• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2010., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215643

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Ārlietu dienests ir spējis ne vien godam pārstāvēt Latviju, bet arī dot ieguldījumu Latvijas ekonomikas atveseļošanā"

Vēl šajā numurā

25.08.2010., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

2.saraksts. VIENOTĪBA

= Vēlēšanu programma

VIENOTĪBA. DOMBROVSKIS. LATVIJA

Mūsu mērķis ir gudra, vesela un turīga latviešu nācija. Mēs redzam Latviju kā saliedētu nacionālu valsti, ko veido zinoši, uzņēmīgi un radoši cilvēki. Mēs redzam taisnīgu un saliedētu sabiedrību, kurā veselības un sociālā sistēma nodrošina tautas ataudzi. Mēs redzam Latviju kā Baltijas līderi, kuras globālo konkurētspēju nodrošina zināšanu ekonomika.

VIENOTĪBAS Ministru prezidents ir Valdis Dombrovskis. Pēc “trekno gadu” politikas izraisītās ekonomiskās, politiskās un morālās krīzes Valda Dombrovska valdība izglāba valsti no bankrota un atjauno Latvijas labo vārdu pasaulē. Valstī ir atsākusies stabila attīstība. Mums tā jāsaglabā.

Dombrovska VIENOTĪBAS valdības programmas galvenie virzieni:

• Darbs katram. Attīstīt ražošanu un pakalpojumus visā Latvijā. Četros gados ieguldīt trīs miljardus latu, lai izveidotu vismaz vienu ražotni katrā novadā. Īpaša uzmanība attīstībai ārpus Rīgas.

• Taisnīga sabiedrība. Nodokļu sistēmas progresīva reforma, lai nodokļus maksātu visi, lai par darbu, bērniem, izglītību, veselību un videi draudzīgu dzīvesveidu būtu mazāki nodokļi nekā par patēriņu, īpašumiem un piesārņojumu.

• Godīga konkurence. Ar īpašumu sākumdeklarēšanu, ienākumu atklātību un pārdomātiem stimuliem samazināt pelēko biznesu un krāpšanu. Ierobežojot monopolus, pazemināt cenas patērētājiem.

• Vesela sabiedrība. Veselības veicināšana, ikvienam pieejama veselības aprūpe. Uzsvars uz veselīgu dzīvesveidu, profilaksi, priekšlaicīgas nāves cēloņu novēršanu, primāro aprūpi un patentbrīviem medikamentiem.

• Nacionāla valsts. Vitāla latviešu valodas un kultūras telpa, kvalitatīvi sabiedriskie mediji un pienācīgs atbalsts kultūrai. Latviešu valodas aizsardzības un attīstības programma un pilsoniskā izglītība sabiedrības saliedēšanai.

• Atbildīga politika. Politiskā reforma, lai deputāti būtu tuvāki vēlētājiem, valdības stabilākas un politiskā atbildība skaidrāka. Lai lielā nauda nevarētu nopirkt politiku. Darbīga pilsoniskā sabiedrība, kas aktīvi piedalās savas apkaimes, pašvaldības un valsts lēmumos.

• Izglītota, radoša un uzņēmīga jaunā paaudze. Vidējā izglītība un divas svešvalodas – obligātas, arodizglītība – kopā ar uzņēmumiem, universitātes – starptautiski atzītas. Uzsvars uz radošumu, uzņēmīgumu, pilsoniskumu izglītībā. Valsts finansēta augstākā izglītība – prioritāro nozaru vajadzībām.

• Zināšanu ekonomika. Zināšanu un jaunievedumu veicināšana visās tautsaimniecības nozarēs, pārvaldē un izglītībā, lai Latvijas resursi tiktu izlietoti visaugstākās jaunās vērtības radīšanai. Precīzi stimuli energoefektīvai dzīvei, atjaunojamo resursu izmantošanai un videi draudzīgam biznesam.

• Apdzīvoti Latvijas lauki un moderna lauksaimniecība. Ražošanas un pakalpojumu attīstība lauku teritorijās, nodarbinātības daudzveidīgošana. Kooperācija un modernizācija Latvijas lauksaimniecības potenciāla izvēršanai. Taisnīgi lauksaimnieku atbalsta maksājumi no ES budžeta.

• Tautas ataudze. Programma “Trešais bērns”, lai tuvinātu dzimstību tautas ataudzes līmenim. Latvijas dubultās pilsonības piešķiršana, lai veicinātu darba emigrantu atgriešanos. Paaudžu solidaritāte – samērīgas pensijas ilgtspējīgā sistēmā.

• Nē – korupcijai. Profesionāli izmeklētāji, stiprs KNAB, neatkarīga prokuratūra un tiesa. Moderna un atklāta publisko iepirkumu sistēma, kurā priekšrocības ir tiem, kas godīgi maksā visus nodokļus.

• Rietumu izvēle un globālie tirgi. Pilntiesīga līdzdalība arvien ciešāk integrētas Eiropas Savienības kodolā. NATO infrastruktūra Latvijā. Biznesa diplomātijas, tirgvedības un finansiāls atbalsts Latvijas eksportam uz pasaules straujākajiem tirgiem, īpaši Austrumeiropā un Āzijā.

Īstenojot šo programmu, mums četros gados jāsasniedz konkrēti mērķi:

• sasniegt tautsaimniecības izaugsmi par 20%

• nodrošināt Latvijā 1,1 miljonu darba vietu

• sagatavot Latviju dalībai eirozonā

• samazināt ienākumu nevienlīdzības indeksu līdz vidējam Eiropā

• samazināt priekšlaicīgu mirstību par 20%

• panākt dzimstības pieauguma atjaunošanos

• pacelt izglītības kvalitātes līmeni virs Eiropas vidējā

• pilnībā sabalansēt valsts ienākumus un izdevumus

• uz pusi samazināt ēnu ekonomiku

• palielināt privātuzņēmēju skaitu par 50%.

Astoņos gados Latvijai ir jāspēj kļūt par Baltijas līderi svarīgākajos dzīves kvalitātes, tautas attīstības un globālās konkurētspējas rādītājos.

Tikai vienotībā ir spēks.

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Ģirts Valdis Kristovskis

2. Linda Mūrniece

3. Sarmīte Veide

4. Inguna Rībena

5. Olafs Pulks

6. Ints Dālderis

7. Sanita Stelpe

8. Lolita Čigāne

9. Hosams Abu Meri

10. Imants Viesturs Lieģis

11. Ilze Viņķele

12. Uģis Rotbergs

13. Andris Buiķis

14. Normunds Orleāns

15. Rimants Ziedonis

16. Ojārs Ēriks Kalniņš

17. Iluta Lāce

18. Kārlis Strēlis

19. Antra Sakne

20. Rasma Kārkliņa

21. Guntis Stirna

22. Kristīne Drēviņa

23. Juris Zvirbulis

24. Marija Balcere

25. Vaira Paegle

26. Modris Jaunups

27. Valdis Krastiņš

28. Rolands Irklis

29. Inese Kalniņa

30. Raimonds Rublovskis

31. Dainis Rītiņš

32. Uģis Resnis

= Ziņas par kandidātiem

Hosams Abu Meri

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: libānietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Abu Meri Hosams ārsta prakse, gastroenterologs; Latvijas–Libānas kultūras biedrība, valdes priekšsēdētājs; Biedrības Arābu kultūras centrs, valdes priekšsēdētājs; Ezra–SK Rīgas slimnīca Bikur Holim, gastroenterologs, endoskopists; SIA Intramed imaging, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), ārsta speciālista kvalifikācija – gastroenteroloģija; Latvijas Universitāte (2002), ārsta speciālista kvalifikācija internajā medicīnā; Latvijas Medicīnas akadēmija (1999), ārsta grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford Focus, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: birojs, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 101587,51 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA Intramed imaging, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 8123,42 EUR.

Marija Balcere

Dzimusi: 1946; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Sabiedriskās aprūpes biedrība “Marija”, valdes priekšsēdētāja; Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmuma “Mājas virtuve”, vadītāja; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Rīgas nodaļas Sociālās darba grupas vadītāja; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Rīgas nodaļas valdes locekle; Politiskā partija “Jaunais laiks”, domes locekle.

Izglītība: Bauskas 1.vidusskola (1963), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Krāslavas novads, (īpašumā); piegulošās zemes ezera daļa, Krāslavas novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 1795,75 EUR; Swedbank, summa – 4262,38 EUR; AS “SEB banka”, summa – 772,66 LVL.

Andris Buiķis

Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitātes Matemātikas un informātikas institūts, laboratorijas vadītājs, vadošais pētnieks; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Rīgas valdes loceklis; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis; Latvijas Universitāte, emeritētais profesors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1992), habilitēts matemātikas doktors; Latvijas Valsts universitāte (1963), skaitļošanas matemātikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja ar zemi, Engures novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Rover, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Swedbank, summa – 19,91 LVL; Swedbank, summa – 1535,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 461,00 LVL; Swedbank, summa – 6,11 USD.

Lolita Čigāne

Dzimusi: 1973; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: EDSO, attīstības konsultante; Meierovica biedrība, valdes locekle.

Izglītība: Londonas ekonomikas skola, Londona, Lielbritānija (2001), maģistrs zinātnē; Centrāleiropas universitāte, Budapešta, Ungārija (2000), mākslu maģistrs; Latvijas Kultūras akadēmija (1996), mākslas bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgava, (īpašumā); dzīvoklis, Ozolnieku novads, (īpašumā); māja ar zemi, Jelgavas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle, summa – 2430,00 EUR.

Ints Dālderis

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Kultūras ministrija, kultūras ministrs.

Izglītība: JVLMA (1996), mākslas bakalaurs, klarnetes specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Alfa Romeo, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 1997.; automašīna Alfa Romeo, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Toyota, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21059,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: fonda daļas, skaits – 160,885, summa – 670,00 LVL, Swedbank.

