• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Sveicot rīdziniekus pilsētas svētkos. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2010., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215573

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltkrievijas ārlietu ministra darba vizīti Latvijā

Vēl šajā numurā

24.08.2010., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Sveicot rīdziniekus pilsētas svētkos

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze sveica rīdziniekus un galvaspilsētas viesus pilsētas svētkos, novēlot izbaudīt piesātināto svētku programmu un gūt daudz pozitīvu emociju un spilgtu iespaidu.

Saeimas priekšsēdētājs norādīja, ka “varam lepoties ar savu galvaspilsētu, kura nepārtraukti attīstās un kura ar katru gadu kļūst arvien sakoptāka un pievilcīgāka,” uzsverot, ka Rīga 2014.gadā pelnīti kļūs par Eiropas kultūras galvaspilsētu.

“Mēs varam lepoties ar Rīgas vēsturisko centru un jūgendstila arhitektūru, kas ir iekļauta UNESCO pasaules kultūras mantojuma sarakstā un kurai nav līdzīgu pasaulē, mēs varam lepoties ar zaļajiem parkiem, kas ir lieliski piemēroti atpūtai un pastaigām kopā ar ģimeni vai draugiem, un mēs varam lepoties ar galvaspilsētas kultūras dzīvi, kas ir patiešām interesanta un daudzveidīga. Rīgas svētku laikā noteikti būs lieliska iespēja vēlreiz par to pārliecināties,” atzīst G.Daudze.

Saeimas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!