• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2010., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217308

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Godinot bijušo Valsts prezidentu – atklāts piemineklis Kārlim Ulmanim

Vēl šajā numurā

07.09.2010., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Vēlēšanu programmas, deputātu kandidātu saraksti, ziņas par deputātu kandidātiem

9.saraksts. “ATBILDĪBA – sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība”

= Vēlēšanu programma

Iepriekšējos 20 gadus Latvijā ir valdījušas tikai labējās, sociāli bezatbildīgās politiskās partijas, kuru darbība valsti ir novedusi visdziļākajā krīzē. Krīze Latvijā nav pārvarēta, jo ilgtermiņā tās cēloņi nav novērsti.

Krīzes pārvarēšana

Panākt finanšu konsolidāciju, tas nozīmē – netērēt vairāk nekā nopelnīts.

Nepieļaut valsts budžeta konsolidācijai un taupībai atstāt graujošu ietekmi uz ekonomiku, iedzīvotājiem, sociālo jomu, vēlēšanos dzīvot, strādāt un investēt šajā valstī.

Ekonomiskā attīstība

Nepieļaut valsts uzņēmumu privatizēšanu, nepieciešamības gadījumā rīkojot referendumu.

Sakārtot valsts pārvaldi, lai trūkstošā nauda valsts budžetā nebūtu jāmeklē pie starptautiskajiem aizdevējiem vai mehāniskā nodokļu palielināšanā. Radīt labvēlīgu vidi uzņēmējdarbībai, lai izbeigtu finanšu aizplūšanu ekonomikas pelēkajā zonā.

Stabilu ekonomikas attīstību nodrošināt ar tautsaimniecības pārstrukturēšanu industrializācijas un zināšanu ekonomikas virzienā.

Veicināt videi draudzīgu atjaunojamo energoresursu attīstīšanu.

Sakārtojot valsts pārvaldi un radot labvēlīgu vidi uzņēmējdarbībai, 2013. gadā panākt bezdarba līmeņa samazināšanos vairāk nekā trīs reizes.

Taisnīguma princips nodokļu politikā

Ieviest progresīvu un taisnīgu sistēmu iedzīvotāju ienākuma nodokļa aprēķināšanā algām virs 1000 latiem – bagātie maksā vairāk.

Piemērot progresīvu pieeju nodokļu aprēķināšanā nekustamajam īpašumam un luksusa precēm.

Paredzēt regresīvu nodokļu sistēmu ģimenēm ar bērniem – par katru bērnu ģimenē samazināt gan nekustamā īpašuma, gan iedzīvotāju ienākuma nodokli.

Tā kā ēnu ekonomika Latvijā ir vidēji 30 procentu, nodokļu iekasēšanas uzlabošanai kā visiedarbīgāko risinājumu izmantot nulles deklarāciju.

Lai panāktu nesamaksāto nodokļu ātrāku ieplūšanu Valsts kasē, izsludināt nodokļu amnestiju ierobežotā laika periodā ar fiksētu likmi.

Kredītņēmēju aizsardzība

Panākt grozījumus likumā, kas iedzīvotājiem, kuri ņēmuši kredītu vienīgā mājokļa iegādei, ļautu izmantot kredītbrīvdienas divu gadu garumā, maksājot tikai līgumā paredzētos procentus.

Ja kredītņēmēja maksātspēja neuzlabojas, atdot bankai tikai par aizdevumu iegādāto mantu, bet nepalikt parādā, kā tas ir šobrīd.

Pensija ne mazāka kā minimālā alga

Pabalstu izmaksas sistēmu pārcelt no sociālā budžeta uz valsts pamatbudžetu, tādējādi nodrošinot minimālo pensiju, kas nav mazāka par minimālo algu, proti, 180 latiem. Paredzēt pensiju apmēra kāpināšanu vienlīdz ar minimālās algas kāpumu.

Jautājumu par pensionēšanās vecuma palielināšanu izlemt tautas referendumā.

Vienmērīga reģionu attīstība

Reģionālajā attīstībā izbeigt viena megacentra attīstīšanu. Tā vietā reorganizēt valsts pārvaldi, izveidojot piecas vēlētas reģionālas pašvaldības, kuru galvenais uzdevums ir teritorijas ekonomiskā attīstīšana.

Ieviest kvotu principu saņemtajam Eiropas Savienības finansējumam, lai tas tiktu taisnīgi sadalīts pa reģioniem un nonāktu tur, kur visvairāk nepieciešams.

Stabila lauksaimniecība

Nodrošināt Latvijas lauksaimniekiem līdzvērtīgas konkurences apstākļus ES tirgū.

Cīnīties par atšķirību likvidēšanu subsīdiju sadalē starp jauno un veco ES dalībvalstu lauksaimniekiem.

Izglītība un zinātne

Katram jaunietim Latvijā nodrošināt Satversmē paredzētās tiesības uz bezmaksas pamatizglītību un vidējo izglītību.

Attīstīt tādu augstākās izglītības kvalitāti, kas spētu konkurēt arī starptautiskā līmenī.

Saskaņot augstskolu programmas ar tautsaimniecības attīstības plānu, lai izbeigtu valsts budžeta līdzekļu tērēšanu darba tirgū maz pieprasītu speciālistu sagatavošanā.

Veselības aprūpe

Nodrošināt finansējumu veselības aprūpei 4% no IKP, to palielinot līdz 4,6% 2014.gadā.

Ieviest obligāto un brīvprātīgu veselības apdrošināšanu. Stingri kontrolēt veselības aprūpei paredzēto līdzekļu izmantojumu.

Ar valsts kontroli pār zāļu cenām izbeigt atsevišķu zāļu lieltirgotāju pastāvošo iespēju negodprātīgi pelnīt uz iedzīvotāju rēķina. Ieviest ES direktīvas, kas paredz iespēju uz laiku iesaldēt ražotāju cenas.

Realizējot stingru medikamentu ražotāju, vairumtirgotāju un aptieku uzcenojumu kontroli, pirmajā gadā pēc sistēmas ieviešanas panākt zāļu cenu kritumu par 25%.

Ievērojami palielināt kompensējamo medikamentu īpatsvaru vienam pacientam, kas šobrīd Latvijā ir 8 reizes mazāks nekā vidēji Eiropā.

Latvijai labvēlīga ārpolitika

Valsts ārpolitikā par prioritāti noteikt Latvijas nacionālās intereses gan ES līmenī, gan pragmātiskā un ekonomiski izdevīgā starptautiskā sadarbībā.

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Valdis Lauskis

2. Andrejs Vilks

3. Aivars Timofejevs

4. Silvija Šimfa

5. Jānis Ozers

6. Diāna Jakubovska

7. Ivars Brīvers

8. Jānis Karavaičiks

9. Elmārs Zelgalvis

10. Ingrīda Veikša

11. Andris Burtnieks

12. Māra Sadovska

13. Jānis Vitkovskis

14. Margarita Lastovska

15. Raimonds Dzintars

16. Indulis Freimanis

17. Guntis Valneris

18. Jekaterina Jevdokimova

19. Vilnis Vītums

20. Vilnis Bisenieks

21. Simona Kalniņa

22. Gunārs Eniņš

23. Klementijs Rancāns

24. Sandis Sproģis

25. Dagnis Reinsons

26. Rita Krinberga

27. Inta Beikmane

28. Laila Balga

29. Velta Cimdiņa

30. Anatolijs Belozerovs

31. Vilors Eihmanis

32. Egīls Roze

= Ziņas par kandidātiem

Laila Balga

Dzimusi: 1952; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Sieviešu tiesību institūts”, valdes priekšsēdētāja; Biedrība “ Sieviešu mikrouzņēmumu asociācija”, valdes priekšsēdētāja; Sabiedrības integrācijas fonds, padomes locekle.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1985), tiesību zinātņu specialitāte, jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna MAZDA 626, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2007.

Inta Beikmane

Dzimusi: 1956; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: mājsaimniece; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Revīzijas komisija, priekšsēdētāja vietniece.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1986), rūpniecības uzņēmumu, pilsētu un lauksaimniecības elektroapgādes specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): jaunbūve ar zemi, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VOLVO 740, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1999.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 38716,41 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 980,00 LVL.

Anatolijs Belozerovs

Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Bērnu un jaunatnes centrs “Daugmale”, riteņbraukšanas pulciņa pedagogs.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2007), pirmā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, riteņbraukšanas trenera kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna FORD ESCORT, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2004.

Vilnis Bisenieks

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Kapsētu pārvalde, priekšnieks.

Izglītība: Rīgas Industriālais tehnikums (1971), inženieris tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2006.

Ivars Brīvers

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Banku augstskola, profesors; Ventspils Augstskola, dekāns, asociētais profesors; Latvijas Ekonomistu asociācija, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), zinātņu doktora grāds ekonomikā; Latvijas Valsts universitāte (1980), ekonomists–matemātiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); dzīvojamā māja, Lielvārdes novadā, (īpašumā); zeme, Lielvārdes novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna CITROEN BERLINGO, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2001.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Ventspilī, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 2500,00 LVL.

Andris Burtnieks

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbinātais, finanšu konsultants.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1993), ekonomikas zinātņu doktors; Maskavas Tautsaimniecības institūts (1971), ekonomists matemātiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); garāža, Rīgā, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): GE Money banka, summa – 4510,00 LVL.

Velta Cimdiņa

Dzimusi: 1942; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Nodibinājums “Tautas Palīdzības Fonds”, valdes priekšsēdētāja; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku patijas Rīgas apgabala organizācija, Revīzijas komisijas priekšsēdētāja.

Izglītība: Sociālo tehnoloģiju augstskola (2002), juriste. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Raimonds Dzintars

Dzimis: 1974; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Republikas Tiesībsarga birojs, juriskonsults; Rīgas Kultūras un tautas mākslas centra “Mazā Ģilde” tautas deju ansamblis “Līgo”, repetitors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2009), sociālo zinātņu maģistrs tiesību zinātnēs; Latvijas Nacionālā aizsardzības akadēmija (2000), vada komandieris; Rīgas 27.arodvidusskola (1991), ceturtās kategorijas telefona, sakaru līniju radiofikācijas elektromontieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (valdījumā).

Vilors Eihmanis

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Latvijas Ugunsapbedīšanas asociācija”, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Par godīgumu tiesu varas sistēmā “Temīda””, valdes loceklis.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2008), otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība tiesību zinātnēs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Gunārs Eniņš

Dzimis: 1942; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Kapsētu pārvalde, priekšnieks; Sporta kluba “Latvijas skriešanas sporta centrs”, valdes loceklis; Latvijas pašvaldību darbinieku arodbiedrības Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Kapsētu pārvaldes pirmorganizācija, priekšsēdētājs; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas(LSDSP) Rīgas apgabala organizācijas Vidzemes priekšpilsētas teritoriālā organizācija, kopas Brasa vadītājs; LSDSP Rīgas apgabala organizācija, valdes loceklis; LSDSP Rīgas apgabala organizācijas Vidzemes priekšpilsētas teritoriālā organizācija, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas celtniecības tehnikums (1972), tehniķis–celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Parex banka, summa – 1300,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1,2, Latvijas Krājbanka.

Indulis Freimanis

Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Tehniskās universitātes Biomateriālu inovāciju un attīstības centrs, pētnieks.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1972), inženieris ķīmiķis–tehnologs, keramikas un ugunsizturīgo materiālu ķīmiskās tehnoloģijas. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (nomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYOTA AVENSIS, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1400,00 LVL.

Diāna Jakubovska

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Gosupu transports”, valdes locekle; SIA “NEONAT”, valdes locekle; SIA “Jogurts Jogijs”, komercdirektore.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2006), maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Gosupu transports”, skaits – 2000, summa – 2000,00 LVL; SIA “NEONAT”, skaits – 12, summa – 420,00 LVL.

Jekaterina Jevdokimova

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “ALMAR”, valdes locekle.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2001), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: vidēji.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna MAZDA MX3, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna HONDA CIVIC, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2010.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4827,00 LVL.

Simona Kalniņa

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas 14. vakara (maiņu ) vidusskola , skolotāja; Kultūras vēstures pedagogu asociācija, komisijas locekle.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (1985), mākslas zinātniece. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Jānis Karavaičiks

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas pašvaldības sporta iestāde Rīgas Nacionālā sporta manēža, direktors; Latvijas vieglatlētikas savienība, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Rīgas apgabala organizācija, priekšsēdētājas vietnieks.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1972), fiziskās kultūras un sporta pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme (kopīpašumā), Rīgā, (īpašumā); māja (kopīpašumā), Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 520, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 600,00 LVL.

Rita Krinberga

Dzimusi: 1964; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Evaņģēlisko Kristiešu draudze “Zilais Krusts”, sociālais darbinieks.

Izglītība: Juridiskā koledža, Tiesību zinātnes fakultāte (2009), jurista palīgs; Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība” (2005), maģistra grāds sociālā darba vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VOLVO V70, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2009.

Margarita Lastovska

Dzimusi: 1981; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Parex bankas filiāle “Citadele”, pārvaldniece.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2005), izglītības darba vadītājs un angļu valodas skolotājs pamatskolā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašība ŠKODA FABIA, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 69000,00 EUR.