Kristīne Drēviņa

Dzimusi: 1975; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Eiropas Savienības tiesību asociācija, valdes locekle; Eiropas Savienības Tiesa, Latvijas Republikas pārstāve; LR Tieslietu ministrija, Eiropas Savienības Tiesas departaments, direktore.

Izglītība: Kopenhāgenas biznesa skola sadarbībā ar Rīgas Juridisko augstskolu (2002), maģistrs Eiropas Savienības tiesībās; Francois Rabelais vārdā nosauktā Tūras Universitāte, Francija (2000), maģistra grāds Eiropas Savienības tiesībās; Latvijas Universitāte (1998), politikas zinātnes bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis (apakšiznomā), Vācija, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (nomā); dzīvoklis, Rīga, (iznomā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Deutschebank Frankfurtes filiāle, summa – 6000,00 EUR.

Rolands Irklis

Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Vēlēšanu reformas biedrība, valdes priekšsēdētāja vietnieks; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; SIA “Konsultāciju sabiedrība RA”, valdes loceklis; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), jurists, otrā līmeņa augstākā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Limbaži, (īpašumā).

Modris Jaunups

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts SIA “Autotransporta direkcija”, valdes loceklis; AS “VRC Zasulauks”, padomes priekšsēdētājs.

Izglītība: Juridiskā koledža (2005), pirmā līmeņa augstākā izglītība, jurista palīgs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemnieku saimniecība (1/5 domājamā daļa), Ārlavas novads, (īpašumā).

Inese Kalniņa

Dzimusi: 1967; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, Revīzijas komisijas priekšsēdētāja; biedrība “Apvienoto Nāciju Latvijas Asociācija”, valdes locekle; SIA “Consentes”, valdes locekle; Latvijas Universitāte, lektore.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), maģistra grāds tiesību zinībās; Latvijas Universitāte (2003), juriste; Latvijas Universitāte (1996), ārējo sakaru struktūrvienības vadītāja; Latvijas Universitāte (1991), matemātiķe, pasniedzēja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, mājas domājamā daļa, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Consentes”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL. Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Ojārs Ēriks Kalniņš

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Meierovica biedrība, dibinātājs; VA Latvijas Institūts, direktors; Latvijas Transatlantiskā organizācija, dibinātājs.

Izglītība: Roosevelt University, Chicago, Illinois, USA (1972), mākslas bakalaurs, filozofija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: normāls.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja (kopīpašums), Dundagas novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 950,00 LVL.

Rasma Kārkliņa

Dzimusi: 1946; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies. Ārvalsts pilsonība: ASV.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitāte, zinātniskā projekta vadītāja; LR Aizsardzības ministrija, ministra ārštata padomniece.

Izglītība: Čikāgas universitāte (1975), doktora grāds politikas zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labas.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis (kopīpašumā), Čikāga, (īpašumā); dzīvoklis (kopīpašumā), Čikāga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 61000,00 USD.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Valters un Rapa”, skaits – 10945, summa – 10945,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījumu fondi, skaits – 12, summa – 53689,00 USD, T.ROWEPRICE; iegūldījumu fondi, skaits – 2, summa – 83,00 USD, TIAA CREF; ieguldījumu fondi, skaits – 18, summa – 61977,00 USD, Fidelity Investments.

Valdis Krastiņš

Dzimis: 1927; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs.

Izglītība: Ļeņingradas konservatorija (1965), mākslas zinātņu doktors; Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1951), solists, pedagogs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Inčukalna novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Ģirts Valdis Kristovskis

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes priekšsēdētājs; Demokrātiski patriotiskā biedrība, amatpersona; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes priekšsēdētājs; Kalpaka pieminekļa fonds, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), tiesību maģistrs; Latvijas Universitāte (1995), tiesību bakalaurs; Aizsardzības resursu vadības institūts, ASV,Kalifornija (1995), augstākā izglītība, aizsardzības resursu vadība; Rīgas Politehniskais institūts (1984), inženieris–celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un māja, Ventspils, (īpašumā); dzīvoklis (kopīpašumā), Ventspils, (īpašumā); zeme un mājas (kopīpašumā), Apes novads, (īpašumā); zeme, Ventspils novads, (īpašumā); zeme un mājas (kopīpašumā), Ventspils novads, (īpašumā); zeme un māja (kopīpašumā), Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Jaguar, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Ventspils novads, (īpašumā); zeme un māja, Ventspils, (iznomā); zeme un māja, Ventspils novads, (iznomā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21500,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 3000,00 LVL; Danske banka, summa – 50000,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 130000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: iegūldījumu apliecības, skaits – 46504,31, summa – 65225,08 LVL, AS “SEB banka”.

Iluta Lāce

Dzimusi: 1975; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Limbažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Resursu centrs sievietēm “Marta”, eksperte.

Izglītība: Stokholmas Ekonomikas augstskola (2007), apliecība stratēģiskajā vadībā; Latvijas Universitāte (2001), politikas zinātnes maģistre; “Attīstība” (1998), augstākā profesionālā izglītība – sociālā darbinieka kvalifikācija, specializācija sociālajā pedagoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jēkabpils novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Limbaži, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler town&country, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2009.; automašīna Opel Astra Caravan, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Jēkabpils novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 35000,00 EUR.

Imants Viesturs Lieģis

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Aizsardzības ministrija, aizsardzības ministrs.

Izglītība: Guildford College of Law (1977), notāra profesija; Newcastle upon Tyne University (1976), bakalaura grāds tieslietās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labas.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis (kopīpašums), Rīga, (īpašumā); māja (kopīpašums), Brisele, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, Brisele, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 114637,44 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21000,00 GBP.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Ing banka Beļģija, summa – 53724,69 EUR; HSBC banka Anglijā, summa – 33864,39 GBP.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 15, piešķirti kandidātam paredzētajā kārtībā.

Linda Mūrniece

Dzimusi: 1970; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Iekšlietu ministrija, iekšlietu ministre; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), sociālo zinātņu bakalaura grāds komunikāciju specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Ķekavas novads, (īpašumā); saimniecības ēkas, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford Focus, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 24726,35 EUR.

Normunds Orleāns

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, biroja vadītājs; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1992), Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte – maģistrs; Latvijas Universitāte (1989), tēlotājas mākslas, rasēšanas un darbmācības skolotāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Rīga, (īpašumā); dzīvojamā māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW, izlaides gads 1937., reģistrācijas gads 1984.; automašīna Mercedes Benz 230, izlaides gads 1941., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Triumph, izlaides gads 1969., reģistrācijas gads 2003.; automašīna Horch, izlaides gads 1939., reģistrācijas gads 1988.; automašīna Wanderers W40L, izlaides gads 1937., reģistrācijas gads 2008.; automašīna Wandeerers–240, izlaides gads 1937., reģistrācijas gads 1997.; piekabe, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2004.; automašīna Horch–951A, izlaides gads 1938., reģistrācijas gads 2001.; automašīna Mercedes–Benz, izlaides gads 1938., reģistrācijas gads 1993.; automašīna Horch–901, izlaides gads 1936., reģistrācijas gads 2003.; automašīna Mercedes–Benz, izlaides gads 1942., reģistrācijas gads 1991.; motocikls Enfelds, izlaides gads 1937., reģistrācijas gads 1992.; motocikls Jawa, izlaides gads 1972., reģistrācijas gads 2006.; motocikls BMW, izlaides gads 1951., reģistrācijas gads 2005.; motocikls Rudž, izlaides gads 1939., reģistrācijas gads 1992.; motocikls K–175, izlaides gads 1965., reģistrācijas gads 2008.; automašīna Mercedes–Benz, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Nord LB banka, summa – 1823,00 LVL.

Vaira Paegle

Dzimusi: 1942; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, Eiropas lietu komisijas priekšsēdētāja; LR 9.Saeima, deputāte; Baltijas un Melnās jūras alianse, valdes locekle.

Izglītība: Ņūhempšīras Universitāte, ASV (1967), maģistra grāds starptautiskajās attiecībās; Tafta Universitāte, ASV (1964), bakalaura grāds vēsturē un starptautiskajās attiecībās. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: tekoši.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis (kopīpašumā), Rīga, (īpašumā); māja un zeme (kopīpašumā), ASV, (īpašumā); māja un zeme (kopīpašumā), Rīga, (īpašumā); zeme, Staicele, (īpašumā); māja un zeme, Rojas novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvokļu nams, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Bank of America, summa – 143520,00 USD; Swedbank, summa – 1286,73 LVL.

Olafs Pulks

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jura Docenko futbola skola “Alberts”, valdes priekšsēdētājs; Rīgas dome, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1989), žurnālistikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 32000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 3000,00 LVL.

Uģis Resnis

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Inčukalna novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, Jaunatnes nodaļas vadītājs; Biedrība “Jaunie”, valdes loceklis; LR Saeima, deputāta palīgs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), bakalaura grāds filozofijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Inguna Rībena

Dzimusi: 1956; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas–Tibetas biedrība, valdes locekle; Ojāra Vācieša biedrība, valdes locekle; LR 9.Saeima, deputāte.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1995), arhitektūras maģistra grāds; Rīgas Tehniskā universitāte (1980), arhitekta specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme (1/2 domājamā daļa), Garkalnes novads, (īpašumā); zeme un ēkas (1/2 domājamā daļa), Ropažu novads, (īpašumā).

Dainis Rītiņš

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, tautsaimniecības darba grupas vadītājs; SIA”RiDa &Co”, valdes loceklis; SIA “Pārdaugavas biroji”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Maskavas Valsts universitāte (1990), politiskā ekonomija, augstākā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 325 (automašīna vairs fiziski nepastāv), izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 1993.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 121971,80 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “RiDa &Co”, skaits – 4, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 42000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “SEB banka”, summa – 54062,93 EUR; AS “SEB banka”, summa – 67,17 LVL.

