• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Valsts prezidents - apsveicot sarīkojumu Nebraskas štatā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 9.02.1999., Nr. 36/37 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21595

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Valsts prezidents: - tiekoties ar Latvijas vēsturnieku komisiju - tiekoties ar Daugavas Vanagu pārstāvjiem - saņemot aizsardzības ministra priekšlikumus

Vēl šajā numurā

09.02.1999., Nr. 36/37

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Valsts prezidents:

— apsveicot sarīkojumu Nebraskas štatā

Valsts prezidents Guntis Ulmanis piektdien, 5. februārī, nosūtīja apsveikuma vēstuli Nebraskas gubernatoram Maiklam O.Johannam.

Vēstulē G.Ulmanis pauž prieku par Nebraskas gubernatora lēmumu atzīmēt štatā šā gada 15. februārī Kārļa Ulmaņa dienu. Valsts prezidents raksta, ka K.Ulmanis ir devis lielu ieguldījumu neatkarīgas Latvijas attīstībā un tieši Nebraskā viņš ir ieguvis labu izglītību. G.Ulmanis izsaka gandarījumu, ka Nebraskā vēl joprojām atceras pēdējo Latvijas Valsts prezidentu pirms Otrā pasaules kara. Kopš Latvija ir atguvusi neatkarību, mēs esam daudz pievērsušies vēsturei, tās apzināšanai un mācīšanai skolās, — raksta G.Ulmanis.

Valsts prezidents norāda, ka, domājot par valsts nākotni, Latvijai ir svarīgs eiropeiskas attīstības ceļš, kā arī ASV draugu atbalsts. G.Ulmanis vēstulē raksta: "Mēs esam šodien kopā mūsu pagātnes atmiņās un domās par nākotni."

Valsts prezidenta preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!