• Atvērt paplašināto meklēšanu
  • Aizvērt paplašināto meklēšanu
Pievienot parametrus
Dokumenta numurs
Pievienot parametrus
publicēts
pieņemts
stājies spēkā
Pievienot parametrus
Aizvērt paplašināto meklēšanu
RĪKI

Publikācijas atsauce

ATSAUCĒ IETVERT:
Izsakot līdzjūtību Gruzijai sakarā ar karavīru bojāeju Afganistānā. Publicēts oficiālajā laikrakstā "Latvijas Vēstnesis", 5.10.2010., Nr. 157 https://www.vestnesis.lv/ta/id/219016

Paraksts pārbaudīts

NĀKAMAIS

Labklājības ministrs: Sveicot seniorus Starptautiskajā veco ļaužu dienā

Vēl šajā numurā

05.10.2010., Nr. 157

RĪKI
Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

Izsakot līdzjūtību Gruzijai sakarā ar karavīru bojāeju Afganistānā

Valsts prezidents:

Valsts prezidents Valdis Zatlers nosūtījis līdzjūtības vēstuli Gruzijas Republikas prezidentam Mihailam Saakašvili, izsakot visdziļāko līdzjūtību 1.oktobrī Afganistānā bojāgājušo gruzīnu karavīru tuviniekiem un visai Gruzijas tautai. Valsts prezidents norāda, ka Latvijas tauta noliec galvu sērās par dienesta pienākumu pildīšanas laikā kritušajiem karavīriem.

Valsts prezidenta preses dienests

Saeimas priekšsēdētājs:

Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze 1.oktobrī nosūtījis līdzjūtības vēstuli Gruzijas parlamenta priekšsēdētājam Dāvidam Bakradzem. Saeimas vārdā G.Daudze pauž visdziļāko līdzjūtību Gruzijas tautai un karavīru tuviniekiem saistībā ar Gruzijas kontingenta karavīru nāvi, pildot dienesta pienākumus NATO vadītajā miera uzturēšanas misijā Afganistānā.

Saeimas preses dienests

Aizsardzības ministrs un NBS komandieris:

Aizsardzības ministrs Imants Lieģis un Nacionālo bruņoto spēku komandieris ģenerālmajors Raimonds Graube izteikuši visdziļāko līdzjūtību Gruzijas aizsardzības ministram Bačanam Ahalaijam, Gruzijas bruņotajiem spēkiem un karavīru tuviniekiem sakarā ar četru Gruzijas karavīru bojāeju Afganistānā.

I.Lieģis uzsver: “Gruzijas karavīri krita Afganistānā, cīnoties par to, lai miers un stabilitāte valdītu visā pasaulē, tāpēc viņu varonību pieminēs ne vien viņu tautieši, bet visas valstis, kurām nozīmīgas vērtības ir miers, drošība un brīvība.”

R.Graube norāda: “Lai gan Latvijas un Gruzijas karavīri izvietoti dažādās Afganistānas provincēs, mums ir kopīgs mērķis – lai šajā valstī valdītu miers. Tāpēc katra karavīra zaudējums starptautiskā operācijā ir zaudējums ne tikai karavīra dzimtenei, bet arī visām sabiedrotajām un partnervalstīm. Mēs zinām, cik augsta cena jāmaksā par mūsu drošību.”

Aizsardzības ministrijas Militāri publisko attiecību departaments

Oficiālā publikācija pieejama laikraksta "Latvijas Vēstnesis" drukas versijā.

ATSAUKSMĒM

ATSAUKSMĒM

Lūdzu ievadiet atsauksmes tekstu!