Uģis Rotbergs

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Pasaules Dabas Fonds, direktors; SIA Skogssallskapet, valdes loceklis; Meierovica biedrība par progresīvām pārmaiņām, valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa institūts (2006), maģistra grāds uzņēmumu un organizāciju vadīšanā; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1984), mežsaimniecības inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70000,00 EUR.

Raimonds Rublovskis

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Meierovica biedrība, dibinātājs.

Izglītība: ASV Jūras kājinieku štāba un vadības koledža (2001), militāro studiju maģistrs; Latvijas Universitāte (2000), jurists; Latvijas Universitāte (1994), vēstures maģistrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 2700,00 LVL.

Antra Sakne

Dzimusi: 1969; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitāte, docente; LR Veselības ministrija, ministra padomniece; Rīgas dome, deputāte.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), ekonomikas doktora grāds apakšnozarē – sabiedrības vadība; Latvijas Universitāte (2001), iegūts veselības zinātņu maģistra grāds; Latvijas Medicīnas akadēmija (1998), iegūts bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un dārza māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat Variant, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2003.; mopēds YIYING, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 32000,00 EUR.

Sanita Stelpe

Dzimusi: 1970; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politisko partiju apvienība “Vienotība”, biroja vadītāja; Latvijas Kvalitātes asociācija, izpilddirektora v.i.; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, biroja vadītāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sabiedrības vadības maģistrs; Latvijas Universitāte (2006), sociālo zinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgavas novads, (īpašumā); māja ar zemi (1/2 domājamā daļa), Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Golf, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.; automašīna Audi A4, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4629,91 LVL.

Guntis Stirna

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kaimiņiem.lv”, valdes loceklis; SIA “eGrāmata”, valdes priekšsēdētājs; Nodibinājums “Vecrīgas biedrība”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1981), arhitektūras maģistrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna LandRover Freelander, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2008.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Balta Komunikācija”, skaits – 88,05, summa – 75600,00 LVL; SIA “eGrāmata”, skaits – 30, summa – 600,00 LVL; SIA “Kaimiņiem.lv”, skaits – 25, summa – 495,00 LVL; SIA “Mediapool Latvija”, skaits – 33, summa – 800,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “Parex banka”, summa – 13239,70 EUR; AS “Parex banka”, summa – 2062,63 LVL.

Kārlis Strēlis

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Ētikas komisijas vadītāja vietnieks; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Sporta darba grupas vadītājs; Latvijas Sporta medicīnas asociācija, Veselības veicināšanas komisijas vadītājs; Latvijas Basketbola savienība, padomes loceklis; Basketbola klubs “Dārtija”, valdes loceklis; Akadēmiskās vienības “Austrums”, vecbiedrs; Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija, vadošais pētnieks; Politiskā partija “Jaunais laiks”, domes loceklis.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1968), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja ar zemi, Jūrmala, (īpašumā); zemnieku saimniecība, Iecava, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00 EUR.

Sarmīte Veide

Dzimusi: 1956; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Stradiņa universitāte, lektore; Biedrība “Latvijas ģimenes ārstu asociācija”, prezidente, Sertifikācijas komisijas locekle; Latvijas Ārstu biedrība, valdes locekle, Ētikas komisijas locekle; Ģimenes ārstes Sarmītes Veides prakse, ģimenes ārste.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1982), ārsta specialitāte, ārsta kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja ar zemi, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5913,64 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Nordea Bank Finland PLC Latvijas filiāle, summa – 1430,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 5400,22 EUR; AS “SEB banka”, summa – 6383,54 LVL; Nordea Bank Finland PLC Latvijas filiāle, summa – 904,71 LVL.

Ilze Viņķele

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes locekle; LR Saeima, frakcija “Pilsoniskā savienība”, vecākā konsultante.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2009), veselības zinātņu maģistra grāds; “Attīstība” (2001), 2.līmeņa profesionālā augstākā izglītība, specialitāte – sociālā darbiniece. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna MiniCooper, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40000,00 EUR. Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Rimants Ziedonis

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbināta persona.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1986), žurnālistika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme (1/2 domājamās daļas), Jēkabpils novads, (īpašumā); dzīvoklis (1/2 domājamās daļas), Jūrmala, (īpašumā); zeme, Engures novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Hipotēku banka, summa – 3000,00 LVL.

Juris Zvirbulis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Carsec”, konsultants; Politiskā partija “Jaunais laiks”, domes un Rīgas nodaļas valdes loceklis; Ceļu satiksmes drošības padome, loceklis; SIA “Lat Assist”, valdes loceklis; Biedrība “Latvijas Auto moto biedrība”, prezidents.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1980), pedagoģijas fakultāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un jaunbūve, Saulkrastu novads, (valdījumā); garāža, Carnikavas novads, (īpašumā); zeme un būves, Talsu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Carnikavas novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 119650,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Alfa nami”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “Carsec”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; SIA “Lat Assist”, skaits – 55, summa – 1100,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 29000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 47092,57 EUR; Swedbank, summa – 784,71 LVL; Swedbank, summa – 184,32 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 72,7; akcijas, skaits – 349, summa – 349,00 LVL, AS “Ventspils Nafta”.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Valdis Dombrovskis

2. Artis Pabriks

3. Ilma Čepāne

4. Arvils Ašeradens

5. Edvards Smiltēns

6. Ina Druviete

7. Ainars Latkovskis

8. Liene Liepiņa

9. Ilze Vergina

10. Ainārs Šteins

11. Inese Muhka

12. Andris Vilks

13. Alberts Krūmiņš

14. Sandra Vilsone

15. Juris Žūriņš

16. Igors Aleksandrovs

17. Dzintars Ābiķis

18. Dzintra Hirša

19. Guntars Galvanovskis

20. Andris Ceļmalnieks

21. Kārlis Kamradzis

22. Pēteris Ontužāns

23. Ilgonis Leišavnieks

24. Ingmārs Čaklais

25. Artūrs Hercogs

26. Andis Caunītis

27. Ilze Bule

28. Jānis Siliņš

29. Sanita Megere-Klevinska

30. Ieva Akuratere

= Ziņas par kandidātiem

Dzintars Ābiķis

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, Sporta apakškomisijas priekšsēdētājs; LR 9.Saeima, IKZ komitejas sekretārs; LR 9.Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1980), ģeogrāfs, pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Škoda Fabia, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS Danske bank, filiāle Latvijā, summa – 2500,00 USD; AS Danske bank, filiāle Latvijā, summa – 3415,00 EUR; “Nordea bank Finland PLC Latvijas filiāle”, summa – 4368,03 LVL; “Nordea bank Finland PLC Latvijas filiāle”, summa – 18570,93 EUR; AS “Parex banka”, summa – 2234,00 EUR; AS “Swedbank”, summa – 30549,61 EUR; Swedbank, summa – 1040,00 LVL; AS “SEB banka”, summa – 5747,96 LVL; AS “DnB Nord bank”, summa – 16435,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 6179,81 USD; AS Danske bank, filiāle Latvijā, summa – 8610,00 LVL.

Ieva Akuratere

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, partijas “Pilsoniskā savienība” frakcijas Kultūras darba grupas vadītāja; Rīgas dome, Izglītības, kultūras un sporta komitejas locekle; Rīgas dome, deputāte; Rīgas dome, Mājokļu un vides komitejas locekle.

Izglītība: Rīgas 23.vakara maiņu vidusskola (1978), vispārējā vidējā izglītība; Liepājas teātra studija (1977), aktrise. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Engures novads, (īpašumā); mājas domājamā daļa, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21629,00 LVL.

Igors Aleksandrovs

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Madonas novada pašvaldības SIA “Madonas slimnīca”, ārsts, ķirurgs; Madonas sporta veterānu klubs, priekšsēdētājs; LR 9.Saeima, deputāts.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1984), ārsts, ķirurgs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, mežs, Salas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Alūksnes novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Cesvaines novads, (īpašumā); zeme, mežs, Cesvaines novads, (īpašumā); zeme, mežs, Cesvaines novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); māja, zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Alūksnes novads, (īpašumā); zeme, mežs, Rēzeknes novads, (īpašumā); zeme, mežs, Ērgļu novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Ērgļu novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); māja, zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Riebiņu novads, (īpašumā); mežs, Lubānas novads, (īpašumā); mežs, zeme, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Krāslavas novads, (īpašumā); zeme, mežs, Viļānu novads, (īpašumā); mežs, Rēzeknes novads, (īpašumā); mežs, zeme, Jaunpiebalgas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā); mežs, Madonas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 100000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: I.Aleksandrova zemnieku saimniecība “Skujiņas”, skaits – 100, summa – 0,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: kompensācijas sertifikāti, skaits – 100.

Arvils Ašeradens

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rojas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Rojas Jahtklubs”, valdes locceklis; Nodibinājums “REA FONDS”, valdes loceklis; Nodibinājums “Dienas Nākotnes Fonds”, valdes loceklis; Nacionālās bibliotēkas Atbalsta fonds, uzticības padomes loceklis; Nodibinājums “Dienas Gada Balva Kultūrā”, valdes loceklis; Biedrība “Latvijas Preses izdevēju asociācija”, valdes loceklis; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1986), ģeogrāfs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja ar zemi, Rīga, (iznomā); 1/3 domājamā daļa zemes (kopīpašums), Madonas novads, (īpašumā); zeme un ēkas, Rojas novads, (īpašumā); 1/2 domājamās daļas no dzīvojamās mājas un zemes, Rojas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna UAZ 31512 (transportlīdzeklis vairs neeksistē), izlaides gads 1988., reģistrācijas gads.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 69000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Bank Finland, summa – 405930,00 LVL; Nordea Bank Finland, summa – 245350,00 EUR.

