• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 3.09.2010., Nr. 140 https://www.vestnesis.lv/ta/id/216107

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Latvijas Bankas konvertējamo valūtu kursi

Vēl šajā numurā

03.09.2010., Nr. 140

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

8.saraksts. Partiju apvienība “Par Labu Latviju”

= Vēlēšanu programma

Mūsu programma balstīta Tautas deklarācijā, kuras galvenais princips – “Cilvēks pirmajā vietā!”. Tā pauž Latvijas tautas gribu un prasības, kas kopīgas visiem Latvijas iedzīvotājiem neatkarīgi no tautības, sociālā statusa, politiskās vai reliģiskās pārliecības.

1. Latvijas galvenā vērtība ir Latvijas cilvēki.

2. Latvijas pilsoņu skaits ir izšķirošs Latvijas nākotnei.

3. Katram kvalitatīva bezmaksas izglītība līdz augstskolai.

4. Darbs – nodrošināt iespējas un motivēt.

5. Paredzama, droša un motivējoša nodokļu sistēma.

6. Īslaicīga jaunu cilvēku atbalstīšana, lai veidotos plašs vidusslānis.

7. Patstāvīga, izcilākā mazā ekonomika.

8. Bezmaksas veselības aprūpe bērniem un pensionāriem.

9. Līdz pensijai tu uzturi valsti, pēc tam valsts uztur tevi.

10. Ārpolitikā – Latvijas intereses pirmajā vietā.

Mēs tuvinām varu tautai, Latvijas nākotni rakstīsim kopā, izvirzot uzdevumus un piedāvājot risinājumus apvienības izvērstajā programmā, kas pilnveidosies līdzi norisēm sabiedrībā un vienmēr būs pieejama ikvienam: www.parlabulatviju.lv/programma.

Mēs ticam Latvijai! Mēs ticam Latvijas iedzīvotājiem! Mēs ticam mūsu spējai kopā darīt Latviju labāku!

Par labu Latviju!

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Ainārs Šlesers

2. Aleksejs Šeiņins

3. Māris Riekstiņš

4. Gaļina Poliščuka

5. Andris Bērziņš

6. Mihails Gavrilovs

7. Baiba Rozentāle

8. Jevgēnijs Saproņenko

9. Andris Ārgalis

10. Ksenija Zagorovska

11. Oskars Kastēns

12. Irina Pētersone

13. Aivars Guntis Kreituss

14. Aleksandrs Ļebedevs

15. Egils Valeinis

16. Pāvels Seļivanovs

17. Valdis Ģīlis

18. Lidija Kravčenko

19. Rihards Pīks

20. Andrejs Kondratjuks

21. Gunārs Binde

22. Arno Ter-Saakovs

23. Anna Cīrule

24. Normunds Teteris

25. Žanete Vasaraudze

26. Igors Puntuss

27. Salvis Lapiņš

28. Agris Ameriks

29. Inta Feldmane

30. Jānis Šmits

31. Imants Kalniņš

32. Inese Šlesere

= Ziņas par kandidātiem

Agris Ameriks

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: “Accenture” Latvijas filiāle, vecākais programmētājs; SIA “Ameri”, IS inženieris; Biedrība “Pirmie”, valdes loceklis; nodibinājums “Fizmatu atbalsta fonds”, valdes priekšsēdētājs; nodibinājums “Jauniešu Paradīzes fonds”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), dabaszinātņu bakalaura grāds datorzinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): airu laiva EGO 400, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; airu laiva EGO 400, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; motorlaiva PELLA MINI, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; motorlaiva BAYLINER 175 BR, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Ford Focus, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6325,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6325,00 LVL.

Andris Ārgalis

Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Dārzkopības un biškopības biedrība, daiļdārza konkursa žūrijas priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1969), inženieris–tehnologs pārtikas rūpniecībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Rīga, (īpašumā); māja, zeme un saimniecības ēka, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 236126,30 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 17631,88 LVL; AS “SEB banka”, summa – 25443,47 USD; AS “Swedbank”, summa – 1312,41 LVL.

Andris Bērziņš

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, LPP/LC frakcijas priekšsēdētājs; LR Saeima, Ārlietu komisijas priekšsēdētājs; LR Saeima, Mandātu, ētikas un iesniegumu komisijas loceklis; Eiropas Kustība Latvijā, valdes loceklis; Latvijas Tautas sporta asociācija, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1979), vēsturnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasarnīca, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna TOYOTA RAV– 4, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Parex banka”, summa – 690,24 EUR; AS “SEB banka”, summa – 12007,00 LVL; AS “Parex banka”, summa – 2348,54 USD; AS “Parex Asset Management”, summa – 13500,00 EUR; AS “Parex banka”, summa – 50000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 1432, summa – 1432,00 LVL, VAS Privatizācijas aģentūra.

Gunārs Binde

Dzimis: 1933; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: foto mākslinieks.

Izglītība: Priekuļu lauksaimniecības mehanizācijas tehnikums (1957), tehniķis–elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): jaunbūve, Garkalnes novads, (īpašumā); zeme, Alūksnes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW Pasat, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 353, summa – 134,14 LVL, AS Latvijas Kuģniecība.

Anna Cīrule

Dzimusi: 1987; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Studentu apvienība, valdes locekle; Augstākās izglītības padome, padomes locekle.

Izglītība: Natālijas Draudziņas ģimnāzija (2006). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Inta Feldmane

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9. Saeima, deputāte; LR 9. Saeimas Sociālo un darba lietu komisija, locekle; LR 9. Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisija, locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1982), prečzinis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna FORD, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 7942,85 LVL.

Mihails Gavrilovs

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; Daugavpils krievu kopiena, valdes loceklis; Nodibinājums “Krievu nama fonds”, valdes priekšsēdētājs; Latvijas krievu biedrību asociācija, prezidents; Rīgas krievu kopiena, priekšsēdētājs; Biedrība “Krievu partija”, priekšsēdētājs; SIA “Elvina”, direktors; Latvijas slāvu rakstības un kultūras biedrība, priekšsēdētājs; Biedrība “Latvijas krievu nacionālās kultūras autonomija”, prezidents; Krievu sabiedriskā savienība, priekšsēdētājs; Biedrība “Krievu nacionālā izglītība Latvijā”, priekšsēdētājs; Latvijas krievu juristu asociācija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1973), rūpniecības plānošana. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10353,02 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Elvina”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS DnB NORD Banka, summa – 0,64 LVL; AS SEB Unibanka, summa – 527,72 LVL.

Valdis Ģīlis

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Republikas Saeima, deputāts; Nacionālais rehabilitācijas centrs “Vaivari”, ārsts–ķirurgs; Priedaines jahtklubs, valdes loceklis; SIA “Lāzerplastikas klīnika”, ārsts–ķirurgs; Latvijas Rezerves virsnieku asociācija, Revīzijas komisijas loceklis; Latvijas Estētiskās lāzerķirurģijas asociācija, prezidents.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1978), ārstniecības specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā); garāža, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals ar vasaras māju, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motocikls Kawasaki, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2003.; mikroautobuss Latvija RAF 977, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2009.; automašīna GAZ – 21, izlaides gads 1965., reģistrācijas gads 2004.; motocikls IŽ–49, izlaides gads 1953., reģistrācijas gads 1993.; automašīna GAZ – 24, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 2004.; automašīna Audi Q7, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2008.; kuteris Snipa mahogny, izlaides gads 1960., reģistrācijas gads 2006.; motocikls HD, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Moskvič, izlaides gads 1955., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 322983,11 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Lāzerplastikas klīnika”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 57679,91 EUR; AS “SEB Banka”, summa – 757,86 LVL; AS “Swedbank”, summa – 2335,72 LVL; AS “Swedbank”, summa – 78644,88 EUR.

Imants Kalniņš

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Augusta Dombrovska mūzikas skola, direktors; Stopiņu novada dome, diriģents; Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, Iepirkuma komisijas priekšsēdētājs.

Izglītība: Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmija (1991), mūziķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā ēka un zeme, Stopiņu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 57830,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “BJD konsultanti”, skaits – 40, summa – 1000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 1261, summa – 1261,00 LVL, AS Latvijas Kuģniecība.

Oskars Kastēns

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas–Azerbaidžānas tirdzniecības un rūpniecības kamera, valdes priekšsēdētājs; LR 9.Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1995), filoloģija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Stopiņu novads, (īpašumā); garāža, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 230237,56 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2300,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 24000,00 LVL.

