Cēsu rajona nodaļas vadītāja.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1975), matemātika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Cēsis, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Privātbanka, summa – 3000,00 LVL.

Peresvets Bezdeņežnihs

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Cēsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS BTA, programmētājs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2009), maģistra grāds datorsistēmās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Alise Djomina

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāta palīdze; Eiropas Parlaments, deputāta palīdze.

Izglītība: Sanktpēterburgas Valsts universitāte (2008), sabiedriskās attiecības. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgas raj., Salaspils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Golf, izlaides gads 2009., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 1500,00 LVL.

Kristina Galihanova

Dzimusi: 1979; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kristina RG”, valdes locekle; Salaspils novada dome, Attīstības daļas projektu vadītāja.

Izglītība: Maskavas Valsts starptautisko attiecību institūts (universitāte) (2003), maģistra grāds menedžmentā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals ar dzīvojamo māju un ēkām, Rīgas raj., Salaspils nov., (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Lancer, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2004.

Aleksandrs Giļmans

Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: ebrejs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “LDZ Cargo refrižerators”, vecākais mehāniķis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1975), elektriskie tīkli un sistēmas. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (nomā).

Viktors Jolkins

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas psihologu un psiho terapeitu asociācija”, valdes loceklis; Eiropas Parlaments, deputāta palīgs; biedrība “Latvijas totalitāro sektu apkarošanas komiteja”, valdes līdzpriekšsēdētājs; biedrība “Edelweiss centr”, valdes loceklis; biedrība “Noziedzības apkarošanas apvienība “ANTIKRIM”, valdes loceklis; biedrība “PCTVL jaunatnes organizācija”, valdes loceklis; biedrība “Latvijas jaunatnes klubs”, valdes loceklis.

Izglītība: Psiholoģijas augstskola (2009), maģistra grāds psiholoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Dmitrijs Kirejevs

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Petrarks”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Limbažu slimnīca”, traumatologs–ortopēds, bērnu ķirurgs; AS “Rīgas veselības centrs “Pļavnieki””, traumatologs–ortopēds; SIA “Jelgavas poliklīnika”, traumatologs–ortopēds, bērnu ķirurgs; medicīnas sabiedrība “Vesels”, traumatologs–ortopēds, bērnu ķirurgs; SIA “Vidzemes slimnīca”, traumatologs–ortopēds.

Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1996), ārsta grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rīgas raj., Mārupe, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Rīgas raj., Stopiņu nov., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Sharan, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 195000,00 EUR.

Andrejs Koļesņiks

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Gaujas vēji”, valdes loceklis, komercdirektors.

Izglītība: Rīgas 39. profesionāltehniskā skola (1989), atslēdznieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Liepājas raj., Medzes pag., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi 90, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2010.; automašīna Ford Scorpio, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2006.

Igors Kotkovskis

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “BBH Investment”, peldēšanas treneris; Rīgas 95.vidusskola, peldēšanas treneris; SIA “Sharky”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2010), pedagoģijas maģistra grāds sporta zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgas raj., Mārupes nov., (īpašumā).

Jānis Kuzins

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “Mūsu izvēle”, valdes loceklis; Apvienotā daudznozaru arodbiedrība, valdes priekšsēdētājs; SAS “Krasnodarstrojtransgaz” filiāle Baltija, direktors.

Izglītība: Lielupes vidusskola (2001), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals ar ēku, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 33000,00 LVL.

Gints Lazdiņš

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Matex finanšu group”, valdes loceklis; SIA “Latgales sadarbības fonds”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 9.vidusskola (1998), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Sigulda, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Sigulda, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Salacgrīvas nov., (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Babītes nov., (īpašumā); zemes gabals, Inčukalna nov., (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Sigulda, (īpašumā); dzīvoklis, Sigulda, (īpašumā); dzīvoklis, Sigulda, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Krāslavas nov., (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Olaines nov., (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Sigulda, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Spānija, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Dobeles nov., (īpašumā); zemes gabals, Dobeles nov., (īpašumā); zemes gabals, Dobeles nov., (īpašumā); zemes gabals, Sigulda, (īpašumā); zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): kvadracikls Polaris Ranger RZR 800, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; automašīna GMC Forward, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2008.; sniega motocikls Lynx Adventure 600, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; kravas pašizgāzējs ZIL 554, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2008.; automašīna Mitsubishi Mighty Max, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2008.; transporta piekabe Boeckmann TS, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2008.; piekabe laivu vedējs RB 1157, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.; ūdens motocikls Kawasaki Jet Ski STX–15F, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.; automašīna Dodge Ram 1500, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2008.; kvadracikls Polaris Ranger RZR 700, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 625000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Mērsraga termināls”, skaits – 10, summa – 200,00 LVL; SIA “Kurzemes attīstības fonds”, skaits – 30, summa – 600,00 LVL; SIA “Matex financial group”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; SIA “Zemgales attistības fonds”, skaits – 600, summa – 600,00 LVL; SIA “Biroju nams Lielupe”, skaits – 700, summa – 700,00 LVL; SIA “RKD”, skaits – 10, summa – 1000,00 LVL; SIA “Latgales mežu aizsardzības fonds”, skaits – 666, summa – 666,00 LVL; SIA “Dom nams”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL; SIA “Latgales sadarbības fonds”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 73500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 3900,00 LVL.