Valdis Lauskis

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “DL Laima”, ekonomists; Sociālā Taisnīguma partija, priekšsēdētājs; ATBILDĪBA–sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, līdzpriekšsēdētājs; Daugavpils Latgaliešu biedrība, priekšsēdētājs.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2004), sociālo zinātņu maģistrs ekonomikā; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1982), matemātikas un fizikas vidusskolas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): 1/2 lauku māja un 1,3ha aramzeme, Ilūkstes novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI A6 AVANT, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 24000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Rumbulas Ligzdas, skaits – 10, summa – 200,00 LVL.

Jānis Ozers

Dzimis: 1938; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Rīgas apgabala organizācija, priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotais Rīgas Politehniskais institūts (1980), inženieris–ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Stopiņu novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HYUNDAI TERRACAN, izlaides gads 2004., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2155,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 3825,00 EUR; Danske bank, summa – 10000,00 EUR; Latvijas Krājbanka, summa – 18000,00 EUR; Hipotēku un zemes banka, summa – 30000,00 EUR.

Klementijs Rancāns

Dzimis: 1937; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Denacionalizēto māju īrnieku tiesību biedrība “Ausma”, valdes loceklis, jurists.

Izglītība: Maskavas Augstākā skola, Minskas juridiskā nodaļa (1972), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Baldones novadā, (īpašumā); kooperatīvā garāža, Rīgā, (valdījumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI 80, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 2000.; vieglā automašīna ŠKODA FABIA, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Dagnis Reinsons

Dzimis: 1973; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīgas Satiksme”, dispečers; Arodbiedrība “LABA”, arodkopas vadītājs; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Rīgas apgabala organizācija, Vidzemes priekšpilsētas teritoriālās organizācijas vadītājs; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partija, Revīzijas komisijas loceklis.

Izglītība: Rīgas Skolotāju institūts (1993), sākumskolas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 LVL.

Egīls Roze

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks; pašnodarbinātais, projektu vadītājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1989), mehānikas un mašīnbūves speciālists; Rīgas Industriālais politehnikums (1983), mēbeļu ražošanas tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Māra Sadovska

Dzimusi: 1959; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Nedzirdīgo bērnu internātpamatskola, sociālais pedagogs.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (2009), otrā līmeņa profesionālā izglītība, speciālās izglītības skolotājs; Latvijas Universitāte (2004), izglītības zinātņu maģistra grāds; Latvijas Universitāte (2002), sociālais pedagogs; Latvijas Universitāte (1988), žurnālistika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, māja un saimniecības ēkas (kopīpašumā), Rīgā, (īpašumā).

Sandis Sproģis

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “SATUS”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2005), maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW GOLF, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 2010.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “SATUS”, skaits – 20, summa – 2000,00 LVL.

Silvija Šimfa

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Pašvaldību savienība, padomniece sociālajos un veselības jautājumos; Biedrība “Sociālo reformu biedrība”, valdes locekle; ATBILDĪBA–sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, valdes locekle; Sociālā Taisnīguma partija, valdes locekle.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1977), bakalaura grāds žurnālistikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jēkabpils novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Aglonas novadā, (īpašumā); mežs, Jēkabpils novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna FORD ESCORT, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 20, summa – 20,00 LVL, AS “Latvijas Balzams”.

Aivars Timofejevs

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA ATP.LV, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, ģenerālsekretārs; ATBILDĪBA – sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, valdes līdzpriekšsēdētājs; Carnikavas pamatskola, vecāku padomes priekšsēdētājs.

Izglītība: Stokholmas Universitāte (1997), biznesa administrācijas zinātņu maģistrs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un ēka, Ventspils novadā, (īpašumā); zeme, Sakas novadā, (īpašumā); zeme, Ventspils novadā, (īpašumā); zeme, Mārupes novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); zeme, Iecavas novadā, (īpašumā); zeme, Vecpiebalgas novadā, (īpašumā); zeme ar ēkām, Siguldas novadā, (īpašumā); māja, Carnikavas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā pašlietojuma automašīna Mitsubishi Pajero Sport, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2007.; vieglā pasažieru automašīna Opel Omega, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 1999.; vieglā pasažieru automašīna UAZ 31512, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2000.; vieglā pašlietojuma automašīna Opel Vectra, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 32000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA ATP.LV, skaits – 100, summa – 200,00 LVL; SIA Multiset ltd, skaits – 42, summa – 1260,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 4000,00 LVL.

Guntis Valneris

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Dambretes savienība, priekšsēdētājs; profesionāls sportists (dambrete).

Izglītība: Rīgas N.Draudziņas 7.vidusskola (1985), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYITA, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 1991.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL.

Ingrīda Veikša

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biznesa augstskolas “Turība” Juridiskā fakultāte, prodekāns; pašnodarbinātā, jurists.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1998), maģistra grāds, starptautisko tiesību apakšprogramma; Latvijas Valsts universitāte (1983), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna CHRYSLER PATRIOT, izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna CHRYSLER PT CRUISER, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Parex banka, summa – 1200,00 LVL; Swedbanka, summa – 1000,00 LVL.

Andrejs Vilks

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Stradiņa universitāte, dekāns; Latvijas Kriminologu biedrība, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Kaimiņu drošība”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Omskas augstākā milicijas skola (1976), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, māja, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HYUNDAI TUCSON, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1200,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Latvijas Krājbanka, summa – 8200,00 LVL; SEB banka, summa – 5650,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: latu rezerves fonds, skaits – 30000, summa – 30000,00 LVL, SEB banka.

Jānis Vitkovskis

Dzimis: 1938; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitātes Ekonomikas un vadības fakultāte, asoc.profesors.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1965), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jūrmalā, (iznomā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 528, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna FORD SCORPIO, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Vilnis Vītums

Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AAS “ERGO”, apdrošināšanas speciālists; SIA “ J.T.Group”, daļas vadītājs; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Rīgas apgabala organizācijas Zemgales priekšpilsētas teritoriālā organizācija, kopas Sakta vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1976), ķīmiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pilnībā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zeme (ģimenes dārzs), Saulkrastu novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna OPEL ASTRA CARAVAN, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2004.

Elmārs Zelgalvis

Dzimis: 1938; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Universitāte, profesors.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1960), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zeme 7 ha, 1/2 dzīvojamās mājas, Limbažu novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna FORD MONDEO, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.; traktors MTZ–50, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1992.; traktors MTZ–82, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1992.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA NORD PAPYRUS, skaits – 250, summa – 250,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 7000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Māris Pļaviņš

2. Arvīds Platpers

3. Jurģis Īvāns

4. Ivars Kokenbergs

5. Ilmārs Ančāns

6. Linda Ābele

7. Valentīns Rakstiņš

8. Olga Pāvulīte

9. Aigars Orups

10. Ilga Ozoliņa

11. Dzintars Kozulis

12. Edgars Mednis

13. Jānis Precinieks

14. Līga Lapiņa

15. Viktors Dancis

16. Agrita Vītola

17. Aivars Lapšāns

18. Agita Bērzupe

19. Arnolds Cerbulis

20. Ilze Sniega-Sniedziņa

21. Ivans Pavlovskis

22. Skaidra Kalniņa

23. Andris Jaško

24. Jānis Šmeiss

25. Maira Dāliņa

26. Anita Stikute

27. Artūrs Kalniņš

28. Edīte Zaube

29. Dainis Melngailis

30. Liene Fimbauere

= Ziņas par kandidātiem

Linda Ābele

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biznesa vadības koledža, lektore; “Gelija–Ā” SIA, valdes locekle; “Gelija–S” SIA, valdes locekle.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība’’ (2003), uzņēmējdarbības vadība, mazo uzņēmumu vadītājs ar specializāciju grāmatvedībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Lēdurgas novadā, (īpašumā); zeme, Ķekavas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna SUBARU IMPREZA (līzingā), izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 143000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 24000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: “Gelija–Ā” SIA, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL; “Gelija–S” SIA, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Ilmārs Ančāns

Dzimis: 1940; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jūrmalas pilsētas dome, deputāts; Partija “Mūsu zeme”, valdes priekšsēdētājs; ATBILDĪBA–Sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, valdes loceklis.

Izglītība: Pirmais Maskavas Medicīnas institūts (1973), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valodā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Jūrmalā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1300,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 581,00 LVL; SEB banka, summa – 1440,00 EUR.

Agita Bērzupe

Dzimusi: 1946; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Pašvaldības aģentūra “Jūrmalas sociālās aprūpes centrs”, direktore.

Izglītība: SIA “Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība”” (2004), sociālā darbinieka kvalifikācija; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas valsts universitāte (1976), finanšu un kredīta specialitāte, ekonomista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Alūksnes novadā, (īpašumā); māja un zeme, Jūrmalā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Honda Concerto, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2002.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: zemnieku saimniecība, skaits – 0, summa – 0,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 14000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB banka, summa – 2664,00 LVL; AS SEB banka, summa – 3551,00 EUR; AS SEB banka, summa – 15317,00 USD.

Arnolds Cerbulis

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbināts, ģimenes konsultants.

Izglītība: Latvijas Pēcdiploma apmācības specializācijas un kvalifikācijas celšanas institūts (1999), sistēmiskais ģimenes konsultants. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Dobeles novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HYUNDAI “ACCENT”, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 51065,25 EUR.

Maira Dāliņa

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Lielvārdes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Edgara Kauliņa Lielvārdes vidusskola, skolotāja.

Izglītība: Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1989), sākumskolas pedagoģijas un psiholoģijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ķeguma novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI A4, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 1996.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 15000,00 LVL.

Viktors Dancis

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Burtnieku novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Valmieras stikla šķiedra”, mehānikas inženieris; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Valmieras teritoriālā organizācija, Valmieras kopas vadītājs; Dzīvokļu īpašnieku biedrība “Viesturs 8”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1978), fiziķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HONDA CIVIK, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 1000,00 LVL.

Liene Fimbauere

Dzimusi: 1989; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Valmiera.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Aerodium”, administratore, kasiere.

Izglītība: Valmieras Viestura vidusskola (2008), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI A3, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Jurģis Īvāns

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: students.

Izglītība: Natālijas Draudziņas ģimnāzija (2004), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstākā līmenī.

Andris Jaško

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Aizsardzības ministrijas Sociālo lietu nodaļa, vadītājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1991), inženieris–mehāniķis; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1983), fizikas un matemātikas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): saimniecība, Madonas novadā, (īpašumā); zeme, Ķekavas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): MB–207, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 1994.; traktors MTZ–50, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 2006.; vieglā automašīna OPEL, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2006.; vieglā automašīna OPEL, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2003.; traktors MTZ–920.3, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14186,83 EUR.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5700,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Parex banka, summa – 5448,36 LVL; AS Swedbanka, summa – 711,57 LVL; AS SEB banka, summa – 741,92 LVL.

Skaidra Kalniņa

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: “Merks SIA”, kvalitātes nodaļas vadītāja.

Izglītība: Juridiskā koledža (2006), tiesību zinātnes; Rīgas uzskaites un kredīta tehnikums (1980), finansists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Limbažu novadā, (īpašumā).

Artūrs Kalniņš

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Rīgas Pilsētbūvnieks” Īpašumu apsaimniekošanas pārvalde, komunikāciju ekspluatācijas inženieris; DzīKS “Rēznas kalns”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1983), inženieris–siltumenerģētiķis; Rīgas elektromehāniskais tehnikums (1975), vadu sakaru tehniķis–elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna FORD MONDEO, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2002.

Ivars Kokenbergs

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Rīgas Starptautiskā autoosta”, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, priekšsēdētāja vietnieks; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, Vidzemes apgabala organizācijas valdes priekšsēdētājs; ATBILDĪBA–sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1987), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme 35 ha, Burtnieku novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna NISSAN QASHQAI (operatīvais līzings), izlaides gads 2008., reģistrācijas gads 2008.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme 23 ha, Burtnieku novadā, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 47479,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S “Valmieras piens”, skaits – 60, summa – 60,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00 LVL.

Dzintars Kozulis

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Latvijas aitu audzētāju asociācija”, valdes priekšsēdētājs; Ošupes pagasta Dz.Kozuļa zemnieku saimniecība “Zīles”, īpašnieks.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1979), ķīmiķis, pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): mežs 60 ha, Madonas novadā, (īpašumā); zeme 101 ha, Madonas novadā, (īpašumā); māja un saimniecības ēkas, Madonas novadā, (īpašumā); zemnieku saimniecība “Zīles”, Madonas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): auto piekabe, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 1998.; traktora piekabe, izlaides gads 1981., reģistrācijas gads 1998.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 2000,00 LVL.

Līga Lapiņa

Dzimusi: 1982; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Pasaule ikvienam”, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2007), profesionālais maģistra grāds personāla vadītāja kvalifikācijā; Biznesa augstskola “Turība” (2005), profesionālais bakalaura grāds tiesību zinātnēs juriskonsulta kvalifikācijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zeme un vasarnīca, Carnikavas novadā, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS Swedbanka, summa – 2106,91 EUR; AS Swedbanka, summa – 1640,47 LVL; AS Swedbanka, summa – 10000,00 USD.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: pensiju plāns “Dinamika 100”, skaits – 1, summa – 76,94 LVL, AS Swedbanka.

Aivars Lapšāns

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Pārgaujas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Sējas novada mūzikas skola, pedagogs.

Izglītība: Cēsu 1.vidusskola (1982), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Edgars Mednis

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Amatas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Z/S “Upmaļi”, īpašnieks; Kooperatīvā biedrība “EKO Dižoga”, valdes loceklis.