Andrejs Kondratjuks

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīgas meži”, valdes loceklis; SIA “Rīgas meži”, Mežaparka daļa, vadītājs.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2004), uzņēmējdarbības organizācija un vadība; Rīgas Kultūras un izglītības darbinieku tehnikums (1976), kultūras iestādes vadītājs, pūtēju un deju orķestra vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jaunpils novads, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna DODGE, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Jaunpils novads, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 59544,05 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas Krājbanka”, skaits – 284, summa – 284,00 LVL; AS “Latvijas Gāze”, skaits – 88, summa – 88,00 LVL; OOO “PK Ratibor”, skaits – 5, summa – 1000000,00 RUB; AS “OT Grupa”, skaits – 498, summa – 498,00 LVL; AS “Kurzemes ciltslietu un mākslīgās apsēklošanas stacija”, skaits – 351, summa – 351,00 LVL; AS “Ventspils Nafta”, skaits – 90, summa – 90,00 LVL; AS Universālveikals “Centrs”, skaits – 147, summa – 147,00 LVL; Rīgas kuģu būvētava, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL; AS “Latvijas Jūras medicīnas centrs”, skaits – 2642, summa – 2642,00 LVL; ZAO “TN Ratibor”, skaits – 5, summa – 500,00 RUB; AS “Grindeks”, skaits – 163, summa – 163,00 LVL; AS “Latvijas Zoovetapgāde”, skaits – 524, summa – 524,00 LVL; PAS Zinātnieciskās pētniecības saimniecība Sigulda, skaits – 504, summa – 504,00 LVL; AAS “SEB Dzīvības apdrošināšana”, skaits – 150, summa – 150,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1350,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Hansabanka, summa – 251,00 LVL; AS SEB Unibanka, summa – 762,00 EUR; AS Parekss banka, summa – 784,00 LVL; AS Hansabanka, summa – 65,00 USD.

Lidija Kravčenko

Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Ukraiņu vidusskola, direktore.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), izglītības zinātņu maģistra grāds pedagoģijā; Krivojrogas Valsts pedagoģiskais institūts (1973), matemātikas specialitāte, vidusskolas matemātikas skolotāja kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Aivars Guntis Kreituss

Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: VSIA Kultūras un sporta centrs “Daugavas stadions”, attīstības nodaļas vadītājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1972), inženieris–ķīmiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Burtnieku novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna “Volvo” XC–90, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 126500,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “DEUL”, skaits – 2, summa – 200,00 LVL; SIA “FURĀNS”, skaits – 100, summa – 40000,00 LVL.

Salvis Lapiņš

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Olainfarm, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 31.vidusskola (1992). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 88000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Baltic Team–UP”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 2000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 83153, summa – 83153,00 LVL, AS “Olainfarm”.

Aleksandrs Ļebedevs

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA LBS International Conferences, valdes priekšsēdētājs; SIA Latvijas Biznesa skola, valdes priekšsēdētājs; BO DzīKS “Bastejs 4”, valdes loceklis; LBS Forum Ltd. (Maskava, Krievija), ģenerāldirektors; LBS Conferences Ltd. (Maskava, Krievija), direktoru padomes priekšsēdētājs; SIA Riga Forum, ģenerāldirektors.

Izglītība: Rīgas Aviācijas universitāte (1993), inženierzinātņu doktora grāds (Dr.sc.ing); Rostovas Valsts universitāte (Krievija) (1993), psihologs–praktiķis, pasniedzējs; Rīgas Aviācijas universitāte (1986), tehnisko zinātņu kandidāts; Maskavas Aviācijas institūts (1980), inženieris–sistēmtehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Garkalnes novads, (valdījumā); dzīvojamā māja, Garkalnes novads, (īpašumā); biroja telpa, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Opel, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: biroja telpa, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 233690,69 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 89139,48 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA Latvijas Biznesa skola, skaits – 90, summa – 21600,00 LVL; LBS Conferences Ltd (Maskava, Krievija), skaits – 100, summa – 10000,00 RUB; LBS Forum Ltd (Maskava, Krievija), skaits – 100, summa – 10000,00 RUB; SIA LBS International Conferences, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB Unibanka, summa – 4000,00 LVL; AS Nordea Bank Finland filiāle Latvijā, summa – 3000,00 LVL.

Irina Pētersone

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Rīgas siltums”, padomes locekle; Biedrība “Lietišķo sieviešu apvienība”, valdes priekšsēdētāja; Rīgas Valsts tehnikums, pasniedzēja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1975), krievu valodas un literatūras skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā pakāpe.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasarnīca, Carnikavas novads, (īpašumā); zeme un lauku māja, Jēkabpils novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 53469,40 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA Pozitīvs Plus, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Rihards Pīks

Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tautas partija, valdes padomes loceklis.

Izglītība: Augstākie divgadīgie scenāristu un režisoru kursi (1979), kinorežisors–inscenētājs; Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūts (1971), kinooperators. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Gulbenes novads, (īpašumā); zeme – mežs, Krimuldas novads, (valdījumā); zeme – mežs, Pārgaujas novads, (īpašumā); zeme un jaunbūve, Garkalnes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi Sport–Lancer, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15773,25 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Kompānija ARS–1”, skaits – 7, summa – 700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle, summa – 532,00 LVL; Nordea Bank Finland Plc Latvijas filiāle, summa – 4712,00 EUR; KBC Bank, Brussels, summa – 2012,00 EUR.

Gaļina Poliščuka

Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Teātra observatorija, mākslinieciskā vadītāja.

Izglītība: Krievijas Teātra mākslas akadēmija (GITISa) (2001), režisors; Latvijas Universitāte (1991), filologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi pārvaldu.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Gaļinas Poliščukas Teātra observatorija”, skaits – 80, summa – 1600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB Unibanka, summa – 3334,55 LVL.

Igors Puntuss

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Biznesa informācijas birojs, projektu vadītājs; Biedrība “Pirmie”, valdes locekļa v.i.; Biedrība “Jaunieši Par Labu Latviju”, padomes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), sociālo zinātņu maģistra grāds vadības zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Māris Riekstiņš

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Ilgtspējīgas sabiedrības institūts”, vadošais pētnieks; Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija, padomnieku konventa priekšsēdētājs; Latvijas Basketbola savienība, padomes priekšsēdētāja vietnieks; Tautas partija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), jurists; Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1985), fiziskās audzināšanas pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un ēkas, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mitsubishi, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; motorlaiva Sea Ray, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2007.; piekabe Road Rite, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2007.; automašīna VW, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2005.; kvadracikls “Arctic Cat”, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2300,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Parex banka”, summa – 124,00 USD; AS “Parex banka”, summa – 2382,00 LVL; AS “Latvijas Krājbanka”, summa – 50323,00 EUR; Bank of America, summa – 1467,00 USD.

Baiba Rozentāle

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: VA “Latvijas Infektoloģijas centrs”, direktore; LR Veselības ministrija, HIV infekcijas, tuberkulozes un seksuāli transmisīvo slimību izplatības ierobežošanas koordinācijas komisija, locekle; LR Veselības ministrija, valsts operatīvās med. komisijas locekle; Rīgas Stradiņa universitāte, infekcijas slimību katedras profesore; Latvijas veselības aprūpes vadības speciālistu asociācija, sertifikācijas komisijas locekle; Latvijas infekcionistu asociācija, valdes locekle, sertifikācijas komisijas locekle; Latvijas hepatologu asociācija, valdes locekle; Starptautiskā AIDS biedrība, biedre; Eiropas mikrobioloģijas un infekciju biedrība, biedre; Eiropas aknu slimību pētnieku biedrība, biedre.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2007), maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā; Rīgas Stradiņa universitāte (2006), hepatoloģijas profesore; Latvijas Medicīnas akadēmija (1995), medicīnas doktora zinātniskais grāds; Rīgas Medicīnas institūts (1979), ārste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 16206,65 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Parex banka”, summa – 109,89 LVL; AS “Parex banka”, summa – 202,05 EUR; AS “Parex banka”, summa – 1168,15 LVL; AS “Swedbank”, summa – 150,00 LVL; AS “SEB banka”, summa – 194,58 LVL; AS “Parex banka”, summa – 9,92 LVL; AS “Parex banka”, summa – 15,43 LVL; AS “Rietumu banka”, summa – 222,09 LVL.

Jevgēnijs Saproņenko

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Vingrošanas olimpiskais centrs, vingrošanas treneris; Latvijas Vingrošanas federācija, viceprezidents.

Izglītība: Rīgas 30.vidusskola (1996). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Tukuma novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorollers VESPA, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Parekss banka”, summa – 2000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 5000, summa – 5000,00 LVL, AS Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Pāvels Seļivanovs

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Futbola skola, direktora vietnieks; Rīgas domes Izglītības, jaunatnes, kultūras un sporta departaments, volejbola programmas koordinators; NSK “Rīga”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Londonas biznesa skola (1994), mārketings; Rīgas Politehniskais institūts (1983), radioinženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes īpašums ar jaunbūvi, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Peugeot 607, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: garāža, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 72252,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 11800,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “MV GROUP”, skaits – 175, summa – 3500,00 LVL; SIA “NTV KOKS”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 29965,95 LVL.

Aleksejs Šeiņins

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Izdevniecības nams “Petits”, valdes priekšsēdētājs; Partiju apvienība “Par labu Latviju”, valdes loceklis.

Izglītība: Maskavas Valsts universitāte (1983), žurnālists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Rojas novadā, (īpašumā); māja, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorollers Peugeot, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: ezers, Auces novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 664553,01 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Dubultu krasts”, skaits – 871360, summa – 871360,00 LVL; SIA Izdevniecības nams “Petits”, skaits – 500, summa – 100000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 70720,20 LVL.

Inese Šlesere

Dzimusi: 1972; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāte; Biedrība “Lūgšanu brokastis”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), maģistra grāds angļu filoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme 8/10 domājamās daļas, Jūrmala, (īpašumā); mākslinieku darbnīca, Rīga, (īpašumā); zeme, Aglonas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes Benz G500 (nozagta 2000.gadā), izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2000.; automašīna Mercedes Benz S400, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.; automašīna Mercedes Benz 350, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Avadel”, skaits – 10000, summa – 1000000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 9806,84 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 13536,95 USD; AS “SEB Banka”, summa – 389508,17 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: Latu rezerves fonda apliecības, skaits – 36297,11, summa – 50908,88 LVL, AS SEB Banka.