Ilze Bule

Dzimusi: 1972; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Burtnieku novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “I.B. Bilance”, valdes priekšsēdētāja; SIA “Tavs grāmatvedis”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: BA “Turība” (2009), bakalaura grāds uzņēmējdarbības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Burtnieku novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9088,86 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Tavs grāmatvedis”, skaits – 100, summa – 3667,00 LVL; SIA “I.B. Bilance”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Andis Caunītis

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Gulbenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Z/S “Dzintari”, īpašnieks; Gulbenes novada dome, deputāts; ZM Valsts meža dienests, Ziemeļaustrumu virsmežniecība, inženieris; Z/S “Lejas Lācītes”, īpašnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1994), mežsaimniecības inženiera kvalifikācija; Annas Sakses Lejasciema vidusskola (1989), vidējā izglītība; Rēveļu pamatskola (1986), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Gulbenes novads, (īpašumā); māja ar zemi, Gulbenes novads, (īpašumā); māja ar zemi, Madonas novads, (īpašumā); zeme, Madonas novads, (īpašumā); māja ar zemi, Gulbenes novads, (īpašumā); zeme, Gulbenes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktors T–40, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 1991.; automašīna AUDI 80, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2002.; traktora piekabe 1PTU–4, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 1991.; automašīnas piekabe Skif, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 35051,98 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: kompensācijas sertifikāti, skaits – 1,15; privatizācijas sertifikāti, skaits – 6,05.

Andris Ceļmalnieks

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Izglītības kvalitātes valsts dienests, skolu izglītības kvalitātes novērtēšanas eksperts; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, Ķekavas nodaļas valdes loceklis; Arodbiedrības “Latvijas izglītības vadītāju asociācija”, Revīzijas komisijas priekšsēdētājs; Daugmales pamatskola, direktors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu maģistrs sabiedrības vadībā; Latvijas Universitāte (1999), izglītības darba vadītājs; LVFKI (1985), fiziskās audzināšanas pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ķekavas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Ķekavas novads, (īpašumā); māja ar zemi (kopīpašums), Vecumnieku novads, (īpašumā); dzīvoklis (kopīpašums), Vecumnieku novads, (īpašumā); zeme, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Pasat, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2006.; traktors T–25, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1995.; traktora piekabe P, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 2500,00 LVL.

Ingmārs Čaklais

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Mārupes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zvērināta notāra Daces Čaklās birojs, biroja vadītājs; Biedrība “Mazais Teātris”, valdes loceklis, režisors; Biedrība “Mārupes Teātris”, valdes loceklis, režisors; Rīgas Latviešu biedrība, priekšsēdētājs.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2009), profesionālais maģistra grāds civiltiesībās; Baltijas Starptautiskā akadēmija (2007), otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, jurista kvalifikācija; Latvijas Universitāte (1995), pedagoģijas maģistra grāds; Latvijas Mūzikas akadēmija (1993), bakalaura grāds amatieru teātra režisora specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēka un zeme, Mārupes novads, (īpašumā); zeme, Mārupes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); ēkas un zeme, Aizputes novads, (īpašumā); ēka un zeme, Durbes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 24777,67 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 64704,72 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Divas puses”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “Swedbank”, summa – 541,97 LVL.

Ilma Čepāne

Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitāte, profesore; LR 9.Saeima, deputāte; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1970), tiesību zinātņu specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Strenču novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 127000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea banka, summa – 1275,00 LVL; AS “SEB banka”, summa – 12483,00 LVL; AS “SEB banka”, summa – 3302,00 EUR.

Valdis Dombrovskis

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; Valsts kanceleja, LR Ministru prezidents.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2007), profesionālā maģistra grāds nodokļu un muitas administrēšanā; Latvijas Universitāte (1996), maģistra grāds fizikā; Rīgas Tehniskā universitāte (1995), inženierzinātņu bakalaura grāds ekonomikā; Latvijas Universitāte (1993), bakalaura grāds fizikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dārza māja ar zemi, Carnikavas novads, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna SAAB9–3, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 178788,56 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Valsts AS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 12395,13 LVL; Valsts AS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 3,57 USD; Valsts AS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 24,06 EUR; KBC Bank, Beļģija, summa – 34435,92 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,5; akcijas, skaits – 184, summa – 184,00 LVL, AS “OT Grupa”.

Ina Druviete

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Republikas 9. Saeima, deputāte; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes locekle; LU Latviešu valodas institūts, vadošā pētniece; Latvijas Universitāte, profesore.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1981), filologs, latviešu valodas un literatūras pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 1/2 domājamā daļa no namīpašuma, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 23916,36 LVL.

Guntars Galvanovskis

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Ozola nami”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Altius Basket”, valdes loceklis; SIA “Ozola nami 2”, valdes loceklis; LR Ekonomikas ministrija, ministra ārštata padomnieks; SIA “Ozola beķereja”, valdes loceklis; Valmieras pilsētas pašvaldības dome, deputāts.

Izglītība: Vidzemes Augstskola (2009), profesionālā bakalaura grāds biznesa vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Valmiera, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 323, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Ozola beķereja”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL; SIA “Ozola nami”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL; SIA “Ozola nami 2”, skaits – 100, summa – 1000,00 LVL; SIA “Altius Basket”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL.

Artūrs Hercogs

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Alūksnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Carrington Debt Solutions”, valdes loceklis; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Jaunatnes nodaļas ģenerālsekretārs; LR 9.Saeima, deputāta palīgs.

Izglītība: E.Glika Alūksnes Valsts ģimnāzija (2007), vispārējā vidējā izglītība; Alūksnes mūzikas skola (2002), vijoļspēle. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Dzintra Hirša

Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionāre.

Izglītība: Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1970), filologa, latviešu valodas un literatūras pasniedzēja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Jūrmala, (īpašumā); māja, Jūrmala, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: istabas (periodiski, sezonāli), Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 3000,00 LVL.

Kārlis Kamradzis

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Korporācijas Selonijas filistru palīdzības biedrība, valdes loceklis; Politiskā partija “ Pilsoniskā savienība”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1988), inženieris mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Gulbenes novads, (īpašumā); māja, Gulbenes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna SAAB, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2010.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4500,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: z/s “Kalnzari”, skaits – 100, summa – 0,00 LVL; AS “Latvijas Gāze”, skaits – 62, summa – 344,00 LVL.

Alberts Krūmiņš

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts; Latvijas kultūras mantojuma saglabāšanas biedrība, valdes loceklis.

Izglītība: Kaļiņingradas Zivrūpniecības institūts (1981), inženieris–mehāniķis, augstākā izglītība; Rīgas N.Draudziņas 7.vidusskolu (1968), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Garkalnes novads, (iznomā); gruntsgabali, Garkalnes novads, (īpašumā); gruntsgabali, Ropažu novads, (īpašumā); hidrobūves, Garkalnes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Astra, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: gruntsgabals, Garkalnes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 207120,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 119008,44 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Golfa klubs “Berģi”, skaits – 20, summa – 200,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 7036,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījuma fondi, skaits – 68,775, summa – 4925,00 USD, AS “Swedbank”; ieguldījuma fondi, skaits – 204,28, summa – 4947,62 USD, AS “Swedbank”; ieguldījuma fondi, skaits – 565,442, summa – 4925,00 USD, AS “Swedbank”.

Ainars Latkovskis

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Siguldas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9. Saeima, deputāts; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis.

Izglītība: Džordža Vašingtona Universitāte (ASV) (1995), starptautiskās attiecības, maģistra grāds; Latvijas Universitāte (1993), vēsturnieks; Umea Universitāte (Zviedrija) (1992), politologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler Grand Voyager, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2006.

Ilgonis Leišavnieks

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ķekavas novada dome, deputāts; LR Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, Informācijas sabiedrības politikas departamenta direktors.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Ekonomikas un vadības fakultāte (2003), maģistra grāds sabiedrības vadības zinātnē; Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība” (2001), sociālā darbinieka specialitāte; Rīgas 4. medicīnas skola (1983), medicīnas feldšeris; Balvu 1.vidusskola (1980), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ķekavas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Auris, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6600,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1,1.

Liene Liepiņa

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne. Ārvalsts pilsonība: Zviedrijas.

Dzīvesvieta: Priekuļu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, Ētikas komisijas locekle; Biedrība “KBLS”, valdes locekle; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, Ētikas komisijas locekle; LR 9. Saeima, deputāte.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), sociālo zinātņu maģistrs sabiedrības vadībā; Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība” (2007), bakalaura grāds sociālajā darbā; Aprūpes augstskola Sundsvallā, Zviedrijā (1991), medicīnas māsa. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Priekuļu novads, (īpašumā); zeme, Priekuļu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Jeep Cherokee, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 1998.; automašīna Škoda Fabia, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 218258,00 SEK.

Sanita Megere-Klevinska

Dzimusi: 1970; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ropažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ropažu novada pašvaldība, deputāte; Ropažu novada Kultūras un izglītības centrs, vadītāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), angļu valodas skolotāja (pamatskolā); Latvijas Universitāte (1994), latviešu valodas un literatūras skolotāja (mazākumtautību skolā). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ropažu novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 2966,62 LVL.

Inese Muhka

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latviešu valodas aģentūra, Izglītības daļas projektu vadītāja; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, valdes locekle; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, Izglītības grupas vadītāja; Rīgas Celtniecības koledža, latviešu valodas skolotāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte, Filoloģijas fakultāte (2005), humanitāro zinātņu maģistrs filoloģijā, otrais akadēmiskais grāds; Latvijas Universitāte, Pedagoģijas un psiholoģijas fakultāte (2003), vidusskolas latviešu valodas un literatūras skolotāja, otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “ Swedbank”, summa – 1912,46 LVL; AS “Swedbank”, summa – 10000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: daļas, skaits – 162, summa – 2680,00 USD, Templeton GL Balanced; “Fondu Fonds 60” daļas, skaits – 169, summa – 1600,00 EUR, AS “Swedbank”.

