• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par parādzīmju izsoli 14. oktobrī. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 16.10.1998., Nr. 295/296 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218101

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Par sadarbību ar Latvijas ev. lut. Baznīcu ārpus Latvijas

Vēl šajā numurā

16.10.1998., Nr. 295/296

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par parādzīmju izsoli 14. oktobrī

Valsts iekšējā īstermiņa aizņēmuma parādzīmju izsolē trešdien, 14.oktobrī piedalījās 2 komercbankas, kas vēlējās iegādāties parādzīmes ar atmaksas termiņu 28 dienas (1 mēnesis). Tika piedāvātas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 0,5 milj. latu apmērā; banku pieteikumi sastādīja 0,35 milj. latu. Parādzīmes tika pārdotas par 0,1 milj. latu ar vidējo diskonta likmi 5,1% gadā.

Valsts iekšējā īstermiņa aizņēmuma parādzīmju izsolē trešdien, 14.oktobrī piedalījās 2 komercbankas, kas vēlējās iegādāties parādzīmes ar atmaksas termiņu 91 diena (3 mēneši). Tika piedāvātas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 0,7 milj. latu apmērā; banku pieteikumi sastādīja 0,55 milj. latu. Parādzīmes netika pārdotas.

Valsts iekšējā īstermiņa aizņēmuma parādzīmju izsolē trešdien, 14.oktobrī piedalījās 3 komercbankas, kas vēlējās iegādāties parādzīmes ar atmaksas termiņu 182 dienas (6 mēneši). Tika piedāvātas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 2 milj. latu apmērā; banku pieteikumi sastādīja 0,51 milj. latu. Parādzīmes netika pārdotas.

Valsts iekšējā īstermiņa aizņēmuma parādzīmju izsolē trešdien, 14.oktobrī piedalījās 1 komercbanka, kas vēlējās iegādāties parādzīmes ar atmaksas termiņu 357 dienas (atkārtota izsole). Tika piedāvātas parādzīmes par kopējo summu pēc nominālvērtības 9,8 milj. latu apmērā; banku pieteikumi sastādīja 0,2 milj. latu. Parādzīmes netika pārdotas.

Finansu ministrijas preses dienests

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!