Izglītība: Biškopības akadēmija (Krievijas Federācijā ) (1997), apidoloģija, biškopība; Rīgas Politehniskais institūts (1985), inženieris radioaparatūras konstruktors–tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme 10,48 ha, Amatas novadā, (īpašumā); zeme 7,5 ha, Amatas novadā, (īpašumā); zeme un mājīpašums 31,8 ha, Amatas novadā, (īpašumā); zeme 25,1 ha, Amatas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW PASSAT VARIANT, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme 11,6 ha, Rēzeknes novadā, (īpašumā); zeme 0,73 ha, Krimuldas novadā, (nomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 46353,28 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Rīgas farmaceitiskā fabrika, skaits – 7, summa – 7,00 LVL.

Dainis Melngailis

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Babītes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Miateks”, administrators.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2005), 2.līmeņa augstākā profesionālā izglītība, jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2002.; vieglā automašīna JEEP, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.

Aigars Orups

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Lielvārdes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Skrīveru novada dome, izpilddirektors.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1986), inženieris–mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): augļu dārzi, Lielvārdes novadā, (īpašumā); l/s zeme 2ha, Lielvārdes novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna OPEL ZAFIRA FU 3103, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 83000,00 EUR.

Ilga Ozoliņa

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Alūksnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: E.Glika Alūksnes Valsts ģimnāzija, direktora vietniece izglītības jomā.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1999), izglītības zinātņu maģistra grāds; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1978), fizikas un matemātikas vidusskolas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Alūksnes novadā, (īpašumā); zeme,māja, Alūksnes novadā, (īpašumā); zeme,māja, Alūksnes novadā, (īpašumā); zeme, Alūksnes novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMV–316, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB banka, summa – 7061,00 EUR; AS SEB banka, summa – 3717,00 LVL.

Ivans Pavlovskis

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Smiltenes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: izdienas pensionārs; Valmieras 5.vidusskola, skolotājs; Latvijas Kinoloģiskā apvienība, prezidents; Latvijas Sporta suņkopības federācija, prezidents; Jūrmalas pilsētas suņu audzētāju biedrība, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2004), humanitāro zinātņu maģistra grāds; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1985), vēstures un sabiedrības mācības skolotājs; Rīgas speciālā milicijas skola (1979), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augsts.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna NISSAN SERENA, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Olga Pāvulīte

Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “BRIGS AB”, valdes priekšsēdētāja.

Izglītība: Ļeņingradas Valsts pedagoģiskais institūts (1976), pirmskolas iestāžu psihologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labas–teicamas.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI – 3, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 24000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “BRIGS AB”, skaits – 19000, summa – 19000,00 LVL.

Arvīds Platpers

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ķekavas novada dome, deputāts; Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmijas Mūzikas skolotāju katedra, vadītājs, asoc.profesors, senators; Rīgas domes Kultūras departaments, vīru koris “Absolventi”, mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents; Ķekavas novada pašvaldības vīru koris “Ķekava” , mākslinieciskais vadītājs un galvenais diriģents; Rīgas Latviešu biedrība, Latvijas inteliģences apvienība, valdes loceklis; Rīgas Latviešu biedrība, domes loceklis.

Izglītība: Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorija, Kordiriģēšanas nodaļas asistentūra (1988), mākslas maģistrs; Jāzepa Vītola Latvijas Valsts konservatorija, Mūzikas pedagoģijas nodaļa (1976), mūzikas skolotājs vispārizglītojošā skolā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un māja (nepabeigta ), Ķekavas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Baložos, (īpašumā); garāža, Baložos, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna FORD MONDEO, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2010.; vieglā automašīna OPEL OMEGA, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 35842,80 LVL.

Māris Pļaviņš

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Medicīnas sabiedrība “Gaiļezers”, virsārsts; Medicīnas sabiedrība ARS, ārsts–konsultants, nefrologs; SIA “Rakstnieku poliklīnika”, ārsts–nefrologs; SIA “Alūksnes slimnīca”, ārsts–konsultants, nefrologs; Latvijas Ārstu biedrība, viceprezidents, valdes loceklis; Latvijas Nefrologu asociācija, prezidents, valdes loceklis; Latvijas Sabiedrības veselības asociācija, valdes loceklis; Sociālo reformu biedrība, valdes loceklis; Politiskā partija “Latvijas Atmoda”, priekšsēdētājs, valdes loceklis; ATBILDĪBA–sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1980), klīniskā ordinatūra iekšķīgās slimībās; Rīgas Medicīnas institūts (1975), vispārējā ārstniecība – ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Gulbenes novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka noguldījums, summa – 4000,00 LVL; SEB banka, summa – 2687,27 LVL; SEB banka, summa – 2137,22 USD; SEB banka, summa – 807,97 EUR; Swedbanka noguldījums, summa – 1500,00 LVL.

Jānis Precinieks

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Ziepniekkalna sākumskola, skolotājs; Olaines novada dome, deputāts; Olaines novada PII “Zīle”, deju skolotājs; Olaines kultūras nams, deju kolektīva vadītājs; Rīgas 228. PII “Annele”, deju skolotājs; Carnikavas TN “Ozolaine”, deju kolektīva vadītājs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), pedagoģijas bakalaurs; Rīgas vieglās rūpniecības tehnikums (1990), modelētājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna OPEL VIVARO, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Valentīns Rakstiņš

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Madonas pilsētas 2.vidusskola, direktors; Madonas novada pašvaldība, deputāts.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1979), bioloģijas un ķīmijas vidusskolas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Madonas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW–SHARAN, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Latvijas balzams, skaits – 54, summa – 54,00 LVL; Ventspils nafta, skaits – 36, summa – 36,00 LVL.

Ilze Sniega-Sniedziņa

Dzimusi: 1982; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Lielvārdes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijas Pašvaldību attīstības departaments, vecākā referente.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2005), sociālo zinātņu bakalaura grāds ekonomikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: ieguldījumu fondi, skaits – 3,274, summa – 2,17 USD, SEB banka; ieguldījumu fondi, skaits – 6,585, summa – 2,67 USD, SEB banka.

Anita Stikute

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ogres novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ogres Profesionālā vidusskola, galvenā grāmatvede, skolotāja.

Izglītība: SIA “Grāmatvedības un finanšu koledža” (2010), 1.līmeņa profesionālā augstākā izglītība, grāmatveža (ar padziļinātām juridiskām zināšanām) kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Jānis Šmeiss

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: M.J.Saimnieks, SIA, pārvaldnieks; Marno J, SIA, pārvaldnieks; Marno, SIA, administrators.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1978), inženieris elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Madonas novadā, (īpašumā); zeme, Madonas novadā, (īpašumā); zeme, Madonas novadā, (īpašumā); zeme, Madonas novadā, (īpašumā); māja, Ļaudonā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Opel Astra, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS Latvijas Krājbanka, skaits – 14, summa – 14,00 LVL.

Agrita Vītola

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Alojas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbniece.

Izglītība: Biznesa augstskola “Turība” (2009), profesionālais bakalaura grāds sabiedrības vadībā un sabiedrisko attiecību menedžera kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Edīte Zaube

Dzimusi: 1965; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Madonas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Degumnieku pamatskola, direktora vietniece audzināšanas jomā; Pulkveža Oskara Kalpaka piemiņas fonds, valdes locekle.

Izglītība: Rēzeknes Augstskola (1986), sākumskolas skolotāja, papildspecialitāte – veselības mācība; ar izcilību Rīgas 5.medicīnas skola (1986), medicīnas māsa. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Madonas novadā, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 3600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 2000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Jānis Dinevičs

2. Līvija Jankovska

3. Ludmila Smikova

4. Andrejs Zagorskis

5. Mečislavs Truskovskis

6. Imants Melderis

7. Malda Kristovska

8. Antons Slišāns

9. Aivars Tārauds

10. Andris Misāns

11. Andris Pakers

12. Henriks Miglāns

13. Daina Pliča

14. Jurijs Kopasovs

15. Jānis Kalnačs

16. Jānis Raubiško

17. Elma Aperāne

18. Vitālijs Aleksandrovičs

19. Osvalds Zvejsalnieks

= Ziņas par kandidātiem

Vitālijs Aleksandrovičs

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: dzīvokļu īpašnieku kooperatīvā sabiedrība “Draudzība”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1989), inženieris elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Daugavpilī, (nomā); zeme, Maļinovas pagastā, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 316, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1989.; piekabe MAZ 81144, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 1992.

Elma Aperāne

Dzimusi: 1947; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionāre.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1972), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 4200,00 USD; Swedbanka, summa – 6000,00 LVL.

Jānis Dinevičs

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, priekšsēdētājs; SIA “Gosupi nekustamie īpašumi”, prokūrists; ATBILDĪBA–sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1971), inženieris elektriķis, specialitāte – elektriskās stacijas tīkli un sistēmas. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VAZ 2106, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 39,30 LVL; Parex banka, summa – 6353,72 EUR; Swedbanka, summa – 1912,29 EUR; Parex banka, summa – 248,45 LVL.

Līvija Jankovska

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils medicīnas koledža, direktore; Daugavpils pilsētas dome, deputāte.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2000), maģistra grāds skolvadībā; Latvijas Valsts universitāte (1984), latviešu valoda un literatūra. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: ļoti labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un daļa mājas, Daugavpils novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Toyota Corolla, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2400,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS DnB Nord Banka, summa – 1900,00 LVL.

Jānis Kalnačs

Dzimis: 1943; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts zinātniskais institūts “Fizikālās enerģētikas institūts”, vadošais pētnieks; SIA “Virsma”, valdes loceklis, pētnieks; “Vides, bioenerģijas un biotehnoloģijas kompetences cents” SIA, padomes priekšsēdētājs; Latvijas Tehnoloģiskais centrs, valdes loceklis; Latvijas Zinātnes padome, eksperts.

Izglītība: Latvijas Zinātņu akadēmija (1992), nostrificēts par fizikas doktoru, specialitāte “Cietvielu fizika”; aspirantūra, Latvijas Zinātņu akadēmija (1973), cietvielu fizika; Latvijas Valsts universitāte (1965), fiziķis, pusvadītāju fizika. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): vasaras māja un apbūves gabals, Saulkrastos, (īpašumā); garāža, Rīgā, (īpašumā); garāža, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Virsma”, skaits – 40, summa – 20000,00 LVL; A/S “Aizkraukles banka”, skaits – 4, summa – 600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Latvijas Krājbanka, summa – 8000,00 LVL.

Jurijs Kopasovs

Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Individuālais komersants.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (1980), treneris–fiziskās kultūras pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW TRANSPORTER, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2009.

Malda Kristovska

Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Kārsavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: izdienas pensionāre.

Izglītība: Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts universitāte (1975), jurista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Krāslavā, (īpašumā); dārza mājiņa un zeme, Krāslavas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): mopēds, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2004.; mopēds, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Hipotēku un zemes banka, summa – 4341,00 EUR; SEB banka, summa – 58,00 LVL; Hipotēku un zemes banka, summa – 368,00 LVL; Hipotēku un zemes banka, summa – 2033,00 USD; Hipotēku un zemes banka, summa – 202,00 USD.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,42, summa – 0,00 LVL, Latvijas Krājbanka.

Imants Melderis

Dzimis: 1956; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Raudas speciālā internātpamatskola bērniem bāreņiem, direktors.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1980), fizikas un matemātikas skolotājs vidusskolā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna HYUNDAI SONATA, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2007.

Henriks Miglāns

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils pilsētas domes Revīzijas komisija, priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1981), celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Daugavpils novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā); māja, Daugavpils novadā, (īpašumā); garāža, Daugavpilī, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpils novadā, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8000,00 LVL.

Andris Misāns

Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ludzas novadpētniecības muzejs, speciālists mākslas jautājumos; J.Soikāna Ludzas mākslas skola, kokapstrādes pasniedzējs.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (2002), bakalaura grāds mākslā; Rēzeknes mākslas koledža (1996), mākslinieks–koktēlnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Rēzeknes novadā, (īpašumā).

Andris Pakers

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Līvānu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Līvānu 1.vidusskola, vēstures skolotājs; LIZDA Preiļu starpnovadu arodbiedrības organizācija, priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Valsts universitāte (1988), vēstures specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Līvānos, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW GOLF, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2005.

Daina Pliča

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Preiļu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Līvānu slimnīca”, ķirurgs; ārsta prakse ķirurģijā Preiļos, ķirurgs; SIA “Medical plus” Rēzeknē, veselības aprūpes vadītāja.

Izglītība: Latvijas ķirurgu asociācija (1995), sertificēts ķirurgs; Rīgas Medicīnas institūts (1978), pediatre. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Jānis Raubiško

Dzimis: 1989; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Riebiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Tehniskā universitāte, vecākais laborants.

Izglītība: Preiļu Valsts ģimnāzija (2008), vidējā izglītība; Viļānu mākslas un mūzikas skola (2005), profesionālās ievirzes izglītība, taustiņinstrumentu spēle, akordeona spēle. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Antons Slišāns

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Viļakas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Viļakas novada Šķilbēnu pagasta bibliotēka “Upītes”, vadītājs; Viļakas novada Šķilbēnu pagasta kultūrvēstures muzejs “Upītes”, vadītājs; Z/S “Jakupāni”, īpašnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1984), agronoms; Bulduru dārzkopības sovhoztehnikums (1968), agronoms – dārznieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Viļakas novadā, (īpašumā); zeme, Viļakas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Šķilbēnu krājaizdevu sabiedrība, skaits – 1, summa – 10,00 LVL.

