• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 27.08.2010., Nr. 136 https://www.vestnesis.lv/ta/id/215780

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Eiropas Komisija: Par spēcīgāku Eiropas ekonomikas pārvaldību

Vēl šajā numurā

27.08.2010., Nr. 136

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

4.saraksts. Politisko partiju apvienība “Saskaņas Centrs”

= Vēlēšanu programma

Mēs uzvarēsim šajās vēlēšanās, lai cilvēkus atbrīvotu no lielās nabadzības, bet valsti no bankrota un pazemojuma, lūdzot palīdzību starptautiskajiem kreditoriem.

Mēs uzvarēsim šajās vēlēšanās, lai izvestu valsti no krīzes. Mežonīgā kapitālisma vietā mēs radīsim sociāli atbildīgu ekonomiku.

Mēs uzvarēsim šajās vēlēšanās, lai izveidotu profesionālu Ministru kabinetu. Ministru partijas piederība nebūs svarīga. Ministri būs godīgi cilvēki, kas lēmumus pieņems kompetenti un ātri.

Par šādas, tautas uzticību baudošas valdības pamatu kļūs Saeimas koalīcija, kas neļaus izvērst starppartiju ķildas, neļaus politiķiem izmantot dienesta stāvokli, lai vairotu savu labklājību, bet nodrošinās ilgtspējīgu Latvijas attīstību.

Mums, Saskaņas centra politiķiem, augstākās vērtības ir cilvēka veselība, ģimene, darbs, tautu saskaņa, valsts politiskā neatkarība un ekonomiskā attīstība.

Mēs nekad neļausim samazināt veco ļaužu pensijas. Pensionāri ir visu mūsu sākums un visu mūsu nākotne. Kā mēs izturēsimies pret saviem vecākiem, tā mūsu mazbērni izturēsies pret mūsu bērniem.

Emigrācija un zems dzimstības līmenis mūsu valstij rada tautas izzušanas draudus. Nav attaisnojama valsts politika, ja Latvijas iedzīvotāji atsakās radīt bērnus un aizbrauc no valsts. Mēs īstenosim ilglaicīgu demogrāfisko programmu, kas veicinās jaunu ģimeņu veidošanu, bērnu radīšanu un audzināšanu, kas pārtrauks iedzīvotāju aizplūšanu no laukiem uz pilsētām un stimulēs Latvijas iedzīvotājus atgriezties dzimtenē. Latvija pastāvēs, ja katrā ģimenē būs vismaz divi bērni.

Valsts radīs darbavietas, dos iespēju uzņēmīgiem cilvēkiem uzņemties ekonomisko atbildību par valsts attīstību. Tikai pārliecība par to, ka par cienījamu darbu tiks saņemti pelnīti ienākumi, ļaus darba cilvēkiem atliekt plecus un iztaisnot muguru.

Mēs atbrīvosim uzņēmējus no pārmērīgā nodokļu sloga par darbaspēku un pievienoto vērtību. Mēs veiksim zemesgabalu pārvērtēšanu saskaņā ar to izmantošanu un īstenosim saprātīgu zemes nodokļu politiku. Tas radīs motivāciju racionāli izmantot zemi, mazinās spekulācijas ar to, novērsīs jauna cenu burbuļa veidošanos nekustamā īpašuma tirgū. Ēkas tiks apliktas ar minimāliem nodokļiem, bet nelielas dzīvojamās telpas platības no nodokļiem tiks atbrīvotas. Mēs ieviesīsim taisnīgu progresīvo nodokli: jo lielāki ienākumi – jo lielāks nodoklis.

Jāatsakās no nesaprātīgās cerības, ka Latvija kļūs bagāta tikai no finanšu tranzīta plūsmām un dzīvos uz importa rēķina. Valsts ekonomiskā uzplaukuma pamats būs ražošana, kas izmanto mūsdienu tehnoloģijas, kurām nav vajadzīgs liels enerģijas patēriņš, un attīstīta pakalpojumu sistēma.

Mēs nodrošināsim prioritāru atbalstu Latvijas medicīnai, izglītībai un zinātnei.

Divdesmit gadu laikā Latvija ir nodrošinājusi valstisko neatkarību. Taču maz ir izdarīts, lai noteiktu un aizsargātu mūsu ekonomiskās intereses. Nav pilnībā izprasts mūsu unikālais ģeogrāfiskais stāvoklis un vēsturiskās saiknes ar kaimiņiem, īpaši nozīmīgās attiecības ar Krieviju. Tirdzniecību ar Krieviju mēs padarīsim par Latvijas jaunās ekonomikas stabilas izaugsmes pamatu. Īpašu uzmanību pievērsīsim ekonomiskajām attiecībām ar Krievijas pierobežas apgabaliem.

Mūsu iekšpolitika būs tautu uzticēšanās politika. Tās pamatā ir mūsu cieņa pret visām etniskajām grupām, to vērtībām un vēsturisko pieredzi.

Tas nozīmē: visu Latvijas iedzīvotāju atbildību par latviešu valodas saglabāšanu, tās prasmi un lietošanu; pateicību iepriekšējām paaudzēm par milzīgajiem upuriem, kurus tās nesušas pasaules karos, lai Eiropā valdītu brīvība, demokrātija un cilvēka tiesības; līdzcietību dažādu režīmu upuriem, kuros tika izdzēsti tūkstošiem dzīvību, salauztas cilvēku dzīves un sašķelta sabiedrība. Tas nozīmē atzīt, ka visi Latvijas iedzīvotāji, kas šeit ir dzimuši vai apmetušies uz dzīvi padomju laikā, ir piederīgi Latvijai un ir mūsu vērtība.

Gandrīz katras vēlēšanas tiek sauktas par „izšķirošām”. Taču 10. Saeimas vēlēšanas tiešām ir izšķirošas un vēsturiskas. Tautas izvēle ir par to, vai pie varas paliks labējās partijas, kuras Latviju novedušas līdz nabadzībai un pazemojumam, vai arī mēs kopīgi atjaunosim mūsu valsti.

Mēs atgriezīsim Latvijas iedzīvotāju uzticēšanos savai valstij!

Mēs nodrošināsim cilvēka cienīgu dzīvi ikvienam!

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Jānis Urbanovičs

2. Sergejs Dolgopolovs

3. Andrejs Klementjevs

4. Artūrs Rubiks

5. Boriss Cilevičs

6. Egils Rutkovskis

7. Sergejs Mirskis

8. Anita Jākobsone

9. Nikolajs Kabanovs

10. Ingars Burlaks

11. Guntars Jirgensons

12. Armands Strazds

13. Mihails Zemļinskis

14. Aleksejs Holostovs

15. Sergejs Potapkins

16. Igors Pimenovs

17. Oļegs Sisoļatins

18. Igors Zujevs

19. Mihails Černousovs

20. Ludmila Lūse

21. Ņikita Ņikiforovs

22. Irina Cvetkova

23. Valerijs Džuranovičs

24. Jāzeps Kozurs

25. Mitrofans Slobodjans

26. Tatjana Sergejeva-Zusko

27. Irina Morusa

28. Viktors Paškovs

29. Aleksandrs Gafts

30. Igors Meļņikovs

31. Irina Verdana

32. Aleksandrs Vasiļjevs

= Ziņas par kandidātiem

Ingars Burlaks

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitāte, rezidentūra, ģimenes medicīnas specialitātē; Latvijas Sociālistiskā partija, politiskās padomes sekretārs.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2009), ārsta grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 8500,00 EUR.

Boriss Cilevičs

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitātē (1993), fizikas maģistra grāds; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1978), fizikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); birojs, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Hyndai Sonata, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6400,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB banka, summa – 1200,00 LVL; AS SEB banka, summa – 6800,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: Ieguldījumu fondi, skaits – 1000, summa – 3500,00 EUR, AS SEB banka.

Irina Cvetkova

Dzimusi: 1973; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbināta persona, maksātnespējas procesu administratore.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), tiesību zinātņu specialitāte, jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: komercplatība, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 101000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Buļļu 35”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Mihails Černousovs

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: ukrainis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Baltic Security”, valdes loceklis; Baltijas Starptautiskā akadēmija, asociētais profesors; Biedrība SBS “Society for Baltic security”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība LDDDF “Latvijas detektīvu un drošības dienestu federācija”, valdes loceklis; Biedrība “Kaimiņu drošība”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), tiesību doktora zinātniskais grāds; PSRS IM akadēmija, Maskava (1990), tiesību zinātņu kandidāta disertācija – aizstāvēta; PSRS Omskas augstākā milicijas skola (1978), tiesvedības specialitāte; Rīgas 22. vidusskola (1973), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Carnikavas novads, (iznomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Baltic security”, skaits – 360, summa – 9000,00 LVL.

