• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
2010. gada 2. septembra likums "Grozījums likumā "Par Roterdamas konvenciju par procedūru, saskaņā ar kuru starptautiskajā tirdzniecībā dodama iepriekš norunāta piekrišana attiecībā uz dažām bīstamām ķīmiskām vielām un pesticīdiem"". Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2010., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218076

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par Eiropas konvenciju par mājas (istabas) dzīvnieku aizsardzību

Vēl šajā numurā

21.09.2010., Nr. 149

PAR DOKUMENTU

Izdevējs: Saeima

Veids: likums

Pieņemts: 02.09.2010.

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Saeima ir pieņēmusi un Valsts
prezidents izsludina šādu likumu:

Grozījums likumā “Par Roterdamas konvenciju par procedūru, saskaņā ar kuru starptautiskajā tirdzniecībā dodama iepriekš norunāta piekrišana attiecībā uz dažām bīstamām ķīmiskām vielām un pesticīdiem”

Izdarīt likumā “Par Roterdamas konvenciju par procedūru, saskaņā ar kuru starptautiskajā tirdzniecībā dodama iepriekš norunāta piekrišana attiecībā uz dažām bīstamām ķīmiskām vielām un pesticīdiem” (Latvijas Republikas Saeimas un Ministru Kabineta Ziņotājs, 2003, 8.nr.; 2005, 2.nr.) šādu grozījumu:

Izteikt 3.panta 2.punktu šādā redakcijā:

“2) Vides ministrija — attiecībā uz ķīmiskām vielām Konvencijas izpratnē. Vides ministrija minēto administratīvo funkciju izpildi ir tiesīga deleģēt valsts sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs”, noslēdzot attiecīgu līgumu. Veselības inspekcija sniedz atzinumu Vides ministrijai vai valsts sabiedrībai ar ierobežotu atbildību “Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centrs” (ja tā ir deleģēta pildīt Konvencijas 4.panta pirmajā daļā minētās administratīvās funkcijas) par ķīmisko vielu bīstamību, iedarbību vai risku cilvēka veselībai.”

Likums Saeimā pieņemts 2010.gada 2.septembrī.

Valsts prezidenta vietā
Saeimas priekšsēdētājs G.Daudze

Rīgā 2010.gada 21.septembrī

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!