• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ministru kabineta 1998. gada 30. septembra paziņojums "Ministru kabineta paziņojums". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 2.10.1998., Nr. 284/285 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218063

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Zemkopības ministrijas rīkojums Nr.200

Par grozījumiem Zemkopības ministrijas 1997.gada 24.decembra rīkojumā Nr.398 "Par valsts atbalstu Eiropas Savienības kvalitātes prasībām atbilstošas produkcijas ražošanai"

Vēl šajā numurā

02.10.1998., Nr. 284/285

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Ministru kabinets

Veids: paziņojums

Pieņemts: 30.09.1998.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Akceptēts Ministru kabineta sēdē

1998.gada 29.septembrī (prot. Nr.54, 54.§)

Ministru kabineta paziņojums

Valdības izveidotā ekspertu grupa, kurā ir zinātnieki, valsts institūciju un nacionālo minoritāšu pārstāvji, izstrādājusi valsts programmas "Sabiedrības integrācija Latvijā" koncepciju, tādējādi sagatavojot pamatu plašai nacionāla mēroga programmai. Valdība uzskata, ka pienācis laiks izstrādāt un īstenot vienotu ilgtermiņa stratēģiju, kas sekmētu saliedētas pilsoniskas sabiedrības veidošanos Latvijā. Valdība ir pārliecināta, ka tas ir būtiski svarīgi drošai un stabilai valsts attīstībai tuvākajā un, it īpaši, tālākajā nākotnē.

Izstrādātā koncepcija iezīmē galvenos virzienus, galvenos darbības laukus, kur būtu jākoncentrē pūliņi minētā mērķa sasniegšanai. Ļoti svarīgi, ka šie virzieni aplūkoti kopā. Tikai kompleksa, vienota pieeja ļauj cerēt uz efektīviem rezultātiem. Taču vienotas demokrātiskas Latvijas sabiedrības veidošanas politikas panākumus noteiks tas, vai tā gūs izpratni un atbalstu visplašākajā sabiedrībā. Tādēļ valdība aicina visus Latvijas iedzīvotājus, visas partijas, aicina nākamo valdību izprast šī mērķa nozīmīgumu un dot savu ieguldījumu tā sasniegšanā.

 

Ministru prezidents G.Krasts

Rīgā 1998.gada 30.septembrī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!