Pēteris Ontužāns

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Amatas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts AS “Elektronisko sakaru direkcija”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1984), vadošo darbinieku sagatavošanas kursi, sertificēta papildizglītība; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1979), diplomēts agronoms; Jaunpiebalgas vidusskola (1970), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēkas, zeme, mežs, Amatas novads, (īpašumā); garāža (kopīpašums), Amatas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna MB 300, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 2005.; automašīnas piekabe KRAZ 8138, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 1991.; traktora piekabe 2PTS4, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 1991.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21000,00 EUR. Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 EUR. Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 6500,00 LVL.

Artis Pabriks

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Vidzemes Augstskola, profesors; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; Biedrība “Shinjinbukan Latvija Dojo”, izpildinstitūcijas loceklis; Biedrība “Sabiedrība par labām pārmaiņām”, valdes loceklis; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, valdes loceklis; LR 9.Saeima, deputāts; “Baltijas–Melnās jūras alianse”, valdes loceklis.

Izglītība: Orhūsas universitāte, Dānija (1996), politikas zinātnes doktors; Latvijas Universitāte (1992), vēstures specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme (kopīpašums), Engures novads, (īpašumā); dzīvojamā māja, Engures novads, (īpašumā); dzīvojamā māja, Kokneses novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna SAAB 9000, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 28168,82 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas Krājbanka”, skaits – 30, summa – 30,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “Swedbank”, summa – 1004,00 EUR; AS “Swedbank”, summa – 547,00 LVL; AS “Parex banka”, summa – 350,00 USD; AS “Parex banka”, summa – 2124,00 EUR; AS DnB NORD Banka, summa – 1295,85 LVL.

Jānis Siliņš

Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Riteņbraukšanas federācija, viceprezidents.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1967), fiziskās kultūras un sporta pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Valmiera, (nomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat Variant, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00 LVL.

Edvards Smiltēns

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Saulkrastu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Vienotības spēks”, valdes loceklis; SIA “Juridiskais birojs Smiltēns&Grīnbergs”, valdes loceklis; LR Saeima, deputāta palīgs; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), profesionālais maģistra grāds tiesību zinātnē, jurista kvalifikācija; Latvijas Universitāte (2006), bakalaura grāds tiesību zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Juridiskais birojs Smiltēns & Grīnbergs”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL. Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 11780,00 LVL.

Ainārs Šteins

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Līgatnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Līgatnes novada dome, domes priekšsēdētājs; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis.

Izglītība: Vangažu 25. PPTV (1986), elektromontiera specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Līgatnes novads, (īpašumā); pusmāja (kopīpašums), Līgatnes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Doge Grand Caravan, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.; automašīna Toyota Carina, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 1995.

Ilze Vergina

Dzimusi: 1969; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Smiltenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes locekle; Smiltenes centra vidusskola, direktore; Baltijas Starptautiskā akadēmija, Smiltenes filiāle, vadītāja; Smiltenes novada dome, priekšsēdētāja vietniece.

Izglītība: Liepājas Pedagoģijas augstskola (1996), filoloģijas maģistra grāds; Liepājas Pedagoģijas institūts (1992), latviešu valodas un literatūras specialitāte, latviešu valodas un literatūras skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Smiltenes novads, (īpašumā); zeme, Smiltenes novads, (īpašumā); māja, Smiltenes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 59790,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2300,00 LVL.

Andris Vilks

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts kanceleja, V.Dombrovska ārštata padomnieks ekonomikas un finanšu jautājumos; Latvijas Lielo pilsētu asociācija, padomnieks ekonomikas jautājumos.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1986), ģeogrāfs – pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 64142,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 3910,00 LVL; AS “SEB banka”, summa – 8,50 USD; AS “SEB banka”, summa – 47,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: apliecības, skaits – 4531, summa – 6467,00 LVL, AIF Latu rezerves fonds , AS “SEB banka”; akcijas, skaits – 99, summa – 128,70 LVL, Rīgas farmaceitiskā fabrika; akcijas, skaits – 40, summa – 52,80 LVL, AS “Ventspils nafta”.

Sandra Vilsone

Dzimusi: 1963; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA KPMG Baltics, personāla vadītāja.

Izglītība: RSEBA (2007), profesionālā maģistra grāds personāla vadībā, personāla vadītāja kvalifikācija; BA “Turība” (2004), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Honda CRV, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7500,00 LVL.

Juris Žūriņš

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Limbažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, Limbažu nodaļas vadītājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1972), lauksaimniecības inženieris, mehāniķis; Priekuļu lauksaimniecības mehanizācijas tehnikums (1964), kvalifikācija: lauksaimniecības inženieris, mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemnieku saimniecība, Limbažu novads, (iznomā); meža zeme, Daugavpils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Peugeot 406, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2009.; automašīna Volga, izlaides gads 1961., reģistrācijas gads 1998.; traktors JUMZ–6L, izlaides gads 1976., reģistrācijas gads 1998.; traktors RS–09, izlaides gads 1971., reģistrācijas gads 1988.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Spēkrats”, skaits – 1, summa – 181,81 LVL. Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Latvijas Krājbanka”, summa – 8000,00 LVL; AS “SEB banka”, summa – 8241,80 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 200, summa – 200,00 LVL, AS “Latvijas Gāze”.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Aleksejs Loskutovs

2. Līvija Plavinska

3. Sarmīte Ķikuste

4. Jānis Zaščirinskis

5. Ināra Dundure

6. Edijs Ostrovskis

7. Gundega Rancāne

8. Juris Viļums

9. Ligita Azovska

10. Aldis Cimoška

11. Jānis Bordāns

12. Mārtiņš Ķeņģis

13. Vjačeslavs Novikovs

14. Tatjana Verjē

15. Juris Jerums

16. Pēteris Rožinskis

17. Ilona Džigure

18. Maija Spūle

19. Kārlis Šadurskis

= Ziņas par kandidātiem

Ligita Azovska

Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Žurnālistu savienība, ārējo sakaru koordinatore; Latgales skolu atbalsta fonds “Veronika”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1978), filologs, angļu valodas pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 14560,00 LVL.

Jānis Bordāns

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “In Patria Credere”, valdes priekšsēdētājs; Ministru kabinets, Ministru prezidenta padomnieks; Ministru kabinets, Ministru prezidenta parlamentārais sekretārs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1992), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja ar zemi, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Honda CRV, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Audi A4, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1100,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “Swedbank”, summa – 32832,00 EUR; AS “Swedbank”, summa – 3517,00 LVL.

Aldis Cimoška

Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils novada dome, deputāts; Daugavpils novada dome, īpašumu apsaimniekošanas un uzņēmējdarbības veicināšanas vadītāja vietnieks; SIA “Koka nami”, valdes priekšsēdētājs; Daugavpils novada dome, Tirdzniecības atļauju un tirdzniecības vietu noteikšanas komisijas priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1998), bakalaura grāds, kokapstrādes inženieris–tehnologs; Kotkas (Somija) Kokapstrādes koledža “Kymenlaakso Polytechnic” (1997), intensīvais kokapstrādes kurss, inženiera pamatizglītība; Daugavpils 1.vidusskola (1993), vidējā izglītībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): speciālā/dzīvojamā piekabe TRABBERT 425C, izlaides gads 1971., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 119882,51 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 34800,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Koka nami”, skaits – 1, summa – 700,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4950,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 453, summa – 453,00 LVL, AS “Rīgas Kuģu būvētava”.

Ināra Dundure

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biznesa augstskola “Turība”, Komercdarbības katedras lektore.

Izglītība: Latvijas Tautsaimniecības vadītāju un speciālistu valsts institūta Rīgas augstākā menedžeru skola (1992), uzņēmēja–menedžera kvalifikācija, ekonomikas, vadības un ārējo ekonomisko sakaru specialitāte; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1978), inženiera–tehnologa kvalifikācija, sabiedriskās ēdināšanas tehnoloģijas un organizācijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna MB E320, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “GE Money Bank”, summa – 69649,00 EUR.

Ilona Džigure

Dzimusi: 1967; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Balvu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Rudzupuķe”, valdes priekšsēdētāja vietniece un projektu vadītāja; Biedrība “Balvu rajona partnerība”, valdes priekšsēdētāja un projektu finanšu vadītāja; Balvu novada pašvaldība, Sociālās pārvaldes Sociālo pakalpojumu nodaļas sociālā darbiniece.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2009), profesionālais maģistra grāds sociālajā darbā un sociālā darbinieka kvalifikācija; Daugavpils Universitāte (2005), sociālo zinātņu bakalaura grāds psiholoģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Balvu novads, (nomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi 80, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 600,00 LVL.

Juris Jerums

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “CLS”, valdes priekšsēdētājs; Juris Jerums, saimnieciskā darbība; Valsts SIA “Paula Stradiņa Klīniskā Universitātes slimnīca”, Projektu nodaļas vadītāja p.i.; Ķekavas novada dome, Izglītības, kultūras un sporta komitejas vadītājs; Ķekavas novada dome, deputāts; Vidzemes Augstskola, pasniedzējs.

Izglītība: RTU Rīgas Biznesa skola, sadarbībā ar Buffalo Universitāti (ASV) un Otavas Universitāti (Kanāda) (2005), profesionālais maģistra grāds uzņēmumu un organizāciju vadīšanā (Master of Business Administration); Vidzemes augstskola (2002). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un lauksaimniecības zeme, Valkas novads, (īpašumā); 1/2 domājamās daļas no mājas (kopīpašums), Ķekavas novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: lauksaimniecības zeme, Valkas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 46000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “CLS”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “Swedbank”, summa – 1592,86 LVL.

Mārtiņš Ķeņģis

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Citrus Solutions”, projektu vadītājs; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Jaunatnes nodaļas valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), projektu vadītāja kvalifikācija; Latvijas Universitāte (2008), vidusskolas matemātikas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5300,00 LVL.