Aleksandrs Maļins

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jaunatnes organizācija “Mūsu izvēle”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Transporta un sakaru institūts (2010), bakalaura grāds transporta un biznesa loģistikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Irina Novohatjko

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Olainfarm, vadošā ķīmiķe.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1982), bioloģiski aktīvo savienojumu ķīmiskās tehnoloģijas. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Olaines pilsēta, (īpašumā).

Leticija Pone

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jūrmalas uzņēmēju biedrība, valdes locekle; Jūrmalas nevalstisko organizāciju apvienība, biedre.

Izglītība: Natālijas Draudziņas 7.vidusskola (1989), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Aleksandrs Prutkovs

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Salaspils novada dome, deputāts, mājas lapas moderators; partijas “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 2. Medicīnas skola (1986), feldšeris–laborants. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mersedes Benz 300, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 1992.

Ludmila Rodionova

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, frakcijas PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā sekretāre; SIA “Krievu sēta”, valdes priekšsēdētāja; biedrība “Olaines krievu kopiena”, valdes priekšsēdētāja; biedrība “Olaines dāmu klubs “Viktorija””, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Orlas Valsts pedagoģiskais institūts (1984), krievu valoda un literatūra. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvokļa īpašums, Olaines pilsēta, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Polo, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1996.

Tahirs Sīmanis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: IK “Tahīrs”, individuālais komersants; Latvijas čigānu nacionālās kultūras biedrība, valdes loceklis.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), uzņēmējdarbības vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Tatjana Strautmane

Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas komercģimnāzija, direktore.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1972), filozofijas un sabiedrības mācības pasniedzēja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Citroen C2, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS Parex banka, summa – 3700,00 LVL.

Leonīds Šakovecs

Dzimis: 1935; dzimums: vīrietis; tautība: baltkrievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: laikraksts “Prameņ”, galvenais redaktors.

Izglītība: Baltkrievu Valsts universitāte (1967), žurnālists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Ernesto Škirmants

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Greta–S”, direktors.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1986), radiotehnika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Combo, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1996.; automašīna VAZ 2101, izlaides gads 1972., reģistrācijas gads 1993.; kravas furgons Peugeot J5, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 1985.

Andris Tolmačovs

Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāta palīgs; Olaines novada dome, deputāts; biedrība “Olaines krievu kopiena”, valdes loceklis; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis; SIA “Tolan”, valdes loceklis, direktors; Eiropas Parlaments, deputāta palīgs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), sociālās zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Olaines nov., Olaine, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Avensis, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Jeļena Učaikina

Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Ļeņingradas Elektrotehnisko sakaru institūts (1974), radiosakari un radiopārraide. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: apmierinoši.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Talsu raj., Rojas nov., (īpašumā); zemes gabals, Rīgas raj., Daugmales nov., (īpašumā); zemes gabals, Rīgas raj., Ropažu nov., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Norvik banka, summa – 2000,00 LVL; Parex banka, summa – 5000,00 EUR; DnB Nord banka, summa – 2000,00 LVL; AS Swedbanka, summa – 8000,00 EUR.

Vilmārs Vaiba

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Baltijas porcelāna fabrika”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Industriālais politehnikums (1986), autoinženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Anna Vinogradova

Dzimusi: 1983; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Ekstrom”, biroja vadītāja.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2009), maģistra grāds uzņēmējdarbībā un vadīšanā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rīgas raj., Stopiņu nov., (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Golf, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.