Ainārs Šlesers

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, priekšsēdētāja vietnieks; Rīgas Brīvostas pārvalde, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Ostu asociācija, valdes loceklis; Politiskā partija LPP/LC, priekšsēdētājs; Politiskā apvienība “Par Labu Latviju”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Industriālais tehnikums (1989), štanču un presformu ražošanas specialitāte, tehniķa–tehnologa kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā); zemes gabals, Dobeles novads, (īpašumā); zemes gabals, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedez Benz GL500, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.; automašīna Mercedez Benz 600S, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 85000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “ALTER”, skaits – 100, summa – 10000,00 LVL; SIA “Jūras parks”, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “AVADEL”, skaits – 10000, summa – 1000000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 18310,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 52586,00 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 71901,00 USD; AS “Parex banka”, summa – 1268,00 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 49135,00 LVL.

Jānis Šmits

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas dome, deputāts; Rīgas pilsētas kristīgo draudžu kolēģija, priekšsēdētājs; Rīgas sabiedriskās kārtības uzturēšanas fonds, priekšsēdētājs; Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca, mācītājs; Biedrība “NoPride”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1997), teoloģijas bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Arno Ter-Saakovs

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: armēnis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS ALIDA TŪRS, prezidents, valdes priekšsēdētājs; Rīgas pilsētas Armēņu kopienas apustuļu baznīca, padomes loceklis.

Izglītība: Rīgas Aviācijas universitāte (1992), aviācijas radioelektronisko iekārtu tehniskās ekspluatācijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals un privātmāja, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Sissi, Grieķija, (īpašumā); zemes gabals un privātmāja, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Maskava, Krievija, (īpašumā); dzīvoklis, Maskava, Krievija, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW X5, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4438,21 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS JŪRAS INŽENIERĢEOLOĢIJA, skaits – 765, summa – 3825,00 LVL; SIA LUNET, skaits – 666, summa – 1332,00 LVL; SIA ALIDA TŪRS, skaits – 274, summa – 6850,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 82825,45 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 321,00 LVL; Commerzbank, Germany, summa – 340000,00 EUR; AS Swedbank, summa – 9406,00 EUR.

Normunds Teteris

Dzimis: 1984; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Pirmie”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Floortek”, valdes loceklis; SIA “Entek”, valdes loceklis; SIA “Reklomarket”, valdes loceklis; Partiju apvienība “Par Labu Latviju”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 85.vidusskola (2003). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19158,56 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 26480,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Export Group”, skaits – 5, summa – 5000,00 LVL; SIA “Entek”, skaits – 10, summa – 2000,00 LVL; SIA “Reklomarket”, skaits – 5, summa – 1000,00 LVL; SIA “Floortek”, skaits – 16, summa – 2000,00 LVL; SIA “Grīdas studija UNIQ”, skaits – 10, summa – 200,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8200,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 350, summa – 350,00 LVL, AS Ventspils Nafta.

Egils Valeinis

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Paula Stradiņa Klīniskā universitātes slimnīca, neiroķiruģijas klīnikas vadītājs; Tautas partija, Rīgas nodaļas valdes loceklis; Latvijas Neiroķirurgu biedrība, valdes loceklis; Latvijas Ārstu tenisa savienība, valdes priekšsēdētājs; Harley–Davidson motociklu īpašnieku grupa – Rīgas nodaļa, direktors; Biedrība “Baltic Bike Days”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Alksnāja nams 8”, valdes priekšsēdētājs; Pasaules Ārstu tenisa savienība un Preventīvās Medicīnas kongress, Latvijas pārstāvis, ievēlētais prezidents 2011.– 2013.g; Pasaules Neiroķirurgu biedrību federācija, valdes loceklis; Eiropas Medicīnas speciālistu apvienība, neiroķirurģija, Latvijas pārstāvis.

Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1997), sertificēts neiroķirurgs; Latvijas Medicīnas akadēmija (1992), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motocikls Harley – Davidson Fat Boy, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.; automašīna BMW 330, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 150000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 35000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB Banka, summa – 1000,00 USD; AS SEB Banka, summa – 41700,00 EUR; AS SEB Banka, summa – 1300,00 LVL.

Žanete Vasaraudze

Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partiju apvienība “Par Labu Latviju”, Revīzijas komisijas locekle; Tautas partija, revīzijas komisijas priekšsēdētāja; “Zentas Mauriņas garīgā mantojuma pētniecības fonds”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VOLVO V70, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Latvijas Krājbanka”, summa – 5635,00 LVL.

Ksenija Zagorovska

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Žurnālistu savienība, valdes priekšsēdētāja vietniece; Izdevniecības nams “Petits”, laikraksts “Čas”, žurnāliste; dzīvokļu īpašnieku biedrība “Tērbatas 38”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1979), žurnāliste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Limbažu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18000,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Guntis Ulmanis

2. Karina Pētersone

3. Māris Kučinskis

4. Oskars Spurdziņš

5. Kārlis Leiškalns

6. Aivars Ločmelis

7. Reinis Bērziņš

8. Nikolajs Stepanovs

9. Jānis Latišs

10. Ivars Kalvišķis

11. Jānis Porietis

12. Guntars Agate Paeglis

13. Māris Krastiņš

14. Vaira Dundure

15. Toms Norde

16. Laimonis Sīpols

17. Aivars Fomins

18. Aigars Kalniņš

19. Uldis Ūsītis

20. Andrejs Ceplītis

21. Jānis Vecvanags

22. Jānis Šolks

23. Helma Jirgena

24. Līga Kadiģe

25. Jāzeps Janiševs

26. Rolands Bračs

27. Malda Caune

28. Zigeta Vīķele

29. Vents Armands Krauklis

30. Dzintars Jaundžeikars

= Ziņas par kandidātiem

Reinis Bērziņš

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Cēsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tautas partija, valdes loceklis; SIA “Lattelecom”, padomes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2007), diplomēts jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Cēsu novads, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “GE Money Bank”, summa – 6500,00 LVL.

Rolands Bračs

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Gulbenes draudze “Jaunā Paaudze”, mācītājs.

Izglītība: Jūrmalas 1.vidusskola (1979). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Audi, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 LVL.

Malda Caune

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Lielrīgas Reģionālā lauksaimniecības pārvalde, kontroles un uzraudzības daļas vadītājas vietniece; Salaspils novada dome, deputāte; Tautas partijas Rīgas novada nodaļa, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2003), maģistra grāds uzņēmējdarbībā; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1987), agronoms. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Salaspils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Honda, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 11020,00 LVL.

Andrejs Ceplītis

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ogres novada pašvaldība, deputāts, Tautsaimniecības komitejas priekšsēdētājs; SIA “Ogres prestižs”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Akorns”, valdes priekšsēdētājs; Ogres novada pašvaldība, Amatpersonu un speciālistu konkursu vērtēšanas komisijas loceklis; Biedrība “Futbola klubs 33”, valdes loceklis; SIA “Vējkrasti”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2005), uzņēmējdarbības vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un ēka, Ogres novads, (īpašumā); zeme, Ķeguma novads, (īpašumā); zeme, Ogres novads, (īpašumā); zeme, Ogres novads, (īpašumā); zeme un ēka, Ķeguma novads, (īpašumā); zeme, Ogres novads, (īpašumā); villa, Turcija, Alania, (īpašumā); zeme un ēka, Ogres novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorlaiva Tehi Nordic, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 1999.; a/m Jeep, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.; mopēds Gilera, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.; ūdens motocikls Yamaha, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 1995.; ūdens motocikls Yamaha, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.; ūdens motocikls Yamaha, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1996.; piekabe pašizgatavota, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 1995.; piekabe pašizgatavota, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1996.; piekabe RB, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2003.; piekabe RB, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Ogres novads, (īpašumā); zeme, Ogres novads, (iznomā); zeme, Ogres novads, (iznomā); zeme, Ogres novads, (iznomā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4055794,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Akorns”, skaits – 2550, summa – 51000,00 LVL; SIA “Ogres Prestižs”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; SIA “Vējkrasti”, skaits – 29680, summa – 593600,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7100,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 72817,63 LVL; Nordea Bank, summa – 385492,76 EUR.

Vaira Dundure

Dzimusi: 1953; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valmieras kultūras centrs, direktore; Valmieras pilsētas pašvaldības dome, priekšsēdētāja vietniece; Tautas deju ansamblis “Gauja”, vadītāja; Valmieras deju apriņķis, virsvadītāja.

Izglītība: Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1981), kultūrizglītības darbinieks–horeogrāfs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Valmiera, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Toyota, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Aivars Fomins

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Alūksnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Alūksnes novada dome, priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas 8.vidusskola (1976). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Mazda, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Alūksnes novads, (īpašumā); māja, Alūksnes novads, (nomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5374,00 LVL.