Sarmīte Ķikuste

Dzimusi: 1962; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, Valsts pārvaldes un pašvaldību lietu komisijas sekretāre; Daugavpils Lietišķo sieviešu klubs “OLIVIA”, valdes locekle; LR 9.Saeima, Baltijas Asamblejas Latvijas delegācijas Vides un enerģētikas komitejas vadītāja; Daugavpils Latviešu biedrība, valdes priekšsēdētāja; LR 9.Saeima, deputāte; Latgales skolu atbalsta fonds “Veronika”, dibinātāja un valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), pedagoģijas maģistra grāds vispārīgajā pedagoģijā; Daugavpils Universitāte (2003), sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā; Rīgas Medicīnas institūts (1987), ārsta kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Daugavpils, (īpašumā); garāža, Krāslavas novads, (valdījumā); zeme, Krāslavas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford Escort (pārdots 2010.gada martā), izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2002.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1900,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 7149,00 LVL; Swedbank, summa – 300,00 LVL; Swedbank, summa – 945,00 EUR; Swedbank, summa – 12697,00 EUR.

Aleksejs Loskutovs

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zvērinātu advokātu kolēģija, zvērināts advokāts; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, valdes loceklis; Baltijas Starptautiskā akadēmija, asociētais profesors; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; Baltijas atjaunojamās enerģijas asociācija, valdes loceklis.

Izglītība: Helsinku Universitāte (1995), tiesību maģistrs (LL.M); Latvijas Universitāte (1993), tiesību doktors (Dr.jur.); PSRS Iekšlietu ministrijas akadēmija, Krievijas IeM Augstākā juridiskā neklātienes skola (1991), juridisko zinātņu kandidāts; Latvijas Valsts universitāte (1984), jurists; Rīgas 21.vidusskola (1979), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70383,05 EUR.

Vjačeslavs Novikovs

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA INTERA, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils eksperimentālā vidusskola (2001), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); māja ar zemi, Daugavpils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Jaguar S–Type, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3950,83 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3750,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA INTERA, skaits – 210, summa – 2100,00 LVL.

Edijs Ostrovskis

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāta palīgs; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Jaunatnes nodaļas valdes loceklis; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Jaunatnes nodaļas ārlietu komisijas vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), ekonomikas un vadības zinību bakalaurs; Rīgas 49.vidusskola (2006), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Līvija Plavinska

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes novada pašvaldība, deputāte; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes locekle; Biedrība “Rēzeknes rajona kopienu partnerība”, valdes priekšsēdētāja; Sarkanā Krusta biedrības Rēzeknes nodaļa, valdes locekle; Rēzeknes novada pašvaldība, Teritorijas attīstības, plānošanas, tautsaimniecības, vides un infrastruktūras jautājumu pastāvīgās komitejas priekšsēdētāja; Rēzeknes novada pašvaldības Nautrēnu pagasta pārvalde, pārzine; Rēzeknes speciālā ekonomiskā zona, valdes locekle.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2004), maģistra profesionālais grāds valsts pārvaldē; Latvijas Valsts universitāte (1982), ķīmijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): meža zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Gundega Rancāne

Dzimusi: 1973; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Izglītības un informācijas tehnoloģiju darbnīca”, valdes locekle; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, valdes locekle; Makašānu amatu vidusskola, direktora vietniece mācību un audzināšanas darbā, vizuālās māklslas un kultūras vēstures skolotāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2007), izglītības zinātņu maģistra grāds; Latvijas Mākslas akadēmija (2000), profesionālais grāds glezniecībā un mākslas maģistra grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “Swedbank”, summa – 702,68 LVL.

Pēteris Rožinskis

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Riebiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, Preiļu nodaļas vadītājs; Riebiņu novada dome, domes priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1989), agronomija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Preiļu novads, (īpašumā); māja, Preiļu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2010.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Riebiņu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Preiļu kooperatīvā sabiedrība (paja), skaits – 1, summa – 50,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Latvijas Krājbanka”, summa – 1500,00 LVL; AS “Swedbank”, summa – 1000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 3600, summa – 3600,00 LVL, AS “Preiļu siers”.

Maija Spūle

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Līvānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Līvānu novada dome, deputāte.

Izglītība: Jēkabpils ekonomiskais tehnikums (1973), grāmatvedis, vidējā speciālā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēkas, Līvānu novads, (īpašumā); zeme ar māju, Līvānu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktors VALTRA–92, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; automašīna AUDI 90, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9500,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Preiļu siers”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL.

Kārlis Šadurskis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts; Biedrība “Vienotības spēks”, valdes loceklis; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes loceklis; LR Aizsardzības ministrija, parlamentārais sekretārs; RSEBA, profesors; Rīgas Tehniskā universitāte, profesors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1992), matemātikas doktors; Rīgas Tehniskā universitāte (1982), inženieris–matemātiķis, lietišķās matemātikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja ar zemi, Rēzeknes novads, (īpašumā); māja (kopīpašumā), Pārgaujas novads, (īpašumā); zeme, Krāslavas novads, (īpašumā); māja ar zemi (kopīpašums), Jūrmala, (īpašumā); zeme, Krāslavas novads, (īpašumā); garāža (laivas), Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Honda CRV, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; piekabe–kravas kaste, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 1994.; automašīna Honda ACCORD, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 41810,11 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA RIO S.L.S., skaits – 4, summa – 508,00 LVL; KS Neptuns, skaits – 1, summa – 122,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 35, summa – 35,00 LVL, AS “Latvijas balzams”.

Tatjana Verjē

Dzimusi: 1973; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Brisele, Beļģija.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Eiropas Komisija (Brisele), DG MARKT (Iekšējo tirgus Direktorāta) padomniece finanšu tirgus regulēšanas jomā; Eiropas Komisija (Brisele), Konkurences direktorāta, Finanšu sektora nodaļas vadītāja.

Izglītība: ENPC International School of Business , Parīze (2000), MBA; Latvijas Universitāte (1994), bakalaura grāds biznesa vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis 1/2, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Crysler PT Cruser (reģistrēta Beļģijā, pieder 50%), izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Brisele, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 36084,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA Fincity, skaits – 10, summa – 1000,00 LVL; SIA Latvia Tours, skaits – 4100, summa – 41000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): ING, summa – 5000,00 EUR; AS Nordea banka, summa – 5000,00 EUR.

Juris Viļums

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Dagdas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dagdas novada pašvaldība, Sabiedrisko attiecību un komunikāciju nodaļas vadītājs; Dagdas novada dome, Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētāja vietnieks; Daugavpils Universitāte, projektu administrators; Biedrība “Latgolys Studentu centrs”, biedrs; “Meierovica biedrība par progresīvām pārmaiņām”, dibinātājs un biedrs; Dagdas novada dome, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2007), sociālo zinātņu maģistra grāds vadības zinībās; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2004), sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā, specialitāte – reģionālā attīstība un pārvalde. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: latgaliešu valoda – dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar māju, Dagdas novads, (īpašumā); zeme (kopīpašumā), Dagdas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna AUDI 80 Avant, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 900,00 LVL.

Jānis Zaščirinskis

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Iekšlietu ministrija, ministres padomnieks; AS “Izglītības nams”, padomes priekšsēdētājs.

Izglītība: PSRS Iekšlietu ministrijas akadēmija (1984), tiesību zinātņu specialitāte, jurista kvalifikācija – tiesiskās kārtības vadīšanas organizators; PSRS Iekšlietu ministrijas Minskas augstākā skola (1981), tiesību zinātņu specialitāte, jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar dārza māju, Ogres novads, (īpašumā); zeme, Ādažu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Ludzas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Astra Station Wagon, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Izglītības nams”, skaits – 12, summa – 2400,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL. Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1,38.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Solvita Āboltiņa

2. Silva Bendrāte

3. Karīna Korna

4. Janīna Kursīte-Pakule

5. Edgars Krūmiņš

6. Didzis Konuševskis

7. Ingrīda Circene

8. Andris Grafs

9. Gunārs Laicāns

10. Andris Dedzis

11. Loreta Skaburska

12. Kristīne Laure

13. Ivars Bandonis

14. Ivars Ķervis

15. Ilmārs Geige

16. Ingmārs Kuklis

= Ziņas par kandidātiem

Solvita Āboltiņa

Dzimusi: 1963; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, priekšsēdētāja biedre; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes priekšsēdētāja; Politisko partiju apvienība “ Vienotība”, līdzpriekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1986), juriste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Parex banka”, summa – 2800,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 44,3.

Ivars Bandonis

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “IB Pluss”, valdes priekšsēdētājs ; Biedrība “Jaunie”, valdes loceklis; Biedrība “Jauniešu Rīgas dome”, valdes loceklis; Politiskā partija “Jaunais laiks”, jaunatnes nodaļas valdes loceklis; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Rīgas nodaļas valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2009), bakalaura grāds nekustamā īpašuma pārvaldībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “IB Pluss”, skaits – 100, summa – 1,00 LVL.

Silva Bendrāte

Dzimusi: 1956; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes locekle; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes locekle; LR 9.Saeima, frakcijas “Jaunais laiks” vadītāja vietniece; LR 9.Saeima, Baltijas asamblejas delegācijas Sociālās komitejas vadītāja; LR 9.Saeima, sociālās drošības apakškomisijas sekretāre; LR 9.Saeima, deputāte; LR 9. Saeima, Sociālo un darba lietu komisijas priekšsēdētājas biedre.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sabiedrības vadības specialitāte, maģistra grāds; Latvijas Valsts universitāte (1979), žurnālistikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Kuldīgas novads, (īpašumā); māja, Kuldīgas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2007.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: DzĪKS “Pļavas–5”, skaits – 1, summa – 10,00 LVL; AS “Kurzemes radio”, skaits – 125, summa – 3125,00 LVL; AS “Ventspils nafta”, skaits – 20, summa – 20,00 LVL; SIA “Pigarica”, skaits – 2, summa – 200,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB BANKA”, summa – 795,65 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 6,07 summa – 0,00 LVL.