 

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Miroslavs Mitrofanovs

2. Aleksejs Vasiļjevs

3. Aleksandrs Jukšinskis

4. Ašots Mamikonjans

5. Anatolijs Pušņakovs

6. Valērijs Petrovs

7. Ivans Popovs

8. Igors Sorokins

9. Vladimirs Pedāns

10. Grigorijs Gontmahers

11. Sergejs Lazovskis

12. Sergejs Solovjovs

13. Andrejs Golubevs

14. Jevgeņijs Golubevs

15. Pāvels Prozors

16. Jurijs Zaicevs

17. Aleksandrs Blins

18. Vladimirs Čuprovs

19. Jūlija Rimvida-Mickeviča

= Ziņas par kandidātiem

Aleksandrs Blins

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: baltkrievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ludzas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Octo B”, valdes loceklis.

Izglītība: Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (2008), maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Ludza, (īpašumā); zemes gabali, Ludzas raj., Blontu pag., (īpašumā); zemes gabali, Ludzas raj., Pasienes pag., (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zemes gabals, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Golf, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.

Vladimirs Čuprovs

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Cemex”, direktors.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1993), būvniecība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Andrejs Golubevs

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Evor Latgale”, komercdirektors.

Izglītība: Armaviras 2.vidusskola (1988), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Renault Espace, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2006.; motocikls solo Honda Gold Wing, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2010.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6000,00 EUR.

Jevgeņijs Golubevs

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Ornika”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1980), vēstures un sabiedrības mācības skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: apmierinoši.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Daugavpils, (īpašumā); ēku (būvju) īpašums, Daugavpils, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.

Grigorijs Gontmahers

Dzimis: 1936; dzimums: vīrietis; tautība: ebrejs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Krāslavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Erevānas Valsts neklātienes Pedagoģiskais institūts (1969), krievu valodas un literatūras skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: apmierinoši.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Krāslava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VAZ 21063, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2004.

Aleksandrs Jukšinskis

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Sociālais garants”, valdes loceklis; SIA “ABCD Rīga”, valdes loceklis; SIA “Paintball adventures”, valdes loceklis.

Izglītība: Transporta un sakaru institūts (2004), sociālo zinātņu bakalaurs ekonomikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Limbažu nov., (īpašumā).

Sergejs Lazovskis

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ludzas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rotad”, valdes loceklis; Ņukšu pamatskola, sporta skolotājs; biedrība “Vārpa–L”, valdes loceklis; Ludzas 2.vidusskola, strukturvienības vadītājs sporta jomā.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2010), bakalaura grāds izglītībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēku (būvju) īpašums, Ludza, (īpašumā); dzīvoklis, Ludza, (īpašumā); dzīvoklis, Ludza, (īpašumā); zemes gabals, Ludza, (īpašumā); dzīvoklis, Ludza, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13400,00 EUR; 13400,00 EUR.

Ašots Mamikonjans

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: armēnis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Līvānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Līvānu novada dome, deputāts; Līvānu vecticībnieku biedrība “Pomorje”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Līvānu karbons”, tehniskais direktors.

Izglītība: Kokandas 53.vidusskola (Uzbekistāna) (1967), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Miroslavs Mitrofanovs

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Latvijas Krievu kultūras mantojuma institūts”, valdes loceklis; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis; LR Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1991), bioloģija un ķīmija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals ar ēku (būvju) īpašumu, Daugavpils nov., (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Vladimirs Pedāns

Dzimis: 1935; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1973), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Ludzas raj., Ciblas nov., (īpašumā); zemes gabals, Ludzas raj., Līdumnieku pag., (īpašumā); dzīvoklis, Ludzas raj., Isnaudas pag., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Lexus RX 300, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Latvijas Krājbanka, summa – 9900,00 EUR.

Valērijs Petrovs

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Vēstures parks”, likvidators; SIA “Rēzeknes reklāmas centrs”, valdes loceklis; SIA “Juridiskie darījumi”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1989), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Lexus IS 200, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18250,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Juridiskie darījumi”, skaits – 25, summa – 250,00 LVL; SIA “Rēzeknes reklāmas centrs”, skaits – 33, summa – 330,00 LVL.

Ivans Popovs

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Viļānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Viļānu novada dome, deputāts; ZS “Nova IV”, direktors; SIA “VIJA VIP”, valdes loceklis.