Jāzeps Janiševs

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Pensionāru federācija, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Sarkanā Krusta Ogres komiteja, izpilddirektors; Ogres novada pensionāru biedrība, valdes priekšsēdētājs; Ogres rajona brīvprātīgo ugunsdzēsēju biedrība, valdes priekšsēdētājs; Ogres pensionāru biedrība, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Nacionālā aizsardzības akadēmija (1996), vada komandieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Ogres novads, (īpašumā); māja, Ogres novads, (īpašumā); kiosks, Ogres novads, (īpašumā); māja, Ogres novads, (īpašumā); zeme, Ogres novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): autobuss AUTOSAN H7, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2009.; a/m Mercedes Benz, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2008.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Invalīds un KO”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “GE MONEY Bank”, summa – 2000,00 LVL.

Dzintars Jaundžeikars

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Limbažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija, komisijas loceklis; Saeimas Nacionālās drošības komisija, komisijas priekšsēdētājs; LR Saeima partijas “LPP/LC” frakcija, priekšsēdētāja vietnieks; ZS “Kalnbudes”, īpašnieks; Latvijas motosporta federācija, viceprezidents; Latvijas Cīņu sporta federācija, valdes loceklis.

Izglītība: Lauksaimniecības uzņēmumu augstākā vadības skola (1990), lauksaimniecības uzņēmumu vadītājs; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1980), inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ZS “Kalnbudes”, Limbažu novads, (īpašumā); māja, zeme, saimniecības ēka, Limbažu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Limbažu novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 70000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 270007,20 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: kooperatīvā sabiedrība “Budes”, skaits – 2504, summa – 2504,00 LVL; SIA “Nekustamo Īpašumu Apsaimniekošanas Apvienība”, skaits – 60, summa – 1800,00 LVL; SIA “Vidrižu vidzemnieks”, skaits – 100, summa – 10000,00 LVL; SIA “Vidrižu lauksaimnieks”, skaits – 196, summa – 2940,00 LVL; SIA “Vivagro”, skaits – 68, summa – 680,00 LVL; SIA “Vienotais apgādes centrs”, skaits – 40, summa – 800,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 62, summa – 0,00 LVL, AS “Latvijas Krājbanka”.

Helma Jirgena

Dzimusi: 1950; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Kocēnu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “LZA Ekonomikas institūts”, direktore; Latvijas Lauksaimniecības universitāte, viesdocente; Ekonomikas un kultūras augstskola, viesdocente.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2008), ekonomikas doktore; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2003), ekonomikas maģistre; Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1974), ekonomiste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); saimniecība, Kocēnu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Toyota, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2008.; a/m Opel, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Noguldījumi fondos AS “SEB Banka” un HANSA, summa – 12000,00 EUR; progresīvais depozīts AS “SEB banka”, summa – 10000,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 2500,00 LVL.

Līga Kadiģe

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Mārupes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Mārupes novada dome, priekšsēdētājs vietniece; Mārupes novada Attīstības komiteja, vadītāja vietniece; Mārupes novada Finanšu komiteja, vadītāja vietniece; Valsts SIA “Bulduru Dārzkopības vidusskola”, valdes locekle; nodibinājuma “Pierīgas izglītības, kultūras un sporta pārvalde” uzraudzības padome, priekšsēdētāja; Tautas partijas Rīgas novada nodaļa, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2005), pirmsskolas skolotāja; Latvijas Universitāte (2002), maģistrs sabiedrības vadībā; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1982), agronoms. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ogres novads, (īpašumā); zeme, Mārupes novads, (īpašumā); zeme, Mālpils novads, (valdījumā); māja, Mārupes novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 12,27 LVL; “Nordea Bank”, summa – 1829,53 LVL; “Nordea Bank”, summa – 10198,92 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1, AS “Latvijas Krājbanka”.

Aigars Kalniņš

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Salacgrīvas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “KUBS”, valdes priekšsēdētājs; SIA “K–MIX”, valdes priekšsēdētājs; SIA “K_TEH”, valdes priekšsēdētājs; Salacgrīvas novada tūrisma attīstības un veicināšanas biedrība, valdes priekšsēdētājs; Salacgrīvas novada uzņēmēju konsultatīvā padome, priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1991), rūpniecība un civilā celtniecība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 261450,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “K_MIX”, skaits – 11, summa – 1100,00 LVL; SIA “KUBS”, skaits – 21, summa – 31500,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 50000,00 LVL.

Ivars Kalvišķis

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Development Projects”, valdes loceklis; SIA “Daugavas Zaļā Pilsēta”, valdes priekšsēdētājs; SIA “City Sand”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Country Development Projects”, valdes priekšsēdētājs; SIA “L&K Corp”, valdes loceklis; Nodibinājums Klubs 33, valdes priekšsēdētājs; Pierīgas mednieku klubs, valdes loceklis; Partijas “LPP/LC” Rīgas nodaļa, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1989), piena un piena produktu tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Ventspils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Toyota, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.; a/m UAZ, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1999.; traktors T25A, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 1992.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 68600,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 255269,34 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “City Development Projects”, skaits – 33, summa – 660,00 LVL; SIA “Country Development Projects”, skaits – 33, summa – 660,00 LVL; SIA “L&C Corp”, skaits – 100000, summa – 100000,00 LVL; SIA “City Management Systems”, skaits – 8400, summa – 8400,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6850,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 2304,08 LVL; AS “Swedbank”, summa – 80000,93 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ABC Grupa AS EUR, skaits – 10, summa – 10074,61 EUR, AS “Swedbank”; Lithuania EUR, skaits – 110, summa – 32144,72 EUR, AS “Swedbank”.

Māris Krastiņš

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts reģionālās attīstības aģentūra, direktors; Tautas partijas Rīgas novada nodaļa, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), jurists; Latvijas Universitāte (2000), maģistrs sabiedrības vadībā; Latvijas Universitāte (1998), politoloģija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Audi, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19308,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “DnB NORD Banka”, summa – 1628,00 EUR; AS “Parex banka”, summa – 4360,00 EUR; AS “DnB NORD Banka”, summa – 73,00 LVL; AS “Parex banka”, summa – 4520,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,64.

Vents Armands Krauklis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Valkas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; LR Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija, priekšsēdētājs; LR Saeima, partijas “Tautas partija” frakcija, priekšsēdētāja vietnieks; Latvijas Sarkanais Krusts, padomes loceklis; Futbola klubs “Valka”, valdes priekšsēdētājs; biedrība “Lauku reģionālā atbalsta biedrība”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), uzņēmējdarbības ekonomika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): lauku māja, Valkas novads, (īpašumā); zeme un ēka, Valkas novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 54000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 141042,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “KRR SPORTS”, skaits – 980, summa – 980,00 LVL; SIA “Ziemeļlatvija”, skaits – 540, summa – 27000,00 LVL; SIA “LATSTONE”, skaits – 7, summa – 700,00 LVL; savstarpējās apdrošināšanas kooperatīvā sabiedrība “APLIS–A”, skaits – 5, summa – 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 1700,00 LVL.

Māris Kučinskis

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Strenču novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; LR Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisijas Nacionālā attīstības plāna īstenošanas uzraudzības apakškomisija, priekšsēdētājs; Tautas partijas frakcija, priekšsēdētājs; Tautas partija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1988), rūpniecības plānošana. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Strenču novads, (īpašumā); māja, Strenču novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Škoda, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 27357,39 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Jānis Latišs

Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Impero Investment”, valdes priekšsēdētājs; Partija “Ogres novadam”, valdes loceklis; Biedrība “OLB”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2001), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar apbūvi, Ogres novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m VAZ, izlaides gads 1980., reģistrācijas gads 1994.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 78220,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Impero Investment”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4400,00 LVL.

Kārlis Leiškalns

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; Latvijas Ostu asociācija, izpilddirektors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), politikas zinātne. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Jūrmala, (īpašumā); zeme un ēkas, Ventspils novads, (īpašumā); zeme, Talsu novads, (īpašumā); zeme, Amatas novads, (īpašumā); māja, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 49000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Politiskās analīzes institūts”, skaits – 1, summa – 700,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 6,79, AS “Latvijas Krājbanka”.

Aivars Ločmelis

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Holdinga kompānija FELIX”, valdes priekšsēdētājs; Politiskā apvienība “Par Labu Latviju”, valdes loceklis; Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera, rūpniecības nodaļas priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: RSEBAA (2007), maģistrs biznesa administrācijā; Latvijas Universitāte (2002), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Zilupes novads, (īpašumā); zemes gabals, Ogres novads, (īpašumā); zemes gabali, Rēzeknes novads, (īpašumā); domājamās daļas no dzīvojamās mājas un zemes gabala, Rīga, (īpašumā); domājamās daļas zemes gabala, Rīga, (īpašumā); 40/1000 domājamās daļas zemes gabala, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: domājamās daļas no dzīvojamās mājas un zemes gabala, Rīga, (īpašumā); domājamās daļas zemes gabala, Rīga, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2682215,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 835885,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Deko Nami”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; SIA “Regentis”, skaits – 110, summa – 1100,00 LVL; SIA “Amatex”, skaits – 91, summa – 1820,00 LVL; SIA “Holdinga kompānija FELIX”, skaits – 600, summa – 600000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “DnB NORD Banka”, summa – 21650,00 LVL; AS “DnB NORD Banka”, summa – 921024,00 EUR.