Ludmila Smikova

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Bērnu un jauniešu centrs “Jaunība”, direktores vietniece; Daugavpils pilsētas dome, deputāte.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2000), maģistra grāds pedagoģijā; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1980), vēsture un krievu valoda. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā); garāža, Daugavpilī, (īpašumā); vasarnīca, Daugavpils novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Mazda 323, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2007.

Aivars Tārauds

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: izdienas pensionārs.

Izglītība: Baltijas Aizsardzības koledža (2002), vecāko štāba virsnieku kurss; Novočerkaskas Sakaru kara skola (1989), elektrosakaru ekspluatācijas inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2006.

Mečislavs Truskovskis

Dzimis: 1976; dzimums: vīrietis; tautība: polis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Daugavpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Daugavpils medicīnas koledža, darba aizsardzības speciālists; Daugavpils pilsētas dome, deputāts; SIA “MERLATS”, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, valdes loceklis; Dabas aizsardzības biedrība “Par mūsu nākotni”, valdes loceklis.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2009), tiesību zinātnes; Višķu Valsts lauksaimniecības tehnikums (1998), lauksaimniecības mehanizācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā); dzīvoklis, Daugavpilī, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12070,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 11000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “MERLATS”, skaits – 100, summa – 15000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2500,00 LVL.

Andrejs Zagorskis

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Preiļu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Preiļu novada domes Izglītības pārvalde, vadītājs; Preiļu novada dome, deputāts; Preiļu novada vakara (maiņu) vidusskola, skolotājs; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, valdes loceklis; Latvijas vecāku apvienība “Visi”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1996), maģistra grāds psiholoģijā, psihologs praktiķis; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1989), fizikas un matemātikas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Preiļu novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna RENAULT, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 17206,69 EUR.

Osvalds Zvejsalnieks

Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rēzekne.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rēzeknes Mākslas un dizaina vidusskola, direktors; Latvijas Mākslas akadēmija, profesors; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Mākslas akadēmija (1992), mākslas maģistra grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rēzeknes novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rēzeknē, (īpašumā); zeme, Rēzeknē, (īpašumā); nedzīvojamā māja, Rēzeknē, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna MITSUBISHI PAJERO, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 26793,00 EUR; SEB banka, summa – 1116,60 LVL.

= Kandidātu saraksti Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Gundars Sisenis

2. Ināra Freidenfelde

3. Meinards Mētelis

4. Valdis Rande

5. Valdis Dīriņš

6. Edgars Naudiņš

7. Jānis Grava

8. Aleksandrs Ceļapīters

9. Jānis Leja

10. Jānis Kleinbergs-Vītols

11. Normunds Dzintars

12. Gunārs Gutlands

13. Aidis Herings

14. Arnis Kadiķis

15. Valdis Cimermanis

16. Ilga Vitāle

= Ziņas par kandidātiem

Aleksandrs Ceļapīters

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Saldus novada dome, deputāts; SIA “Vecais pasts”, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Saldus teritoriālā organizācija, vadītājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1973), inženieris mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): saimniecības ēka (kopīpašums), Saldus novadā, (īpašumā); mežs, Saldus novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna SEAT ALHAMBRA, izlaides gads 1997., reģistrācijas gads 2008.; traktors T–25A, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: saimniecības ēka (2 telpas), Saldus novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Vecais pasts”, skaits – 5, summa – 1000,00 LVL.

Valdis Cimermanis

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Cerendas”, rīkotājdirektors; SIA “Silavkrasti”, autovadītājs.

Izglītība: Rīgas celtniecības tehnikums (1979), 1.līmeņa augstākā izglītība, ceļu būve un ekspluatācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Kuldīgas novadā, (īpašumā).

Valdis Dīriņš

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Saldus novada pašvaldības Administratīvais departaments, direktors; Saldus novada dome, deputāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1994), tiesību zinātnes. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Saldus novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna MAZDA 3 (līzingā), izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 26555,66 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,6, summa – 0,00 LVL, A/S Latvijas Krājbanka.

Normunds Dzintars

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Liepājas Valsts 1.ģimnāzija, latviešu valodas un literatūras skolotājs; Liepājas Universitāte, lektors; Liepājas Em.Melngaiļa mūzikas vidusskola, kora dziedātājs.

Izglītība: Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2000), maģistra grāds filoloģijā; Liepājas Pedagoģiskā augstskola (1999), latviešu valodas un literatūras skolotājs, bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepājā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna ŠKODA OCTAVIA (līzingā), izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: AS Latvijas Krājbanka akcijas, skaits – 68, summa – 81,60 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 1015,00 LVL; SEB banka, summa – 3740,00 LVL.

Ināra Freidenfelde

Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Zvērinātu advokātu kolēģija, individuāli praktizējošs zvērināts advokāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2006), maģistra grāds tiesību zinātnes; Ar Darba Sarkanā Karoga ordeni apbalvotā Pētera Stučkas Latvijas Valsts Universitāte (1972), jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pilnībā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja un zeme, Grobiņas novadā, (īpašumā); zeme, Grobiņas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Liepājā, (īpašumā); dzīvoklis, Liepājā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOIJOTA AVENSIS, izlaides gads 2009., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna AUDI A8, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2010.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Jānis Grava

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Liepājas metalurgu arodbiedrība, valdes priekšsēdētājs; Metalurgu kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, valdes priekšsēdētājs; Liepājas pilsētas domes Sociālo lietu komisija, priekšsēdētāja vietnieks; Latvijas metālistu arodbiedrība, priekšsēdētājs.

Izglītība: A.Pelšes Rīgas Politehniskais institūts (1987), inženieris mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Liepājā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna GOLF 3, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2007.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Metalurgu kooperatīvā krājaizdevu sabiedrība, skaits – 30, summa – 300,00 LVL.

Gunārs Gutlands

Dzimis: 1937; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kuldīgas LLT tehniķis mehāniķis, nozares vadītājs; Kuldīgas Lauksaimniecības pārvaldes mācību kursu kombināts, pasniedzējs; Kuldīgas pilsētas domes Transporta komisija, loceklis; IU”Gutlands”, īpašnieks.

Izglītība: Priekuļu lauksaimniecības mehanizācijas tehnikums (1979), automehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): lauku viensēta, Kuldīgas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): transportieris T–4, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna MAZDA 323 F, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2008.; traktors T–40, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: lauksaimniecībā izmantojamā zeme 4 ha, Kuldīgas novadā, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 1000,00 LVL.

Aidis Herings

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Saldus novada dome, deputāts; Saldus novada dome, priekšsēdētājas vietnieks; SIA “Saldus medicīnas centrs”, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partijas Kurzemes apgabala organizācija, valdes loceklis; Biedrība “Saldus 2000”, valdes loceklis; Biedrība “Saldus motoklubs”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2002), uzņēmuma vadītāja kvalifikācija; Saldus lauksaimniecības tehnikums (1977), celtnieks tehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Saldus novadā, (īpašumā); zeme, Saldus novadā, (īpašumā); dzīvoklis (1/2), Saldus novadā, (īpašumā); garāža, Saldus novadā, (īpašumā); zeme, Saldus novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna OPEL ASTRA, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna MAZDA 323, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 1992.; motorollers YIYINO, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2007.; traktors T–40 AM, izlaides gads 1972., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 29452,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 19585,00 LVL.

Arnis Kadiķis

Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Alsungas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Arguss”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Liepājas tirdzniecības un kulinārijas skola (1971), 4.kategorijas pavārs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Jānis Kleinbergs-Vītols

Dzimis: 1938; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija “Latvijas Atmoda”, valdes loceklis; Nodibinājums (fonds) “AUSEKLIS”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Lipši”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Venecuelas Centrālā Universitāte (1968), žurnālists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zeme, Kokneses novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna SUZUKI IGNIS, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2005.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Kokneses novadā, (īpašumā).

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Lipši”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Jānis Leja

Dzimis: 1934; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija “Latvijas Atmoda”, valdes loceklis; Nodibinājums (fonds) “Auseklis”, valdes loceklis; SIA “Vitesan”, valdes loceklis; SIA “Brita”, valdes loceklis; SIA “Briga”, valdes loceklis.

Izglītība: PSKP Augstākā partijas skola, Preses, radio un televīzijas darbinieku nodaļa (1970), žurnālists; Latvijas Valsts universitāte (1967), tautsaimniecības ekonomikas specialitāte, ekonomista kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ādažu pagastā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); dzīvojamā māja, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VOLKSWAGEN PASSAT, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2001.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Larifāns”, skaits – 80, summa – 12720,00 LVL; SIA “Vitesan”, skaits – 26, summa – 520,00 LVL; SIA VTV Grupa, skaits – 50, summa – 1000,00 LVL; SIA “Brita”, skaits – 80, summa – 1600,00 LVL; SIA “Briga”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Meinards Mētelis

Dzimis: 1947; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Kuldīgas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Z/S “ Pilskalni”, īpašnieks; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Kurzemes apgabala organizācijas Kuldīgas teritoriālā organizācija, vadītājs; Medību klubs “Pilskalni”, valdes loceklis; Meža īpašnieku apvienība “Kurzemnieki”, valdes loceklis.

Izglītība: Kazdangas sovhoztehnikums (1968), tehniķis mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, māja, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, māja, Alsungas novadā, (īpašumā); zeme, māja, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, māja, Kuldīgā, (īpašumā); zeme, māja, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, māja, Kuldīgas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Jūrmalā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, māja, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (valdījumā); zeme, māja 1.stāvs, Kuldīgā, (valdījumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Rīgā, (valdījumā); zeme, Kuldīgā, (īpašumā); zeme, Kuldīgas novadā, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S Ventspils nafta, skaits – 120, summa – 120,00 LVL; A/S Latvijas Krājbanka, skaits – 80, summa – 80,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 3700,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 3,68, summa – 0,00 LVL, A/S Latvijas Krājbanka; kompensācijas sertifikāti, skaits – 64,37, A/S Latvijas Krājbanka.

Edgars Naudiņš

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ventspils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Kurzemes apgabala organizācija, valdes loceklis; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Ventspils teritoriālās organizācijas, vadītāja vietnieks.

Izglītība: Latvijas Valsts fiziskās kultūras institūts (2002), bakalaura grāds trenera – fiziskās audzināšanas specialitātē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Ventspilī, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna OPEL ASTRA, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 11022,00 LVL.

Valdis Rande

Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dundagas novada domes “SIA Dundagas veselības centrs”, valdes priekšsēdētājs; Dundagas novada dome, deputāts; sabiedriska organizācija “Glābiet bērnus”, valdes loceklis; Ģipkas Evaņģēliski Luteriskā baznīca, draudzes priekšsēdētājs; Z/S “Brāļtīrumi”, īpašnieks; Politiska partija “Latvijas Atmoda”, valdes loceklis.

Izglītība: Ļeņingradas Pediatrijas medicīnas institūts (1971), ārsts; Ventspils medicīnas skola (1959), medicīnas feldšeris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): viesu māja, Rojas novadā, (īpašumā); zeme, Dundagas novadā, (īpašumā); zeme, Rojas novadā, (īpašumā); zeme, Rīgā, (īpašumā); viesu māja, Rojas novadā, (īpašumā); dzīvojamā māja, Rīgā, (īpašumā); dzīvojamā māja, Rojas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI A4, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2001.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme (pļavas), Dundagas novadā, (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): VAS Hipotēku un zemes banka, summa – 1000,00 LVL.

Gundars Sisenis

Dzimis: 1951; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Aizputes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “ELPA”, valdes priekšsēdētājs; Aizputes novada dome, deputāts; Aizputes novada domes Attīstības komiteja, vadītājs; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, valdes loceklis; Biedrība Liepājas lauksaimnieku apvienība, valdes loceklis; Biedrība “Sieraklubs”, valdes loceklis.

Izglītība: Viļa Lāča Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1978), latviešu valodas un literatūras skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme (kopīpašums ), Grobiņas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Aizputes novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Liepājā, (īpašumā); zeme, Durbes novadā, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Grobiņas novadā, (īpašumā); zeme, Durbes novadā, (iznomā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “ELPA”, skaits – 43, summa – 1075,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 5000,00 LVL.

Ilga Vitāle

Dzimusi: 1949; dzimums: sieviete; tautība: vāciete; ģimenes stāvoklis: atraitne.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionāre; Liepājas Evaņģēliski luteriskā vācu draudze, priekšniece; Kultūras centrs “Vācu nams Liepāja”, valdes priekšsēdētāja; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Liepājas teritoriālā organizācija, valdes locekle.

Izglītība: V.Lāča Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1972), pamatskolas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme dārzkopības kooperatīvā, Grobiņas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna TOYOTA YARIS VERSO, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2010.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS SEB banka, summa – 1502,06 LVL.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Margarita Krauča

2. Māris Grīnvalds

3. Rudīte Jaunzeme

4. Astrīda Mūrniece

5. Jānis Čevers

6. Anita Bērziņa

7. Vairis Ļaudams

8. Dita Vītola

9. Zinta Mielava

10. Valdis Arcimovičs

11. Jānis Lācis

12. Rolands Baranovskis

13. Valērijs Gabrāns

14. Sarmīte Zara

15. Guntis Jankovskis

16. Rudīte Lauriņa

17. Anita Kalēja

18. Inga Fišere

= Ziņas par kandidātiem

Valdis Arcimovičs

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Bauskas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Valsts SIA Latvijas Valsts mērnieks, mērnieks.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (1992), ūdenssaimniecības un meliorācijas specialitāte. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Bauskā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 318, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2002.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 14601,65 EUR.