Izglītība: Grāmatvedības un finanšu koledža (2007), grāmatvedis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rēzeknes raj., Viļāni, (īpašumā); zemes gabali, Rēzeknes nov., Audriņu pag., (īpašumā); dzīvoklis, Rēzeknes raj., Viļāni, (īpašumā); ēku (būvju) īpašums, Rēzeknes raj., Viļāni, (īpašumā); ēku (būvju) īpašums, Rēzeknes raj., Viļāni, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes raj., Viļāni, (īpašumā); ēku (būvju) īpašums, Rēzeknes nov., Audriņu pag., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi 80, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 1500,00 LVL.

Pāvels Prozors

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “KU Nafta Trading”, apsargs.

Izglītība: Daugavpils 5.vidusskola (1977), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Anatolijs Pušņakovs

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Monte rosso”, valdes loceklis.

Izglītība: Malnavas sovhoztehnikums (1988), tehniķis–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rēzeknes nov., Čornajas pag., (valdījumā); dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes nov., Čornajas pag., (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21000,00 LVL.

Jūlija Rimvida–Mickeviča

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AAS “ERGO Latvija”, piesaistītais aģents–starpnieks; autosporta biedrība “Speed Culture”, valdes locekle.

Izglītība: Maskavas Valsts rūpniecības universitāte (2000), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 3161, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 2008.; automašīna Ford Probe, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Norvik banka, summa – 3700,00 EUR.

Sergejs Solovjovs

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ditton pievadķēžu rūpnīca, meistars; Latvijas krievu kopiena, Daugavpils nodaļa, valdes loceklis.

Izglītība: Maskavas Valsts rūpniecības universitāte (2003), jurisprudence. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Igors Sorokins

Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Maltas šaha klubs”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (2000), sociālo zinātņu maģistra grāds psiholoģijas apakšnozarē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēku (būvju) īpašums, Rēzeknes raj., Maltas pag., Malta, (nomā); zemes gabals, Rēzeknes raj., Maltas pag., (īpašumā); zemes gabali, Preiļu raj., Riebiņu nov., Stabulnieku pag., (īpašumā).

Aleksejs Vasiļjevs

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes lietu nodaļa, vadītājas vietnieks; Daugavpils 15.vidusskola, skolotājs; Latvijas krievu kopienas Daugavpils nodaļa, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Maskavas Valsts rūpniecības universitāte (2004), jurisprudence. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Daugavpils raj., Līksnas pag., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Rover 75, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2010.

Jurijs Zaicevs

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Worldwall”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils 10.vidusskola (2006), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.



 

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Andrējs Boboško

2. Ilona Haņina

3. Andris Tauriņš

4. Deniss Čerņikovs

5. Sergejs Špaks

6. Tatjana Zdubņikova

7. Ļevs Berezins

8. Aleksandra Cebaka

9. Oļegs Šavrovs

= Ziņas par kandidātiem

Ļevs Berezins

Dzimis: 1989; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas 88.vidusskola (2008), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Andrējs Boboško

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes loceklis; Baltijas kultūrvēsturiskā mantojuma centrs “Patriots”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Remarks” namu serviss, valdes loceklis.

Izglītība: Liepājas politehnikums (1989), rūpniecības uzņēmumu elektroiekārtas. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Kadett, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Remarks” namu serviss, skaits – 30, summa – 636,30 LVL.

Aleksandra Cebaka

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Omskas lauksaimniecības institūts (1989), zemes ierīcība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Ventspils raj., Tārgales pag., (īpašumā); zemes gabals ar dzīvojamo māju, Ventspils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Jetta, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Deniss Čerņikovs

Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas 90.vidusskola, strādnieks.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2005), sporta skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A4, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 62700,00 EUR.

Ilona Haņina

Dzimusi: 1975; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Futbola klubs “Honda””, valdes loceklis; SIA “NIT”, juriskonsults; SIA “Ventspils celtnieks”, juriskonsults; SIA “G.Alina Baltic”, grāmatvede; SIA “Dakar 1”, grāmatvede.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2009), maģistra grāds privāttiesībās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunu līmenī.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Ventspils, (īpašumā); zemes gabals, Ventspils raj., Tārgales pag., (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70000,00 EUR.

Oļegs Šavrovs

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Dziļurbums & ko”, valdes loceklis; Kredītņēmēju un līzinga ņēmēju tiesību aizstāvības biedrība “Atmoda”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (1992), treneris–pedagogs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: apmierinoši.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Liepājas raj., Nīcas pag., (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 253000,00 LVL.