Toms Norde

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, Tautas partijas frakcijas vecākais konsultants; LR Saeima, Saeimas deputāta Oskara Spurdziņa palīgs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2010), vadības zinības. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Guntars Agate Paeglis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija, Madonas filiāles vadītājs, asistents; Rēzeknes Augstskola, Madonas filiāles vadītājs, lektors, Konventa loceklis; nodibinājums “MAIC”, vadītājs; Madonas Evaņģēliski luteriskā baznīca, valdes loceklis, saimnieciskās daļas vadītājs; biedrība “Madonietis”, valdes loceklis; Tautas partijas Madonas nodaļa, priekšsēdētājs.

Izglītība: Mount Angel Seminary (2001), mākslas maģistrs teoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Madonas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Mercedes Benz, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2007.; a/m Chrysler, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5152,00 LVL.

Karina Pētersone

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāte; LR Saeima, priekšsēdētāja biedre; Partija “LPP/LC”, valdes locekle; Latvijas Nacionālās bibliotēkas atbalsta biedrība, uzticības padomes locekle; Autortiesību un komunicēšanas konsultāciju aģentūra, autortiesību īpašniece; Annas Lindas fonds Eiropas – Vidusjūras starpkultūru sadarbībai, konsultatīvās padomes locekle; Studenšu korporācija “Zinta”, goda filistre.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1978), angļu filoloģija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, ēka, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); 1/2 domājamā daļas ēkas, Rīga, (īpašumā); zeme, ēka, Engures novads, (īpašumā); zeme, domājamā daļa, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Toyota, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2004.; a/m Toyota, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 92247,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Ventspils nafta”, skaits – 61, summa – 61,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 4,73, AS “Latvijas Krājbanka”; kompensācijas sertifikāti, skaits – 29,7, AS “Latvijas Krājbanka”.

Jānis Porietis

Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Cēsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; Kultūras atbalsta fonds “Klēts”, valdes loceklis; Cēsu reģionālais nevalstisko organizāciju atbalsta centrs, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts konservatorija (1977), kompozīcijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, zeme, saimniecības ēka, Cēsu novads, (iznomā); dzīvoklis, Cēsu novads, (īpašumā); garāža, Cēsu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Cēsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1,4, AS “Latvijas Krājbanka”.

Laimonis Sīpols

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Alūksnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Alūksnas novada pašvaldība, deputāts; ZS “Plešulauzi”, īpašnieks; Liepnas attīstības grupa “Iespēja”, valdes loceklis; Kooperatīvā sabiedrība “LIEPNA”, valdes loceklis; Liepnas pagasta lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība, valdes loceklis.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2004), ekonomikas ar specializāciju komercpakalpojumu vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Alūksnes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Alūksnes novads, (valdījumā); dzīvoklis, Smiltenes novads, (īpašumā); zeme, Alūksnes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Volkswagen, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2004.; kvadracikls YAMAHA, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; traktors T40M, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1998.; a/m UAZ, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1997.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 18016,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Liepnas pagasta lauksaimniecības pakalpojumu kooperatīvā sabiedrība, skaits – 149, summa – 745,00 LVL; kooperatīvā sabiedrība “Liepna”, skaits – 1, summa – 5,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3850,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 1200,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 6,3, AS “Latvijas Krājbanka”.

Oskars Spurdziņš

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; LR Saeimas Valsts pārvaldes un pašvaldības komisija, priekšsēdētājs; Latvijas Inteliģences apvienība, valdes loceklis; Vidzemes Augstskolas Padomnieku konvents, priekšsēdētājs; Tautas partija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1986), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Valmiera, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Škoda, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (iznomā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “VRPB”, skaits – 1, summa – 10,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8256,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 630,00 LVL; VAS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 14300,00 LVL; AS “DnB NORD Banka”, summa – 5850,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 7,76, AS “Latvijas Krājbanka”.

Nikolajs Stepanovs

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Gulbenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Vidzemes plānošanas reģions, padomes priekšsēdētājs; Latvijas Pašvaldību savienība, valdes loceklis; Gulbenes novada dome, deputāts; Vidzemes Augstskola, padomnieku konventa loceklis; Tautas partijas Gulbenes nodaļa, priekšsēdētājs; “FB Gulbene 2005”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1973), fizikas un matemātikas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, zeme, mežs, Gulbenes novads, (īpašumā); garāža, Gulbenes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktors MTZ – 80, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 1992.; a/m Mitsubishi, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4100,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 5193,87 LVL; SEB banka, summa – 1285,45 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 2,97, AS “Latvijas Krājbanka”.

Jānis Šolks

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kooperatīvā sabiedrība “Latvijs Piensaimnieku centrālā savienība”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Italiano Vero”, direktors; Biedrība “Pierīgas mednieku klubs”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “JŠ un VK”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Mārketinga padome”, valdes loceklis; Biedrība “Lauksaimniecību organizāciju sadarbības padome”, piena grupas vadītājs; Biedrība “Vecmurjāņu mednieku klubs”, dalībnieks; Biedrība “Mednieku klubs “Piltene””, dalībnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1984), pārtikas rūpniecības inženieris–tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Gulbenes novads, (īpašumā); lauku māja, Gulbenes novads, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Toyota, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.; motorlaiva KAZANKA, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00 LVL.

Guntis Ulmanis

Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Dinamo Rīga”, padomes priekšsēdētājs; SIA “Babbord”, valdes loceklis; Partiju apvienība “Par Labu Latviju”, valdes priekšsēdētājs; Tenisa klubs “PREZIDENTS”, prezidents.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1963), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, pirts, māja, saimniecības ēka, Engures novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Toyota, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Valmieras stikla šķiedra”, skaits – 133, summa – 133,00 LVL; SIA “Rīgas Investīcijas”, skaits – 40, summa – 400,00 LVL; AS “Dinamo Rīga”, skaits – 100000, summa – 100000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB Banka”, summa – 1,20 USD; AS “SEB Banka”, summa – 50,65 EUR; AS “SEB Banka”, summa – 137753,95 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: portfelis, skaits – 1762,75, summa – 140560,75 LVL, AS “SEB Banka”; AIF Latu rezerves fonds, skaits – 34821,59, summa – 48839,37 LVL, AS “SEB Banka”.

Uldis Ūsītis

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “RAUKO”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Rauko dizains”, valdes priekšsēdētājs; SIA “R&F design”, valdes loceklis; SIA “Geic”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), ekonomists; Latvijas Universitāte (2000), maģistra grāds politikas zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Rauko dizains”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; SIA “Geic”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL.

Jānis Vecvanags

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “LatnetDatu Centrs”, valdes priekšsēdētājs; SIA “META Holding Group”, valdes loceklis; SIA “META HAUS”, valdes loceklis.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2001), uzņēmējdarbības vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jūrmala, (īpašumā); zeme, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Laura, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2009.; a/m Audi, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 48500,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 26000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “META HAUS”, skaits – 51, summa – 1020,00 LVL; SIA “META Holding Group”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL; SIA “Baltijas Telekomunikāciju Tīkli”, skaits – 1235, summa – 12350,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 651,31 LVL.

Zigeta Vīķele

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Smiltenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Smiltenes novada dome, Blomes pagasta pārvaldes vadītāja; Tautas partija, padomes locekle; Tautas partijas Smiltenes nodaļa, vadītāja.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), jurista kvalifikācija; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1983), inženieris hidrotehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Strenču novads, (īpašumā); zeme, ēka, Smiltenes novads, (īpašumā); zeme, Smiltenes novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 2115,45 LVL.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Rita Strode

2. Imants Jānis Bekešs

3. Vitālijs Aizbalts

4. Jurijs Petkevičs

5. Anatolijs Mackevičs

6. Anta Rugāte

7. Jānis Dukšinskis

8. Dmitrijs Lukašenoks

9. Juris Guntis Vjakse

10. Jānis Eglītis

11. Raisa Meiere

12. Monvīds Švarcs

13. Aleksejs Zakrževskis

14. Aleksandrs Vasiļjevs

15. Andrejs Naglis

16. Mečislavs Vēveris

17. Igors Lucijanovs

18. Ināra Ņikuļina

19. Gunārs Dāboliņš

= Ziņas par kandidātiem

Vitālijs Aizbalts

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; LR Saeimas Publisko izdevumu un revīzijas komisija, loceklis; LR Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija, loceklis; LR Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija, Sporta apakškomisijas loceklis; LR Saeimas Tautasaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisija, Enerģētikas apakškomisijas loceklis; LR Centrālā zemes komisija, komisijas loceklis; Partija “LPP/LC”, ģenerālsekretārs, valdes loceklis; Latvijas Sarkanais Krusts, padomes loceklis; Latvijas Sarkanā Krusta Daugavpils un Ilūkstes novadu komiteja, priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1983), rūpniecības siltumtehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasaras māja, Daugavpils novads, (īpašumā); zeme, Daugavpils novads, (īpašumā); zeme, Daugavpils, (īpašumā); zeme, Daugavpils novads, (īpašumā); zeme, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorlaiva BRIG FAL CON 450, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna AUDI A6, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2006.; piekabe – laivu vedējs AFI AUTO A1, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5270,51 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 4200,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 3500,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1,4, AS “Latvijas Krājbanka”.

Imants Jānis Bekešs

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Līvānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Iekšlietu ministrijas Valsts policija, Latgales reģiona pārvaldes priekšnieks.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), sociālo zinātņu maģistra grāds tiesību zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja ar saimniecības ēkām, Līvānu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna UAZ 469, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 1987.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2983,20 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “GE Money bank”, summa – 19585,77 LVL; AS “GE Money bank”, summa – 77,72 EUR.