Sergejs Dolgopolovs

Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Cita politika”, valdes loceklis; Rīgas dome, deputāts; Rīgas domes Pilsētas attīstības komiteja, priekšsēdētājs; Politisko partiju apvienība “Saskaņas Centrs”, valdes loceklis; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1969), Ķīmijas fakultāte, aspirantūra, ķīmijas tehnoloģijas procesi un aparāti; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1963), Ķīmijas fakultāte, inženieris–tehnologs; Rīgas 23. vidusskola (1958), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Rav4, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 68054,33 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4900,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 61711,72 LVL; AS Parex banka, summa – 94130,98 EUR; AS Parex banka, summa – 4378,45 USD; AS SEB banka, summa – 12993,97 EUR; AS SEB banka, summa – 7024,76 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 64,9; Mērķobligācija, skaits – 1, summa – 8500,00 RUB, PSRS Krājbanka.

Valerijs Džuranovičs

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Rīgas 48. vidusskola (1976), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Renault Kangoo, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Hyundai Sonata, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Aleksandrs Gafts

Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, Revīzijas komisijas loceklis; LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāta palīgs.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2008), uzņēmējdarbības vadītāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Aleksejs Holostovs

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts; Biedrība “Patrioti.lv”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Transporta un sakaru institūts (2001), sociālo zinātņu maģistra grāds vadībzinātnē; Rīgas Aviācijas universitāte (1999), ekonomikas zinātņu bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils novads, (īpašumā); zeme, Babītes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 114000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Vianets”, skaits – 2750, summa – 2750,00 LVL; SIA “Proelium”, skaits – 106, summa – 1060,00 LVL.

Anita Jākobsone

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Nodarbinātības valsts aģentūra, direktores vietniece nodarbinātības politikas jautājumos; LR Ministru kabineta konsultatīvā padome “Izglītību visiem”, locekle; UNESCO Nacionālās komisijas izglītības ekspertu komiteja, locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), habilitācijas un promocijas padome, filozofijas zinātņu doktore; Maskavas Jaunatnes institūts (1989), aspirantūra, filozofijas zinātņu kandidāte; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1977), Vēstures un filozofijas fakultāte, marksistiski ļeņiniskās filozofijas pasniedzēja, sociologs; Skrīveru A. Upīša vidusskola (1972), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (iznomā); zeme, Ikšķiles novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Jetta, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 1400,00 LVL; AS Swedbank, summa – 13000,00 EUR.

Guntars Jirgensons

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas 28. vidusskola, direktors; Rīgas Pilsētas skolu direktoru padome, padomes loceklis; Latvijas izglītības vadītāju arodbiedrība, valdes loceklis; Biedrība “Viestura prospekts 97”, valdes priekšsēdētājs; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, ģenerālsekretārs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), izglītības zinātņu maģistrs; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Latvijas Valsts universitāte (1985), matemātikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un dārza māja, Saulkrasti, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna – Dodge Grand Caravan, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.

Nikolajs Kabanovs

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9.Saeimas deputāts; Biedrība “Demokrātisko vērtību un integrācijas neatkarīgā asociācija”, valdes loceklis; SIA “Fenster”, publicists.

Izglītība: Rīgas 43. vidusskola (1987), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo V70, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Andrejs Klementjevs

Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts; LR Saeima, LR 9. Saeimas sekretāra biedrs.

Izglītība: Rīgas Aviācijas universitāte (1998), ekonomikas zinātņu bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo S60, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 7400,00 EUR; AS SEB banka, summa – 2000,00 EUR.

Jāzeps Kozurs

Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas domes Mājokļu un vides departaments, Saimnieciskās nodaļas vadītājs; Laivu un garāžu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība “Nāra”, valdes priekšsēdētājs; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, Revīzijas komisijas loceklis.

Izglītība: Ļeņingradas S.M. Kirova augstākā vispārējā karaspēku komandieru skola (1967), vispārējā karaspēka komandieris ar vispārēju augstāko izglītības kvalifikāciju; Rēzeknes mūzikas vidusskola (1962), pūšamo instrumentu (klarnete) specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (iznomā); zeme, Limbažu novads, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes Benz 180, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4701,82 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Latvijas Krājbanka, summa – 715,00 LVL; AS SMP Bank, summa – 724,00 LVL.

Ludmila Lūse

Dzimusi: 1956; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas domes Revīzijas komisija, priekšsēdētāja vietniece; LAS “Ogres Komercbanka”, Trasta nodaļas vadītāja.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga apbalvotais Baltkrievijas Politehniskais institūts (1979), upju iekārtu un HES hidrotehniskās celtniecības specialitāte, inženieris–hidrotehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 3 SDN, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22385,45 LVL.

Igors Meļņikovs

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Karavīrs”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Jūrmalas 2. vidusskola (1986), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Jūrmala, (īpašumā); māja un zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercede Benz GL550, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 1000,00 LVL; AS Swedbank, summa – 43000,00 EUR.

Sergejs Mirskis

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: vācietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts; Biedrība “Krievijas tautiešu savienība Latvijā”, prezidija loceklis.

Izglītība: Rīgas 53. vidusskola (1969), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Hyndai Terracan, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Chevrolet Aveo, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14920,79 EUR.

Irina Morusa

Dzimusi: 1983; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Igauņu vidusskola, direktora vietniece informātikas jomā; Rīgas Igauņu vidusskola, informātikas skolotāja; Rīgas Igauņu vidusskola, matemātikas skolotāja; Rīgas 72. vidusskola, matemātikas skolotāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), profesionālais maģistra grāds izglītības vadībā; Latvijas Universitāte (2006), vidusskolas matemātikas skolotāja kvalifikācija; Rīgas 96. vidusskola (2001), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Ņikita Ņikiforovs

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Baltijas Starptautiskā Akadēmija”, projektu vadītājs; SIA “Baltijas Psiholoģijas un Menedžmenta augstskola”, valdes loceklis.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2007), maģistra grāds civiltiesībās; Baltijas Krievu institūts (2005), jurists; Rīgas Centra humanitārā ģimnāzija (2001), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): kuteris Monterey, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; automašīna BMW, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; kvadracikls Bomabardie, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “BKU Forums”, skaits – 103, summa – 5150,00 LVL; SIA “Baltijas Psiholoģijas un Menedžmenta Augstskola”, skaits – 24, summa – 480,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 1387,00 LVL; AS Latvijas Krājbanka, summa – 93200,00 EUR.

Viktors Paškovs

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīga un Ko”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Gods, taisnīgums, likumība”, valdes priekšsēdētāja vietnieks, izpilddirektors; Biedrība “Daudzdzīvokļu namu apsaimniekotāji”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1983), automātikas un telemehānikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Rīga un Ko”, skaits – 2073, summa – 10365,00 LVL; AS “Latvijas Finieris”, skaits – 30, summa – 30000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB banka, summa – 502,19 LVL; AS SEB banka, summa – 1413,63 EUR.

Igors Pimenovs

Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts; Biedrība Latvijas krievu mācībvalodas skolu atbalsta asociācija (LAŠOR), valdes priekšsēdētājs; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, domes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2007), ekonomists; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1975), fiziķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ķieģeļu garāža, 1560/8080 domājamās daļas no būves, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Honda Civic, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8824,66 LVL.

Sergejs Potapkins

Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Dzintara līga”, valdes loceklis; Biedrība “Dzintara sirds”, valdes loceklis; Biedrība “Rīgas Futbola Federācija”, valdes loceklis; SIA “BLP – Consulting”, direktors.

Izglītība: Rīgas Aviācijas universitāte (1998), ekonomista kvalifikācija specialitātē finanses un banku darbība; Rīgas Aviācijas universitāte (1998), ekonomikas zinātņu bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Garkalnes novads, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Touareg, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2007.; motocikls Honda VFR 750, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2009.; automašīna BMW 850, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2010.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 236242,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13350,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 20000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 700,00 LVL; AS Parex banka, summa – 500,00 LVL.

Artūrs Rubiks

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts.

Izglītība: Rīgas 21. vidusskola (1987), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamās mājas jaunbūve, Stopiņu novads, (īpašumā); saimnieciskās ēkas jaunbūve, Stopiņu novads, (īpašumā); zeme, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo S80, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2009.; automašīna Audi A4, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30086,36 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “KKG”, skaits – 40, summa – 400,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: konsolidētais konts, skaits – 43,49, summa – 1277,39 EUR, Nordea Bank Finland PLC, Latvijas filiāle.

