• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 2010. gada 6. septembra rīkojums Nr. 531 "Grozījums darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājumā". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 8.09.2010., Nr. 142 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217362

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Ministru prezidenta rīkojums Nr.331

Grozījums Ministru prezidenta 2010.gada 4.augusta rīkojumā Nr.306 "Par darba grupu 1991.gada barikāžu divdesmitās gadadienas atceres pasākumu organizēšanai"

Vēl šajā numurā

08.09.2010., Nr. 142

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: rīkojums

Numurs: 531

Pieņemts: 06.09.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ministru kabineta rīkojums Nr.531

Rīgā 2010.gada 6.septembrī (prot. Nr.44 35.§)

Grozījums darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājumā

1. Izdarīt darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājumā (apstiprināts ar Ministru kabineta 2008.gada 29.aprīļa rīkojumu Nr.236 "Par darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājuma apstiprināšanu") grozījumu un izteikt 59.punktu šādā redakcijā:

"59. Atbalsta veids: Atbalsts vispārējās izglītības iestāžu tīkla optimizācijai, tai skaitā integrētu izglītības iestāžu (vispārējās izglītības iestāžu, kas īsteno vispārējās un profesionālās izglītības programmas) izveidei, apvienojot vispārējās izglītības iestādi ar profesionālās izglītības iestādi, kā arī izglītības pieejamības, kvalitātes un izmaksu efektivitātes palielināšanai, ieguldot finanšu līdzekļus izglītības iestāžu infrastruktūras (arī dienesta viesnīcu, kas paredzētas integrētu izglītības iestāžu vajadzībām) sakārtošanā un optimizēšanā, veicot nepieciešamos būvdarbus izglītības iestāžu paplašināšanai vai pielāgošanai izglītojamo skaita palielinājumam un iegādājoties nepieciešamo mācību aprīkojumu un mēbeles."

2. Izglītības un zinātnes ministrijai nedēļas laikā iesniegt precizēto darbības programmas "Infrastruktūra un pakalpojumi" papildinājumu Valsts kancelejā.

Ministru prezidents V.Dombrovskis

Izglītības un zinātnes ministra vietā – vides ministrs R.Vējonis

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!