• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Amatu konkursi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.09.2010., Nr. 139 https://www.vestnesis.lv/ta/id/216041

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Darbības pārskati

Vēl šajā numurā

02.09.2010., Nr. 139

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Amatu konkursi

Nacionālo bruņoto spēku Nodrošinājuma pavēlniecības 1.Reģionālā nodrošinājuma centrs izsludina konkursu uz Apgādes daļas Sakaru nodaļas datorsistēmu un datortīklu administratora/-es amatu (statuss - civilais/-ā darbinieks/-ce)

Pretendentiem izvirzītās prasības:

- augstākā izglītība IT jomā

- vismaz divu gadu darba pieredze amatā, kas saistīts ar datortīklu uzturēšanu un administrēšanu;

- LR pilsonis/-e;

- labas valsts valodas zināšanas

- labas angļu valodas zināšanas

- profesionālā līmenī strādāt ar MS Office programmām, Windows (XP; 7) OS, Windows Server (2003; 2008), MS Exchange (2003; 2007.); vēlams pārzināt grāmatvedības programmu „Horizon”

- zināšanas par MS Windows bāzes infrastruktūras un Windows Server arhitektūras, administrēšanas un lietošanas pamatprincipiem

- nav bijis sodīts par noziedzīgu nodarījumu

- nav bijis aizdomās turētais, apsūdzētais vai tiesājamais

- nav bijis PSRS vai Latvijas PSR vai kādas ārvalsts drošības dienesta, izlūkdienesta vai pretizlūkošanas dienesta štata vai ārštata darbinieks, aģents, rezidents vai konspiratīvā dzīvokļa turētājs

- amatam nepieciešama speciālā atļauja pieejai valsts noslēpuma objektiem.

Gaidām jūsu pieteikuma vēstuli, profesionālās pieredzes aprakstu un izglītības apliecinošu dokumentu kopijas 10 kalendāro dienu laikā no sludinājuma publicēšanas laikrakstā. Adrese: NBS Nodrošinājuma pavēlniecības 1. Reģionālā nodrošinājuma centra Personālsastāva un administrēšanas nodaļai Roņu ielā 2, Liepājā, LV-3401 (ar norādi “Konkurss”). Tālr. 63404225, fakss 63422883.



Amatu konkursu rezultāti

Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistrs paziņo, ka konkursa kārtībā Latvijas Republikas Uzņēmumu reģistra Juridiskās nodaļas juriskonsultes ierēdnes amatā no 2010.gada 30.augusta iecelta JŪLIJA LUKJANOVA.



Veselības norēķinu centrs paziņo, ka konkursa kārtībā Veselības norēķinu centra Veselības aprūpes pakalpojumu departamenta Procesu un metodiskās vadības daļas vecākā referenta amatā ar 2010.gada 1.septembri iecelts GATIS ZVAIGZNE.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!