Rolands Baranovskis

Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ozolnieku novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Ozolnieku novada dome, Sporta centra direktors; Ozolnieku novada dome, deputāts.

Izglītība: Jelgavas 5.vidusskola (1961), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Ozolnieku novadā, (īpašumā).

Anita Bērziņa

Dzimusi: 1960; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Krustpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbniece.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2010), profesionālā maģistra grāds sociālajā darbā un sociālā darbinieka kvalifikācija; Latvijas Universitāte (2000), sociālo zinātņu maģistra grāds sabiedrības vadībā; Daugavpils Pedagoģiskais institūts (1983), krievu valodas un literatūras un latviešu valodas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme 0,7 ha, kopīpašuma dzīvojamās mājas un divu palīgēku 1/2 daļa, Krustpils novadā, (īpašumā); zeme 5,7 ha, dzīvojamā māja celtniecības stadijā, Krustpils novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Jēkabpilī, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 9099,01 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Jānis Čevers

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbināta persona, kompetents darba aizsardzības speciālists; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Jelgavas teritoriālā organizācija, priekšsēdētājs; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Zemgales apgabala organizācija, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2008), darba aizsardzības vecākais speciālists; Maskavas augstākā ugunsdzēsības inženieru skola (1980), ugunsdzēsības tehnikas un ugunsdrošības inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja 1/2, Viļāni, Viļānu novads, Rēzeknes rajons, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna FORD FOCUS, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Inga Fišere

Dzimusi: 1988; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Auces novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Fazer Amica”, bufetniece.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2010), sociālo zinātņu bakalaura grāds politoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 4746,00 LVL.

Valērijs Gabrāns

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Bauskas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Bauskas ūdenssaimniecība, inženieris; Latvijas Makšķernieku asociācija, valdes loceklis; Bauskas mednieku un makšķernieku biedrība, domes priekšsēdētāja vietnieks; Zivju fonds, padomes loceklis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (1996), maģistra grāds vides inženierzinībās; Rīgas Tehniskā universitāte (1986), inženieris ķīmiķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Rundāles novadā, (īpašumā); garāža, Bauskas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Bauskas novadā, (īpašumā); mežs, Vecumnieku novadā, (valdījumā); zeme, Baltinavas novadā, (īpašumā); garāža, Bauskas novadā, (īpašumā); zeme, Ozolnieku novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīnas piekabe, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2004.; laiva plastikāta, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna VOLVO V70, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2008.; laiva koka, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.; vieglā automašīna OPEL OMEGA, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 1995.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Rundāles novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Rīgas Juvelierizstrādājumu rūpnīca AS, skaits – 228, summa – 228,00 LVL; OT Grupa AS, skaits – 224, summa – 224,00 LVL; Ditton pievadķēžu rūpnīca AS, skaits – 360, summa – 360,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 8000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 0,5, summa – 0,00 LVL, Latvijas Krājbanka.

Māris Grīnvalds

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS SAF Tehnika, projektu vadītājs; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, ārlietu sekretāra p.i.; Brīvības un solidaritātes fonds, valdes loceklis.

Izglītība: Aizkraukles 2.vidusskola (1997), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna CHEVROLET GEO PRIZM, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2001.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 50200,00 EUR.

Guntis Jankovskis

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jaunjelgavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jaunjelgavas mežniecība Sēlijas virsmežniecība, mežsargs; Jaunjelgavas novada padome, deputāts; SIA “Aizkraukles mērnieks”, valdes loceklis; Mednieku biedrība “Daudzevas Ozolnieki”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2002), inženiera kvalifikācija mežsaimniecībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jaunjelgavas novadā, (īpašumā); zeme, Aizkraukles novadā, (īpašumā); biroja telpas (kopīpašumā ), Aizkraukles novadā, (īpašumā); zeme, Aizkraukles novadā, (īpašumā); zeme, Jaunjelgavas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW GOLF, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2005.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Aizkraukles mērnieks”, skaits – 10, summa – 1000,00 LVL.

Rudīte Jaunzeme

Dzimusi: 1945; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Bauskas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Bauskas lauksaimnieku apvienība, biroja vadītāja; Partija “Latvijas Atmoda”, valdes locekle; Lauksaimnieku organizāciju sadarbības padome, locekle.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1979), lauksaimniecības ekonomists organizators. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna JEEP CHEROKEE, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 1800,00 LVL; SEB banka, summa – 2900,00 EUR; Swedbanka, summa – 2500,00 LVL.

Anita Kalēja

Dzimusi: 1988; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jelgava.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apdrošināšanas kompānija ERGO, aktīvais pārdevējs.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2010), sociālo zinātņu bakalaura grāds politoloģijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Margarita Krauča

Dzimusi: 1945; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas pašvaldības SIA “Bērnu veselības centrs “Ķengarags””, valdes priekšsēdētāja; ATBILDĪBA–sociāldemokrātiska politisko partiju apvienība, valdes locekle; Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija, priekšsēdētāja vietniece; Latvijas Sociāldemokrātiskās strādnieku partijas Rīgas apgabala organizācija, priekšsēdētāja; Dzīvokļu īpašnieku biedrība “Aviācijas–25”, priekšsēdētāja.

Izglītība: Rīgas internacionālā ekonomikas un biznesa augstskola (2007), maģistrantūra – MBA; Rīgas Medicīnas institūta klīniskā ordinatūra (1978), klīniskais ordinators; Ļeņingradas Pediatrijas medicīnas institūts (1971), ārsts pediatrijā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna FORD FOCUS, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5700,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 2900,00 LVL; Latvijas Krājbanka, summa – 1059,00 EUR.

Jānis Lācis

Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Jēkabpils.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jēkabpils pilsētas dome, žurnālists – reportieris.

Izglītība: Latvijas Republikas neklātienes lauksaimniecības tehnikums (1975), tehniķis–elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Jēkabpilī, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VOLVO V70, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2000.; vieglā automašīna ŅIVA VAZ, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 1995.

Rudīte Lauriņa

Dzimusi: 1966; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Aizkraukles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jaunjelgavas novada dome, kancelejas vadītāja; Jaunjelgavas novada Dzimtsarakstu nodaļa, vadītāja.

Izglītība: Baltijas Starptautiskā akadēmija (2009), profesionālais maģistra grāds civiltiesībās; SIA “Sociālā darba un sociālās pedagoģijas augstskola “Attīstība”” (2002), sociālā darbinieka un sociālā pedagoga kvalifikācija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Aizkraukles novadā, (īpašumā); vasarnīca un zeme, Aizkraukles novadā, (īpašumā); garāžu boksi 2gb., Aizkraukles novadā, (valdījumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMV 320, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 6991,28 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): AS GE Money Bank, summa – 2500,00 LVL.

Vairis Ļaudams

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Dobeles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jūrmalas pilsētas domes Izglītības no daļa, galvenais speciālists metodiķis; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija, lektors.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu maģistrs sabiedrības vadībā; Latvijas Universitāte (1986), ķīmiķis, ķīmijas pasniedzējs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā ēka ar zemi, Dobelē, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna BMW 320, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 25000,00 EUR.

Zinta Mielava

Dzimusi: 1957; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jaunpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jaunpils novada dome, deputāte, zemes ierīkotāja.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1980), inženiere zemes ierīkotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augsta.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, zeme (kopīpašumā), Saldus novadā, (īpašumā); māja, zeme, Jaunpils novadā, (īpašumā); zeme (kopīpašumā), Tukuma novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna AUDI A4, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2004.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 13000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Levestes dārzs”, skaits – 5, summa – 500,00 LVL.

Astrīda Mūrniece

Dzimusi: 1941; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Dobeles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pasniedzēja uz līgumu pamata, pārtika s drošības jautājumos.

Izglītība: Ļeņingradas Sanitāri higiēniskais medicīnas institūts (1973), ārste; ar izcilību Rīgas 4.medicīnas skola (1965), feldšere. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Kandavas novadā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā pasažieru automašīna VW POLO, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2007.

Dita Vītola

Dzimusi: 1968; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Salas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Laustrēme”, valdes locekle.

Izglītība: Cesvaines vidusskola (1987), vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Salas novadā, (īpašumā); dzīvoklis, Jēkabpilī, (īpašumā); dzīvoklis, Jēkabpilī, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Laustrēme”, skaits – 40, summa – 2000,00 LVL.

Sarmīte Zara

Dzimusi: 1958; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Iecavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Pilsrundāles vidusskola, logopēde; LIZDA Pilsrundāles vidusskolas pirmorganizācija, priekšsēdētāja; Mežotnes pamatskola, logopēde; Rundāles novada pašvaldības Pedagoģiski medicīniskā komisija, locekle.

Izglītība: Liepājas Pedagoģijas akadēmija (2002), otrā līmeņa profesionālā augstākā izglītība, kvalifikācija–logopēds; V.Lāča Liepājas Valsts pedagoģiskais institūts (1981), pirmsskolas pedagoģija un psiholoģija. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Iecavas novadā, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3500,00 LVL.

10.saraksts. Partija “Daugava – Latvijai”

= Vēlēšanu programma

Lai nostiprinātu Latvijas valsts neatkarību, 10.Saeimas uzdevums ir:

Saglabāt tautas dzīvo spēku

• konsolidējot Latvijas tautu nodrošināt tās izdzīvošanu;

• nodrošināt darba vietas un pieejamu medicīnu;

• novērst pilsoņu emigrācijas sociālos un ekonomiskos cēloņus;

• atjaunot sociālo taisnīgumu;

• apturēt demogrāfisko krīzi;

• pārtraukt nodevīgo ekonomisko politiku korumpēto ierēdņu vadībā.

Nepieciešams:

1. Sociālajā jomā:

• ratificēt Eiropas cilvēktiesību hartu pilnā apjomā;

• noteikt minimālās pensijas un algas lielumu ne mazāku par 1,5 no iztikas minimuma, no šī līmeņa ienākumiem neņemot iedzīvotāju ienākuma nodokli;

• vientuļiem pensionāriem papildus pabalstu 15% apmērā no minimālās pensijas;

• atsākt valsts un pašvaldību dzīvojamā fonda celtniecību;

• nodrošināt valsts palīdzību kredītu ņēmējiem dzīves vietas saglabāšanai;

• ieviest ekonomiski pamatotu un sociāli taisnīgu mājokļu īres maksas regulēšanu;

• palielināt veselības aizsardzības budžetu četros gados līdz 7% no IKP.

2. Nacionālajā joma:

• veicināt Latvijas pilsoņu atgriešanos;

• ierobežot viesstrādnieku ievešanu;

• valsts atbalstu Latvijā tradicionālām minoritātēm;

• 75% no Latvijā ienākošās Eiropas struktūrfondu naudas cilvēkresursu attīstībai;

• zemes īpašumu lielumu ierobežošana ārzemniekiem;

• lielo valsts uzņēmumu privatizācija pieļaujama tikai tautas akciju sabiedrības formā, ne vairāk par 1% akciju vienās rokās. Ārzemju investoriem pārdot ne vairāk par 35% akciju.

3. Korupcijas apkarošana:

• nodrošināt iedzīvotāju tiesību aizstāvību tiesā, prokuratūrā;

• atcelt tiesnešu ievēlēšanu uz mūžu;

• ieviest nulles deklarāciju un legālo prezumpciju;

• samazināt ministriju skaitu un ierēdņu skaitu tajās;

• pārbaudīt privatizācijas līgumu izpildi un anulēt nelikumīgo privatizāciju;

• kukuļņēmējus sodīt ar reāliem sodiem;

• likvidēt politiķu barotavas – politiskās padomes un valdes valsts un pašvaldības uzņēmumos;

• nodrošināt Ministru prezidenta tiesības veikt valsts saimnieciskās pārvaldes vadītāju nomaiņu;

• Valsts Kontroles darbu koordinēt kopā ar KNAB un Ģenerālprokuratūru;

• maksimālie sodi par cilvēku tirdzniecību, narkotiku izplatīšanu un pedofīliju;

• atcelt deputātu imunitāti;

• noteikt partiju priekšsēdētāju un valžu kriminālatbildību par Partiju finansēšanas likumu pārkāpumiem;

• partiju sarakstu izslēgšanu no vēlēšanām gadījumos, kad pārkāpti vēlēšanu un to finansēšanas likumi.

4. Ekonomika:

• sniegt valsts atbalstu ražošanas uzsākšanai produkcijai ar augstu pievienoto vērtību;

• nodokļu atlaides ražošanas uzsākšanai valsts depresīvajos reģionos;

• veicināt ES izpētes darbus Latvijas teritorijā loģistikas un enerģētikas jomās;

• iesaistīties stratēģisko tranzītceļu tīklu ANO un Eiropas attīstības programmās (ūdens transporta ceļa Dņepra-Daugava Eiropas projektā, Rail Baltic projektā) veidojot līdz 15 000 darba vietu uz izpētes laiku un nodrošinot līdz 250 000 darba vietas realizējot projektu.