Ingrīda Circene

Dzimusi: 1956; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Aizputes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāte; SIA “Kurzemes EGV”, ārste; Kuldīgas slimnīca, ārste.

Izglītība: Rīgas Komercskola (2000), uzņēmējdarbība; Rīgas Medicīnas institūts (1981), ārste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Limbažu novads, (nomā); dzīvokļa daļa (kopīpašums), Aizputes novads, (īpašumā); māja ar pieguļošu zemi, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); zemes gabala daļa (kopīpašums), Saulkrastu novads, (īpašumā); dzīvokļa daļa (kopīpašums), Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Bank Finland, summa – 1547,22 LVL; AS “SEB BANKA”, summa – 1027,07 LVL.

Andris Dedzis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Talsu galvenā bibliotēka, datorsistēmas administrators; SIA “DG Serviss”, valdes priekšsēdētājs; Politisko partiju apvienība “ Vienotība”, Talsu reģionālās nodaļas vadītājs; Talsu novada dome, deputāts; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Talsu nodaļas vadītājs.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2004), komercdarbība un uzņēmumu vadības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13183,00 LVL. Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5440,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “DG Serviss”, skaits – 1001, summa – 1001,00 LVL; SIA “BFA Projekts”, skaits – 34, summa – 680,00 LVL.

Ilmārs Geige

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: lībietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ventspils pilsētas domes Izglītības pārvalde, būvinženieris; “4.maija deklarācijas klubs”, valdes loceklis; Līvu savienība, valdes loceklis.

Izglītība: Kandavas sovhoztehnikums (1977), tehniķis–elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Dundagas novads, (īpašumā); 1/3 domājamās daļas no dzīvojamās mājas, Dundagas novads, (īpašumā); zeme, Ventspils, (īpašumā).

Andris Grafs

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Eiropas Padomes Eiropas Jaunatnes uzraudzības komiteja, valdes loceklis; Ministru kabineta Jaunatnes konsultatīvā padome, vadītājs; Jaunatnes politikas institūts, dibinātājs un biedrs; LR Izglītības un zinātnes ministrija, Politikas koordinācijas departamenta Jaunatnes politikas nodaļas vadītājs; Latvijas un Šveices sadarbības programmas grantu shēmas “NVO fonds”, Vadības un apakšprojektu vērtēšanas komisijas loceklis; Jaunatnes organizāciju konsultatīvā komisija, vadītājs.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2007), Eiropas studiju fakultātes Komunikāciju studiju katedras Sabiedrisko attiecību studiju programma, sociālo zinātņu bakalaura grāds; Rīgas 99.vidusskola (2001), vidējā izglītība; Jāzepa Mediņa mūzikas skola (1997), muzikālā pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dārza māja (kopīpašumā), Jelgavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2005.; automašīna VOLVO, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 23077,68 EUR.

Didzis Konuševskis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Saldus novada dome, deputāts; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; SIA “Saldus būve”, projektu vadītājs; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1998), lauksaimniecības celtniecības specialitāte, inženiera celtnieka kvalifikācija; Saldus sovhoztehnikums (1983), kvalifikācija: celtnieks–tehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Saldus novads, (īpašumā); dzīvojamā māja, Saldus novads, (īpašumā); dzīvoklis, Saldus novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā māja, Saldus novads, (īpašumā); dzīvoklis, Saldus novads, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 39481,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Saldus būve”, skaits – 2, summa – 15000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00 EUR.

Karīna Korna

Dzimusi: 1975; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes locekle; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, valdes locekle; AS “Latvijas gāze”, Nekustamo īpašumu daļas vadītāja.

Izglītība: Rīgas Juridiskā augstskola (2001), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnē; Latvijas Universitāte (2000), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Lexus IS250, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 2000,00 LVL.

Edgars Krūmiņš

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “ Silence”, valdes loceklis.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2005), jurista kvalifikācija; Latvijas Policijas akadēmijas Policijas koledža (2001), 1.līmeņa profesionālā augstākā policijas vidējā komandējošā sastāva darbinieka kvalifikācija; Kandavas lauksaimniecības tehnikums (1991), vidējā izglītība, automobiļu tehniskās apkopes un remonta specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Grobiņas novads, (nomā); ēka, Grobiņas novads, (īpašumā); ēka, Aizputes novads, (īpašumā); zeme, Aizputes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna GAZ 2410, izlaides gads 1957., reģistrācijas gads 2008.; automašīna GAZ 24, izlaides gads 1980., reģistrācijas gads 2006.; automašīna GAZ 21, izlaides gads 1963., reģistrācijas gads 2005.; motorlaiva SCANDI NAVAL, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme (ūdenstilpne), Aizputes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 83780,32 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Silence”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; SIA “CP”, skaits – 99, summa – 1998,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 76764,20 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Nordea Bank Finland (Latvijas filiāle), summa – 1050,00 LVL; AS Nordea Bank Finland (Latvijas filiāle), summa – 1555,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: fonda akcijas, skaits – 50, summa – 100,00 EUR, AS Nordea Bank Finland.

Ingmārs Kuklis

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Talsu pilsētvides un lauku attīstības komisija, loceklis.

Izglītība: Juridiskā koledža (2007), pirmā līmeņa augstākā izglītība, specialitāte – jurista palīgs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A4, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 95000,00 LVL.

Janīna Kursīte-Pakule

Dzimusi: 1952; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes locekle; LR 9.Saeima, deputāte; Latvijas Universitāte, profesore.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), habilitēta filoloģijas zinātņu doktore; Latvijas Universitāte (1976), filoloģijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 23000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): DNB Nord banka, summa – 2000,00 USD.

Ivars Ķervis

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Grobiņas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, Grobiņas, Durbes, Priekules un Aizputes novadu nodaļu koordinators; Politiskā partija “Jaunais laiks”, Liepājas pilsētas nodaļas vadītājs; SIA “Liepājas autostāvvietas”, valdes loceklis; Liepājas pilsētas dome, deputāts.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2002), sociālo zinātņu bakalaurs ekonomikā, specialitāte – “Reģionālā attīstība un pārvalde”; Ļeņingradas (Sanktpēterburgas) industriāli pedagoģiskais tehnikums (1977), tehniķis–tehnologs metināšanas rūpniecībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Grobiņas novads, (īpašumā); māja ar zemi, Grobiņas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna GAZ–69A, izlaides gads 1966., reģistrācijas gads 1995.; automašīnas piekabe GAZ–704, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 1995.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70014,47 EUR.

Gunārs Laicāns

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Dundagas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, Ētikas komisijas priekšsēdētājs; LR 9.Saeima, Pieprasījuma komisijas sekretārs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), sociālo zinātņu maģistrs sabiedrības vadībā; Latvijas Universitāte (1974), fizikas, matemātikas pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna ŠKODA OCTAVIA, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17276,61 LVL.

Kristīne Laure

Dzimusi: 1989; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāta palīgs.

Izglītība: Saldus pilsētas 2. vidusskola (2007), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Loreta Skaburska

Dzimusi: 1985; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Latvijas Universitātes Nekustamā īpašuma aģentūra”, padomes locekle; Rīgas dome, Administratīvās komisijas juriste.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), tiesību zinātņu maģistrs; Latvijas Universitāte (2007), tiesību zinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Nissan Qashqai, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 1250,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Sarmīte Ēlerte

2. Artis Kampars

3. Dzintars Zaķis

4. Atis Lejiņš

5. Ansis Saliņš

6. Aigars Štokenbergs

7. Valdis Veips

8. Aivars Volfs

9. Inga Priede

10. Guntis Libeks

11. Jānis Reirs

12. Klāvs Olšteins

13. Astrīda Vītola

14. Madars Lasmanis

15. Viktors Vilkaušs

16. Jolanta Knope

17. Dace Lebeda

18. Krišjānis Bušs

= Ziņas par kandidātiem

Krišjānis Bušs

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), profesionālais bakalaura grāds ekonomikā, ārējo sakaru struktūrvienības vadītāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6763,32 LVL.

Sarmīte Ēlerte

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Baltijas– Melnās jūras alianse, valdes priekšsēdētāja; Eiropas Ārpolitikas Padome, dibinātāja un biedre; Meierovica biedrība par progresīvām pārmaiņām, valdes locekle; Latvijas Nacionālās bibliotēkas projekta īstenošanas padome, locekle; Nacionālā kultūras padome, priekšsēdētāja.

Izglītība: Vissavienības Valsts kinomatogrāfijas institūts (1988), augstākā izglītība kinokritikā un teorijā; Latvijas Universitāte (1980), augstākā izglītība žurnālistikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Talsu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme un māja, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea bank Finland Latvijas filiāle, summa – 445,33 USD; AS “Parex banka”, summa – 109086,81 EUR; AS “Parex banka”, summa – 312,63 LVL; Swedbank, summa – 2,93 LVL; Nordea bank Finland Latvijas filiāle, summa – 50028,48 EUR; Nordea bank Finland Latvijas filiāle, summa – 410,57 LVL; Swedbank, summa – 1211,38 CHF.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījumu fondi, skaits – 0,852, summa – 35,14 LVL, Nordea bank Finland Latvijas filiāle; valsts parādzīmes, skaits – 300000, summa – 300000,00 EUR, AS “Parex Asset Management”; ieguldījumu fondi, skaits – 3,259, summa – 35,14 LVL, Nordea bank Finland Latvijas filiāle; ieguldījumu fondi, skaits – 32974,93, summa – 327456,07 LVL, AS “Parex Asset Management”.