Egils Rutkovskis

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Grāmatrūpniecības arodu savienība, valdes priekšsēdētājs; Rīgas Grāmatrūpniecības kopējā slimokase, valdes priekšsēdētājs; Harizmātiski episkopālās baznīcas Sv. Gara draudze, diakons; Latvijas Darba tiesību institūts, valdes loceklis; Sociāldemokrātiskās partija “Saskaņa”, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Ēvaņģēliski luteriskā kristīgā akadēmija (2001), sociālās aprūpes karitatīvā darbinieka, diakona–kristīgā padomdevēja profesionālā kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Tatjana Sergejeva-Zusko

Dzimusi: 1985; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Euroaptieka”, farmaceite; Rīgas dome, PPA “Saskaņas Centrs” Rīgas domes deputātu frakcijas referente; Biedrība “Dzintara sirds”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2008), farmaceita grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Oļegs Sisoļatins

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Alrent”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 18. vakara (maiņu) vidusskola (1959), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Aizkraukles novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5890,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Alrent”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Mitrofans Slobodjans

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeima deputāta palīgs; Biedrība “Jaunieši Rīgas Domē”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Patrioti.lv”, valdes priekšsēdētāja vietnieks; Biedrība “Apes 12”, valdes loceklis; Biedrība “Perom”, padomes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), profesionālais maģistra grāds finanšu ekonomikā, kvalifikācija – finanšu analītiķis; Ekonomikas un kultūras augstskola (2008), ekonomists; Rīgas 22. vidusskola (2004), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Armands Strazds

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, valdes loceklis; Rīgas Tehniskā universitāte, pētnieks, lektors; Vides izglītības fonds “Par sakoptu Latviju”, viceprezidents.

Izglītība: Lībekas Mūzikas akadēmija, VFR (1996), komponists, maģistra grāds (M.A.). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Jēkabpils novads, (nomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chevrolet Lumina, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2005.

Jānis Urbanovičs

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts; LR Saeima, LR 9. Saeimas Politisko partiju apvienības “Saskaņas Centrs” frakcijas priekšsēdētājs; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, valdes priekšsēdētājs; PPA “Saskaņas Centrs”, valdes loceklis; Biedrība “Baltijas Forums”, prezidents; SIA “Dx – L”, valdes loceklis; SIA “Eiro Reģions”, valdes loceklis; Draudzības un sadarbības fonds, padomes priekšsēdētājs; Biedrība “Vienoti Latvijai”, izpildinstitūcijas biedrs; Latvijas – Kazahstānas draudzības biedrība, valdes loceklis; BF Nodibinājums, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), inženieris–hidrotehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Land Cruiser, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2003.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Eiro Reģions”, skaits – 52, summa – 1040,00 LVL; SIA “Dx–L”, skaits – 30, summa – 600,00 LVL; SIA “Tiesisko pētījumu institūts”, skaits – 40, summa – 800,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 24796,03 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 1350,35 LVL; AS Parex banka, summa – 15257,31 USD; AS Parex banka, summa – 5337,89 USD.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcija, skaits – 14, summa – 14,00 LVL, AS Ventspils Nafta.

Aleksandrs Vasiļjevs

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Baltijas Forums”, direktors; Biedrība “Baltijas Forums”, direktors; Latvijas Vieglo taksometru nozares darba devēju organizācija, izpilddirektors; Latvijas Vieglo taksometru nozares darba devēju organizācija, izpilddirektors.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1980), automatizācijas inženieris–siltumenerģētiķis; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1980), automatizācijas inženieris–siltumenerģētiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); māja ar zemi, Stopiņu novads, (īpašumā); māja un zeme, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Astra, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Audi A6, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Opel Astra, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Audi A6, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00 EUR; 7000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “BBK direkcija”, skaits – 26, summa – 1040,00 LVL; SIA “BBK Direkcija”, skaits – 26, summa – 1040,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL; 2500,00 LVL.

Irina Verdana

Dzimusi: 1986; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komiteja, galvenā referente; Rīgas reģiona pašvaldību darbinieku arodbiedrības Rīgas domes Centrālās administrācijas arodkomiteja, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sociālo zinātņu bakalaura grāds tiesību zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Mihails Zemļinskis

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts; Latvijas futbola federācija, U21 Latvijas izlases galvenais treneris.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1991), fiziskās kultūras pasniedzējs; Rīgas 76. vidusskola (1986), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: vidēji.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jelgava, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Babītes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (nomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 204357,71 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 259226,06 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 28878,04 LVL.

Igors Zujevs

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; Biedrība “Labā Cerība”, valdes priekšsēdētājs; AS “Rīgas siltums”, padomes loceklis; RP SIA “Rīgas satiksme”, konsultants; Dārzkopības kooperatīva sabiedrība “Vasara”, valdes loceklis; Latvijas Sociālistiskā partija, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas jūrskola (1983), kuģa tehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dārza māja un zeme, Olaines novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Honda CRV, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 111208,17 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 90414,75 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Likstils”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “Magone”, skaits – 312, summa – 15600,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 93000,00 USD.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 511,20 LVL; AS Swedbank, summa – 60,00 USD.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Ivans Klementjevs

2. Juris Silovs

3. Jānis Ādamsons

4. Lauris Valainis

5. Jānis Nīkrencis

6. Roberts Bogomols

7. Aleksandrs Sakovskis

8. Elizabete Krivcova

9. Jānis Garbovskis

10. Astra Ozola

11. Normunds Aizpurs

12. Inita Sokolova

13. Zigurds Beņķis

14. Ivars Gavars

15. Mihails Rogals

16. Ivans Pihtovs

17. Inna Belokurova

18. Jurijs Kovrigins

19. Imants Jurevičius

20. Gints Ritums

21. Juris Bistrakovs

22. Uldis Zommers

23. Jeļena Toca

24. Vadims Savkovs

25. Viktors Jakovļevs

26. Igors Kuzmuks

27. Andrejs Burvis

28. Igors Solovjovs

29. Aleksandrs Kuļikovs

30. Vineta Sprugaine

= Ziņas par kandidātiem

Jānis Ādamsons

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; SIA “Getliņi”, valdes loceklis; Biedrība “Gods, likumība, taisnīgums”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Kijevas augstākā politiskā jūras skola (1979), augstākā politiskā – jūras kara flotes stūrmanis; Bauskas 1. vidusskola (1975), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Eclipse, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS DnB Nord Banka, summa – 1000,00 LVL.

Normunds Aizpurs

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Gulbenes Novada Bērnu un jaunatnes sporta skola, direktors.

Izglītība: Informācijas sistēmu menedžmenta augstskola (2003), maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā; Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija (1999), pedagoģijas bakalaura grāds; Kirovas tehniskā aviācijas kara skola (1988), leitnants, vada komandieris, kara mehāniķis–tehniķis; Mālpils sovhoztehnikums (1985), lauksaimniecības un civilās celtniecības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Gulbenes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Gulbenes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo S80, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 9946,82 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 1500,00 LVL.

Inna Belokurova

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Inserviss Group”, aizdevumu administratore.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1988), prečzinības un pārtikas preču tirdzniecības organizācija, augstākā prečziņa kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dārza māja ar zemi, Limbažu novads, (iznomā); garāža, Rīga, (īpašumā); 1/2 dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Nissan Qashqai, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Zigurds Beņķis

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Park Hotel Maritim”, elektriķis; Biedrība “Īrnieku un dzīvokļu īpašnieku kustība par savām tiesībām”, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Jūrmalas 1. vidusskola (1962), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 1/2 d.d. nekustamā īpašuma, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS DnB Nord, summa – 906,77 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 11,45.

Juris Bistrakovs

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Balt Trust”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Beverīnas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Peugeot J5, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2009.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Balt Trust”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Roberts Bogomols

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1980), rūpniecība un civilā celtniecība, inženieris–celtnieks; Rīgas celtniecības tehnikums (1971), rūpniecība un civilā celtniecība, tehniķis–celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29424,70 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 25500,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS GE Money banka, summa – 5142,00 LVL; AS Parex banka, summa – 3614,00 LVL; AS Norvik banka, summa – 4084,00 EUR; AS SEB banka, summa – 2500,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,24.

Andrejs Burvis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ikšķiles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Maxima Latvija”, drošības un iekšējās kontroles darbinieks.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (1996), ekonomikas bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6600,00 LVL.

