• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 1. septembra rīkojums Nr. 529 "Par Valsts kases tiešsaistes datu apmaiņas sistēmas koncepciju". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2010., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/216081

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.327

Par G.Veismanes komandējumu

Vēl šajā numurā

03.09.2010., Nr. 140

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 529

Pieņemts: 01.09.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.529

Rīgā 2010.gada 1.septembrī (prot. Nr.44 49.§)

Par Valsts kases tiešsaistes datu apmaiņas sistēmas koncepciju

1. Atbalstīt Valsts kases tiešsaistes datu apmaiņas sistēmas koncepciju (ierobežotas pieejamības informācija) (turpmāk – koncepcija) un koncepcijas 4.9.apakšnodaļā ietverto finansēšanas variantu.

2. Koncepcijas īstenošanu 2010.gadā nodrošināt atbilstoši darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.2.prioritātes "Teritoriju pieejamības un sasniedzamības veicināšana" 3.2.2.pasākuma "IKT infrastruktūra un pakalpojumi" 3.2.2.1.aktivitātes "Publiskās pārvaldes elektronisko pakalpojumu un informācijas sistēmu attīstība" 3.2.2.1.1.apakšaktivitātei "Informācijas sistēmu un elektronisko pakalpojumu attīstība" piešķirtajiem līdzekļiem.

3. Ministrijām, kuru izveidojamās vai attīstāmās informācijas sistēmas funkcionalitātē ietilpst fizisku vai juridisku personu pieprasīto pakalpojumu (valsts tiešās pārvaldes un tiesu sniegtie maksas pakalpojumi vai valsts sniegtais nodrošinājums) reģistrēšana, ar šo pakalpojumu sniegšanu saistīto maksājumu valsts budžetā samaksas kontrole un kuru projekti ir iekļauti elektroniskās pārvaldes un informācijas sabiedrības attīstības prioritāro projektu sarakstā (apstiprināts ar Ministru kabineta 2010.gada 15.marta rīkojumu Nr.147 "Par elektroniskās pārvaldes un informācijas sabiedrības attīstības prioritāro projektu sarakstu"), izskatīt iespēju papildināt minētos projektus ar apakšaktivitāti "Tiešsaistes datu apmaiņas saskarnes izstrāde maksājuma datu informācijas apmaiņai ar Valsts kasi", ievērojot darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma 3.2.prioritātes "Teritoriju pieejamības un sasniedzamības veicināšana" 3.2.2.pasākuma "IKT infrastruktūra un pakalpojumi" 3.2.2.1.aktivitātes "Publiskās pārvaldes elektronisko pakalpojumu un informācijas sistēmu attīstība" 3.2.2.1.1.apakšaktivitātes "Informācijas sistēmu un elektronisko pakalpojumu attīstība" otrās atlases kārtas apstiprinātos kritērijus, kas nosaka, ka projekta saturs atbilst informācijas sistēmas darbības koncepcijas aprakstam, kas iepriekš ir saskaņots ar Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministriju un apstiprināts Ministru kabinetā.

4. Ministrijām, kuru projekti nav iekļauti Ministru kabineta 2010.gada 15.marta rīkojuma Nr.147 "Par elektroniskās pārvaldes un informācijas sabiedrības attīstības prioritāro projektu sarakstu" pielikuma II nodaļā vai projekta saturs nepieļauj šā rīkojuma 3.punktā minēto prasību izpildi:

4.1. koncepcijā minēto sistēmas saskarni īstenot atbilstoši ministrijai vai tās padotības iestādei piešķirtajiem valsts budžeta līdzekļiem;

4.2. izmantot koncepcijā minēto Valsts kases tiešsaistes datu apmaiņas sistēmas lietotāja saskarnes risinājumu.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Finanšu ministrs E.Repše

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!