Artis Kampars

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Ekonomikas ministrija, ekonomikas ministrs; Politiskā partija “Jaunais laiks”, domes priekšsēdētājs; Futbola klubs “Tukums 2000”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1992), inženiera–mehāniķa specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Tukums, (īpašumā); zeme, Tukums, (īpašumā); māja ar zemi, Tukums, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): kravas kaste, izlaides gads 1975., reģistrācijas gads 1997.; piekabe, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 1993.; automašīna Ford Escort, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 1996.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 210344,58 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Ronis”, skaits – 10, summa – 33880,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2200,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījumu fondi, skaits – 318,561, summa – 486,46 EUR, SEB FUND 1 SEB Europe Fund; ieguldījumu fondi, skaits – 148,122, summa – 845,75 USD, SEB FUND 3 Eethical Sweden Fund; ieguldījumu fondi, skaits – 7,649, summa – 794,55 USD, SEB FUND 1 Nordic Fund.

Jolanta Knope

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: lietuviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jelgavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jelgavas novada zemnieku apvienības sieviešu klubiņš “Draudzenes”, prezidente; ZS Rudeņi, grāmatvede–ekonomiste; LPKS Piena ceļš, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1976), ekonomista kvalifikācija finanšu un kredīta specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Madars Lasmanis

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), dabas zinātņu maģistrs, biologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); māja ar zemi, Jelgavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motocikls, izlaides gads 1960., reģistrācijas gads 2009.; traktors, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2004.; motocikls, izlaides gads 1970., reģistrācijas gads 2007.; piekabe, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2009.; motocikls, izlaides gads 1961., reģistrācijas gads 2009.; motocikls, izlaides gads 1948., reģistrācijas gads 2009.; motocikls, izlaides gads 1963., reģistrācijas gads 2006.; motocikls, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 2000,00 LVL.

Dace Lebeda

Dzimusi: 1970; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tukuma pilsētas Kultūras nams, direktore; Tukuma novada dome, deputāte.

Izglītība: Liepājas Universitāte (2009), profesionālais maģistra grāds vadības zinībās, sabiedrības vadībā; Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2007), profesionālais bakalaura grāds kultūras vadībā, kultūras darba vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Tukums, (īpašumā); dzīvoklis, Tukums, (īpašumā); garāža, Tukums, (īpašumā); māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Golf (nozagta, meklēšanā jau 2 gadus), izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2004.; piekabe, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 1998.

Atis Lejiņš

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies. Ārvalsts pilsonība: ASV.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Brīvības un solidaritātes fonds, priekšsēdētājs; LĀI biedrība, biedrs; LĀI, goda direktors; Eiropas Progresīvo studiju padome, loceklis; Latvijas Inteliģences apvienība, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Zinātņu akadēmija (2004), goda doktors; Kalifornijas universitāte (1968), maģistra grāds modernās Eiropas vēsturē un politikas zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgava, (īpašumā); zeme, Jaunjelgava, (īpašumā); māja, Jaunjelgavas novads, (īpašumā); māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea banka, summa – 1300,00 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 808,00 LVL.

Guntis Libeks

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Pašvaldību savienība, valdes loceklis; Mednieku klubs “Koknesis”, valdes loceklis; Jaunjelgavas novada dome, priekšsēdētājs; Biedrība “Koknesei”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1982), ārstniecības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jaunjelgavas novads, (īpašumā); zeme, Līvānu novads, (īpašumā); zeme, Kokneses novads, (īpašumā); māja ar zemi, Kokneses novads, (īpašumā); dzīvoklis, Aizkraukles novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A6, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2001.; automašīna Suzuki Vitara, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: māja, Kokneses novads, (īpašumā); zeme, Kokneses novads, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 45000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 2500,00 LVL; Swedbanka, summa – 1800,00 LVL.

Klāvs Olšteins

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis; AS “Rīgas siltums”, padomes loceklis; LR Ekonomikas ministrija, ministra padomnieks.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Kandavas novads, (īpašumā); dzīvoklis (1/2 domājamā daļa), Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna RAV 4 izlaides gads – nav zināms, reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 72223,92 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “SELF BEZ LOĢISTIKA”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 749,87 LVL; Swedbank, summa – 555,61 LVL; Nordea banka, summa – 2120,00 LVL.

Inga Priede

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Kandavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Talsu novada pašvaldība, sabiedrisko attiecību speciāliste; BA Turība, docētāja; SIA “AAS Piejūra”, sabiedrisko attiecību speciāliste; Kandavas novada dome, deputāte; Kandavas novada dome, Izglītības, kultūras un sporta komitejas priekšsēdētāja.

Izglītība: BA “Turība” (2008), profesionālais maģistra grāds sabiedrisko attiecību vadībā; Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2005), valsts iestāžu un pašvaldību vadības kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Talsi, (īpašumā); māja, Kandava, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chevrolet, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8866,54 LVL.

Jānis Reirs

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Dobeles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Veselības ministrija, parlamentārais sekretārs; LR 9.Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1990), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme (kopīpašumā), Rojas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorolleris PIAGIO, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 201815,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 155000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “CIBUS TREE”, skaits – 20, summa – 400,00 LVL; AS “Latvijas Nacionālais Autopārvadātāju centrs”, skaits – 1400, summa – 1400,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 27570,00 LVL.

Ansis Saliņš

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Pļaviņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Ansala Tehnik”, valdes loceklis; ZS Iesalnieki–1, vadītājs; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, Revīzijas komisijas loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2009), maģistra grāds lauksaimniecības inženierzinātnē; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2007), bakalaura grāds lauksaimniecības inženierzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Pļaviņu novads, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 316, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 1992.; traktora piekabe 2PTS9, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 1986.; automašīna Opel Astra (pārdots), izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 1991.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Pļaviņu novads, (valdījumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 11801,85 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19772,19 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Ansal Tehnik”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; ZS Iesalnieki–1, skaits – 100, summa – 39800,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1250,00 LVL.

Aigars Štokenbergs

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Basketbola savienība, padomes loceklis; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, līdzpriekšsēdētājs; Biedrība “Sabiedrība par labām pārmaiņām”, valdes loceklis; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, valdes priekšsēdētājs; LR 9.Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Banku augstskola (2001), ekonomists; Latvijas Valsts universitāte (1986), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēkas (2), Tukuma novads, (valdījumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); māja, Tukuma novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna GMC (pārdota – nav pārreģistrēta), izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2003.; automašīna MB V280, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2003.; automašīna SAAB 9–5, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 56330,20 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 570256,68 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Bīskapa nams”, skaits – 10000, summa – 10000,00 LVL; SIA “Kapitāla virsotne”, skaits – 26696, summa – 26696,00 LVL; SIA “Braukšanas mācību centrs”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL; SIA “PFG”, skaits – 90000, summa – 90000,00 LVL; AS “Agrofirma Tērvete”, skaits – 59, summa – 590,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS DnB NORD banka, summa – 167550,53 USD; AS DnB NORD banka, summa – 544,92 LVL; Swedbank, summa – 370093,37 EUR; SIA “Nordea Finance Latvia”, summa – 110000,00 EUR; Swedbank, summa – 3103,65 LVL; AS BnB NORD banka, summa – 1424,23 EUR.

Valdis Veips

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Bauskas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Bauskas novada dome, priekšsēdētājs; Latvijas Pašvaldību savienība, novadu apvienības valdes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienība, Izglītības un kultūras komitejas loceklis; Mednieku klubs “Bauskas Ozoli”, valdes loceklis; Mednieku klubs “Ceraukste”, valdes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienība, Sporta apakškomitejas priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1982), fiziskās audzināšanas pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Bauskas novads, (iznomā); garāža, Bauskas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VAZ 2121, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Audi A4, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17489,46 EUR. Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Viktors Vilkaušs

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Vecāki Jēkabpilij”, valdes loceklis; Politiskā partija “Sabiedrība citai politikai”, Jēkabpils nodaļas vadītājs; SIA “Viko Baltic”, komercdirektors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): mežs, Viļānu novads, (īpašumā); zeme, Varakļānu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Jēkabpils, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Caddy, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 24040,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 25902,34 LVL.

Astrīda Vītola

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Iecavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Bauskas lauku biedrību apvienība “Deviņzare”, valdes locekle; Biedrība “Iecavas sieviešu klubs LIEPAS”, valdes locekle; Politiskā partija “Pilsoniskā savienība”, valdes locekle; Ķekavas novada pašvaldība, Attīstības daļas vadītāja; Iecavas novada dome, deputāte.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), maģistra grāds sabiedrības vadībā; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), lauksaimniecības ekonomists, grāmatvedis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, zeme, ēkas, Iecavas novads, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna AUDI 80, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):AS “SEB banka”, summa – 800,00 LVL.

Aivars Volfs

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Politiskā partija “Tukuma pilsētai un novadam”, valdes loceklis; ZM Medību saimniecības attīstības fonds, padomes loceklis; Tukuma novada dome, domes priekšsēdētāja vietnieks; Mednieku biedrība “Sencis”, valdes loceklis; Ķemeru nacionālā parka konsultatīvā padome, padomes loceklis; Sporta klubs “Pūre”, valdes loceklis; Pūres KKS, valdes loceklis.

Izglītība: LU Vides pārvaldības institūts (2007), vides pārvaldība un pašvaldību līdzsvarota attīstība; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1983), lauksaimniecības mehanizācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Tukuma novads, (īpašumā); garāža, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme un māja, Tukuma novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Pūres kooperatīvā krājaizdevēju sabiedrība, skaits – 2, summa – 20,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 700,00 LVL.

Dzintars Zaķis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, Politiskās partijas “Jaunais laiks” frakcijas priekšsēdētājs; Politisko partiju apvienība “Vienotība”, valdes loceklis; Politiskā partija “Jaunais laiks”, valdes loceklis; LR Saeima, deputātu grupas sadarbībai ar Gruzijas parlamentu priekšsēdētājs; LR 9.Saeima, deputāts; LR Saeima, Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisijas sekretārs; LR Saeima, Nacionālās drošības komisijas priekšsēdētāja biedrs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1993), bakalaura grāds datorzinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); mežs, Līvānu novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 46981,60 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Datoru centrs”, skaits – 40, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 17500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 9024,86 LVL.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!