Gunārs Dāboliņš

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: atvaļināts ģenerālis, pensionārs.

Izglītība: Maskavas Militārā akadēmija (1986), pasniedzējs; Kijevas augstākā kara jūras – politiskā skola (1978), stūrmanis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar dārza māju, Ķekavas novads, (īpašumā); zeme ar dārza mājas jaunbūvi, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4416,41 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Parex banka”, summa – 8933,55 LVL.

Jānis Dukšinskis

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts; 9.Saeimas Izglītības, kultūras un zinātnes komisija, priekšsēdētāja biedrs; 9.Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisija, priekšsēdētājs; Latvijas Volejbola federācija, valdes loceklis; Volejbola klubs “Ezerzeme”, valdes loceklis; Politiskā partija LPP/LC, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1986), matemātikas un fizikas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasarnīca, Daugavpils, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (valdījumā); dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 36666,14 EUR.

Jānis Eglītis

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Preiļu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils Universitāte, asociētais profesors, pētnieks; LR Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2003), ekonomikas zinātņu doktors; Latvijas Valsts universitāte (1994), fizikas maģistrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Preiļu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB Unibanka, summa – 2338,00 EUR; AS SEB Unibanka, summa – 1435,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 100, summa – 100,00 LVL, AS “Ventspils Nafta”.

Igors Lucijanovs

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Tirgotāju asociācija, padomes loceklis; SIA “ALBA – LTD”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Grupa Lukss”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1986), inženieris mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): neapdzīvojamas telpas, Rēzekne, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): airu laiva, izlaides gads 2009., reģistrācijas gads 2009.; airu laiva, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā māja, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 257000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “ALBA – LTD”, skaits – 4380, summa – 258420,00 LVL; SIA “Grupa Lukss”, skaits – 400, summa – 10400,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 108500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 742,46 LVL; AS SEB Banka, summa – 855,03 LVL; AS Swedbank, summa – 520,82 LVL.

Dmitrijs Lukašenoks

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “LD īpašumi”, valdes loceklis; SIA “LK capital”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), politikas zinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rīga, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā); savrupmāja, Jūrmala, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Saulains krasts, Bulgārija, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Saulains krasts, Bulgārija, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 69177,95 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “LD īpašumi”, skaits – 100, summa – 415000,00 LVL; SIA “LK capital”, skaits – 151, summa – 112193,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4350,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbank, summa – 1971,97 EUR.

Anatolijs Mackevičs

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāts; Latvijas Cīņas federācija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), pedagoģijas maģistrs; Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1979), pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 16500,00 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījumu fonds, skaits – 0,986, summa – 60,00 EUR, Nordea Bank.

Raisa Meiere

Dzimusi: 1950; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes 6.vidusskola, direktore.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1997), psiholoģijas maģistra grāds; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1973), fizikas un matemātikas vidusskolas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Audi A4, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.

Andrejs Naglis

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Varakļānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija LPP/LC, Varakļānu nodaļas vadītājs.

Izglītība: Latvijas Republikāniskais neklātienes lauksaimniecības tehnikums (1973), tehniķis elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): bērzu jaunaudze, Viļānu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna HONDA, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; automašīna Mitsubischi, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Latvijas Krājbanka, summa – 706,00 LVL.

Ināra Ņikuļina

Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Balvu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Balvu novada pašvaldība, priekšsēdētāja vietniece; Latvijas Amatniecības kamera, prezidija locekle; Balvu novada uzņēmējdarbības atbalsta klubs “Krams”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), izglītības zinātņu maģistra grāds; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1973), vidusskolas fizikas un matemātikas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Carnikavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna MERCEDES BENZ V–230, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna MAZDA, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2003.; autopiekabe MAZ, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9181,43 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: kompensācijas sertifikāti, skaits – 30,5, AS Latvijas Krājbanka.

Jurijs Petkevičs

Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes pilsētas dome, Attīstības pārvaldes vadītājs; DZĪKS Centrs R, valdes loceklis; Politiskā partija “Vienota Rēzekne”, valdes priekšsēdētājs; Rēzeknes pilsētas dome, deputāts.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2000), sociālo zinātņu maģistra grāds vadībzinātnē; Rēzeknes Augstskola (1994), ekonomikas bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); garāža, Rēzekne, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes novads, (īpašumā); māja, Rēzeknes novads, (īpašumā); zemes gabals, Rēzeknes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); garāža, Rēzekne, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna TOYOTA Yaris, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rēzekne, (īpašumā); garāža, Rēzekne, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 68176,33 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Centrs R Kooperatīva sabiedrība, skaits – 1, summa – 50,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB Banka, summa – 509,62 LVL; AS SEB Banka, summa – 1395,27 EUR.

Anta Rugāte

Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Ludzas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR 9.Saeima, deputāte; LR Saeimas Pilsonības likuma izpildes komisija, priekšsēža biedre.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2004), maģistra grāds valsts tiesībās; Vissavienības Radio un televīzijas institūts (1981), žurnālistika, runas tehnika; P.Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1975), franču valodas un literatūras skolotāja; J.Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1969), aktrise. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ludzas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Ludzas novads, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Mitsubishi Lancer, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2797,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): “Nordea Bank Finland PLC Latvijas filiāle”, summa – 6000,00 LVL; AS “Latvijas Krājbanka”, summa – 6000,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 3865,40 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 17573,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 73, summa – 73,00 LVL, AS “Latvijas balzams”; kompensācijas sertifikāti, skaits – 10,45, AS “Latvijas krājbanka”.

Rita Strode

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils dome, priekšsēdētāja 1.vietniece; Latgales plānošanas reģions, padomes priekšsēdētāja; Daugavpils domes Finanšu komiteja, locekle; Daugavpils domes Izglītības un kultūras komiteja, locekle; Daugavpils novada Tūrisma un informācijas centrs, valdes locekle; Slimnīcas atbalsta biedrība, valdes locekle.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2009), maģistra grāds valsts pārvaldē; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1979), krievu un latviešu valodas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna NISSAN PRIMERA, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5100,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): A/S “SEB banka”, summa – 2900,00 LVL; A/S “Parex banka”, summa – 5321,00 LVL.

Monvīds Švarcs

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzeknes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes novada dome, priekšsēdētājs; Latgales plānošanas reģions, Attīstības padomes loceklis; Zemkopības ministrija, Zivju fonds, padomes loceklis; Biedrība “Rēzeknes rajona kopienu partnerība”, padomes loceklis; Rāznas nacionālais parks, konsultatīvās padomes loceklis; Latvijas Sarkanais Krusts, Rēzeknes komiteja, komitejas loceklis; Nodarbinātības valsts aģentūra, Rēzeknes nodaļa, konsultatīvās padomes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1991), fizikas un matemātikas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rēzeknes novads, (īpašumā); saimniecības ēka, Rēzeknes novads, (īpašumā); māja, Rēzeknes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): mopēds YIYING, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9556,91 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 83, summa – 83,00 LVL, AS “Latvijas Balzams”.

Aleksandrs Vasiļjevs

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “ŠAFRANS”, projektu vadītājs; SIA “LK projektu grupa”, būvuzraugs.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1995), būvinženiera kvalifikācija būvuzņēmēja specializācijā; Rīgas Tehniskā universitāte (1994), inženierzinātņu bakalaura grāds būvniecībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HYNDAI, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB Banka, summa – 1,30 EUR; AS SEB Banka, summa – 343,88 USD; AS SEB Banka, summa – 1171,92 LVL.

Mečislavs Vēveris

Dzimis: 1937; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils novada dome, deputāts; Politiskā partija “Latgales tauta”, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Rīgas neklātienes partijas skola (1973), ekonomists; Rīgas padomju partijas skola (1966), agronoms–organizators; Aglonas lauksaimniecības mehanizācijas arodskola (1956), mehanizators. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Daugavpils novads, (īpašumā); zeme, Daugavpils novads, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mercedes Benz 190, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 2000.; automašīna Ford Sierra, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 1994.

Juris Guntis Vjakse

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes pilsētas dome, domes deputāts; SIA “Dzieti”, īpašumu vērtētājs; Politiskā organizācija “Tautas partija”, Rēzeknes nodaļas valdes priekšsēdētājs; Politiskā organizācija “Tautas partija”, valdes padomes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), īpašumu vērtēšana un pārvalde; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1991), inženieris – mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Baltinavas novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Baltinavas novads, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13105,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Dzieti”, skaits – 228, summa – 22800,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: kompensācijas sertifikāti, skaits – 0,65, AS “Latvijas Krājbanka”.

