• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Pārstāvot Latviju un aizstāvot tās ekonomiskās intereses ārvalstīs un starptautiskajās organizācijās. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 25.08.2010., Nr. 134 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215647

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Visi labas gribas cilvēki, kuriem rūp Latvijas nākotne, tātad visi ticīgie, visu tautību un kārtu cilvēki, apvienosimies, lai uz kopīgu vērtību pamata glābtu Latviju no iznīcības!"

Vēl šajā numurā

25.08.2010., Nr. 134

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Pārstāvot Latviju un aizstāvot tās ekonomiskās intereses ārvalstīs un starptautiskajās organizācijās

Vakar, 24.augustā, pie Ārlietu ministrijas nama Rīgā, K.Valdemāra ielā 3: Ārlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Teikmanis, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis un ārlietu ministrs Aivis Ronis (pirmajā rindā centrā) kopā ar Latvijas diplomātisko korpusu (misiju vadītājiem) Ārlietu ministrijas foto



Vakar, 24.augustā, un šodien, 25.augustā, Rīgā notiek Ārlietu ministrijas organizētā ikgadējā Latvijas vēstnieku darba sanāksme. Latvijas diplomātisko misiju vadītāji uz sanāksmi aicināti, lai izvērtētu gada laikā paveikto un apspriestu ārlietu dienesta turpmākos uzdevumus. Sanāksmi atklāja ārlietu ministrs Aivis Ronis, vēstniekus uzrunāja Valsts prezidents Valdis Zatlers (skat. 46.lpp.) un Ministru prezidents Valdis Dombrovskis.

Sanāksmes darba kārtībā ir Latvijas prioritātes ES ārpolitikā un NATO starptautisko notikumu un procesu kontekstā, kā arī aktuālie Latvijas ekonomisko attiecību un eksporta veicināšanas jautājumi.

Ekonomiskajā sadaļā notika diskusija ārlietu ministra ārštata konsultatīvā padomnieka ekonomikas jautājumos Ģirta Rungaiņa vadībā ar politisko partiju pārstāvjiem par Latvijas ekonomikas izvērtējumu un attīstības perspektīvām. Savukārt Latvijas Investīciju un attīstības aģentūras direktors Andris Ozols informēja par aģentūras darbu investīciju piesaistē un sadarbību ar Ārlietu ministriju un Latvijas vēstniecībām ārvalstīs.

Starptautisko attiecību sadaļā plānota jautājumu un atbilžu sesija ar Eiropas Savienības Padomes pārstāvi Helgu Šmiti un NATO ģenerālsekretāra vietnieku Dirku Brengelmanu.

Ārlietu ministrijas
Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!