Jānis Garbovskis

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zemnieku saimniecība “Aizupes”, īpašnieks; Sporta klubs “Brāzma”, valdes loceklis; SIA “Gaļas pārstrādes kompānija”, valdes loceklis.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2006), profesionālais bakalaura grāds vides aizsardzībā; Agrorūpnieciskā kompleksa augstākā vadīšanas skola (1988), ekonomika un vadība lauksaimniecības uzņēmumos; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1986), zooinženieris; Bērzpils vidusskola (1980), vidējā vispārējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Madonas novads, (īpašumā); zemnieku saimniecība “Aizupes”, Madonas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi 80, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 1994.; kravas automašīna GAZ 52, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 1998.; kravas automašīna GAZ 51 A, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 1998.; kravas automašīna GAZ 5201, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1997.; automašīna Volvo 240, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 1998.; vieglā kravas Iž 27151, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 1994.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Rugāju novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 LVL.

Ivars Gavars

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “AS Leģions”, apsardzes darbinieks; Latvijas Sociālistiskā partija, politiskās padomes loceklis; Biedrība “Latvijas Strādājošās un studējošās jaunatnes apvienība”, valdes loceklis; Arodbiedrība “Latvijas Apvienotā drošības nozaru arodbiedrība”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas PSR Tirdzniecības ministrijas Republikāniskā profesionāli tehniskā skola (1990), ceturtās kategorijas pavārs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Viktors Jakovļevs

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāta palīgs; Stopiņu novada dome, deputāts; Stopiņu novada P/A “Saimnieks”, inženieris; SIA “Alvit”, valdes loceklis; SIA “Pļavnieku nami”, būvuzraugs; SIA “Torros”, būvdarbu vadītājs; SIA “B & N”, būvdarbu vadītājs.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais A. Pelšes Rīgas Politehniskais institūts (1987), inženieris–celtnieks; Rīgas 83. vidusskola (1981), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 220000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Alvit”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “Reviks”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL.

Imants Jurevičius

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Amatas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts Probācijas dienests, uzraudzības nodaļas vecākais referents; Valsts Probācijas dienesta individuālā projekta Nr. LV0068 “Par dzimumnoziegumiem notiesāto personu uzvedības korekcijas sistēmas attīstīšana Latvijā”, vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sociālo zinātņu maģistra grāds politikas zinātnē; Latvijas Universitāte (2005), sociālo zinātņu bakalaura grāds politikas zinātnē; Rīgas 28. vidusskola (2001), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Ivans Klementjevs

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LR 9. Saeimas deputāts; Latvijas Sporta veterānu savienība, viceprezidents; Latvijas Olimpiskā akadēmija, viceprezidents; Latvijas Sporta un tūrisma arodbiedrība, valdes loceklis; Nodibinājums Fonds “Seoul–88”, valdes loceklis; Latvijas Labdarības fonds sporta atbalstam – nodibinājums, valdes loceklis; Biedrība “Latvijas Datoru sporta federācija”, valdes loceklis; Latvijas Olimpiešu klubs, valdes loceklis; Biedrība “Olimpiskais forums”, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Krievu kopienu apvienotais kongress, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (1993), pedagoģijas doktora zinātniskais grāds; Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1985), fiziskās audzināšanas pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rīga, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā); māja ar zemi 1/5 daļa, Krustpils novads, (īpašumā); zeme, Krustpils novads, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā); zeme, Krustpils novads, (īpašumā); māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Hyndai Santa Fe, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS DnB Nord Banka, skaits – 1, summa – 10,00 LVL; SIA “Brāļi Klementjevi”, skaits – 50, summa – 1300,00 LVL.

Jurijs Kovrigins

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “SP Leģions”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Ar Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Biruzova vārdā nosauktā Rīgas augstākā kara politiskā skola (1992), automatizēto sistēmu vadība – tehnisko sistēmu inženieris; Rīgas 78. vidusskola (1987), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Jūrmala, (īpašumā); nedzīvojamā ēka, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: nedzīvojamā ēka, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 52000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “SP Leģions”, skaits – 100, summa – 65000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 520,00 LVL.

Elizabete Krivcova

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zvērinātu advokātu birojs “BNT Klauberg Krauklis”, asociētā juriste; Biedrība “Jaunatne par saskaņu”, valdes locekle; Biedrība “Alumni club der Deutschland–Stipendiaten in Lettland”, valdes locekle.

Izglītība: Ludwig Maximillians Universtaet Muenchen (2006), maģistra grāds tiesību zinātnēs; Latvijas Universitāte (2002), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 15000,00 EUR.

Aleksandrs Kuļikovs

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Bauplatz”, valdes loceklis, finanšu direktors.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1994), inženiera automātiķa kvalifikācija tehnisko sistēmu automātikas un vadības specialitātē; Rīgas Tehniskā universitāte (1993), inženierzinātņu bakalaura grāds elektrozinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un ēka, Olaines novads, (īpašumā); dzīvoklis, Olaines novads, (īpašumā); zeme, Mārupes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Honda Accord, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Mitsubishi Pajero Sport, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Bauplatz”, skaits – 9, summa – 900,00 LVL; AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca”, skaits – 19000, summa – 19000,00 LVL; AS “Olaines ķīmiski farmaceitiskā rūpnīca”, skaits – 7523, summa – 7523,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS DnB Nord Banka, summa – 21000,00 LVL.

Igors Kuzmuks

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; Biedrība “Prāta Spēks”, valdes priekšsēdētājs; AS “Ceļu pārvalde”, padomes loceklis.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (1992), fiziskās audzināšanas skolotājs, vingrošanas treneris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A8, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Jānis Nīkrencis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Alūksnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Alūksnes BJSS, treneris; Alūksnes novada dome, deputāts.

Izglītība: V.Lāča Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1981), pamatskolas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 323, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.

Astra Ozola

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīgas Stradiņa Universitātes Stomotoloģijas institūts”, finanšu direktore; SIA “Astro finanses”, valdes locekle; SIA “Eiro Reģions”, grāmatvede.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), ekonomista kvalifikācija grāmatvedībā; Latvijas Universitāte (1999), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); 1/2 māja un zeme, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 88980,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Astro finanses”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4454,20 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB banka, summa – 460,00 LVL; AS Parex banka, summa – 740,00 LVL.

Ivans Pihtovs

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: VSIA “Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca”, Projektu vadības nodaļas sabiedrisko attiecību speciālists; SIA “Baložu komunālā saimniecība”, izpilddirektors; Ķekavas novada dome, deputāts; Biedrība “Daugava – veļikaja”, valdes priekšsēdētājs; Apsaimniekošanas biedrība “Smilšu 6”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2000), inženierzinātņu bakalaura grāds mašīnzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 6, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2009.

Gints Ritums

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Olaines novada pašvaldība, deputāts; Olaines novada pašvaldība, iekšējās kontroles administrators.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2003), izglītības un sporta darba speciālists – hokeja treneris; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas industriālais politehnikums (1980), štanču un presformu ražošana, tehniķis – tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 5 garāžas, Olaines novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Outlander, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Mihails Rogals

Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Salaspils novada dome, deputāts.

Izglītība: B.I. Vedenejeva v.n. Vissavienības hidrotehniskais zinātniski pētnieciskais institūts (1975), aspirantūra – hidrotehniskā celtniecība; Baltkrievijas Politehniskais institūts (1962), hidrotehnisko būvju un hidroelektrostaciju celtniecība; Baltkrievijas vidusskola (1957), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Salaspils novads, (īpašumā); zeme, māja, saimniecības ēkas, Salaspils novads, (īpašumā); garāža, Salaspils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Gaz – 24, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 1987.; automašīna Audi – 80, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Enerģētiķis”, skaits – 33, summa – 660,00 LVL; SIA “Alsero pro”, skaits – 100, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 23182,62 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Dnb Nord Banka, summa – 1236,83 USD; AS Dnb Nord Banka, summa – 8170,81 EUR.

Aleksandrs Sakovskis

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kurzemes namu apsaimniekotājs”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1989), tautsaimniecības plānošana, ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dārza māja, Carnikavas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes Benz E200, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2009.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Rīgas namu apsaimniekotājs”, skaits – 100, summa – 1000,00 LVL; AS “Rīgas fonds “Rif–Invest””, skaits – 496, summa – 496,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB banka, summa – 1200,00 LVL.

Vadims Savkovs

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Alūksnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Alūksnes vidusskola, skolotājs.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2007), vēstures un kultūras vēstures skolotāja kvalifikācija; Daugavpils Universitāte (2003), sociālo zinību skolotāja kvalifikācija; Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (2001), humanitāro zinātņu bakalaura grāds vēsturē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Alūksnes novads, (nomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A6, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2008.

Juris Silovs

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Garkalnes novada dome, priekšsēdētājs; Latvijas Regbija federācija, prezidents.