5. Nodokļu politika:

• samazināt nodokļu slogu darbaspēkam, pārnesot to uz patēriņu un kapitālu;

• ieviest progresīvo nodokļu sistēmu;

• progresīvā ienākuma nodokļa skalu noteikt pēc ģimenes (mājsaimniecības) ienākumiem;

• ieviest paaugstinātu nodokli ienākumiem no spekulatīviem darījumiem ar kapitālu un nekustamo īpašumu, par tā neizmantošanu;

• nekustamā īpašuma nodokļa likmes diferencēšana atkarībā no īpašuma izmantošanas veida;

• ieviest akcīzes nodokli luksusprecēm;

• atbrīvot no nodokļa ražošanas attīstībā ieguldīto peļņu.

6. Kultūra, zinātne, izglītība:

• valsts atbalsts nacionālai kultūrai, tautas tradīciju izkopšanai, valsts valodas aizsardzībai globalizācijas procesā;

• aizliegt varmācības, pornogrāfijas un homoseksuālisma propagandu;

• nodrošināt obligāto vidējo izglītību, pastiprinot Latvijas vēstures mācīšanu;

• aktivizēt patriotisko audzināšanu.

7. Reģionālā un vides politika:

• veicināt lielo valsts līmeņa projektu atbalstu pilsoņu referendumos;

• pašvaldību pilnvaru paplašināšana;

• pārtraukt celtniecību kāpu zonās un Rīgas centra arhitektonisko izkropļošanu;

• nodrošināt likumu izpildi tauvu zonās un nelikumīgo celtņu nojaukšanu par būvētāju līdzekļiem;

• nodrošināt stingru kontroli par ievesto produktu ekoloģisko tīrību;

• pārtraukt degradēt cilvēku dzīves vidi imitējot vides aizsardzību dabas rezervātos un nacionālajos parkos.

8. Ārpolitika un aizsardzība:

• sadarbība ar Baltijas un Ziemeļvalstīm, veidojot Baltijas jūras valstu bloku ES ietvaros;

• sadarbība ar Krieviju uz 1920. gada 11. augusta miera līguma pamata;

• stiprināt armiju, attīstot zemessardzi;

• piedalīties ANO akceptētajās akcijās nodrošinot terorisma apkarošanu

= Kandidātu saraksti Rīgas vēlēšanu apgabalā

1. Bils Strupulis

2. Jānis Štamers

3. Mārtiņš Draudiņš

4. Guntis Garda

5. Andrejs Treikals

6. Juris Rēķis

7. Vladislavs Semeņuks

8. Jurijs Fjodorovs

9. Juris Miķelis

10. Henrijs Grūbe

11. Valentīna Semjonova

12. Aivars Āķis

13. Pēteris Abrickis

14. Arnis Zviedris

15. Viktorija Zemīte

16. Uģis Sladzs

17. Alvils Students

18. Jānis Vīksnītis

19. Rinalds Auziņš

20. Sanita Giriča

21. Edgars Klinsons

22. Raimonds Kokins

23. Andris Petrovs

24. Ingus Rudzītis

25. Gints Garančs

26. Santis Smagars

27. Rihards Ozoliņš

28. Uldis Lubāns

= Ziņas par kandidātiem

Pēteris Abrickis

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Trigers” īpašnieks.

Izglītība: Rīgas elektromehāniskais tehnikums (1980), automātisko elektrosakaru tehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ādažu novads, Baltezers, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 400000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Trigers”, skaits – 50, summa – 100000,00 LVL.

Aivars Āķis

Dzimis: 1934; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Fotofonds, prezidents.

Izglītība: Ļeņingradas universitāte (1966), žurnālistika; PSRS Žurnālistu savienības augstākie kursi (1962), žurnālistika; Rīgas Pedagoģiskais institūts (1958), skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Totalitārisma seku dokumentēšanas centram ir ziņas, ka tā rīcībā ir dokumenti, kas liecina, ka šis kandidāts varētu būt sadarbojies ar Latvijas PSR Valsts drošības komiteju kā šī dienesta aģents.

Rinalds Auziņš

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: zvērināts advokāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2001), tiesību zinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Ford Sierra, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1996.

Mārtiņš Draudiņš

Dzimis: 1939; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: atraitnis.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Partija “Daugava–Latvijai”, valdes priekšsēdētāja vietnieks.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1966), rūpniecības un civilās būvniecības inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un jaunbūve, Babītes novads, (īpašumā); dzīvojamā ēka un zeme, Limbažu novads, Skultes pag., (īpašumā).

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 195200,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 4, summa – 4,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Jurijs Fjodorovs

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa, padomes loceklis; Biedrība “Jaunais zīda ceļš”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1972), inženieris elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 1500, summa – 1500,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Gints Garančs

Dzimis: 1985; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas 1.medicīnas koledža, students.

Izglītība: Rīgas Komercskola (2003), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 1, summa – 1,00 LVL, AS “Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa”.

Guntis Garda

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Deger AA”, likvidators.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1986), inženieris ekonomists; Mālpils sovhoztehnikums (1979), tehniķis celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 202872,75 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 12000,00 LVL.

Sanita Giriča

Dzimusi: 1981; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas ekoloģiskā biedrība “Kurzeme”, Jūrmalas nodaļas vadītāja.

Izglītība: Tautas skola Grācā (2009), vācu valoda; Rīgas 14.vidusskola (2002), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Henrijs Grūbe

Dzimis: 1987; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AAS BTA, auto apdrošināšanas produktu riska parakstītāja asistents; AS Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 45.vidusskola (2007), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Edgars Klinsons

Dzimis: 1975; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA DIIMPEX, valdes loceklis; SIA ELVO E, konsultants.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2003), augstākā ekonomiskā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 375000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 207000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 41250,00 LVL.

Raimonds Kokins

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Gamma–2”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1987), ēku civilā celtniecība; Rīgas Industriālais politehnikums (1978), mēbeļu ražošanas tehnologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (nomā).

Uldis Lubāns

Dzimis: 1971; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Nodarbinātības valsts aģentūra, ekonomists.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības universitāte (2003), bakalaurs, ekonomika un finanses. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīgā, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): a/m, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Juris Miķelis

Dzimis: 1946; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Cleanhouse”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Eirobūve”, valdes loceklis.

Izglītība: Ļeņingradas Elektrotehnisko sakaru institūts (1971), automātisko elektrosakaru inženieris; Rīgas elektromehāniskais tehnikums (1965), vadu sakari. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvojamā māja, Rēzeknes novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Mercedes Benz, izlaides gads 2005., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna Ford, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2003.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Eirobūve”, skaits – 0, summa – 0,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 2100,00 LVL; Swedbanka, summa – 25000,00 USD; Rietumu banka, summa – 40000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: privatizācijas sertifikāti, skaits – 1742,27.

Rihards Ozoliņš

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Grifs AG, apsardzes darbinieks; AS Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa, menedžeris.

Izglītība: Rīgas Hanzas vidusskola (2005), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Andris Petrovs

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “SPORTOUR”, tirdzniecības pārstāvis/pārdevējs; Latvijas Basketbola savienība, basketbola tiesnesis.

Izglītība: Rīgas Tehniskā universitāte (2008), sociālo zinātņu maģistra grāds ekonomikā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 26750,45 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Nordea banka, summa – 2695,07 EUR.

Juris Rēķis

Dzimis: 1950; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Jureks un Ko”, valdes priekšsēdētājs; Partija “Daugava–Latvijai”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1976), inženieris elektriķis; Rīgas jūrskola (1971), kuģa mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgavas nov., (īpašumā); māja, Jelgavas nov. Jaunsvirlaukas pag., (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); zeme, Rīga, (īpašumā); zeme, Jelgavas nov. Jaunsvirlaukas pag., (īpašumā); dzīvojamā māja, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 330000,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Jureks un Ko”, skaits – 100, summa – 0,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: fondu apliecības, skaits – 1, summa – 30000,00 LVL, SEB bankas Latu rezerves fonds; kompensācijas sertifikāti, skaits – 50, summa – 0,00 LVL; akcijas, skaits – 102, summa – 102,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Ingus Rudzītis

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kompānija Avotiņi”, tirdzniecības menedžeris.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), biznesa vadība, bakalaurs; Zemgales vidusskola (1998), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 3, summa – 3,00 LVL, AS “Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa”.

Vladislavs Semeņuks

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Medicīnas centrs “Elite”, Ķirurģijas nodaļas vadītājs; AS “EZRA–SK” Rīgas slimnīca “Bikur Holim”, ārsts–ķirurgs, asinsvadu sonodoplerogrāfijas speciālists; pašnodarbinātais, medicīnas pasniedzējs un lektors.

Izglītība: Latvijas Medicīnas akadēmija (1993), ārsts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 99500,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 800,00 LVL.

Valentīna Semjonova

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: ukrainiete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa, valdes locekle.

Izglītība: Rīgas tirdzniecības tehnikums (1974), prečzinis, vidējā izglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 3000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 18000, summa – 18000,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Uģis Sladzs

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Neatliekamās medicīnas centrs, pirmās palīdzības sniegšanas apmācības pasniedzējs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2004), jurists; Latvijas Medicīnas akadēmija (1998), ārsts; Rīgas 2.medicīnas skola (1992), feldšeris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 60000,00 EUR.

Santis Smagars

Dzimis: 1982; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Teletrade, konsultants.

Izglītība: Juridiskā koledža (2004), 1.līmeņa augstākā profesionālā jurisprudencē; Restorānu servisa skola (2000), pavārs/konditors. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00 LVL.

Bils Strupulis

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Olainfarm, farmaceits; Partija “Daugava – Latvijai”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Medicīnas institūts (1985), provizors; Rīgas 49.vidusskola (1980), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Tukuma novads, (īpašumā); namīpašums, Jūrmala, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Dodge, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna Audi, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2006.; vieglā automašīna Honda, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2006.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: namīpašums, Jūrmala, (īpašumā).

Alvils Students

Dzimis: 1966; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Eridiāna”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1996), ekonomists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un būves, Valkas nov. Ērģemes pag., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Nissan Pathfinder, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2006.

Jānis Štamers

Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: privātuzņēmējs.

Izglītība: Nacionālā aizsardzības akadēmija (2000), pedagogs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Jelgavas nov. Valgundes pag., (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2008.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 96000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 8000, summa – 8000,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Andrejs Treikals

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “ABMC”, valdes priekšsēdētājs; SIA “AB Multifunktional Company”, valdes loceklis; Partija “Daugava – Latvijai”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas jūrskola (1984), kuģu spēka iekārtu ekspluatācijas tehniķis – kuģu mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna “Mazda Xelos 9”, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5781,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “ABMC”, skaits – 200, summa – 2000,00 LVL.

Jānis Vīksnītis

Dzimis: 1938; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs.

Izglītība: Rīgas elektromehāniskais tehnikums (1968), vidējā speciālā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Viktorija Zemīte

Dzimusi: 1984; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas Hanzas vidusskola, lietvede.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības akadēmija (2010), bakalaura grāds. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Volvo, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2007.

Arnis Zviedris

Dzimis: 1960; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “AL Plus”, valdes loceklis; SIA “3AM servis”, valdes loceklis.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1998), sākumskolas skolotājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Ilūkstes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 35000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 150000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “3AM servis”, skaits – 0, summa – 0,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 15000,00 EUR.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbank, summa – 3000,00 LVL.

= Kandidātu saraksti Vidzemes vēlēšanu apgabalā

1. Imants Burvis

2. Vilis Āķis

3. Arnis Olte

4. Gvido Stolbovs

5. Artūrs Draudiņš

6. Leonards Smagars

7. Sanita Usāne

8. Aleksandrs Šileiko

9. Ilze Ramba

10. Valdis Vaivods

11. Juris Sveilis

12. Normunds Ozoliņš

13. Vilnis Kurpe

14. Viesturs Briedis

15. Valdis Siliņš

16. Indulis Skudra

17. Edgars Dorotkins

18. Egīls Stāmurs

19. Gunārs Vucins

20. Ārijs Dobums

21. Imants Birze

22. Rolands Zagorskis-Rolands

= Ziņas par kandidātiem

Vilis Āķis

Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Stopiņu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Starptautiskais kultūras, mākslas, zinātnes un sociālo jautājumu atbalsta fonds “Santa Media”, prezidents; Latvijas Fotofonds, viceprezidents.

Izglītība: Vangažu celtniecības arodskola (1961), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Stopiņu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Ford–Sierra, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 2000.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 1, summa – 1,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Imants Birze

Dzimis: 1948; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs.

Izglītība: Rīgas Tehniskās universitātes Civilās un rūpniecības celtniecības fakultāte (1976), būvinženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Garkalnes novads, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Viesturs Briedis

Dzimis: 1953; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Garkalnes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “ARHO”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1982), arhitekts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Straupes novads, (īpašumā); zeme, Baldones novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “ARHO”, skaits – 12, summa – 12000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 303, summa – 303,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Imants Burvis

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Latvijas jūrniecības savienība”, sertificēšanas centra vadītājs; Latvijas jūrniecības fonds, valdes priekšsēdētājs; Partija “Daugava – Latvijai”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1997), tiesību maģistrs; Latvijas Universitāte (1995), jurists; Rīgas jūrskola (1980), kuģu vadītājs–mehāniķis; Rīgas jūrskola (1971), kuģu vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: A/S Unibanka akcijas (nereģistrētas), skaits – 131, summa – 200,44 LVL.

