• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 23.09.2010., Nr. 151 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218393

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Pilnvaru atsaukumi

Vēl šajā numurā

23.09.2010., Nr. 151

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Piegādes un darbu izpildes pasūtījumi

Vides ministrija aicina iesniegt projekta iesniegumus

Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklātajā konkursā “Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām”

Konkursa mērķis ir veicināt sabiedrības izpratni par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām, sekmējot pamatotu lēmumu pieņemšanu un videi nekaitīgu rīcību.

Konkursa ietvaros kopējais pieejamais KPFI finansējums ir 597 384 latu.

Konkurss norisinās saskaņā ar Ministru kabineta 2010.gada 17. augusta noteikumiem Nr. 789 „Klimata pārmaiņu finanšu instrumenta finansēto projektu atklāta konkursa “Sabiedrības izpratnes attīstīšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas nozīmi un iespējām” nolikums” (turpmāk - noteikumi).

Konkursa atbalstāmās noteikumu aktivitātes:

1. Informatīvu materiālu publicēšana par siltumnīcefekta gāzu emisiju samazināšanas pasākumu nozīmi un iespējām laikrakstos, žurnālos, biļetenos un citos periodiskajos izdevumos, kā arī tīmekļa vietnēs, kuras paredzētas profesionālajām auditorijām, lai paaugstinātu to informētības un zināšanu līmeni (noteikumu 7.3.apakšpunkts).

Projekta iesniedzēji - LR reģistrēta biedrība vai nodibinājums, pašvaldības aģentūra - lokālā vai reģionālā enerģētikas aģentūra - vai LR reģistrēts komersants, kura izdevums ir reģistrēts Uzņēmumu reģistra masu informācijas līdzekļu reģistrā.

Pieejamais aktivitātes finansējums - 70 000 latu. Viena projekta maksimālais finansējums - 35 000 latu, bet minimālais finansējums - 1000 latu.

2. Izglītojošo projektu organizēšana Latvijas pamatskolu, vidusskolu un profesionālās izglītības iestāžu audzēkņiem izpratnes attīstīšanai par klimata pārmaiņām un to potenciālo ietekmi uz Latviju un pasauli kopumā, par iespējām taupīt enerģiju indivīda līmenī - mājās un mācību iestādē (noteikumu 7.4.apakšpunkts).

Projekta iesniedzēji - LR reģistrēta biedrība vai nodibinājums, kura darbības joma ir vides izglītība vai enerģijas taupīšanas pasākumu popularizēšana, Latvijā akreditēta augstskola, kura īsteno mācību programmas vides izglītības vai enerģētikas jomās, pašvaldības aģentūra - lokālā vai reģionālā enerģētikas aģentūra.

Pieejamais aktivitātes finansējums - 100 000 latu. Viena projekta maksimālais finansējums - 50 000 latu, bet minimālais finansējums - 1000 latu.

3. Semināru un apmācību rīkošana profesionālajām auditorijām un citu informatīvo aktivitāšu, izglītojošo projektu un publisko akciju organizēšana (noteikumu 7.5.apakšpunkts).

Projekta iesniedzēji - LR reģistrēta biedrība vai nodibinājums, kas pārstāv būvniecības un arhitektūras, enerģētikas, transporta vai meža nozari, būvniecības inženierzinātnes speciālisti, energoauditori, vides jomas speciālisti vai arī pašvaldības aģentūra - lokālā vai reģionālā enerģētikas aģentūra. Projekta iesniedzējam jābūt reģistrētam Uzņēmumu reģistra biedrību un nodibinājumu reģistrā vismaz trīs gadus, un tam var būt viens vai vairāki projekta sadarbības partneri - biedrība, nodibinājums vai atvasināta publiska persona.

Pieejamais aktivitātes finansējums - 133 384 lati. Viena projekta maksimālais finansējums - 50 000 latu, bet minimālais finansējums - 3000 latu.

Projekta iesniegumus jāiesniedz Vides ministrijā no šī sludinājuma publicēšanas dienas līdz 2010. gada 25.oktobrim (ieskaitot) darba dienās no plkst. 8.30 līdz plkst. 17 Peldu ielā 26/28, 202.kabinetā, Rīgā vai nosūtot ierakstītā vēstulē pa pastu: Vides ministrija, Peldu iela 25, LV-1494, vai noformētu elektroniskā dokumenta veidā sūtot uz elektroniskā pasta adresi: eep_kpfi@vidm.gov.lv.

Jautājumus par projekta iesnieguma sagatavošanu un iesniegšanu var sūtīt pa pastu: Vides ministrija, Peldu ielā 25, Rīgā, LV - 1494, vai elektroniski uz e- pasta adresi: ilze.trusinska@vidm.gov.lv, kā arī zvanot pa tel.67026527.


Piedāvājumu konkurss

Rīgas pilsētas pašvaldība pārdod piedāvājumu konkursā garāžu (kadastra apzīmējums 01000782117005) un zemesgabalu (kadastra apzīmējums 01000781005) Rīgā, Lokomotīves ielā 74A, pārdodot atsevišķi telpu grupas nr.001, nr.002, nr.003, nr.004, nr.005 un tām atbilstošās zemesgabala domājamās daļas.

Piedāvājumi minētā nekustamā īpašuma objekta domājamo daļu privatizācijai iesniedzami viena mēneša laikā no šī sludinājuma publicēšanas.

Informāciju par minēto nekustamā īpašuma objektu un privatizācijas piedāvājumu iesniegšanas kārtību var saņemt Rīgas domes Īpašuma departamenta Īpašuma atsavināšanas pārvaldē Rīgā, Kalēju ielā 10, 4.stāvā, 407.kabinetā, darba dienās no plkst. 9 līdz 12 un no 13 līdz 16, tālrunis uzziņām 67105346, 67026305.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!