Izglītība: Latvijas Universitātes Nekustamā īpašuma vērtēšanas skola (2004), nekustamā īpašuma vērtēšana un pārvaldīšana; Sociālo tehnoloģiju augstskola (2003), jurista kvalifikācija; Rīgas 19. PPTCV (1984), vidējā profesionālā izglītība, apmetēja–flīzētāja specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Garkalnes novads, (īpašumā); zeme, Garkalnes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Rav4, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 106835,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Ventspils Nafta”, skaits – 31, summa – 31,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Inita Sokolova

Dzimusi: 1975; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Baldones novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: mājsaimniece.

Izglītība: Rīgas Tūrisma skola (1997), vidējā izglītība – viesu uzņemšanas organizators. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Igors Solovjovs

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; AS “Ceļu pārvalde”, padomes loceklis.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordenis apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1976), inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes Benz, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2006.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Solid”, skaits – 5, summa – 300,00 LVL.

Vineta Sprugaine

Dzimusi: 1981; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Arodbiedrība “LABA”, valdes locekle, priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), sociālo zinātņu maģistra grāds komunikācijas zinātnē; Latvijas Universitāte (2003), sociālo zinātņu bakalaura grāds; Madonas pilsētas ģimnāzija (1999), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Madonas novads, (īpašumā); mazdārziņš, Madonas novads, (īpašumā); mazdārziņš, Madonas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Jeļena Toca

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Garkalnes novada dome, izpilddirektore.

Izglītība: Rīgas celtniecības tehnikums (1979), tehniķe–santehniķe. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 2738,50 LVL.

Lauris Valainis

Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ādažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Bene Parts Baltic”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas 45. vidusskola (2000), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Ādažu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Vectra, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.; automašīna Citroen C2, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.; motocikls Sundiro XDZ 125, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 114276,91 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Baltic bus”, skaits – 60, summa – 600,00 LVL; SIA “Bene Parts Baltic”, skaits – 25, summa – 1750,00 LVL.

Uldis Zommers

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Envis”, projektu konsultants; Rīgas domes Apstādījumu saglabāšanas komisija, loceklis; Rīgas pašvaldības aģentūra “Rīgas dārzi un parki”, direktora vietnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2004), sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1997), agronoma kvalifikācija dārzkopības specialitātē; Bulduru sovhoztehnikums (1989), vidējā speciālā izglītība – dārzkopis, agronoms; Rīgas 2. vidusskola (1985), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals ar ēkām, Talsu novads, (īpašumā); 1/10 daļa no zemes gabala un ēkām, Talsu novads, (īpašumā); zeme, Kandavas novads, (īpašumā); 405/903 daļas no zemes gabala un jaunbūves, Rīga, (īpašumā); zeme, Pārgaujas novads, (valdījumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: 1/10 daļas no zemes gabala un ēkām, Talsu novads, (valdījumā); zeme, Kandavas novads, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 465171,57 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 350137,76 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 3267,47 LVL; AS SEB banka, summa – 4994,04 LVL; AS Trasta komercbanka, summa – 29038,48 EUR; AS Parex banka, summa – 4076,92 EUR; AS Parex banka, summa – 1438,54 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcija, skaits – 700, summa – 5894,00 EUR, GPS–Buddy Limited; akcija, skaits – 350, summa – 329,00 LVL, AS “Olainfarm”; akcija, skaits – 490, summa – 2205,00 LVL, Libra Holidays LTD; akcija, skaits – 800, summa – 1304,00 LVL, RavenPack International S.L.; akcija, skaits – 2000, summa – 26000,00 SEK, Sting Networks AB.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Jānis Tutins

2. Raimonds Rubiks

3. Aleksejs Burunovs

4. Aleksandrs Jakimovs

5. Ēriks Didrihsons

6. Jānis Krišāns

7. Ivans Ribakovs

8. Staņislavs Jankelāns

9. Sergejs Fjodorovs

10. Biruta Višņevska

11. Dmitrijs Rodionovs

12. Voldemārs Dibaņins

13. Marks Dubovskis

14. Pāvels Rjazancevs

15. Vladimirs Nikonovs

16. Ivans Ludāns

17. Tatjana Mieriņa

18. Jeļena Lazareva

19. Modris Auziņš

= Ziņas par kandidātiem

Modris Auziņš

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Ceļu pārvalde”, sabiedrisko attiecību konsultants; Starptautiskais Eirāzijas Preses fonds, līdzdibinātājs, līdzpriekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas rajona Neklātienes vidusskolas Inčukalna nodaļa (1977), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler Town&Country, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Chrysler Town&Country, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 90000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 EUR.

Aleksejs Burunovs

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils Universitāte, direktors; Daugavpils pilsētas partija, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2004), maģistra profesionālais grāds valsts pārvaldē; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1976), bioloģijas un ķīmijas vidusskolas skolotājs; Ilūkstes 2.vidusskola (1967), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); garāža ar zemi, Daugavpils, (īpašumā); māja ar zemi, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A6, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.; kravas piekabe, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1989.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Unibanka, summa – 800,00 LVL.

Voldemārs Dibaņins

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Ludzas Apsaimniekotājs”, tehniskais direktors; Ludzas novada dome, deputāts.

Izglītība: Friča Roziņa Maltas sovhoztehnikums (1974), rūpniecības un civilās celtniecības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ludzas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); māja ar saimniecības ēkām, Ludzas novads, (īpašumā); garāža, Rēzekne, (īpašumā); zeme, Ludzas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motocikls Java 350, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 1979.; automašīna Hyundai Tucson, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; automašīna VAZ 2163, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 1986.; traktors T40 AM, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2000.; traktors MTZ50, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 2007.

Ēriks Didrihsons

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Tehniskā universitāte, tehniskais redaktors; Biedrība “Latvijas Darba tiesību institūts”, valdes priekšsēdētājs; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, Revīzijas komisijas priekšsēdētāja vietnieks; Latvijas Bezdarbnieku asociācija, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils 1.maiņu vispārizglītojošā vidusskola (1971), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 16742,77 LVL.

Totalitārisma seku dokumentēšanas centram ir ziņas, ka tā rīcībā ir dokumenti, kas liecina, ka šis kandidāts varētu būt sadarbojies ar Latvijas PSR Valsts drošības komiteju kā šī dienesta aģents.

Marks Dubovskis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Mark Dubovsky”, direktors; SIA “Porses”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1982), krievu valodas, literatūras un vēstures skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): komercplatība, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); māja, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 525, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: komercplatība, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 180000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Porses”, skaits – 20, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00 LVL.

Sergejs Fjodorovs

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Viļānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts; SIA “Roksana”, skolotājs–konsultants.

Izglītība: S.M. Kirova vārdā nosauktais ar Goda Zīmes ordeni apbalvotais Pleskavas Valsts Pedogoģiskais institūts (1988), vidusskolas bioloģijas skolotājs; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1978), lauksaimniecības inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dārza māja un zeme, Viļānu novads, (īpašumā); garāža, Viļāni, (īpašumā); dzīvoklis, Viļāni, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A6, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.; motocikls Suzuki Intruder, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Opel Astra, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Latvijas Krājbanka, summa – 2300,00 LVL.

Aleksandrs Jakimovs

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ludzas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģija, zvērināts advokāts; Ludzas novada dome, deputāts.

Izglītība: A.M.Gorkija Literatūras institūts (1995), literatūras daiļrades specialitāte; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1988), tiesību zinātņu specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: apmierinoši.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ludzas novads, (nomā); zeme ar ēkām, Ludza, (īpašumā); zeme, Ludzas novads, (īpašumā); zeme ar ēkām, Ludzas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A4 Avant, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2006.

Staņislavs Jankelāns

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Sadales tīkls”, Austrumu reģiona energoizlietošanas uzraudzības daļa, Daugavpils iecirkņa meistars; SIA “Energomērīšanas serviss”, valdes loceklis; SIA “Fēnikss VVS”, valdes loceklis; SIA “Latgales energoserviss”, valdes loceklis; Biedrība “Boulinga klubs – Relax”, valdes loceklis; Dārzkopības biedrība “Stropu ezerkrasts”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latgales Transporta un sakaru tehniskā skola (2009), dzelzceļa transporta pārvadājumu organizācijas un kustības drošības tehniķis; Daugavpils Universitāte (2008), profesionālais maģistra grāds sabiedrības pārvaldē un iestāžu vadītāja kvalifikācija; Rīgas Tehniskā universitāte (2007), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais A.Pelšes Rīgas Politehniskais institūts (1986), inženieris–elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); rūpniecības ēkas, Daugavpils, (īpašumā); dārza māja, Daugavpils, (īpašumā); zeme, Daugavpils novads, (īpašumā); dārza mājiņa, Daugavpils novads, (īpašumā); garāža, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 65000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Fēnikss VVS”, skaits – 17, summa – 340,00 LVL; SIA “Energomērīšanas serviss”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “Latgales energoserviss”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 25500,00 EUR.