Aleksejs Zakrževskis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Belmast būve”, valdes loceklis; SIA “Latgales sakaru serviss”, valdes loceklis; SIA “BM–Nams”, valdes loceklis; SIA “Bell Invest”, valdes loceklis; SIA “BM Invest”, valdes loceklis; SIA “Dauer D”, valdes loceklis; SIA “Lott”, valdes loceklis; SIA “BM Industrial”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1986), metāla griešanas iekārtas un mašīnas. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpils, (īpašumā); māja, Daugavpils, (īpašumā); lauku māja, Krāslavas novads, (īpašumā); mājas daļa, Daugavpils, (īpašumā); zemes gabals, Daugavpils novads, (īpašumā); garāža, Daugavpils, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 738347,86 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Lott”, skaits – 670, summa – 670,00 LVL; SIA “Latgales sakaru serviss”, skaits – 52, summa – 520,00 LVL; SIA “BM–Nams”, skaits – 6570, summa – 131400,00 LVL; SIA “Bell Invest”, skaits – 155144, summa – 155144,00 LVL; SIA “BM Invest”, skaits – 86333, summa – 86333,00 LVL; SIA “Dauer D”, skaits – 450, summa – 90000,00 LVL; SIA “Belmast Būve”, skaits – 20, summa – 10000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 70000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Nordea Bank, summa – 1300000,00 EUR; AS Swedbank, summa – 23000,00 EUR; AS Nordea Bank, summa – 65000,00 LVL; AS Swedbank, summa – 258000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 28, summa – 28,00 LVL, AS Latvijas Krājbanka.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Ainars Baštiks

2. Edgars Zalāns

3. Mareks Segliņš

4. Valērijs Terentjevs

5. Ivars Eglītis

6. Aivars Lācarus

7. Mārtiņš Vilsons

8. Jēkabs Ozoliņš

9. Jānis Neimanis

10. Uldis Briedis

11. Aivars Šķuburs

12. Jānis Miņins

13. Ārijs Sproģis

14. Dzintra Litavniece

15. Māris Ārbergs

16. Sandis Pūce

= Ziņas par kandidātiem

Māris Ārbergs

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1987), lauksaimniecības mehanizācijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Talsu novads, (īpašumā); mežs, Talsu novads, (īpašumā); zeme, mežs, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m UAZ, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 2003.; a/m Audi, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 33280,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Ainars Baštiks

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; Saeimas Saimnieciskā komisija, komisijas loceklis; Saeimas Sociālo un darba lietu komisija, komisijas loceklis; Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Bērnu tiesību aizsardzības apakškomisija, komisijas loceklis; Saeimas Sociālo un darba lietu komisijas Sociālās drošības apakškomisija, komisijas loceklis; Partija “LPP/LC”, valdes loceklis; Rīgas Mateja Baptistu draudze, mācītājs; “Latvijas Bībeles biedrība”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), vēstures maģistrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Nissan, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2800,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Latvijas Gāze”, skaits – 106, summa – 1,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 2100,00 LVL.

Uldis Briedis

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; SIA “Saldus medicīnas centrs”, ķirurgs.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1971), ķirurgs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Saldus novads, (iznomā); dārzs, Saldus novads, (īpašumā); dzīvoklis, Saldus novads, (īpašumā); zeme, Saldus novads, (īpašumā); garāža, Saldus novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m VAZ, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2000.; a/m Opel, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2004.; a/m VAZ, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 1984.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dārzs, Brocēnu novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (nomā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 5550,00 LVL; AS “Swedbank”, summa – 60938,00 EUR.

Ivars Eglītis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kuldīgas slimnīca”, valdes loceklis; NO “Latvijas Slimnīcu biedrība”, valdes loceklis, priekšsēdētāja biedrs; Tautas partijas Kuldīgas nodaļa, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1984), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Kuldīgas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Kuldīgas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “OPTIMA–M”, skaits – 9, summa – 900,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “SEB banka”, summa – 45000,00 EUR.

Aivars Lācarus

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Talsu novada dome, deputāts; AS “Talsu slimnīca”, ķirurgs; LR Finanšu ministrijas Pašvaldību izlīdzināšanas fonds, padomes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienības Veselības aizsardzības un sociālo jautājumu komitejas priekšsēdētāja vietnieks, Finanšu un ekonomikas komiteja, komitejas loceklis; Tautas partijas Talsu nodaļa, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1982), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Talsu novads, (iznomā); zeme, Garkalnes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Saab, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 57400,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 15000,00 EUR; AS “SEB banka”, summa – 5000,00 EUR.

Dzintra Litavniece

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Liepājas reģionālās slimnīcas Uroloģijas nodaļa, virsārste; Ārsta prakse uroloģijā, prakses vadītāja.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1982), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā); dzīvoklis, Liepājā, (īpašumā); dzīvoklis, Liepājā, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): ”DnB NORD”, summa – 1800,00 LVL.

Jānis Miņins

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests, fiziskās sagatavotības inspektors; Latvijas Olimpiskā vienība, sportists.

Izglītība: Viļa Plūdoņa Kuldīgas ģimnāzija (1998). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 51800,00 LVL.

Jānis Neimanis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Grobiņas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Grobiņas novada dome, priekšsēdētāja vietnieks; Kurzemes plānošanas reģiona Attīstības padome, padomes loceklis; Latvijas Pašvaldību savienības Sporta jautājumu apakškomiteja, priekšsēdētājs; ES Reģionu Komiteja, Latvijas delegācijas loceklis; Partijas “LPP/LC” Dome, domes loceklis; nodibinājums “Liepājas Novada fonds”, uzraudzības padomes priekšsēdētājs; nodibinājums “Eiropas Kustība Latvijā”, biedrs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (2002), ekonomikas maģistrs; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1987), inženieris–hidrotehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): mežsaimniecība, Pāvilostas novads, (īpašumā); zeme, Grobiņas novads, (īpašumā); zeme ar jaunbūvi, Grobiņas novads, (īpašumā); zeme, Grobiņas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5950,00 LVL.

Jēkabs Ozoliņš

Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Liepājas 1.ģimnāzija, skolotājs, jauktā kora diriģents; vīru koris “Nīca”, diriģents; Liepājas skolu koris, virsdiriģents.

Izglītība: Ļeņingradas Valsts konservatorija (1973), diriģents. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepāja, (īpašumā).

Sandis Pūce

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tautas partijas jaunatnes organizācijas valde, padomnieks reģionālo nodaļu jautājumos; Tautas partijas jaunatnes organizācijas Talsu nodaļa, priekšsēdētājs.

Izglītība: Talsu 2.vidusskola (2007). Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Mareks Segliņš

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; LR Saeimas Juridiskā komisija, priekšsēdētājs; Latvijas Volejbola federācija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 18000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “DnB NORD Banka”, summa – 20000,00 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 85000,00 EUR.

Ārijs Sproģis

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Brocēnu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Brocēnu novada pašvaldība, domes priekšsēdētāja pirmais vietnieks; Blīdenes mednieku klubs, valdes priekšsēdētājs; Latvijas Sarkanā Krusta Saldus nodaļa, padomes loceklis.

Izglītība: Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2006), iestādes un uzņēmējdarbības vadība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme ar ēkām, Brocēnu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Opel, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2005.; traktors YUMZ, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 1998.; motocikls YAMAHA, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2004.; traktors MTZ, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 1998.; a/m Jeep, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2006.

Aivars Šķuburs

Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Talsu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Talsu baptistu draudze, mācītājs; Latvijas baptistu draudžu svētdienskolu apvienība, priekšsēdētājs.

Izglītība: Vissavienības Bībeles neklātienes skola Maskavā (1974), mācītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rojas novads, (īpašumā); dzīvoklis, Talsu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Opel, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 3000,00 LVL.

Valērijs Terentjevs

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Liepājas metalurgs”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Ledushalle “Liepājas metalurgs””, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1979), inženieris – mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Liepāja, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Volkswagen, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 1997.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Liepājas metalurgs”, skaits – 403, summa – 403,00 LVL.

Mārtiņš Vilsons

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbināta persona.

Izglītība: Valsts Liepājas teātris (1978), aktieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Nīcas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Volkswagen, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2008.

Edgars Zalāns

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Ilgtspējīgas sabiedrības institūts”, vadošais pētnieks; Tautas partija, valdes loceklis, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1992), arhitekts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Kuldīgas novads, Kuldīga, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novads, Vārmes pagasts, (valdījumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: vasarnīca, Jūrmala, (valdījumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8765,80 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS “Ventspils nafta”, skaits – 100, summa – 170,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7540,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 365,14 LVL; AS “Swedbank”, summa – 2654,29 EUR.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Andris Šķēle

2. Helēna Demakova

3. Juris Dalbiņš

4. Dainis Liepiņš

5. Mārtiņš Zemītis

6. Artis Podnieks

7. Jevgenija Stalidzāne

8. Andris Kalnozols

9. Rihards Melgailis

10. Andris Tomašūns

11. Andris Elksnītis

12. Irēna Sproģe

13. Vladimirs Samohins

14. Mudīte Priede

15. Ērika Zommere

16. Guntis Gelpers

17. Imants Valers

18. Māris Pūķis

= Ziņas par kandidātiem

Juris Dalbiņš

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Bauskas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts; LR Saeimas Aizsardzības, iekšlietu un korupcijas novēršanas komisija, priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1979), fiziskās audzināšanas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Honda, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 48940,31 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 6200,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): VAS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 800,00 LVL; AS “SEB banka”, summa – 800,00 USD.

Helēna Demakova

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Mākslas akadēmija, rektora padomniece, pasniedzēja; Biedrība “Latvijas Okupācijas muzejs”, goda padomes loceklis; AS “Air Baltic”, projektu vadītāja; Nodibinājums “Rīgas Tūrisma attīstības birojs”, valdes priekšsēdētāja padomniece.

