• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par sadarbību ar Gruziju vides un dabas aizsardzībā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 24.08.2010., Nr. 133 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215575

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

24.08.2010., Nr. 133

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par sadarbību ar Gruziju vides un dabas aizsardzībā

17. un 18.augustā vides ministrs Raimonds Vējonis darba vizītes laikā Tbilisi, Gruzijā, tikās ar Gruzijas vides aizsardzības un dabas resursu ministru Georgu Kačidzi un vienojās par prioritārajiem sadarbības jautājumiem vides un dabas aizsardzības jomā.

Vizītes laikā abi ministri pārrunāja Latvijas pieredzi, īstenojot projektus, kas saistīti ar ūdens attīrīšanas iekārtām un medicīnisko atkritumu apsaimniekošanu.

Tāpat tikšanās laikā Gruzijas amatpersonas pauda lielu interesi ne tikai par ūdenssaimniecības sakārtošanas jautājumiem, bet arī par Latvijas pieredzi, izmantojot videi draudzīgus risinājumus ēku apsildīšanai.

Atsaucoties uz Gruzijas atbildīgo amatpersonu lielo ieinteresētību, tikšanās laikā abi ministri vienojās turpmāk sadarboties ne tikai institūciju līmenī, bet attīstīt arī plašāku sadarbību abu valstu uzņēmēju starpā. Plānots, ka šā gada rudenī Latvijas uzņēmēju delegācija dosies uz Gruziju, lai tur klātienē dalītos pieredzē.

Vides ministrijas
Sabiedrības informēšanas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!