Jānis Krišāns

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes pilsētas dome, deputāts; SIA “Rēzeknes Veselības aprūpes centrs”, valdes loceklis; Latvijas Nedzirdīgo savienība, pārvaldnieks.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2003), sociālo zinātņu maģistrs vadības zinātnē; Rēzeknes Augstskola (2001), ekonomista kvalifikācija komercpakalpojumu vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); māja, Kārsava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A6, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 23000,00 LVL.

Jeļena Lazareva

Dzimusi: 1972; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Iļģuciems”, finanšu direktore; Biedrība “Latvijas baltkrievu savienība”, valdes locekle; SIA “Latvijas Baltkrievu uzņēmēju asociācija “Balkrievijas ceļš””, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1998), maģistra grāds uzņēmējdarbības ekonomikā; Rīgas Tehniskā universitāte (1994), inženiera–organizatora kvalifikācija; Rīgas Tehniskā universitāte (1993), inženierzinātņu bakalaura grāds ekonomikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 286210,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Iļģuciems”, skaits – 360, summa – 27000,00 LVL; SIA “Būvlukss & Iļģuciems”, skaits – 3, summa – 1500,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 800,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 1847,32 EUR.

Ivans Ludāns

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Preiļu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Riebiņu novada dome, deputāts; Iekšlietu ministrija, izdienas pensionārs; IK “I.L.J”, īpašnieks.

Izglītība: Daugavpils dzelzceļa transporta tehnikums (1979), tehniķis–mehāniķis; Feimaņu pamatskola (1975), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Preiļu novads, (īpašumā); māja, Preiļi, (īpašumā); zeme, Riebiņu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Hyundai Sonata, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 36000,00 EUR.

Tatjana Mieriņa

Dzimusi: 1961; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Balvi.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība, masiere; Balvu novada domes Administratīvā komisija, locekle; Balvu Krievu kultūras biedrība “Razdoļje”, priekšsēdētāja.

Izglītība: Rīgas 4.medicīnas skola (1981), medicīnas māsa; Balvu vidusskola (1978), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Balvi, (īpašumā).

Vladimirs Nikonovs

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes pilsētas dome, deputāts; SIA “Reta”, valdes priekšsēdētājs; Rēzeknes Vecticībnieku kapu draudze, padomes priekšsēdētājs; Biedrība “Rēzeknes Krievu kultūras centrs”, valdes loceklis.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1977), inženieris–mehāniķis; Rēzeknes 2.vidusskola (1972), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: vidēji.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): veikala telpas, Rēzekne, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); garāža, Rēzekne, (īpašumā); zeme, Rēzekne, (īpašumā); saimniecības ēkas, Rēzekne, (īpašumā); māja, Rēzekne, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volkswagen, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: veikala telpas, Rēzekne, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9500,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas Balzams”, skaits – 73, summa – 73,00 LVL; AS “Grindeks”, skaits – 81, summa – 81,00 LVL; Rīgas Farmaceitiskā fabrika, skaits – 91, summa – 91,00 LVL; SIA “Saknes plus”, skaits – 1, summa – 100,00 LVL; SIA “Reta”, skaits – 10, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 15613,03 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 20,59.

Ivans Ribakovs

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts; Latvijas vēstu res parks, dibinātājs; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, valdes un domes loceklis; Nodibinājums “BF”, dibinātājs, valdes loceklis; Biedrība “Vienoti Latvijai”, dibinātājs; Rēzeknes sporta klubs “Dižvanagi”, kluba biedrs.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1982), matemātikas un fizikas skolotājs; Zarasu internātskola (1977), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): atpūtas mājiņa ar zemi, Kaunatas pagasts, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2700,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Saknes Plus”, skaits – 13, summa – 1300,00 LVL; SIA “Color”, skaits – 47, summa – 2350,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Atklātais pensiju fonds, summa – 1065,57 EUR; AS “SEB Banka”, summa – 1953,80 LVL.

Pāvels Rjazancevs

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: VAS “Latvijas Dzelzceļš”, vagonu kustības ātruma regulētājs; Biedrība “J.Org”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Daugavpils pilsētas Centra ģimnāzija (2007), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volkswagen Passat, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2008.

Dmitrijs Rodionovs

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “LDz Ritošā sastāva serviss”, Lokomotīvju remonta centrs, ražošanas tehniķis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2005), inženierzinātņu maģistra grāds transporta un satiksmes zinātnē; Rīgas Tehniskā universitāte (2003), inženiera kvalifikācija transportā; Daugavpils dzelzceļa transporta tehnikums (1999), transporta lokomotīvju tehniķis; Daugavpils 16.vidusskola (1995), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Raimonds Rubiks

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Dala Intertrans”, menedžeris.

Izglītība: Latvijas PSR Rīgas 21.vidusskola (1980), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Clarus Lux”, skaits – 9, summa – 8100,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Jānis Tutins

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9. Saeima, deputāts; LR 9. Saeima, Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas sekretārs; LR 9. Saeima, Iepirkumu komisijas loceklis; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, domes loceklis.

Izglītība: Newport International University (2006), bakalaura grāds biznesa administrācijā; Rīgas 4.medicīnas skola (1985), feldšera specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Škoda Octavia, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30362,70 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 22000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Saknes Plus”, skaits – 2, summa – 200,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4200,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,5.

Biruta Višņevska

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ilūkstes novada pašvaldība, Juridiskās nodaļas vadītāja, juriste; SIA “Latgales Ceļdaris”, juriste.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2009), profesionālais maģistra grāds sabiedrības pārvaldē un iestāžu vadītāja kvalifikācija; Maskavas Valsts industriālā universitāte (2002), bakalaura grāds jurisprudencē; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1984), vidusskolas matemātikas skolotāja; Daugavpils 1.vidusskola (1978), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (iznomā); dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Renault, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7243,57 LVL.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Valērijs Agešins

2. Mārtiņš Lauva

3. Jānis Matulis

4. Alīna Rugine

5. Valērijs Kravcovs

6. Leonards Čamanis

7. Ilona Voļvača

8. Anna Juhimuka

9. Indulis Jankovskis

10. Sergejs Dikterjovs

11. Viesturs Āboliņš

12. Romans Miloslavskis

13. Tatjana Seikstule

14. Juris Haberkorns

15. Olavs Karelsons

16. Dmitrijs Butramjevs

= Ziņas par kandidātiem

Viesturs Āboliņš

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Latvijas Rūpnieku tehniskās drošības ekspertu apvienība” – TUV Rheinland Grupa, ārštata eksperts jūras inženierģeoloģijas jautājumos; Dzīvokļu īpašnieku biedrība “Hospitāļu 15”, valdes loceklis.

Izglītība: Ļeņingradas Hidrometeoroloģiskais institūts (1981), inženieris–okeanologs; Rīgas 43.vidusskola (1971), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford Fiesta, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Ford Focus, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: garāžas vieta, Rīga, (īpašumā).

Valērijs Agešins

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Republikas Saeima, deputāts; PPA “Saskaņas Centrs”, Saeimas frakcijas priekšsēdētāja biedrs; Sociāldemokrātiskās partijas “Saskaņa”, valdes un domes loceklis; Baltijas Starptautiskā akadēmija, lektors.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2002), jurista kvalifikācija; Latvijas Universitāte (1998), pedagoģijas maģistra grāds; Kaļiņingradas Valsts universitāte (1994), vēsturnieks, vēstures pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo S80, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 69610,87 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Latvijas Unibanka”, summa – 529,25 LVL.

Dmitrijs Butramjevs

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dmitrija Butramjeva ģimenes ārsta prakse, ģimenes ārsts.

Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1991), ārsta kvalifikācija; Rīgas 74.vidusskola (1985), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Outlander, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12527,44 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Ventspils Nafta”, skaits – 1000, summa – 940,00 LVL; AS “Rīgas Kuģu Būvētava”, skaits – 17119, summa – 3252,61 LVL; AS “Latvijas Krājbanka”, skaits – 6642, summa – 5180,76 LVL; AS “Daugavpils Lokomotīvju remonta rūpnīca”, skaits – 3000, summa – 390,00 LVL; AS “Grindeks”, skaits – 200, summa – 760,00 LVL; AS “Ditton pievadķēžu rūpnīca”, skaits – 5563, summa – 667,56 LVL; AS “Rīgas Elektromašīnbūves rūpnīca”, skaits – 187, summa – 259,93 LVL; AS “Grobiņa”, skaits – 207, summa – 72,45 LVL; AS “Bank VTB”, skaits – 1100000, summa – 1266,08 LVL; AS “Liepājas metalurgs”, skaits – 700, summa – 784,00 LVL; AS “Olainfarm”, skaits – 500, summa – 470,00 LVL; AS “Sber Bank RF”, skaits – 3100, summa – 4184,64 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 660,35 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 444,43 EUR.