Ārijs Dobums

Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Āderītes”, valdes priekšsēdētājs; SIA “Rīgas firma AZA”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1973), radioinženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): garāža, Rīga, (īpašumā); privātmāja, Ķekavas novads, (īpašumā); zeme un mežs, Limbažu novads, (īpašumā); privātmāja, Gulbenes novads, (īpašumā); zeme un mežs, Gulbenes novads, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā); garāža, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna UAZ, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2003.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 23000,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Rīgas firma AZA, skaits – 1, summa – 47000,00 LVL; SIA “Āderītes”, skaits – 12, summa – 12000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Swedbanka, summa – 2000,00 LVL; SEB dzīvība, summa – 7000,00 EUR.

Edgars Dorotkins

Dzimis: 1986; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Lielvārdes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Recipe plus”, noliktavas darbinieks.

Izglītība: Biznesa vadības koledža (2010), finanšu speciālists; Rīgas Tehniskās koledžas profesionālā vidusskola (2006), programmēšanas tehniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 55, summa – 302,50 LVL, AS Latvijas gāze.

Artūrs Draudiņš

Dzimis: 1969; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Arha”, menedžeris.

Izglītība: Latvijas Kristīgā akadēmija (2008), bakalaura grāds sabiedrības vadībā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); vasarnīca, Saulkrastu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Škoda, izlaides gads 2007., reģistrācijas gads 2007.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 4, summa – 4,00 LVL, AS “Arha”.

Vilnis Kurpe

Dzimis: 1952; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Kurpes labdarības fonds, valdes loceklis.

Izglītība: Liepājas 1.vidusskola (1970), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Citroen, izlaides gads 1989., reģistrācijas gads 1999.

Arnis Olte

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Diabēta federācija, valdes loceklis; Jūrmalas diabēta biedrība, valdes loceklis; Jūrmalas krievu kultūras un izglītības biedrība, konsultants; SIA “Sprīdītis”, līdzīpašnieks; SIA “DJIDAI”, īpašnieks.

Izglītība: Rīgas Industriālais politehnikums (1989), vidējā, mēbeļu ražošanas tehniķis–tehnologs; Jūrmalas 1.vidusskola (1985), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 1230,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5800,00 LVL.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: Jūrmalas SIA “Sprīdītis”, skaits – 20, summa – 400,00 LVL; SIA “DJIDAI”, skaits – 100, summa – 2000,00 LVL.

Normunds Ozoliņš

Dzimis: 1959; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Valsts Bulduru dārzkopības tehnikums (1994), tieslietas, jaunākā jurista kvalifikācija; Rīgas dzelzceļa transporta tehnikums (1986), dzelzceļa ekspluatācijas tehniķis; Rīgas Raiņa 8. (maiņu) vakara vidusskola (1979), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: izcili.

Ilze Ramba

Dzimusi: 1980; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Limbažu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: ASVRC Zasulauks, strādniece.

Izglītība: Limbažu vakara vidusskola (2004), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Valdis Siliņš

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Olaines novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Metto Jumti”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Starptautiskā ekonomikas un biznesa administrācijas augstskola (2006), uzņēmuma vadītājs; Priekuļu lauksaimniecības tehnikums (1983), automehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 90000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 20000,00 LVL.

Indulis Skudra

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jūrmalas pilsētas speciālā internātpamatskola, direktors.

Izglītība: Veseluma pieejas augstskola “Izaugsme” (2005), 2.līmeņa profesionālā izglītība, speciālās izglītības skolotājs, logopēds; Sporta pedagoģijas akadēmija (2001), pedagoģijas bakalaura grāds sporta zinātnē. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 47000,00 LVL.

Leonards Smagars

Dzimis: 1936; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Apsardzes darbinieku arodbiedrība, valdes loceklis.

Izglītība: 40.Rīgas profesionālā skola (1980), slīpētājs; Lauksaimniecības skola (1975), lauksaimnieks; Militārā Jaroslavļas karaskola (1957), komandieris; Ilūkstes vidusskola (1954), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemnieku saimniecība, Ogres nov. Taurupes pag., (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna BMW 520, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 1998.

Egīls Stāmurs

Dzimis: 1957; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Rīgas taksometru parks”, maršrutu pārvadājumu nodaļas vadītājs; AS “Rīgas taksometru parks”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Industriālais tehnikums (1976), automobiļu tehniskā apkope un remonts. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Gvido Stolbovs

Dzimis: 1967; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Ando K”, valdes loceklis.

Izglītība: Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmija (2006), treneris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Hyundai, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2009.; skūteris, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2009.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Ando K”, skaits – 33, summa – 600,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 2600,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 6000,00 EUR.

Juris Sveilis

Dzimis: 1954; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Vecrīgas autostāvvieta”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1977), inženieris celtnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Vecrīgas autostāvvieta”, skaits – 5000, summa – 25000,00 LVL.

Aleksandrs Šileiko

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Carnikavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbinātais.

Izglītība: Rīgas 18.vakara vidusskola (2004), vidējā; Rīgas būvamatniecības vidusskola (1999), būvgaldnieks. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): piekabe MAZ, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Volvo, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2010.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 3, summa – 3,00 LVL, AS “Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa”.

Sanita Usāne

Dzimusi: 1972; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Engures novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Jūrmalas centrālā bibliotēka, direktora vietniece.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1985), bakalaura grāds sociālajās zinātnēs; Jūrmalas 1.ģimnāzija (1972), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 8000,00 LVL.

Valdis Vaivods

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Pasažieru vilciens, elektrovilcienu mašīnists.

Izglītība: Viļņas 26. profesionāli tehniskā skola (1985), elektrovilcienu un dīzeļvilcienu mašīnista palīgs; Preiļu raj. Varkavas vidusskola (1983), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW Jeta, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2008.

Gunārs Vucins

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments, galvenais inženieris.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1986), daudzkanālu elektrosakaru inženieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Rolands Zagorskis-Rolands

Dzimis: 1949; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Latvijas Aktieru asociācija, valdes priekšsēdētājs; Biedrība “Vidzemes Šveice”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Amsterdamas vasaras universitāte (1976), jaunā kultūras politika; J.Vītola Latvijas Valsts konservatorija (1970), drāmas aktieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): mākslinieku darbnīca, Rīga, (īpašumā); dzīvojamā māja, Apes novads, Gaujiena, (īpašumā); zemes gabals, Apes novads, Gaujiena, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Renault, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 5000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 5, summa – 5,00 LVL, AS Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Totalitārisma seku dokumentēšanas centram ir ziņas, ka tā rīcībā ir dokumenti, kas liecina, ka šis kandidāts varētu būt sadarbojies ar Latvijas PSR Valsts drošības komiteju kā šī dienesta aģents.

= Kandidātu saraksti Latgales vēlēšanu apgabalā

1. Igors Boldāns

2. Tatjana Rancāne

3. Jānis Locis

4. Sanita Putniņa

5. Dmitrijs Usins

6. Aelita Semeņuka

7. Igors Dombrovskis

8. Valentīna Narņicka

9. Inese Bordāne

10. Ramants Jansons

11. Alfrēds Šaltis

12. Gunārs Kūkojs

= Ziņas par kandidātiem

Igors Boldāns

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Bolid”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Baltijas Krievu institūts (2006), bakalaurs, jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna KIA, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5500,00 LVL.

Inese Bordāne

Dzimusi: 1976; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Atbalsta centrs ģimenēm ar bērniem “Sirdsgaisma”, psihologs.

Izglītība: Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (2005), sociālo zinātņu maģistra grāds psiholoģijā; Rēzeknes Augstskola (1998), bakalaura grāds psiholoģijā, izglītības psihologs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Igors Dombrovskis

Dzimis: 1977; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Ludzas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA MD Stils”, valdes loceklis.

Izglītība: Latgales amatniecības meistaru skola (1999), pedagogs; Ludzas vidusskola (1996), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Chrysler, izlaides gads 2001., reģistrācijas gads 2006.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 2300,00 EUR.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “MD Stils”, skaits – 1000, summa – 1000,00 LVL.

Ramants Jansons

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: folkloras kopa “Silavoti”, vadītājs; Latvijas Dievturu draudze “Rāmava”, vadītājs.

Izglītība: J.Mediņa mūzikas vidusskola (1987), fagots, orķestru diriģents. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme un mežs, Gulbenes novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW Transporter, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2007.

Gunārs Kūkojs

Dzimis: 1963; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Salaspils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Salaspils 1.vidusskola (1984), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zemes gabals, Salaspils novads, (īpašumā); dzīvoklis, Salaspils novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna VW, izlaides gads 2000., reģistrācijas gads 2008.

Jānis Locis

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AAS “Balva”, jurists.

Izglītība: Rīgas Stradiņa universitāte (2007), maģistra prof. grāds uzņēmējdarbības vadībā; Latvijas Universitāte (1995), jurists; Rīgas jūrskola (1982), kuģa mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Babītes novads, (īpašumā); zeme, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Passat, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 1990.; automašīna VW Vento, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 1994.

Valentīna Narņicka

Dzimusi: 1937; dzimums: sieviete; tautība: krieviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Dārzkopības entuziastu klubs “Tomāts”, valdes locekle–sekretāre.

Izglītība: Malnavas lauksaimniecības tehnikums (1957), agronome. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: perfekti.

Sanita Putniņa

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: LR Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrija, nodaļas vadītāja vietniece; Latvijas sabiedrības integrācijas fonds, projektu iesniegumu izvērtēšanas eksperts; LR IZM Valsts izglītības attīstības aģentūra, projektu iesniegumu izvērtēšanas eksperts.

Izglītība: Turku universitāte (2004), sociālo zinātņu maģistrs; Latvijas Universitāte (2002), sociālo zinātņu bakalaurs; Rīgas Tūrisma skola (1998), tūrisma un nometņu organizators. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 21695,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): Pareks banka, summa – 1696,23 LVL; Pareks banka, summa – 1120,91 EUR.

Tatjana Rancāne

Dzimusi: 1978; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: zvērināts advokāts.

Izglītība: Latvijas Policijas akadēmija (2002), jurists, bakalaurs; Ludzas 1.vidusskola (1997), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: pārvaldu brīvi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Audi A6, izlaides gads 2003., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 62000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 30, summa – 30,00 LVL, A/S Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Aelita Semeņuka

Dzimusi: 1969; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Rīgas tūrisma un tirdzniecības skola, skolotāja.

Izglītība: Daugavpils Pedagoģiskā universitāte (1998), deju skolotāja; Pleskavas Valsts pedagoģiskais institūts (1992), krievu valodas skolotāja cittautiešu skolā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 5000,00 LVL.

Alfrēds Šaltis

Dzimis: 1961; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: apsardzes firma “EVOR”, apsargs.

Izglītība: Rīgas pārtikas rūpniecības mehānikas un tehnoloģijas tehnikums (1980), saldēšanas iekārtu mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Dmitrijs Usins

Dzimis: 1980; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Balvu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: bezdarbnieks.

Izglītība: Daugavpils Universitāte (2007), sociālo zinātņu bakalaurs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: labi.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna Mazda 323, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2009.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: zeme, Balvu novads, (īpašumā).

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Kandidāta bezskaidrās naudas uzkrājumi un bezskaidrās naudas norēķinu karšu kontu atlikumi, ja to summa pārsniedz 500 latus (norādot katra bezskaidrās naudas uzkrājumu turētāja vai bezskaidrās naudas norēķinu kartes izdevēja nosaukumu): SEB banka, summa – 700,00 LVL.

= Kandidātu saraksti

Kurzemes vēlēšanu apgabalā

1. Dagnis Pakalnietis

2. Normunds Freimanis

3. Dagnija Kalviša

4. Anita Mielava

5. Tekla Blūma

6. Ieva Krūmiņa

7. Agita Zavicka

8. Zanda Pāne-Sermule

9. Valentīna Blaževiča

= Ziņas par kandidātiem

Valentīna Blaževiča

Dzimusi: 1950; dzimums: sieviete; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionāre.

Izglītība: Saldus rajona vakara vidusskola (1980), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: teicami.

Tekla Blūma

Dzimusi: 1942; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AAS Seesam Latvia, apdrošināšanas aģente.

Izglītība: Bulduru dārzkopības tehnikums (1972), ainavu tehniķis; Rīgas 5.tehniskā skola (1961), pasta operatore; Daugavpils rajona Špoģu vidusskola (1960), vidējā; Preiļu rajona Ārdavas 7–gad. skola (1956), pamata. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Saldus novads, (īpašumā); dzīvojamā māja, Saldus novads, (īpašumā).

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvojamā māja, Saldus novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Saldus druva”, skaits – 1795, summa – 3590,00 LVL.

Normunds Freimanis

Dzimis: 1962; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: šķīries.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zemnieku saimniecība “Brenču mājas”, īpašnieks.

Izglītība: Dienvidkurzemes reģiona laiksaimniecības pārvalde (2003), profesionālā, lauksaimnieks; Saldus vidusskola (1984), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Saldus, (īpašumā); zeme, Saldus novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): automašīna VW Transporter, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 1995.; vieglā automašīna Audi, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 1990.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40853,93 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 1503, summa – 1503,00 LVL, AS “Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa”.

Dagnija Kalviša

Dzimusi: 1954; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa”, valdes locekle; Biedrība “Arha”, valdes locekle.

Izglītība: LPSR Tirdzniecības un kulinārijas profesionālā skola (1981), viesmīle; Saldus raj. Ezeres vidusskola (1972), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Saldus novads, (īpašumā); dzīvoklis, Rīga, (īpašumā); māja, Saldus novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 38495,53 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 3, summa – 3,00 LVL, AS “Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa”.