Sergejs Špaks

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: baltkrievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “RDSK”, valdes loceklis; Kredītņēmēju un līzinga ņēmēju tiesību aizstāvības biedrība “Atmoda”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1996), starptautisko ekonomisko sakaru organizācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 197000,00 EUR.

Andris Tauriņš

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Voita”, direktors, valdes loceklis.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2010), juriskonsults. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Liepājas raj., Nīcas nov., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Renault Safrane, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Tatjana Zdubņikova

Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zemūdens karaflotes jūrnieku biedrība , sekretāre.

Izglītība: Rīgas kvalifikācijas celšanas institūts (1985), informācijas inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (valdījumā).



 

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Valērijs Buhvalovs

2. Nataļja Čehova

3. Ludmila Ušakova

4. Maksims Galkins

5. Jurijs Zamarajevs

6. Valentīna Kudrjavceva

7. Nikolajs Anuškevičs

8. Oļegs Pētersons

9. Ludmila Kitova

10. Marija Dešovaja

11. Agris Kalniņš

12. Kristīne Irgensone

= Ziņas par kandidātiem

Nikolajs Anuškevičs

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Hektors”, darbu vadītājs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2009), maģistra grāds siltuma, gāzes un ūdens inženiersistēmās; Rīgas Tehniskā universitāte (2008), inženierzinātņu maģistra grāds enerģētikā un elektrotehnikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Jēkabpils, (īpašumā); zemes gabals, Jēkabpils, (īpašumā); zemes gabals, Jēkabpils raj., Kūku pag., (īpašumā).

Valērijs Buhvalovs

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas privātā vidusskola “Evrika”, zinātniskais konsultants; Jelgavas krievu kultūras biedrība “Veče”, vicedirektors; Tatjanas Ždanokas fonds “Krievu skolai”, valdes loceklis; LR Saeima, deputāts.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1993), LR pedagoģijas doktora zinātniskais grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Nataļja Čehova

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jēkabpils krievu biedrība “Rodņik”, valdes priekšsēdētāja; Jēkabpils pilsētas dome, deputāts.

Izglītība: Novočerkaskas Politehniskais institūts (1981), automatizētās vadības sistēmas. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Jēkabpils, (iznomā).

Marija Dešovaja

Dzimusi: 1967; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2010), bakalaura grāds veselības aprūpē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Aizkraukle, (īpašumā).

Maksims Galkins

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jelgavas pilsētas dome, deputāts; IK “Maksims Galkins”, individuālais komersants.

Izglītība: Jelgavas vakara (maiņu) vidusskola (2000), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jelgava, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 LVL.

Kristīne Irgensone

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: nav.

Izglītība: Psiholoģijas augstskola (2006), psihologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Agris Kalniņš

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Ergo”, apdrošināšanas aģents.

Izglītība: Vidzemes Augstskola (2007), biznesa vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo S60, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.

Ludmila Kitova

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jēkabpils krievu kopiena “Rodņik”, valdes locekle.

Izglītība: Brjanskas celtniecības tehnikums (1978), grāmatvedis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Valentīna Kudrjavceva

Dzimusi: 1967; dzimums: sieviete; tautība: poliete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāta palīdze; SIA “Edelīna AG”, topmenedžere.

Izglītība: Rīgas 18.vakara (maiņu) vidusskola (1985), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Jelgava, (īpašumā).

Oļegs Pētersons

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Latvijas gāze”, atslēdznieks.

Izglītība: Ludzas rajona Zilupes 12. LPTV (1984), plaša profila traktorists–mašīnists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rīgas raj., Olaines nov., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Vivaro, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Ludmila Ušakova

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Aizkraukles 1.vidusskola, skolotāja; IK “Mila”, individuālais komersants; partija “PCTVL – Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā”, valdes locekle; Krievu kopiena “Lad”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), krievu valoda un literatūra. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Aizkraukles raj., Aizkraukles pag., (īpašumā); dzīvoklis, Aizkraukle, (īpašumā); zemes gabals, Aizkraukle, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.

Jurijs Zamarajevs

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biržu pamatskola, skolotājs; Jēkabpils Agrobiznesa koledža, skolotājs; Jēkabpils krievu biedrība “Rodņik”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2007), izglītības zinātņu maģistra grāds pedagoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Kadett, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 1987.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!