• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Baltijas Ministru padomi un Ekonomikas forumu. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 15.09.2010., Nr. 146 https://www.vestnesis.lv/ta/id/217787

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Talsu novada vadību, uzņēmējiem un iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

15.09.2010., Nr. 146

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Baltijas Ministru padomi un Ekonomikas forumu

Vakar, 14.septembrī, Ministru prezidents Valdis Dombrovskis preses konferencē informēja par 23. un 24.septembrī plānoto Baltijas Ministru padomi, kuru rīko Latvija saistībā ar Baltijas Ministru padomes prezidentūru 2010.gadā. Paralēli Baltijas Ministru padomei Rīgā notiks 11.Baltijas Ekonomikas forums, kurā Baltijas valstu premjerministri piedalīsies diskusijā par pieredzi, kas gūta, pārvarot globālo ekonomisko un finanšu krīzi, turpmākajiem izaicinājumiem un ES stratēģijas Baltijas jūras reģiona lomu tā konkurētspējas veicināšanā.

Premjers minēja, ka, atsaucoties uz viņa agrāk izteikto lūgumu, 23.–24.septembrī notiks arī Baltkrievijas premjerministra Sergeja Sidorska darba vizīte Latvijā, kuras laikā notiks 5. starptautiskā Baltkrievijas un Latvijas investīciju foruma un 8. Baltkrievijas nacionālās izstādes “BelExpo” atklāšana Rīgā.

Ministru prezidents V.Dombrovskis norādīja, ka 24.septembrī viesosies arī ES reģionālās politikas komisārs Johaness Hāns. Plānots, ka komisārs ievadīs Baltijas valstu premjerministru apaļā galda diskusiju par Baltijas valstu pieredzi, pārvarot globālo ekonomisko un finanšu krīzi. Šajā diskusijā piedalīsies arī komisārs attīstības sadarbības jautājumos Andris Piebalgs. Premjers uzsvēra, ka komisāra J.Hāna vizīte ir īpaši būtiska Latvijai, gaidot diskusijas par nākamo ES daudzgadu budžetu un ES Kohēzijas politikas nākotni.

Preses konferencē piedalījās arī Ekonomistu apvienības 2010 prezidents Ojārs Kehris, Eiropas Savienības direkcijas vadītāja, vēstniece Ilze Juhansone un Latvijas Darba devēju konfederācijas prezidents Vitālijs Gavrilovs.

11.Baltijas Ekonomikas forums “ES Baltijas jūras stratēģija konkurētspējīgam reģionam” notiks no 23. līdz 24.septembrim. To rīko Latvijas Biznesa skola un Ekonomistu apvienība 2010 sadarbībā ar Ministru prezidenta biroju, Ārlietu ministriju, Ekonomikas ministriju, EK pārstāvniecību Latvijā un Latvijas Darba devēju konfederāciju.

Valsts kancelejas Komunikācijas departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!