Ieva Krūmiņa

Dzimusi: 1974; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Brocēnu novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Āgenskalna klīnika”, pirmsskolas pedagogs.

Izglītība: Latvijas Universitāte (2008), pedagogu tālākizglītības programma; Rīgas Pedagoģijas un izglītības vadības augstskola (1998), sākumskolas skolotāja. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Anita Mielava

Dzimusi: 1955; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Kebabs”, pārdevēja fasētāja.

Izglītība: Latvijas Lauksaimniecības akadēmija (1978), pārtikas tehnologs; Kuldīgas 2.vidusskola (1973), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvojamā māja, Saldus novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Mazda, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 1997.

Dagnis Pakalnietis

Dzimis: 1970; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Cietkoks”, tirdzniecības vadītājs.

Izglītība: Rīgas celtniecības tehnikums (1989), būvdarbu vadītājs; Rojas vidusskola (1986), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 44000,00 EUR.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 1500, summa – 1500,00 LVL, AS “Ūdens enerģētikas un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa”.

Zanda Pāne-Sermule

Dzimusi: 1971; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: precējusies.

Dzīvesvieta: Saldus novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pašnodarbinātā.

Izglītība: Rīgas 50.profesionāli tehniskā vidusskola (1989), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 10000,00 LVL.

Agita Zavicka

Dzimusi: 1964; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: neprecējusies.

Dzīvesvieta: Liepāja.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: mājsaimniece.

Izglītība: Rīgas 1.medicīnas skola (2006), farmaceita palīgs; Rīgas tirdzniecības tehnikums (1994), vidējā speciālā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

= Kandidātu saraksti Zemgales vēlēšanu apgabalā

1. Didzis Ozols

2. Sarmīte Feierabenda

3. Māris Mežapuķe

4. Māris Usāns

5. Paulis Siliņš

6. Raimonds Teivāns

7. Anita Kalniņa

8. Aldis Ermansons

9. Edijs Čistovs

10. Sergejs Popovs

11. Andis Raudiņš

12. Jānis Dzelzkalējs

13. Aigars Zariņš

= Ziņas par kandidātiem

Edijs Čistovs

Dzimis: 1979; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Lielvārdes novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Wurth, tirdzniecības pārstāvis.

Izglītība: Jēkabpils Agrobiznesa koledža (1999), vidējā speciālā – jurista palīgs; Lielvārdes vidusskola (1997), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Lielvārdes novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 40000,00 EUR.

Jānis Dzelzkalējs

Dzimis: 1941; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Zemnieku saimniecībā.

Izglītība: Priekuļu lauksaimniecības mehanizācijas tehnikums (1969), autotransporta ekspluatācijas un remonta mehāniķis; Katlakalna–Pļavniekkalna 7–gadīgā pamatskola (1955), pamatizglītība. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): traktors “Belarus” ar piekabes inventāru, izlaides gads 2002., reģistrācijas gads 2009.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 12000,00 LVL.

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 30, summa – 1500,00 LVL, AS Rīgas piena kombināts.

Aldis Ermansons

Dzimis: 1965; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “STATS”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas Politehniskais institūts (1991), inženieris celtnieks; Siguldas 1.vidusskola (1984), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Forburga”, skaits – 5, summa – 100,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 1000,00 LVL.

Sarmīte Feierabenda

Dzimusi: 1965; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Nomeda”, pārdevēja.

Izglītība: Rīgas kooperatīvais tehnikums (1986), tirdzniecības organizēšana un vadīšana; Bēnes vidusskola (1984), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Anita Kalniņa

Dzimusi: 1963; dzimums: sieviete; tautība: latviete; ģimenes stāvoklis: šķīrusies.

Dzīvesvieta: Dobeles novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Skrīveru saldumi”, tirdzniecības konsultante.

Izglītība: Rīgas kooperatīvais tehnikums (1987), tirdzniecības plānošana; Lauksaimniecības ministrijas Paula Lejiņa sovhoztehnikums (1982), agronoms. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Dobeles novads, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Mitsubishi, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2004.

Māris Mežapuķe

Dzimis: 1964; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Jūrmala.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: Biedrība “Vecās tehnikas klubs”, valdes priekšsēdētājs; Majoru kultūras nams, izstāžu zāles vadītājs.

Izglītība: Rīgas celtniecības tehnikums (2006), sertifikāts par tiesībām mācīt interešu izglītības programmās; Rīgas celtniecības tehnikums (1989), celtnieks tehniķis; Rīgas 8.tehniskā skola (1984), radioaparatūras kontrolieris; 19.profesionāli tehniskā skola (1982), elektriķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): mopēds PGO, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1964., reģistrācijas gads 2009.; mopēds Stadion, izlaides gads 1960., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Fiat, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 2004.; mopēds Jawa, izlaides gads 1958., reģistrācijas gads 2004.; mopēds RMR, izlaides gads 1968., reģistrācijas gads 2004.; mopēds Stadion, izlaides gads 1960., reģistrācijas gads 2004.; mopēds RMR, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 2004.; mopēds Jawa, izlaides gads 1961., reģistrācijas gads 2004.; mopēds RMR, izlaides gads 1961., reģistrācijas gads 2004.; mopēds RMR, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 2004.; mopēds Peugeot, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2004.; mopēds Stadion, izlaides gads 1960., reģistrācijas gads 2004.; mopēds Jawa, izlaides gads 1959., reģistrācijas gads 2004.; mopēds RMR, izlaides gads 1958., reģistrācijas gads 2004.; mopēds LMZ, izlaides gads 1975., reģistrācijas gads 2004.; mopēds RMR, izlaides gads 1964., reģistrācijas gads 2004.; mopēds RMR, izlaides gads 1990., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna RAF, izlaides gads 1972., reģistrācijas gads 2006.; vieglā automašīna ZAZ, izlaides gads 1963., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1958., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna Mitsubishi, izlaides gads 1993., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Opel, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 2006.; mopēds RMR, izlaides gads 1957., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1951., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1975., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1953., reģistrācijas gads 2003.; vieglā automašīna Opel, izlaides gads 1938., reģistrācijas gads 2003.; motocikls solo, izlaides gads 1975., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1986., reģistrācijas gads 2006.; motocikls solo, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1976., reģistrācijas gads 2005.; motocikls solo Jawa, izlaides gads 1968., reģistrācijas gads 2003.; motocikls solo, izlaides gads 1949., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1956., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1951., reģistrācijas gads 2004.; motocikls ar blakusvāģi, izlaides gads 1967., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1959., reģistrācijas gads 2004.; mopēds LMZ, izlaides gads 1965., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1965., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1960., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1937., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1963., reģistrācijas gads 2004.; kravas transporta autovedējs, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2006.; kravas transporta autovedējs, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 2009.; piekabe auto vedējs, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 2009.; piekabe kravas, izlaides gads 1977., reģistrācijas gads 2004.; traktors, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 2009.; kuteris Invader, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2008.; mopēds LMZ, izlaides gads 1958., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1950., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Opel, izlaides gads 1966., reģistrācijas gads 2003.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna LUAZ, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 2002.; vieglā automašīna ZAZ, izlaides gads 1971., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1958., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1987., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna Fiat, izlaides gads 1978., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1971., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna Humber, izlaides gads 1958., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna VW, izlaides gads 1971., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1984., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna Chevrolet, izlaides gads 1977., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Lincoln, izlaides gads 1947., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna MG Midget, izlaides gads 1976., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1965., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1953., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Cadillac, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Parisienne, izlaides gads 1985., reģistrācijas gads 2007.; motocikls solo, izlaides gads 1954., reģistrācijas gads 2004.; motocikls solo, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1962., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna ZAZ, izlaides gads 1979., reģistrācijas gads 2005.; piekabe laivu vedējs, izlaides gads 1995., reģistrācijas gads 2007.; piekabe laivu vedējs, izlaides gads 1994., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1982., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1972., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna VAZ, izlaides gads 1982., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna IŽ, izlaides gads 1992., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1959., reģistrācijas gads 2004.; piekabe kravas, izlaides gads 1991., reģistrācijas gads 2008.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1967., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1965., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1988., reģistrācijas gads 2003.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1970., reģistrācijas gads 2005.; kravas furgons RAF, izlaides gads 1968., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1967., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1963., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1945., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Pontiac, izlaides gads 1972., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1970., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna ZAZ, izlaides gads 1974., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1965., reģistrācijas gads 2003.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1983., reģistrācijas gads 2005.; vieglā automašīna M72, izlaides gads 1952., reģistrācijas gads 2004.; vieglā automašīna Moskvič, izlaides gads 1973., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna Dodge, izlaides gads 1927., reģistrācijas gads 2009.; vieglā automašīna GAZ, izlaides gads 1958., reģistrācijas gads 2008.; motocikls solo, izlaides gads 1963., reģistrācijas gads 2004.

Didzis Ozols

Dzimis: 1988; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: neprecējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa, menedžeris; Izglītības portāls .lv, menedžeris.

Izglītība: Rīgas jūrskolas filiāle Salacgrīvā (2007), kuģu vadītājs. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas), kurus kandidāts iznomā citām personām vai nomā no citām personām: dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie vērtspapīri sadalījumā pa to veidiem [norādot to veidu, skaitu, summu (nominālvērtībā) un juridiskās personas – vērtspapīru emitenta – nosaukumu, privatizācijas un kompensācijas sertifikātiem norādot tikai to skaitu]: akcijas, skaits – 5, summa – 5,00 LVL, AS Ūdens enerģētika un transporta sistēma Rīga–Hersona–Astrahaņa.

Sergejs Popovs

Dzimis: 1945; dzimums: vīrietis; tautība: krievs; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: pensionārs; vasarnīcu īpašnieku kooperatīvs “Priedaines mežmala”, valdes priekšsēdētājs.

Izglītība: Rīgas civilās aviācijas inženieru institūts (1968), inženieris mehāniķis. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: augstā līmenī.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, izlaides gads 1996., reģistrācijas gads 2005.

Andis Raudiņš

Dzimis: 1958; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: zvērināts advokāts.

Izglītība: Latvijas Universitāte (1996), tiesību maģistrs; Latvijas Universitāte (1989), tiesību zinātnes, jurists. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): dzīvoklis, Rīga, (īpašumā).

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Lexus, izlaides gads 2006., reģistrācijas gads 2007.

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 100000,00 EUR.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 20000,00 LVL.

Kandidāta skaidrās naudas uzkrājumi, ja to summa pārsniedz 500 latus: 10000,00 LVL.

Paulis Siliņš

Dzimis: 1944; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Krustpils novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA “Aiga un partneri”, kontrolieris; SIA “Luvekos”, valdes loceklis; Partija “Daugava – Latvijai”, valdes loceklis.

Izglītība: Rīgas 26.vidusskola (1967), vidējā; Tulas ieroču skola (1964), ieroču meistars. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna Volvo S80, izlaides gads 1999., reģistrācijas gads 2007.; vieglā automašīna Opel Askona, izlaides gads 1982., reģistrācijas gads 2003.

Kandidātam piederošas kapitāla daļas (akcijas, pajas), norādot kapitāla daļu skaitu un summu: SIA “Luvekos”, skaits – 10, summa – 2000,00 LVL.

Raimonds Teivāns

Dzimis: 1955; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Ķekavas novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Jelgavas ielas nams, pārvaldnieks.

Izglītība: Kokneses vidusskola (1973), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): māja, Ķekavas novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 530000,00 LVL.

Kandidāta izsniegto aizdevumu summa, ja aizdevumu vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 260000,00 LVL.

Māris Usāns

Dzimis: 1972; dzimums: vīrietis; tautība: nav norādīta; ģimenes stāvoklis: nav norādīts.

Dzīvesvieta: Engures novads.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: AS “Pasažieru vilciens”, elektrovilciena mašīnista palīgs.

Izglītība: Policijas departamenta mācību centrs (1993), policijas kārtībnieks; Rīgas dzelzceļnieku arodvidusskola (1990), metālvirpotājs; Jūrmalas 1.vidusskola (1987), vidējā. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidātam piederošie valsts institūcijās reģistrējamie transportlīdzekļi (sauszemes, gaisa un ūdens transporta līdzekļi – to veids, izlaides un reģistrācijas gads): vieglā automašīna, izlaides gads 1998., reģistrācijas gads 2008.

Aigars Zariņš

Dzimis: 1968; dzimums: vīrietis; tautība: latvietis; ģimenes stāvoklis: precējies.

Dzīvesvieta: Rīga.

Darbavietas un ieņemamie amati (arī amati politiskajās partijās, reliģiskajās organizācijās, arodbiedrībās, biedrībās vai nodibinājumos) vai – ja darbavietas nav – nodarbošanās, statuss: SIA Feniks, tehniķis.

Izglītība: 15.arodskola (1986), elektromontieris. Pašnovērtējums par latviešu valodas prasmi: dzimtā valoda.

Kandidāta īpašumā vai valdījumā (arī sakarā ar nodibināto aizbildnību vai aizgādnību) esošie nekustamie īpašumi (to veids un atrašanās vietas): zeme, Vecumnieku novads, (īpašumā).

Kandidāta parādsaistību summa, ja parādsaistību vērtība katrā gadījumā atsevišķi vai kopā pārsniedz 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas: 7000,00 LVL.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!