• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Aizsardzības ministrs: Tiekoties ar nozares sadarbības nevalstiskajām organizācijām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 7.09.2010., Nr. 141 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217341

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ārlietu ministrs: Vērtējot Vācijas kancleres vizītes nozīmi Latvijā

Vēl šajā numurā

07.09.2010., Nr. 141

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Aizsardzības ministrs: Tiekoties ar nozares sadarbības nevalstiskajām organizācijām

2.septembrī aizsardzības ministrs Imants Lieģis tikās ar aizsardzības nozares sadarbības nevalstiskajām organizācijām. Tikšanās laikā tika pārrunātas nozares aktualitātes un rasti jauni risinājumi turpmākai sadarbībai. 

Aizsardzības ministrs iepazīstināja NVO pārstāvjus ar Latvijas drošības un aizsardzības politikas prioritātēm, izceļot nozīmīgākos aizsardzības spēju attīstības projektus – NBS aviācijas bāzes “Lielvārde” lidlauka izbūvi, Jūras novērošanas sistēmas ieviešanu, Latvijā organizētās starptautiskās militārās mācības. Ministrs vērsa klātesošo uzmanību uz aktualitātēm nozares likumdošanā, kas ietekmēs zemessardzes, rezerves virsnieku un atvaļināto militārpersonu ikdienu. Tāpat ministrs uzsvēra starptautisko attiecību un starptautiskās drošības jautājumu nozīmību, lūdzot NVO palīdzību un lielāku iesaisti, izskaidrojot sabiedrībai latviešu karavīru dalības nozīmi ISAF operācijā Afganistānā.

Lai veicinātu jauniešu patriotisko audzināšanu, ministrs aicināja lielāku uzmanību pievērst nevalstisko organizāciju sadarbībai ar jaunsargiem, savukārt NVO pārstāvji apliecināja gatavību iesaistīt jaunsargus savos rīkotajos pasākumos.

NVO pārstāvji pārrunāja ministrijas un organizāciju līdzšinējo sadarbību, uzsverot veiksmīgākos sadarbības piemērus un ziņojot par jaunajiem projektiem, kā arī norādīja uz risināmajiem jautājumiem.

Aizsardzības ministrijas
Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!