• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Ārlietu ministrija: Par Latvijas preču piegādi ASV bruņoto spēku vajadzībām. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 21.09.2010., Nr. 149 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218157

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Finanšu ministrija: Oficiāli aicinot Rīgas domi pārrēķināt NĪN iedzīvotājiem

Vēl šajā numurā

21.09.2010., Nr. 149

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Ārlietu ministrija: Par Latvijas preču piegādi ASV bruņoto spēku vajadzībām

17.septembrī veiksmīgi beidzās Ražotāju dienas, kas pulcēja vairāk nekā 100 Latvijas pārtikas, saimniecības, biroja preču, kā arī celtniecības materiālu un aprīkojuma ražotājus. Šis bija pirmais šāda mēroga un nozīmes pasākums Eiropā ar ASV valsts aģentūru, kā arī to tiešo piegādātāju līdzdalību, un to pozitīvi novērtēja gan dalībnieki, gan rīkotāji.

ASV Aizsardzības loģistikas aģentūra (U.S. Defense Logistics Agency (DLA)) un ASV Vispārējo pakalpojumu administrācija (U.S. General Services Administration (GSA)), kā arī viņu tiešie piegādātāji iepazinās ar Latvijas ražotāju piedāvājumu un atbilstību iepirkumu vajadzībām, iekļaujot klātesošos uzņēmumus savās datubāzēs. Tālākie kontakti tiks attīstīti divpusēji, ASV partneriem sazinoties ar interesējošo preču ražotājiem un risinot visus ar iepirkumu procedūru saistītos jautājumus. Vienlaikus Latvijas un ASV valdība regulāri sekos šīs sadarbības attīstībai un sniegs turpmāku atbalstu projekta sekmīgai norisei. DLA direktors viceadmirālis Alans Tompsons tikšanās laikā ar Latvijas amatpersonām atzinīgi raksturoja Latvijas panākumus nemilitāro kravu tranzīta nodrošināšanā un pauda interesi panākt sekmīgu sadarbību ar Latvijas uzņēmējiem, veicot iepirkumus ASV bruņoto spēku vajadzībām. 

Ražotāju dienas no 14. līdz 17.septembrim rīkoja Ārlietu ministrija un Aizsardzības ministrija sadarbībā ar ASV vēstniecību Rīgā un Latvijas Investīciju un attīstības aģentūru, un to laikā DLA un GSA informēja par reģistrēšanās un dalības iespējām ASV valdības iepirkumos bruņoto spēku un civilā dienesta apgādei. Latvijas uzņēmumiem bija iespēja demonstrēt savu ražojumu paraugus, kā arī pieteikties individuālām tikšanām.

Ministrijas Preses un informācijas nodaļa

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!