Izglītība: Latvijas Kultūras akadēmija (2007), mag. artis, kultūras teorija un kultūras menedžments; Latvijas Valsts universitāte (1987), vācu valoda un literatūra. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Siguldas novads, (īpašumā); māja, Skrīveru novads, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): CIC Tours Rives Du Cher, summa – 12703,13 EUR; AS “SEB Banka”, summa – 6726,55 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 2590,89 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 51,35 USD; AS “SEB Banka”, summa – 144830,84 EUR; AS “SEB Banka”, summa – 17016,22 EUR.

Andris Elksnītis

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Dobeles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dobeles novada dome, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), jurists; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1975), inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dārzs, Dobeles novads, (īpašumā); zeme ar būvēm, Jelgavas novads, (īpašumā); zeme ar dzīvojamo māju, Dobeles novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Renault, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 1203,00 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 3022,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījumu fondi, skaits – 1161,413, summa – 2336,33 LVL, AS “SEB banka”; privatizācijas sertifikāti, skaits – 11,46, summa – 0,00 LVL, AS “Latvijas Krājbanka”.

Guntis Gelpers

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kandavas novada dome, izpilddirektors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), sociālo zinību bakalaura grāds vadībzinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Olaines novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 172300,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 95000,00 LVL.

Andris Kalnozols

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Engures novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Engures novada dome, domes priekšsēdētāja vietnieks; Engures ostas pārvalde, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1993), ūdenssaimniecība un meliorācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Engures novads, (īpašumā); zeme, Engures novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā); zeme, Engures novads, (īpašumā); zeme, Tukuma novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Opel, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.; traktors JINMA, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; motorlaiva BELLA, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; motorlaiva KRIM, izlaides gads 1980., reģistrācijas gads 1997.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 7000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 2000,00 EUR.

Dainis Liepiņš

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ozolnieku novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jelgavas pilsētas dome, deputāts; AS “Rīgas Centrāltirgus”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Latvijas tirgus savienība”, valdes priekšsēdētājs; Partija “LPP/LC”, valdes loceklis.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2003), uzņēmējdarbības vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Tukuma novads, (valdījumā); zemes gabals, Ozolnieku novads, (īpašumā); 4 zemes gabali, Tukuma novads, (īpašumā); zemes gabals, Talsu novads, (īpašumā); zemes gabals un ēka, Talsu novads, (īpašumā); zemes gabals, Ogres novads, (īpašumā); zemes gabals ar ēku, Jelgava, (īpašumā); 2 zemes gabali, Sējas novads, (īpašumā); neapdzīvojama telpa, Rīga, (īpašumā); zemes gabals, Engures novads, (īpašumā); zemes gabals, Engures novads, (īpašumā); zemes gabals, Engures novads, (īpašumā); zemes gabals un ēkas, Jelgavas novads, (īpašumā); zemes gabals, Ozolnieku novads, (īpašumā); zemes gabals, Ozolnieku novads, (īpašumā); zemes gabals un būve, Jelgavas novads, (īpašumā); zemes gabals un ēkas, Ozolnieku novads, (īpašumā); zemes gabals, Babītes novads, (īpašumā); zemes gabals, Brocēnu novads, (īpašumā); zemes gabals, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 224000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 765025,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “R.G.B. Investīcijas”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL; SIA “Jelgavas Tenisa centrs”, skaits – 57140, summa – 57140,00 LVL; SIA “Intransserviss”, skaits – 90, summa – 9000,00 LVL; SIA “L–sports”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL; SIA “Babītes hokeja halle”, skaits – 306148, summa – 306148,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 68400,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea Bank S.A., summa – 619115,58 EUR; Nordea Bank S.A., summa – 10000,00 CHF.

Rihards Melgailis

Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Vecumnieku novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Vecumnieku novada dome, priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1985), lauksaimniecības ekonomists–organizators. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Vecumnieku novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): piekabe MAZ, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 1986.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Vecumnieku novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10600,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Vecumnieku kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, skaits – 1, summa – 50,00 LVL; SIA “NORD AST”, skaits – 81, summa – 8100,00 LVL.

Artis Podnieks

Dzimis: 1983; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbinātais.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), vadības zinības. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Renault, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 844,96 EUR.

Mudīte Priede

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ozolnieku novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Pašvaldību savienība, ģenerālsekretāre; Inovāciju Apļa tīkls, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1996), maģistra grāds ekonomikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): ēka, zeme, Ozolnieku novads, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Citroen, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 82800,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 5000,00 LVL.

Māris Pūķis

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Pašvaldību savienība, vecākais padomnieks; Latvijas Universitāte, docents; biedrība “Glābiet bērnus”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2007), doktors ekonomikā; Latvijas Zinātņu akadēmija (1992), doktors fizikā; Latvijas Universitāte (1971), fiziķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Peugeot, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.; a/m Toyota, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2009.; a/m Toyota, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1500,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 6654,59 LVL; AS “Swedbank”, summa – 6824,29 EUR.

Vladimirs Samohins

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Pļaviņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Pļaviņu novada ģimnāzija, direktors; Pļaviņu novada dome, deputāts; SIA “Arkāns”, valdes loceklis; Tautas partijas Aizkraukles nodaļa, vadītājs; Tautas partija, padomes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1983), fizikas un matemātikas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): apbūves gabals, Skrīveru novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): motorollers TGB, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2004.; a/m UAZ, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 2007.; motorollers REX, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2006.; motocikls Jamaha, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2010.; a/m Volkswagen, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 14000,00 LVL.

Irēna Sproģe

Dzimusi: 1951; dzimums: sieviete; tautība: lietuviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Salas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Salas novada pašvaldība, domes priekšsēdētāja; Salas Kooperatīvā krājaizdevēju sabiedrība, valdes priekšsēdētāja; Biedrība “Esparsete”, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1975), agronomija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Salas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Salas Kooperatīvā krājaizdevēju sabiedrība, skaits – 55, summa – 550,00 LVL.

Jevgenija Stalidzāne

Dzimusi: 1944; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas arodbiedrība “Enerģija”, priekšsēdētāja; Latvijas Brīvo arodbiedrību savienība, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1968), inženiera–elektriķa. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 1000,00 USD.

Andris Šķēle

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Valmieras piens”, padomes loceklis; SIA “TA sabiedrība”, valdes loceklis; SIA “Uzņēmumu vadība un konsultācijas”, konsultants; Politiska organizācija “Tautas partija”, priekšsēdētājs; Politisko organizāciju apvienība “Par Labu Latviju”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1981), inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja ar zemi, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: nekustamais īpašums (dzīvojamās un nedzīvojamās telpas), Saulkrastu novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 92185,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19094770,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “TA sabiedrība”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL; SIA “Uzņēmumu vadība un konsultācijas”, skaits – 6246, summa – 62460,00 LVL; SIA “Dārzs un drava”, skaits – 2, summa – 100,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 29000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): HSBC, summa – 154360,00 USD; National Westminster Bank, summa – 3816,00 USD; AS “Swedbank”, summa – 4797,00 LVL; AS “SEB Banka”, summa – 9452,00 USD; Nordea Bank, summa – 382582,00 EUR; Nordea Bank, summa – 205892,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 12,79, AS “Latvijas Krājbanka”; vekselis, skaits – 1, summa – 600000,00 USD, Bolster Management Limited.

Andris Tomašūns

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: biedrība “Virtuālā enciklopēdija”, valdes loceklis; biedrība “Āraišu ezerpils fonds”, valdes loceklis; biedrība “3x3 Latvijā”, valdes loceklis; biedrība “Zemgales Tūrisma attīstības biedrība”, valdes priekšsēdētājs; nodibinājums “Jāņa Bisenieka fonds”, valdes priekšsēdētājs; biedrība “Hercoga Jēkaba klubs”, valdes loceklis; biedrība “Zemgales SK Zemgale atbalsta fonds”, valdes loceklis.

Izglītība: Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1985), vēsturnieks, vēstures un sabiedrības mācības pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Opel, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Imants Valers

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Engures novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), jurista kvalifikācija; Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1984), lauksaimniecības mehanizācijas inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): nekustamais īpašums, Engures novads, (īpašumā); nekustāmais īpašums, Engures novads, (īpašumā); zeme, Engures novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): piekabe MAZ81144, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1990.; a/m Audi, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Tukuma rajona patērētāju biedrība”, skaits – 1, summa – 50,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1,15, AS “Latvijas Krājbanka”.

Mārtiņš Zemītis

Dzimis: 1978; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Tautas partijas Jaunatnes organizācija, priekšsēdētājs; Tautas partija, valdes loceklis; PA “Par Labu Latviju!”, valdes loceklis; Biedrība “Jaunatne at sabiedrība”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Juridiskā augstskola (2001), maģistrs starptautiskajās attiecībās; Stanfordas universitāte (2000), starptautiskās attiecības; Oksfordas universitāte (1998), starptautiskās attiecības. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8500,00 LVL.

Ērika Zommere

Dzimusi: 1946; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Saeima, deputāte; LR Saeima Baltijas lietu apakškomisija, priekšsēdētāja; Baltijas asamblejas Latvijas delegācija, vadītāja; Baltijas asambleja, prezidente; Tautas partijas Jelgavas nodaļa, valdes locekle.

Izglītība: Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1973), latviešu valodas un literatūras skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Jelgava, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m Nissan, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS “Swedbank”, summa – 1758,17 LVL; VAS “Latvijas Hipotēku un zemes banka”, summa – 44271,75 EUR; AS “Swedbank”, summa – 39015,97 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 3,93.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!