• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Afganistānā dienošo karavīru tuviniekiem. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2010., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218635

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Tiekoties ar Čīles ārlietu ministru

Vēl šajā numurā

28.09.2010., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Afganistānā dienošo karavīru tuviniekiem

25.septembrī, skanot dziesmām un bērnu čalām, Latvijas Kara muzejā noritēja starptautiskajā operācijā Afganistānā dienošo karavīru ģimeņu un tuvinieku tikšanās ar aizsardzības ministru Imantu Lieģi un Nacionālo bruņoto spēku vadību.

Aizsardzības ministrs I.Lieģis savā uzrunā pateicās tuviniekiem par viņu sniegto atbalstu karavīriem, kas atrodas tālu prom no mājām, kā arī sniedza ieskatu par savu vizīti augusta vidū uz Afganistānu. Ministrs apliecināja, ka Latvijas karavīru darbu novērtē mūsu sabiedrotie. “Varam justies lepni par mūsu karavīriem. Viņu drosmi un augsto profesionalitāti katrā tikšanās reizē apliecina mūsu sabiedrotie,” norādīja I.Lieģis.

Karavīru tuviniekiem vēstuli bija nosūtījis arī Latvijas kontingenta Afganistānā komandieris pulkvedis Juris Zeibārts. Komandieris pateicās par tuvinieku izturību, spēku un drosmi. “Lai arī esam tālu no mājām, mēs visi ar neredzamām saitēm esam savienoti ar saviem mīļotajiem mājās, un labās domas, ko mēs viens otram sūtām abos virzienos, palīdz izturēt arī smagākos brīžus,” teikts vēstulē. Pulkvedis J.Zeibārts norāda, ka, katru reizi tiekoties ar karavīriem, pārliecinās par prasmi un atbildību, ar kādu tiek veikti pienākumi.

Tikšanās laikā tika rādītas fotogrāfijas, kas atspoguļoja gan Latvijas karavīru darbu un atpūtas brīžus starptautiskajā operācijā, gan sniedza priekšstatu par dzīvi un kopējo noskaņu Afganistānā.

Neformālā gaisotnē aizsardzības ministrs pārrunāja ar karavīru tuviniekiem aktuālākos jautājumus saistībā ar dienestu starptautiskajā operācijā.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!