• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Par Iekšlietu ministrijas konkursa rezultātiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 17.02.1999., Nr. 45/46 https://www.vestnesis.lv/ta/id/21832

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

"Par Lietuvu šodien! Par Latviju un Lietuvu nākotnē!"

Vēl šajā numurā

17.02.1999., Nr. 45/46

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Par Iekšlietu ministrijas konkursa rezultātiem

11.februārī Iekšlietu ministrijas valsts sekretārs Andris Staris apstiprināja rezultātus konkursam, ko Iekšlietu ministrijas Finansu un īpašuma departaments rīkoja "Par firmas noteikšanu, kas piedāvā kvalitatīvākos pakalpojumus dienesta komandējumu organizēšanai Iekšlietu ministrijas vajadzībām 1999.gadā". Konkurss tika izsludināts 1998.gada 4.janvārī, ievietojot sludinājumus laikrakstā "Latvijas Vēstnesis" un "Diena".

Konkursa komisijā bija astoņi komisijas dalībnieki, to vadīja IeM valsts sekretāra vietnieks Raimonds Bluķis, tās sastāvā bija IeM Finansu un īpašuma, Starptautisko attiecību, Administratīvā un Juridiskā departamenta pārstāvji. Atklātā piedāvājumu konkursā piedalījās septiņas firmas. Pretendenti, kuriem bija atļauts piedalīties konkursā, bija: firma "Latvija Tours", SIA "Via Rīga", SIA "Rīgas Tūrisma aģentūra", SIA "TAS Tūrisma aģentūra", SIA "Tūrisms un informācija", SIA "T.B.S. Ceļojumu aģentūra", SIA "S.I.B. Travel — Rīga".

Komisija ierosināja piešķirt tiesības veikt valsts pasūtījumu un slēgt valsts pasūtījuma līgumu ar SIA "Rīgas Tūrisma aģentūra". Līdz ar to SIA "Rīgas tūrisma aģentūra" 1999.gadā Iekšlietu ministrijas vajadzībām organizēs dienesta braucienus, sniedzot šādus pakalpojumus: avio, kuģu, prāmju, dzelzceļa, autopārvadājumu biļešu rezervēšanu, noformēšanu un piegādi, viesnīcas rezervēšanu, vīzu noformēšanu, brauciena apdrošināšanu, kā arī citus pakalpojumus, kas nepieciešami dienesta braucienu sekmīgas un kvalitatīvas organizēšanas nodrošināšanai un norisei. Pēc konkursa komisijas viedokļa tieši SIA "Rīgas Tūrisma aģentūras" piedāvājums ir Iekšlietu ministrijai finansiāli visizdevīgākais un valsts pasūtījuma interesēm visatbilstošākais.

Iekšlietu ministrijas

Preses un sabiedrisko attiecību

departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!