Leonards Čamanis

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Ētoss”, prokūrists; SIA “Videto”, prokūrists; SIA “Palisandrs”, prokūrists.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1978), inženieris–tehnologs; Liepājas rajona Grobiņas vidusskola (1972), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ražošanas ēkas, Piltene, (īpašumā); māja, Ventspils, (īpašumā); dzīvoklis, Ventspils, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: ražošanas ēkas, Piltene, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 38895,33 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Ētoss”, skaits – 500, summa – 25000,00 LVL; SIA “Videto”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL; SIA “Palisandrs”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6924,80 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 21536,18 EUR; AS “Swedbank”, summa – 736,14 LVL; DnB NORD Banka, summa – 21002,48 LVL; DnB NORD Banka, summa – 69549,70 EUR.

Sergejs Dikterjovs

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Centrdomnaremont”, tehniskais direktors; Liepājas pilsētas dome, deputāts; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, domes loceklis; Liepājas Krievu kopiena, valdes loceklis; pašnodarbināta persona; SIA “DK EURO”, darba drošības speciālists.

Izglītība: Belgoradas tehnoloģiskais būvmateriālu institūts (1977), inženieris – mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Centrdomnaremont”, skaits – 92, summa – 920,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 EUR.

Juris Haberkorns

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Talsu Invalīdu biedrība, valdes priekšsēdētājs; Zemnieku saimniecība “Vilki”, īpašnieks; Talsu novada pašvaldības Sociālā komisija, vadītājs; bezdarbnieks.

Izglītība: Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2003), vēstures un sociālo zinību skolotāja kvalifikācija; Talsu vakara vidusskola (1974), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Talsu novads, (īpašumā); zemnieku saimniecība, Talsu novads, (īpašumā); zeme, Rojas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Micubishi Carizma, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Ford Sierra, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 2000.; automašīna Mazda 626, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas Krājbanka”, skaits – 36, summa – 28,08 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 2560,00 LVL; SEB Bankas Pensiju fonds, summa – 1950,00 LVL.

Indulis Jankovskis

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāta Valērija Agešina palīgs.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2010), juriskonsulta kvalifikācija; Liepājas Pedagoģiskā akadēmija (2005), uzņēmuma un iestādes vadītāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā); māja, Liepāja, (īpašumā); dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): laiva Krim, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2003.; autopiekabe TOM 650, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 1997.; automašīna Ford, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2002.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Kursa”, skaits – 26, summa – 36,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Anna Juhimuka

Dzimusi: 1987; dzimums: sieviete; tautība: ukrainiete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Fotki LV”, pārdevēja, operatore; SIA “Maija Centrs”, nagu kopšanas speciāliste.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2009), sociālo zinātņu bakalaura grāds tiesību zinātnē; Rīgas Klasiskā ģimnāzija (2006), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Olavs Karelsons

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: igaunis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Tirdzniecības flotes Jūrnieku arodbiedrība, pilnvarotais pārstāvis.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2004), jurista kvalifikācija; Liepājas Jūrniecības koledža (2000), kuģu vadīšana; K.Jansona vārdā nosauktā Liepājas Jūrniecības skola (1987), tehniķis–elektromehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Grobiņas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Galant, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2003.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Kursa”, skaits – 5, summa – 150,00 LVL.

Valērijs Kravcovs

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Komandors Pluss”, valdes loceklis; SIA “NS Impekss”, valdes loceklis; SIA “Tonus Elast”, valdes loceklis; Liepājas pilsētas dome, Sociālo lietu komisijas loceklis; Liepājas Krievu kopiena, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Maskavas Tērauda un kausējumu institūts (1991), maģistra grāds metalurģijas zinātnē; S.Ordžonikidzes vārdā nosauktais ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Sibīrijas metalurģiskais institūts (1986), inženieris–metalurgs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un ēkas, Grobiņas novads, (īpašumā); māja, Nīcas novads, (īpašumā); māja, Liepāja, (īpašumā); nedzīvojamā telpa, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Land Cruiser, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); nedzīvojamā telpa, Rīga, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 400690,67 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 584752,67 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Komandors Pluss”, skaits – 50, summa – 15000,00 LVL; SIA “Tonus Elast”, skaits – 275, summa – 55000,00 LVL; SIA “NS Impekss”, skaits – 10, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 42570,10 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS DnB NORD Banka, summa – 15751,00 EUR; AS “Aizkraukles banka”, summa – 1455,00 EUR; AS “Aizkraukles banka”, summa – 1000,00 GBP; AS “Aizkraukles banka”, summa – 3940,00 LVL; AS “Parex banka”, summa – 8580,00 EUR.

Mārtiņš Lauva

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Ventbunkers”, padomes loceklis; Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, padomes loceklis; Latvijas Basketbola savienība, padomes loceklis; SIA “Solo projekts”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Kurzeme Investment Group”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Liepu gatve”, valdes priekšsēdētājs; S IA “Bulduru 29”, valdes priekšsēdētājs; SIA “ML projekts”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā; Ventspils Augstskola (2001), sociālo zinātņu bakalaura grāds vadībzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rīga, (īpašumā); zeme, Baldone, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā); zeme un ēka, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1057949,27 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2189138,59 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “BAA Rīga”, skaits – 4500, summa – 4500,00 LVL; SIA “Celtex”, skaits – 40, summa – 400,00 LVL; SIA “Reos”, skaits – 10000, summa – 10000,00 LVL; SIA “Atid”, skaits – 35, summa – 700,00 LVL; SIA “Liepu gatve”, skaits – 150, summa – 1500,00 LVL; SIA “Plaga”, skaits – 2, summa – 40,00 LVL; SIA “Solo Projekts”, skaits – 500, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 473667,19 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 9641,66 LVL.

Jānis Matulis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, valdes loceklis; Vides izglītības fonds “Par sakoptu Latviju”, prezidents; Raiņa un Aspazijas fonds, valdes loceklis; Jauniešu klubs “Vieno viens”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2007), jurista kvalifikācija; Emīla Dārziņa speciālā mūzikas vidusskola (1989), mūzikas teorija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Talsi, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volvo 940, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2008.; automašīna GAZ – 3102, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 2007.; automašīna M–21, izlaides gads 1960., reģistrācijas gads 1999.; automašīna GAZ 2410, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Romans Miloslavskis

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2009), profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā un administrēšanā; Baltijas Krievu institūts (2006), uzņēmējdarbības vadītāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Renault Laguna, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2007.

Alīna Rugine

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Ventspils tirdzniecības osta”, Personāla daļas un kvalitātes vadītāja; Ventspils pilsētas dome, Likumības komisijas locekle, Komercdarbības licenzēšanas komisijas locekle; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, domes locekle; Ventspils aktīvo sieviešu biedrība “Vassa”, valdes locekle.

Izglītība: Biznesa institūts RIMPAK LIVONIJA (2004), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ventspils, (īpašumā); māja, Ventspils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Chrysler Grand Voyager, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 80470,00 EUR.

Tatjana Seikstule

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Grand”, valdes locekle, direktore; Liepājas pilsētas dome, Privatizācijas komisijas locekle.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1982), inženieris–ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 3, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 46526,28 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Grand”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Ilona Voļvača

Dzimusi: 1969; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: DzIB “PRESTIŽA”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Livonijas Nami”, mājas pārvaldniece.

Izglītība: Biznesa skola “Nimfa 2000” (2004), uzņēmējdarbības vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Vitālijs Orlovs

2. Aivars Bergers

3. Āris Ruža

4. Ainārs Galviņš

5. Kārlis Plūmiņš

6. Anatolijs Grigorjevs

7. Valentīns Grigorjevs

8. Valdis Blūzma

9. Mihails Simonovs

10. Guntars Ķirķis

11. Sergejs Volkovs

12. Vladimirs Reskājs

13. Nikolajs Sokols

14. Viktors Valainis

15. Mareks Žizņevskis

16. Ivars Jakovels

17. Andrejs Eihvalds

18. Māris Skudra

= Ziņas par kandidātiem

Aivars Bergers

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīgas Pilsētbūvnieks”, valdes loceklis; Biedrība “Cita politika”, valdes loceklis; Biedrība “Latvijas Pludmales futbola asociācija”, valdes priekšsēdētājs; Īpašnieku biedrība “Dzirnavu 119”, valdes priekšsēdētājs; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), tiesību zinātne. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Mazsalaca, (īpašumā); zeme, Mērsraga pagasts, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Baldones pagasts, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 236500,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 472000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “N2”, skaits – 49, summa – 980,00 LVL; SIA “Inko Fish”, skaits – 420, summa – 42000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 18300,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 6985, summa – 419100,00 LVL, AS “VEF Banka”.

