• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 23. augusta rīkojums Nr. 498 "Par Rīgas Tehniskās universitātes Liepājas filiāles profesionālās vidusskolas reorganizāciju, apvienojot to ar Liepājas Valsts tehnikumu". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2010., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215591

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru kabineta rīkojums Nr.499

Par finanšu līdzekļu piešķiršanu no valsts budžeta programmas "Līdzekļi neparedzētiem gadījumiem"

Vēl šajā numurā

25.08.2010., Nr. 134

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 498

Pieņemts: 23.08.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.498

Rīgā 2010.gada 23.augustā (prot. Nr.42 27.§)

Par Rīgas Tehniskās universitātes Liepājas filiāles profesionālās vidusskolas reorganizāciju, apvienojot to ar Liepājas Valsts tehnikumu

1. Saskaņā ar Valsts pārvaldes iekārtas likuma 15.panta trešās daļas 2.punktu, kā arī pamatojoties uz Rīgas Tehniskās universitātes Senāta 2010.gada 28.jūnija lēmumu Nr.542 par Rīgas Tehniskās universitātes Liepājas filiāles profesionālās vidusskolas nodošanu valstij, ar 2011.gada 1.aprīli reorganizēt Rīgas Tehniskās universitātes izglītības iestādi – Rīgas Tehniskās universitātes Liepājas filiāles profesionālo vidusskolu (turpmāk – vidusskola), apvienojot to ar Izglītības un zinātnes ministrijas (turpmāk – ministrija) padotībā esošo profesionālās izglītības iestādi – Liepājas Valsts tehnikumu –, un uz reorganizējamo institūciju bāzes izveidot jaunu ministrijas padotībā esošu profesionālās izglītības iestādi – Liepājas Valsts tehnikumu (turpmāk – tehnikums).

2. Ministrijai sadarbībā ar Rīgas Tehnisko universitāti līdz 2011.gada 2.martam izveidot vidusskolas un tehnikuma reorganizācijas komisiju (turpmāk – komisija). Komisijai līdz 2011.gada 1.aprīlim veikt vidusskolas un tehnikuma materiālo līdzekļu inventarizāciju un nodrošināt vidusskolas bilancē esošās mantas, saistību, arhīva un lietvedības nodošanu tehnikumam.

3. Noteikt, ka tehnikums ir vidusskolas mācību programmu, funkciju, tiesību, saistību, bilancē esošās mantas, finanšu līdzekļu, lietvedības un arhīva pārņēmējs.

4. Ar reorganizāciju saistītos izdevumus segt no ministrijai 2011.gadā vidusskolas un tehnikuma finansēšanai piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Izglītības un zinātnes ministra vietā – zemkopības ministrs J.Dūklavs

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!