• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidenta 1999. gada 6. februāra rīkojums Nr. 37 "Par nepieciešamajiem pasākumiem Baltijas valstu saskaņotas lauksaimniecības atbalsta politikas, ārējās tirdzniecības politikas un vienotu tirdzniecības tehnisko un sanitāro barjeru izstrādei un īstenošanai". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.1999., Nr. 36/37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21587

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.38

Grozījumi Ministru prezidenta 1998.gada 24.novembra rīkojumā Nr.345 "Par darba grupu valsts ilgtermiņa mērķprogrammas "Lībieši Latvijā" izstrādei"

Vēl šajā numurā

09.02.1999., Nr. 36/37

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru prezidents

Veids: rīkojums

Numurs: 37

Pieņemts: 06.02.1999.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidenta rīkojums Nr.37

Rīgā 1999.gada 6.februārī 

 

Par nepieciešamajiem pasākumiem Baltijas valstu saskaņotas lauksaimniecības atbalsta politikas, ārējās tirdzniecības politikas un vienotu tirdzniecības tehnisko un sanitāro barjeru izstrādei un īstenošanai

1. Saskaņā ar Ministru kabineta 1999.gada 12.janvāra protokollēmuma (prot. Nr.4 34.§) "Par pagaidu muitas tarifu kvotām cūkgaļai un cūkām" 6.punktu, kā arī ievērojot 1998.gada 10.jūlijā Siguldā Latvijas Republikas Ministru prezidenta, Lietuvas Republikas Ministru prezidenta un Igaunijas Republikas Ministru prezidenta parakstītās rezolūcijas nosacījumus, Ekonomikas ministrijai izveidot starpministriju ekspertu darba grupu Baltijas valstu saskaņotas lauksaimniecības atbalsta politikas, ārējās tirdzniecības politikas un vienotu tirdzniecības tehnisko un sanitāro barjeru izstrādes un īstenošanas koordinēšanai.

2. Ārlietu ministrijai, Finansu ministrijai un Zemkopības ministrijai pilnvarot pārstāvjus dalībai šī rīkojuma 1.punktā minētajā darba grupā.

3. Darba grupai izstrādāt valdības rīcības plānu Baltijas valstu saskaņotas lauksaimniecības atbalsta politikas, ārējās tirdzniecības politikas un vienotu tirdzniecības tehnisko un sanitāro barjeru izstrādei un īstenošanai.

4. Ekonomikas ministrijai koordinēt šī rīkojuma 3.punktā minētā rīcības plāna sagatavošanu un nodrošināt tā iesniegšanu Ministru kabinetā.

Ministru prezidents V.Krištopans

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!