Valdis Blūzma

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biznesa augstskola “Turība”, profesors; Biznesa augstskola “Turība”, senāta loceklis; Nodibinājums “Latvijas Universitātes žurnāla “Latvijas Vēsture” fonds”, dibinātājs; Latvijas Universitātes žurnāls “Latvijas Vēsture”, redkolēģijas loceklis; Baltijas Starptautiskās akadēmijas žurnāls “Baltijskij Juridičeskij žurnal”, redkolēģijas loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), vēstures doktora zinātniskais grāds; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1974), vēsturnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 120i, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 30000,00 EUR.

Andrejs Eihvalds

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Izglītības un zinātnes ministrijas Studiju un zinātnes administrācija, projektu vadītāja asistents; LR Izglītības un zinātnes ministrijas Studiju un zinātnes administrācija, Iepirkumu komisijas priekšsēdētāja vietnieks; Jelgavas pilsētas dome, deputāts; Jelgavas pilsētas dome, Sociālo lietu un veselības aizsardzības komisijas loceklis; Jelgavas pilsētas dome, Kultūras, izglītības un sporta komisijas loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2009), sociālo zinātņu bakalaura grāds socioloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasarnīca, Jelgava, (iznomā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: biroja telpas, Jelgava, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6328,72 LVL.

Ainārs Galviņš

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Jalta – Kurzemes pērle”, valdes loceklis; Latvijas Sociālistiskā partija, politiskās padomes loceklis.

Izglītība: Bībeles mācību centrs “Kristus – Pasaulei” (1992), Gg; Jelgavas 45. profesionāli tehniskā vidusskola (1987), autoremontatslēdznieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Jalta – Kurzemes pērle”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Valentīns Grigorjevs

Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jelgavas pilsētas dome, deputāts; SIA “Būvuzņēmējs”, projektu vadītājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2008), darba aizsardzības vecākā speciālista kvalifikācija; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1976), inženieris–celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jelgavas novads, (īpašumā); garāža, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volkswagen, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2005.; automašīna Fiat, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2006.

Anatolijs Grigorjevs

Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Latega”, valdes loceklis.

Izglītība: P.F. Lesgafta vārdā nosauktā Valsts nacionālā fiziskās kultūras, sporta un veselības universitāte (1971), virsnieks ar augstāko fiziskās kultūras un sporta izglītību. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: sarunvalodas līmenī.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Vārkavas pagasts, (īpašumā); zeme, Kastulinas pagasts, (īpašumā); zeme, Riebiņu pagasts, (īpašumā); zeme un dārza māja, Krustpils novads, (īpašumā); dzīvoklis, Jēkabpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Jeep Grand Cherokee, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 1998.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Latega”, skaits – 200, summa – 4000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 55550,37 LVL.

Ivars Jakovels

Dzimis: 1981; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Optika Metropole”, mārketinga un pārdošanas vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sociālo zinātņu maģistra grāds politikas zinātnē; Latvijas Universitāte (2005), sociālo zinātņu bakalaura grāds politikas zinātnē; Rīgas Tehniskā koledža (2001), mašīnu un aparātu būves inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jelgava, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50237,83 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 550,00 LVL.

Guntars Ķirķis

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tukuma dzīvokļu īpašnieku un īrnieku biedrība, valdes priekšsēdētājs; bezdarbnieks.

Izglītība: Latvijas Republikāniskais neklātienes lauksaimniecības tehnikums (1977), agronoms. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Tukums, (valdījumā); dzīvoklis, Tukums, (īpašumā); zeme, Tumes pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Astra, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 2962,00 LVL; Swedbank, summa – 1847,00 EUR.

Vitālijs Orlovs

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: karēlis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, komisijas priekšsēdētājs ; LR 9.Saeima, deputāts; Aizgādņu biedrība “ASSOR”, valdes priekšsēdētājs; DzIK “Kreicburgkrasts”, valdes loceklis; Sociāldemokrātiskā partija “Saskaņa”, domes loceklis.

Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1993), neirologa specialitāte; Latvijas Medicīnas akadēmija (1991), ārstniecības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Babītes novads, (īpašumā); māja, Jēkabpils, (īpašumā); dzīvoklis, Jēkabpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Toyota Corolla, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 121790,08 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4554,20 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 1120,72 LVL.

Kārlis Plūmiņš

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zemnieku saimniecība “Jaunstūrīši”, īpašnieks.

Izglītība: Viļņas Augstākā partijas skola (1982), partijas politiskā izglītība; Kandavas lauksaimniecības mehanizācijas tehnikums (1967), tehniķis – mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Tukums, (īpašumā); māja ar zemi, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 626, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1997.

Vladimirs Reskājs

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kara V”, tirgus izpētes analītiķis; Jēkabpils pilsētas dome, deputāts; SIA “Ampir”, valdes loceklis; “Nova”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2007), uzņēmējdarbības vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (nomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 67994,71 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18720,78 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Empire–V”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 560,00 LVL.

Āris Ruža

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “K un M”, valdes loceklis; Biedrība “Vidzemes kultūrmantojuma atbalsta fonds”, valdes priekšsēdētājs; Lietišķo arodu biedrība, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1985), ārsta kvalifikācija; Rīgas 49.vidusskola (1975), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar māju, Apes pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi 100, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 2006.; automašīna BMW 840, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 56560,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 80000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 14000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 3601,03 EUR.

Mihails Simonovs

Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “I.O.M. Simco”, direktors.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1982), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Engures novads, (īpašumā).

Māris Skudra

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jaunjelgavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas pašvaldības akciju sabiedrība “Rīgas Centrāltirgus”, vecākais jurists.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2006), jurista kvalifikācija; Andreja Upīša Skrīveru vidusskola (1997), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (iznomā); zeme, Jaunjelgavas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 103381,50 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21800,00 LVL.

Nikolajs Sokols

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Aizkraukles novada dome, deputāts; Biedrība “Sporta klubs Gambit”, valdes loceklis.

Izglītība: Transporta un sakaru institūts (2007), vadītāja kvalifikācija transporta un biznesa loģistikā; Aizkraukles 1.vidusskola (2003), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Aizkraukle, (īpašumā); dzīvoklis, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Volkswagen passat Variant, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Mercedez–Benz, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 93564,05 EUR.

Viktors Valainis

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ozolnieku novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Studentu korporācija “Ventonia”, filistrs; Latvijas Lauksaimniecības universitāte, Konventa un Senāta loceklis; Latvijas Lauksaimniecības universitāte, docents, katedras vadītājs; Jelgavas Rotari klubs, dibinātājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1992), inženierzinātņu doktors; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1970), inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Ozolnieku novads, (īpašumā); zeme, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A6, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 48395,79 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Central and Eastern European Equality Fende, skaits – 45,144, summa – 448,73 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu):Nordea Bank Finland, summa – 600,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: Pamatu strukturētās obligācijas Veselības aprūpe, skaits – 1, summa – 1000,00 EUR, Nordea Bank Finland; Pamatu strukturētās obligācijas Naftas kompānijas, skaits – 1, summa – 1000,00 EUR, Nordea Bank Finland.

Sergejs Volkovs

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Pļaviņu komunālie pakalpojumi”, valdes loceklis, Iepirkumu komisijas priekšsēdētājs; “Ūdenssaimniecības attīstība Pļaviņās”, projekta vadītājs.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), uzņēmējdarbības vadītāja kvalifikācija; Latvijas PSR Rīgas 6. profesionāli tehniskā vidusskola (1985), autoremonta atslēdznieks–šoferis; Jēkabpils 2.vidusskola (1984), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Jēkabpils, (īpašumā); zeme, Jēkabpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi Avant, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 31528,12 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 34640,00 LVL.

Mareks Žizņevskis

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Tukuma novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Vejmars”, izpilddirektors; Hokeja klubs “Tukums”, valdes loceklis; Tukuma novada dome, Vides komisijas loceklis; Tukuma novada dome, Sporta komisijas loceklis.

Izglītība: Tukuma 2.vidusskola (1992), vispārējā vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Pūres pagasts, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2004.; automašīna BMW 530D, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2006.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Vejmars”, skaits – 0,16, summa – 3750,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!