• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Tiekoties ar Amerikas Ebreju komiteju. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 28.09.2010., Nr. 153 https://www.vestnesis.lv/ta/id/218639

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Amatu konkursi

Vēl šajā numurā

28.09.2010., Nr. 153

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Tiekoties ar Amerikas Ebreju komiteju

24.septembrī Valsts prezidents Valdis Zatlers un ārlietu ministrs Aivis Ronis tikās ar Amerikas Ebreju komitejas pārstāvjiem. Tikšanās laikā tika diskutēts par aktualitātēm Tuvajos Austrumos, proti, par miera procesa iespējamajiem scenārijiem, par Irānas un Turcijas lomu reģionā, kā arī par iespējām izveidot palestīniešu valsti.

Runājot par Latvijas iekšpolitikas ietekmi uz ārpolitiku, V.Zatlers norādīja, ka ir pārliecināts, ka pēc gaidāmajām parlamenta vēlēšanām Latvijas ārpolitikas kurss paliks nemainīgs. Tāpat Valsts prezidents komitejas pārstāvjus informēja par mūsu valsts ekonomikas atveseļošanās gaitu.

Turpinot ārpolitisku diskusiju, Valsts prezidents uzsvēra, ka šobrīd varam lepoties ar ļoti labām Latvijas un ASV attiecībām, īpaši norādot uz abu valstu sadarbību drošības jomā, kā arī nemilitāro kravu uz Afganistānu tranzīta nodrošināšanu caur Rīgas ostu.

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!