• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru prezidents: (turpinājums). Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 10.02.1999., Nr. 38/39 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21639

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Baltijas valstu kara vēsturnieku semināru

Vēl šajā numurā

10.02.1999., Nr. 38/39

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru prezidents:

sarunā ar Krievijas koncerna "Lukoil" prezidentu

Ministru prezidents Vilis Krištopans vakar, 9. februārī, tiekoties ar "Lukoil" prezidentu Vagitu Aļekperovu (attēlā), atzina, ka Latvijas valdības politikas viena no galvenajām prioritātēm ir gan Rietumu, gan Austrumu un pašmāju investīciju piesaistīšana nozīmīgiem starptautiskiem projektiem, par kādu, nenoliedzami, varētu kļūt jauna naftas vada būve cauri Latvijai.

Sarunas gaitā V.Krištopans uzsvēra, ka šobrīd Latvijas valdība strādā, lai likvidētu administratīvās barjeras ārvalstu investīcijām saskaņā ar Pasaules bankas ekspertu grupas pētījuma ieteikumiem.

Ministru prezidents informēja par Latvijas un Krievijas attiecību attīstību, kā arī norādīja, ka Latvijai ir nozīmīgas labas attiecības ar visām kaimiņvalstīm, tai skaitā ar Krieviju.

V.Aļekperovs informēja par "Lukoil" līdzšinējo darbību Latvijā un sadarbību ar Latvijas uzņēmējiem, kā arī par "Rietumu cauruļvadu sistēmas" projektu, kas top sadarbībā ar Latvijas Tranzītbiznesa asociāciju.

Puses izteica cerību, ka tiks parakstīts nodomu protokols.

No Latvijas puses tikšanās laikā piedalījās MP padomniece Baiba Laizāne un Ventspils mērs Aivars Lembergs. Savukārt no Krievijas puses — Krievijas vēstnieks Aleksandrs Udaļcovs un " Lukoil" reģionālās pārstāvniecības vadītājs Haims Kogans.

Valdības preses departaments

Foto: Arnis Blumbergs, "LV"

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!